Találatok a következő kifejezésre: A veszprémi van (33 db)

A veszprémi vasútállomás környékén van valamilyen kávézó/kocsma vagy bármi ilyesmi, ahova be lehet ülni beszélgetni pár órára?

Legjobb válasz: van ott elõtte is hely, meg az állomáson is hely, ahol lehet venni kaját vagy piát, akár ott még le is lehet ülni, de hogy több órára...hát uncsi

van ott elõtte is hely, meg az állomáson is hely, ahol lehet venni kaját vagy piát, akár ott még le is lehet ülni, de hogy több órára...hát uncsi
A kérdező hozzászólása: Nem a kaja/pia lenne a lényeg, hanem egy hely, ahova beülünk beszélgetni. Váróterem nem jó (egyikünknek sem szimpatikus), kint meg amúgy is hideg van ahhoz, hogy 1-2 órát ott ücsörögjünk. Szóval a kérdés továbbra is adott.
Hát, a bolt az állomáson már bezárt... meg be nem lehetett ülni. Van egy kis büfé, de nem annyira baráti a hely, azt hiszem talán ott le lehet ülni... másról nem nagyon tudok. Szerintem érdemesebb kiadni két buszjegy árat és bemenni a városba, ahol hangulatosabb helyek vannak. De gondolom már nem aktuális... :D
A kérdező hozzászólása: De még az. (Kösz a választ.)


A veszprémi antikváriumban mennyi körül van egy kutyás könyv? Sürgősen meg kell tudnom!

a bukfenc és jeromos c. könyvet akarom megvenni, de átlagba mennyi egy ilyen helyen egy kutyás könyv????

Legjobb válasz: Hívd fel õket és kérdezd meg. Kérdés, hogy van-e nekik, ha van, milyen kiadás és milyen állapotban van, mennyire gyakori vagy ritka a könyv. Sima regények 1000-2000-2500-ba szoktak kerülni.

Hívd fel õket és kérdezd meg. Kérdés, hogy van-e nekik, ha van, milyen kiadás és milyen állapotban van, mennyire gyakori vagy ritka a könyv. Sima regények 1000-2000-2500-ba szoktak kerülni.

A veszprémi hotel alatti turiban vannak jó sálak/cicanacik?

Illetve mennyi annak az esélye, hogy a kilósban találok sálat?

A Veszprémi buszvégállomástól milyen messze van az állatkert?

Elsősorban gyalog érdekelne, de ha nagyon messze van, akkor melyik busz megy arra, és mennyi a jegy a helyi járaton? Köszönöm előre is a segítséget.

Legjobb válasz: 25-30 perc, 2km

25-30 perc, 2km
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: Te Veszprémi vagy? Vagy útvonaltervezõvel nézted? Csak azért kérdem, mert észrevettem, hogy a tervezõ szokott csalni negyed órákat kb.

Sürgős! A veszprémi diákcentrumnak van honlapja?

lesz ma egy koncert veszprémben és nincs kiírva mikor kezd?dik..
Nem én vagyok, de ha ennyire szimpatikus volt, akkor miért nem kértél tõle ott legalább egy email címet????
Nem zavar, csak nem értem. Ezzel az erõvel az iwiw-ben többre menne vagy a babafórumokon.
Nem én vagyok az, de szintén Veszprémben szültem:)
Most téged meg mit zavar, hogy itt keresi?
Én sem, én viszont 03. 16-án szültem. :)
A kérdező hozzászólása: Az IWIW-en nincs sajnos fent, címcserére stb.-re meg valahogy nem volt alkalmunk! Csak gondoltam hátha éppen itt találnánk meg egymást mégis. Bocsi, hogy nem teljesen ideillõ voltam a "kérdésemmel".Azért köszönöm. Szívesen "beszélgetek" akinek van kedve, és épp akkor és ott volt színtén Vp.-ben. Én amúgy 13-án szültem márciusban. Jó babázást mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!