Találatok a következő kifejezésre: A vibrációs nem (3 db)

Srácok ti mit gondoltok a Vibrációs gyűrűröl? :D nyugi én nem használok

Csak srácoknak

Legjobb válasz: Nem sokat ér szerintem!

Nem sokat ér szerintem!

A vibrációs gyűrűk nem rövidítik le a férfiaknál a magömléshez vezető időt?

Ebben az ügyben a korom miatt nem vagyok érintett, de érdekelne a válasz.

Legjobb válasz: V.ki ezt írta róla: Az ejakulációt elvileg késlelteti, ahogy egyik olvasó írta, bár a szilikon gyûrû nem igazán szorít érezhetõen, csak tart. Viszont rezgeti finoman a péniszt és az nagyon érdekes és finom inger lehet a nõ számára. Nem csak klitorisz ingerlésére, sõt... Nem kell végig behatolni, hisz rezeg az "egész" :). Ha sorozatos orgazmust akar valaki, akkor ezzel duplán egyszerû elérnie. Speciel tovább bírta 20 percnél és én is. A hölgy viszont egyik extázisból a másikba folyamatosan, de ez természetesen egyedi libidó kérdése.

V.ki ezt írta róla: Az ejakulációt elvileg késlelteti, ahogy egyik olvasó írta, bár a szilikon gyûrû nem igazán szorít érezhetõen, csak tart. Viszont rezgeti finoman a péniszt és az nagyon érdekes és finom inger lehet a nõ számára. Nem csak klitorisz ingerlésére, sõt... Nem kell végig behatolni, hisz rezeg az "egész" :) . Ha sorozatos orgazmust akar valaki, akkor ezzel duplán egyszerû elérnie. Speciel tovább bírta 20 percnél és én is. A hölgy viszont egyik extázisból a másikba folyamatosan, de ez természetesen egyedi libidó kérdése.

Vettem egy vibrációs gyűrűt valentin napra amin van csiklóizgató is de nem hanger hanem két ilyen kis "nyúlvány" vagy micsoda. Melyik a jobb a hengeres vagy ami nekem van?

Még sosem próbáltam ezért nem tudom jól döntöttem-e.Tapasztalatokat várnék.

Legjobb válasz: HÜLYE, NE HASZNALD TERHES LESZEL TÖLE!!!!!!

HÜLYE, NE HASZNALD TERHES LESZEL TÖLE!!!!!!
Mi 1x használtunk ilyet, nekünk [email protected] sem ért.
Mi eddig csak a henger alakút használtuk, nekünk nagyon bejött, szerintem a nyúlványos is jó lehet.
A kérdező hozzászólása: utolsó , köszi, de ezt igazán megtarthattad volna magadnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!