Találatok a következő kifejezésre: A viasat amikor (36 db)

Meg tudná mondani, mi a címe annak a zenének, ami a Viasat 3 -on megy, nyári filmeket reklámoznak (Viharzóna, levelek Júliának, Angyalok városa stb)?

Legjobb válasz: Nemtudom, hogy erre gondolsz-e, de ezt hallottam a viasat-3 egyik reklámjában is: Fun.: We Are Young http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts :)

Nemtudom, hogy erre gondolsz-e, de ezt hallottam a viasat-3 egyik reklámjában is: Fun.: We Are Young http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts :)

Emlékszik valaki egy dokumentum filmsorozat címére ami a viasat exploreren futott talán 1-2 éve?

A m?sorban szimulált harci helyzet során egy veterán katonának kellet különböz? feladatokat megoldania (túsz mentés, célpontok megsemmisítése, információ szerzés) miközben egy szintén elit katonákból álló egység próbálta ezt meg akadályozni. A harctér be volt kamerázva, valamint némely fegyveren is volt kamera, paintball szer? gyakorlófegyvereket használtak.

Mi a szám címe ami a Viasat 6on a Pankráció reklámja alatt megy meg ami a Discoveryn a Túlélés törvénye rekleámja alatt?

Legjobb válasz: Ami a pankrácio allat megy(WWE RAW=nyers erö)az nickelback-töl a burning the ground!!!

Ami a pankrácio allat megy(WWE RAW=nyers erö)az nickelback-töl a burning the ground!!!


Mi az a zene amit a Nagy Õ alatt játszanak, ami a Viasat-on megy a reklámjába?

Legjobb válasz: szerintem erre gondolsz: Britney Spears: Womanizer

szerintem erre gondolsz: Britney Spears: Womanizer
A kérdező hozzászólása: azaz! köszi szépen:DD

A viasat 3-on amikor reklámozzák a Simpson családot, akkor milyen dal szól alatta?

Ezt honnan tudom kideríteni?

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos hogy melyik szám az, le is fognak pontozni, de ha a dobosra gondolsz (ami akkor is megy mikor Bart dobol, és öszeütközik egy bandával)az elvileg a White Stripes - The hardest button to button címû száma, ha nem erre gondolsz bocsi...

Nem vagyok benne biztos hogy melyik szám az, le is fognak pontozni, de ha a dobosra gondolsz (ami akkor is megy mikor Bart dobol, és öszeütközik egy bandával)az elvileg a White Stripes - The hardest button to button címû száma, ha nem erre gondolsz bocsi...
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓÓÓ, kösziiiiii, dehogynem ezaz!!!!!! Ha lehetne ezer szavazatot adnék ;)

Tegnap este a viasat 3-mon miért nem azt mutatták amit eredetileg kellett volna? Miért volt műsor változás?

Legjobb válasz: Azért mert fent tartják a jogot ahhoz, hogy mûsor változtatást csináljanak.

Azért mert fent tartják a jogot ahhoz, hogy mûsor változtatást csináljanak.
A kérdező hozzászólása: Igaz mondjuk ezzel csak magukkal toltak ki nem velem.A nézetségre gondolok.

Adott már lakberendezési vagy lakásátalakítási ötleteket a saját lakásod terén a Nagy házalakítás című műsor, ami a Viasat 3-on megy?

Én egyre több ötletet merítek onnan a leend? lakásom kinézetével kapcsolatban. Érdekelne, hogy más is van-e így vele.

Legjobb válasz: ezzel úgy vagyok, hogy az álmodozás nem kerül semmibe, tehát...! Ha viszont a realitás talaján maradunk, honnan vegyek annyi pénzt, amit ott beépitenek csak egy-egy helyiségbe, nem beszélve a helyiségek méretérõl, a házak nagyságáról, és a többi. Sem kicsi a házunk, sem régi, ill. a ház nagyon régi, de nemrégen fejeztük be a felújitást, természetesen én is nagyon szerettem volna keményfapadlót, álomkonyhát, mesebeli fürdõszobát, és igy tovább, de a lehetõségek nagyon is végesek, úgyhogy addig nyújtózkodtunk, amig a takaró ért.

ezzel úgy vagyok, hogy az álmodozás nem kerül semmibe, tehát...! Ha viszont a realitás talaján maradunk, honnan vegyek annyi pénzt, amit ott beépitenek csak egy-egy helyiségbe, nem beszélve a helyiségek méretérõl, a házak nagyságáról, és a többi. Sem kicsi a házunk, sem régi, ill. a ház nagyon régi, de nemrégen fejeztük be a felújitást, természetesen én is nagyon szerettem volna keményfapadlót, álomkonyhát, mesebeli fürdõszobát, és igy tovább, de a lehetõségek nagyon is végesek, úgyhogy addig nyújtózkodtunk, amig a takaró ért.
A kérdező hozzászólása: Nekem leginkább a szobák falfestéséhez lett onnan elég sok ötletem, ami igazából nem kerül több pénzbe, mint ha sablonosan oldanám meg, és speciális lakás se kell hozzá.

Mi volt az a szám ami a Viasat 3-mon ment az Állítsátok meg Terézanyut reklámja alatt?

Diszkó szám volt, sajnos többet nem tudok róla:( a filmet nem láttam, nem tudok róla semmit, csak a reklámja alatt lév? zene tetszett, ha valaki emlékszik rá és esetleg tudja annak örülnék:)

Mi a címe annak a sorozatnak ami régen a viasat exploreren ment?

A Viasat Exploreren volt egy olyan sorozat amiben adott volt a főszereplő akinek a volt egy paintball m4-ese azon volt a kamera és az volt a feladata hogy betörjön katonai léteaítményekbe utánna fel kellett robantani épületeket amit egy fustbomba szimbolizált volt amikor egy levelea ruhában bujkált az erdőbe és sniperje van azzal kellett lelőni az ellenséges csapat főnökét. Melyik volt ez a sorozat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!