Találatok a következő kifejezésre: A vibrátort is élvezik, (4 db)

A vibrátort azok is élvezik, akik csak csiklóorgazmussal tudnak elmenni?

Nem egészen értem, mért olyan jó sokaknak, hisz olyan lehet, mint a szex, a szex által meg nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa, nemde?

Legjobb válasz: A vibrátor ha a csiklódon rezeg az garantáltan nagy élvezetet tud okozni! Gyorsan,könnyen!!! Nem kell ahhoz bedugdosni,hogy jó legyen. És Isteni!!!!!!

A vibrátor ha a csiklódon rezeg az garantáltan nagy élvezetet tud okozni! Gyorsan, könnyen!!! Nem kell ahhoz bedugdosni, hogy jó legyen. És Isteni!!!!!!
Vibivel pont azt és pont úgy csinálod, ahogy Te szeretnéd, nincs másik fél, akinek a kedvére kell tenni. Meg ha nincs ott éppen élõ hús, kell a pótlék.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Szeretem ha a párom szex közben vibrátorral kényeztet! Nem fogja egy idő után azt gondolni, hogy Õ már nem elég nekem? Bár ő is nagyon élvezi.

Legjobb válasz: Én férfi vagyok de sosem éreztem egy bakelit csövet két rúdelemmel ellenfélnek. Én simán játszok a partneremmel ilyen játékokat és piszokul élvezem is. Ez valami fóbia lehet pár pasinál, elég gáz, ha valaki úgy érzi, hogy egy vibráló plasztikdarab ellenfél lehet...

Én férfi vagyok de sosem éreztem egy bakelit csövet két rúdelemmel ellenfélnek. Én simán játszok a partneremmel ilyen játékokat és piszokul élvezem is. Ez valami fóbia lehet pár pasinál, elég gáz, ha valaki úgy érzi, hogy egy vibráló plasztikdarab ellenfél lehet...
Sziasztok. A vibrátor csak ugyan olyan huncut segédeszköz, mint más. Nyilván nem csak ezzel csináljátok (gondolom), igy nem hinném, hogy ez lelkivilágban, törést jelentene. Egy idõ után, amikor a párok hosszabb ideje vannak együtt még jól is jön, 1-1 segédeszköz, szerepjáték, igy mindig tudtok valami újat, ismeretlent, izgalmasat nyújtani egymásnak. Másrészrõl ez felvet, egy érdekes kérdést, ha már itt tetted fel. Miért kérdezed ezt egy nyilvános oldalon, és miért nem inkább a pároddal beszéled meg, négyszemközt? Nem vagytok olyan bizalmas viszonyba, vagy, úgy érzed, hogy ilyen dolgokról nem beszélhetsz vele?
hát nemtom, sztem az eredetit nem pótolja egy vibri ...
Az én Párom a vibrátorra úgy nézne szerintem, mint egy másik pasira..
az enyém sztem közölné, h vagy õ vagy a vibrátor...:D sosem bántanám ezzel a lelkivilágát... ha meg azt akarom, hogy mindenemben legyen vmi, akkor egyikbe bedugja, másikba meg az ujjai... 22/L
ha a párod is élvezi, és ha a szex közben a párodat is kielégíted, akkor mi a gond? a szexben mindent szabad, amit mindketten szeretnétek. különben én sem értem azokat a pasikat, akik féltékenyek egy tárgyra. kellemes orgazmusokat kívánok! :)
Nem minden nõ ugyanazt szereti. Én nem értek egyet a vibrátorra féltékeny emberekkel. Ha még tud is róla. A pasinak is érdeke hogy jót élvezzen a nõ. Szerintem nem fogja azt gondolni hogy õ kevés. Fõleg ha azt nézzük hogy sok nõ igényli hogy a csiklót és a hüvelyt egyszerre izgassák, farka meg csak egy van a férfinak:) igaz van keze is, de vibrátorral könnyebben megoldható. Te is nyujts neki plusz dolgokat a normál sexen kívül akkor meg fõleg nem lesz kifogása :)
pasi vagyok. és igen! a vibrátorra úgy tekintenék mint konkurenciára és megkérdezném hogy ÉN miért nem vagyok neki elég?
Hat...szerintem is, vagy vibrator, vagy En..Te h neznel a baratod guminojere? :P Nem jonne, h kipukkanszd? :) )

A páromtól kaptam egy vibrátort, mert hosszabb távra külföldre ment dolgozni. A bibi, hogy egyáltalán nem élvezem azzal a dolgokat, inkább a kezemre hagyatkozom. Más is járt így?

Legjobb válasz: Máérmint hogy? Hogy nem élvezi a vibrit, vagy hogy a pasija külföldre ment hosszabb idõre?? Mert velem most épp ez utóbbi van :(

Máérmint hogy? Hogy nem élvezi a vibrit, vagy hogy a pasija külföldre ment hosszabb idõre?? Mert velem most épp ez utóbbi van :(
Micsoda probléma... Nagyon kivagy? :S
hát pedig a vibrátor sokkal jobb...fiatal vagy még :) L22
A kérdező hozzászólása: Nem élvezem a vibrit. Fiatal?Hm..mondja nekem egy nálam sokkal fiatalabb..?
A kérdező hozzászólása: *tárggyal
Valamit rosszul csinálsz.
a farok, még, ha "kõkemény" is, még mindig puhább mint általában a vibrik... + nem lényegtelen kérdés, hogy az érzelem sokat segíthet
Mindig vibrátorral csinálod vagy kézzel is? mert nem mindegy a vibrátortól függ... a sex pedig más kérdés mert érzelmek futnak rajtad át

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!