Találatok a következő kifejezésre: A vetélést szervezet (4 db)

A vetélést a szervezet úgy fogja fel mint egy szülést?

Volt egy vetélésem évekkel ezel?tt, most 17 hetes vagyok, és megmozdult a babám,nagyon jó érzés, de van aki szerint korai.Ez nem bélmozgás, rendesen rúgott,igaz finomakat:-))

Legjobb válasz: Teljesen normális hogy most mozdult meg,a vetélést a szervezeted már nem érzékeli ennyi idõ után.Az én babám 16hetesen mozdult meg elõszõr.Ne aggodj

Teljesen normális hogy most mozdult meg, a vetélést a szervezeted már nem érzékeli ennyi idõ után.Az én babám 16hetesen mozdult meg elõszõr.Ne aggodj
Nekem Zsömim az elsõ várandósságom, de már a 14. hét környékén éreztem nagyon-nagyon finom mozgásokat, mint a bubik pukkanása.:) A védõnõ szerint ez korai, de engem nem gyõz meg. A babám csinálta és kész! Ezt érzi egy mama.:) Boldog babavárást! 21 hetes kismami
Attól is függ milyen a testalkatod lehet vékony a hasfalad és azért érezted én is anyi idös vagyok mint te de én még nem érzem pedig már nagyon várom igaz nem vagyok testes de hasas voltam terhesség ellöt ugyhogy lehet van egy kis feles háj a pocimon azért fogom majd késöbb érezni nem hiszem hogy avetélés közre játszik ugyan nem írtad de ha korai vetélésrõl van szó akkor még olyankor nem tágul a méh anyira hogy eszrevehetõ legyen akár a szervezetnek de a lényeg hogy ezt a babót már érzed és boldog vagy élvezd tovább a mozgásokat és kivánok szépp babázást
A babád volt! ;) Én is ugyanígy vagyok, vetélés után tehát gyakorlatilag második terhesség, de mozgás szempontjából azért elsõnek számít! Én is éreztem 16-17 hét között és az már nem csak talán volt, õ volt! Olyan kis gyengéd, de édes volt már akkor is. Most 23 hetes vagyok és most is élvezem, és most is ugyanazt érzem, szóval nyugi nem bélmozgás, volt! :) )) Élvezd a mocorgót! ;) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, csak a terhesgondozóban a doki okoskodott, hogy akkor még vár, mert hátha nem õ az:-( de igazatok van, ezt mi érezzük! Nektek is minden jót kívánok!

4 hetes kismama vagyok, picit fájdogál a hasam, és kijött egy pattanásom, ez ugye nem baj? Azért van, mert a szervezet azt hiszi, hogy meg kellene jönnie? 2 éve volt egy vetélésem és nem szeretném elveszíteni ezt a babát is!

Legjobb válasz: Ez a mindjárt megjön érzés ez meglesz a11-12ik hétig, emiatt ne aggódj. Ha görcs akkor van baj. A pattanással nem lesz gond!!! Nagyon szurkolok! Én is elvetéltem az elsõt és most sokára jött össze, de már 24 hetesek vagyunk.. :) kitartás és próbálj meg nem gondolni a vetélésre!! Boldog babavárást! ;)

Ez a mindjárt megjön érzés ez meglesz a11-12ik hétig, emiatt ne aggódj. Ha görcs akkor van baj. A pattanással nem lesz gond!!! Nagyon szurkolok! Én is elvetéltem az elsõt és most sokára jött össze, de már 24 hetesek vagyunk.. :) kitartás és próbálj meg nem gondolni a vetélésre!! Boldog babavárást! ;)
Nekem is jó 11 hétig megvolt a mindjrt megjön érzés, ez természetes, nõl a méh:-) A pattanaás jön-megy, a terhességgel jár, majd elmúlik:) Lazíts, ne aggódj, mert az agy nagy úr. Gondolkodj pozitívan és nem lesz gond:-)

Vetélés után meg van határozva, hogy mennyi időt kell várni, hogy a szervezet regenerálódjon?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy 6 hét a minimum. De ha átnézed az itt beirt kérdéseket biztos találsz megfelelõ válaszokat mert többen is kérdezték, illetve ezzel kapcsolatban kérdeztek.

Szia! Én úgy tudom, hogy 6 hét a minimum. De ha átnézed az itt beirt kérdéseket biztos találsz megfelelõ válaszokat mert többen is kérdezték, illetve ezzel kapcsolatban kérdeztek.
Ugyanúgy 6 hetet érdemes várni, mint szülés után, de van olyan ismerõsöm, aki csak 4 hetet várt és minden rendben volt.Szerintem a biztonság kedvéért érdemes hat hetet várni, még ha nem könnyû is.
Az orvosok véleménye más és más, az egyik 6 hetet, 3 hónapot vagy éppen 6 hónapot mond. Szerintem függ a megszakadt terhesség nagyságától is. Nekem elment a babám, 6 hetesen és a dokim szerint nem kell várni, nyugodtan próbálkozhatunk...
Szia én csak tapasztalatból tudom mondani, hogy 6 hónap! 2006.októberében volt egy spontán vetélésem és tisztító kaparást kellett csinálni, az orvos azt mondta, hogy 6 hónap!Elõbb nem is jött össze a baba!2007.Májusában sikerült újra teherbe esnem! De ha nem volt "mûtét"akkor szerencséd van mert 6 hetet szoktak mondani! 39 hetes kismama

Jan 25-én volt egy vetélésem amit műtéttel fejeztek be, szerintetek tényleg hamarabb teherbe lehet esni egy ilyen után, mert még emlékszik a terhességre a szervezet? Vagy ez nem igaz? Ti ilyen után mikor estetek teherbe?

Legjobb válasz: engem is erdekelne a valasz, mert nekem meg tegnap volt mutetem:( a doki 3 honap pihenoidot javasolt, nemtudom ha betartjuk mind a 3at

engem is erdekelne a valasz, mert nekem meg tegnap volt mutetem:( a doki 3 honap pihenoidot javasolt, nemtudom ha betartjuk mind a 3at
Az elsõ vetélésem után 2 évre sikerült teherbe esnem. Kivártuk a 3 hónapot. Született egy fiam. Aztán szerettünk volna tesót. Sajnos nem sikerült, vetélés lett abból is. Ez a terhesség kb 5 hónap alatt jött össze. A vetélés után 2 hónapot vártunk és már próbálkoztunk. A harmadik hónapon jött össze.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sajnálom! (elsõ válaszoló) Nekem is azt mondta a doki, hogy 3 hónap, de mielõbb szeretnénk! Visszaszámoltam, hogy kb márc 17-én volt peteérésem, mert ezeket én nem nagyon tudom követni mert van mikor össze-vissza menstruálok, lényeg hogy pont akkor voltunk együtt, és pont azok a tüneteim vannak, 3 napja, mint az elõzõ terhességnél, ami sajnos nem sikerült! Van már két kislányom 4 és 3 évesek! MIndegyiknél az volt az elsõ tünetem mikor még a teszt sem mutatta ki, hogy kotyorgott a hasam, meg olyan érzésem volt mikor, mindjárt megjön! Most is ez van, meg fejfájás, puffadás, sokszor pisilek, meg pattanások, mellfájdalom! Még hiába is csinálnék tesztet, szerintem nem mutatna ki még semmit sem! Létezik, hogy a beágyazódást érzem? Nagyon szeretnék babát!! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom mind kettõtöket!! Engem azzal vigasztalt a doki, hogy nem lett volna eglszséges!!! Remélem jól alakulnak a dolgok mindenkinek!
Nekem tavaly márciusban volt, és azóta sem jött össze, de már rajta vagyunk a kivizsgálásokon.. Remélem nektek hamar sikerül majd!!!
Nekem szept. 23-án volt a mûtétem, 14. héten vetélés súlyos vashiány miatt (orvosi hiba). Dec. 1-én csörögtem a dokinak, hogy megint van egy pozitívom, akkor voltam 6 hetes. Dec 10-én ismét kórház, vetélés fertõzés és ugyanúgy vashiány miatt. Most késik, de a tesztek negatívok. Várd ki a 3 hónapot azért, biztos ami biztos. Tudom, hogy nehéz, de nem véletlenül mondják... neked is lehet belõle fertõzés. Sok sikert kívánok a mihamarabbi gondtalan babaváráshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is mindenkinek tiszta szívbõl kívánom a legjobbakat!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!