Találatok a következő kifejezésre: A vezeték net a Wifi Vagy (2 db)

A vezeték nélküli net a Wifi? Vagy mi az? És azt hogy lehet?

Szóval külföldön jártam és tapasztaltam hogy a házban és kertben is egyaránt lehet netezni... a kérdés hogy hogyan? Mi kell hozzá? Lány vagyok szoval ugy magyarázzátok :D Vagy valahol van írva err?l valami?

Legjobb válasz: A wifi vezeték nlküli internet. Ha a környéken van valahol ilyen antenna, akkor ingyen lehet használni a netet. Pesten is, illetve egyéb nagyobb városokban vannak olyan kijelölt helyek, ahol lehet olyan laptoppal ingyen netezni, amelyik képes fogni ezeket a rádiójeleket... az újabb gépek már mind képesek erre.

A wifi vezeték nlküli internet. Ha a környéken van valahol ilyen antenna, akkor ingyen lehet használni a netet. Pesten is, illetve egyéb nagyobb városokban vannak olyan kijelölt helyek, ahol lehet olyan laptoppal ingyen netezni, amelyik képes fogni ezeket a rádiójeleket... az újabb gépek már mind képesek erre.
Egy wlan router nevû berendezés kell hozzá. Ha laptopotok is van otthon akkor kifejezetten elõnyös, csak figyelni kell, hogy a gépben van-e alapból beépítve WLAN jelvevõ. Ha nincs akkor is lehet venni, pendrivehoz hasonlító kis eszközt amivel lehet fogni a jelet. Amúgy a fõiskolákon, kollégiumokban, McDonald's-okban is van általában. :)
A kérdező hozzászólása: És akkor ha veszek ilyen wlan routert akkor tudok netezni bárhol, akár házon kivül is? Laptopom van.
megoldható, de írd le érthetõen, mert most tuti, hogy nem ugyanarra gondolunk,
A kérdező hozzászólása: a lényeg van egy botebook ami usb mobil interneten kapja a netet ezt akarom a gépbõl a hálókártyáján keresztül összekötni egy beltérivel aminek kell az netkapcsolat ez megoldható e ?
"beltérivel" Feltételezem, modemre, vagy routerre gondolsz "beltéri" címszó alatt Természetesen mûködni fog, csak rádugod, és kész Ha így nem megy, akkor a laptop hálózati beállításainál kell az IP címet automatikusra állítani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!