Találatok a következő kifejezésre: A vemhes mennyi idővel (11 db)

Vemhes a macskám, nagy hasa van, de még nem fialt meg, ha megnyomom az emlőjét, akkor jön a teje. Mennyi időn belül fog fialni?

Legjobb válasz: Jó lenne tudni, hogy mióta vemhes... 57-71 nap közt bármikor megszülhet. Általában 65-66 napra szoktak fialni.

Jó lenne tudni, hogy mióta vemhes... 57-71 nap közt bármikor megszülhet. Általában 65-66 napra szoktak fialni.
A kérdező hozzászólása: 58-60 nap körüli.
Lehagytam: Mérd a testhõjét ha és 37 fok vagy az alá esik akkor pár napon belül meg lesz a kicsik. A macskák normál testhõmérséklete 38-39 fok.
A kérdező hozzászólása: Ezt találtam : Az elsõ látható jel, ami bizonyítja, hogy a macska vemhes maradt. Ha a mellbimbói megduzzadnak és bepirosodnak, akkor világos: kölykei lesznek. A szülést megelõzõ napon észrevehetõ a tej folyása a bimbókból. Akkor már holnap megfog fialni :) . Ez lesz az elsõ fialása, remélem hogy nem lesz gond vele, azt is remélem hogy nem este fog fialni, mert akkor nem tudok ott lenni mellette. De azért este többször is megnézem mielõtt elalszom.
nem biztos a holnap, lehet akár még pár nap is. az embernek is lehet elõbb teje :) ) De egyet nem értek, miért nyomkodod az emlõit?? bajt is okozhatsz vele, nem is kicsit:( nem bántsad, tudja az a cica, hogy mikor akar szülni.
semmi baj nincs vele ha megnyomja óvatosan és megnézi hogy jön-e tej.
A kérdező hozzászólása: Nem nyomkodtam, csak láttam hogy rózsaszín, és megvan duzzadva, egy ujjal kicsit megnyomtam, és jött a tej belöle, ma megfialt :D Nagyon szépek a kicsik, whiskas cicás, olyan a szinük is és a mintájuk is, :)

A lovak és a pónik mennyi ideig vemhesek?

Ha nem ugyanannyi,inkább a póniló érdekelne.

Legjobb válasz: 11 hónapig mindkettõ.

11 hónapig mindkettõ.
326-350 nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Egy fiú kosorrú törpenyuszi és egy lány oroszlánfejű törpenyuszi pároztatható egymással? Lesz kisnyuluk? Mennyi ideig vemhes a lány?

Legjobb válasz: Azt hogy lehet e nem tudom, de kepesek ra, nekem a ketto keresztezodesebol levo nyuszim van. Asszem harom hetig vemhesek, de nem tudom biztosan

Azt hogy lehet e nem tudom, de kepesek ra, nekem a ketto keresztezodesebol levo nyuszim van. Asszem harom hetig vemhesek, de nem tudom biztosan
igen, pároztatható, lesz biztosan ha vemhes lesz, de sajnos azt nem tudom meddig tart a vemhessége!
A tenyésztõk senkinek sem ajánljak, hogy pároztassák õket mert szó szerint korcsok lesznek belõlük.Lehet hogy gyengék lesznek, vagy mutáció lép fel az utódoknál.
A Mutációról ilyen gépfegyveres nyuszik jutottak eszembe akik azt ordibálják h RÉPÁT VAGY ÉLETET!! XDXDXDXD Igen párosodhatnak, és lesznek kisnyuszik kb 3 hétig vemheesk, de elég furik leszneka kicisk Rátátátá


A törpenyulam vemhes. Fészket épít ugy hogy a szőrét tépkedi. Fialás elött mennyi idővel szokta ezt csinálni?

Tegnap délután kezte el a sz?rét tépkedni még mennyi id? van a kisnyuszik érkezééig?

Legjobb válasz: Már csak pár nap lehet hátra.:)

Már csak pár nap lehet hátra.:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap este már világra is hozott 6 picike kis nyuszikát.:) De nem fognak megfulladni a sok szõr alatt?Mert az anya nyuszi betakarta õket.
Küldj képet ha tudsz és megmondom.
Amúgy gratulálok a kicsikhez :)

Macska pároztatása után mennyi idővel biztos, hogy sikeres volt a párzás, és valóban vemhes lett a nőstény, és milyei korai jelei vannak?

Vagyis itt nem arra a "jelre" gondolok, mikor már hatalmas a cica hasa, hanem egyéb vemhességre utaló jelekre.

Legjobb válasz: akkor talán jobb az étvágya, és szomjasabb(de lehet hogy rosszul tudom)

akkor talán jobb az étvágya, és szomjasabb(de lehet hogy rosszul tudom)
A tüzelõ cica ugye tudjuk, hogy milyen! Ha megtörténik a megtermékenyítés, akkor nem tüzel tovább. Innen tudjuk, hogy vemhes. Ily egyszerû.
A vemhesség harmadik hetében megduzzadnak az emlõbimbói. A mi cicánk ilyenkor mindig nagyon kedves lesz, gondolom az anyai ösztönök miatt nagyon szeretetéhes, bújós cicuvá válik.

Mennyi ideig vemhesek a kutyák?

Magyar vizsla kutyám van és kb. 1 hónapja volt eggyütt kutyával... ha vemhes akkor annak milyen el?jelei vannak? és egy kutyának mennyi ideig tart a vemhesség. most elöször lennének kutyái ilyenkor mennyi pici kutyus várható?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy 3 hónap körül tart a vemhesség.

Én úgy tudom, hogy 3 hónap körül tart a vemhesség.
Kutyák átlagos vemhessége 63 nap !!!!
2 hónap azaz 9 hét pontosabban 63-65 nap a vemhesség
Szia! 58-63 nap a kutya vemhessége! Minnél nagyobb testû a kutyus, annál több kölyök szokott születni. Függ attól is, hányszor lett befedeztetve, ugyanis a kutyáknál nem egyszerre szabadulnak ki a petesejtek, hanem folyamatosan. Vizslánál szerintem akár 5 picit is várhatsz. Biztosan ultrahang tudna mondani. Félidõ után kezd gömbölyödni a kutyus, ha vemhes, nõnek a cicijei. Lehet viszont álterhes is, ha nem sikerült a fedezés, pl. túl korán, vagy túl késõn. Ennek a tünetei ugyanilyenek, így szerintem vidd orvoshoz, Õ majd biztosat tud mondani. Üdv.Teri
20:42 Ezt a marhaságot hol hallottad? Hetente kétszer leírjuk, hogy ez nem igaz!
Mi a fenének elleted nyomorult kutyát amikor még annyit sem tudsz hogy mennyi ideig vemhes? Ne szaporits!
Tán mert egyszer kell hogy pároztatva legyen hogy kevesebb legyen annak az esélye hogy rákos lesz a méhe vagy a cicijei, és ne legyen folyton álvemhes
Ezért kellett volna már akkor kipakoltatni, mikor eldöntöttétek, hogy nem lesznek kölykei, és akkor nem 3 hónapot, hanem még éveket élhetett volna!
Hello a sok jóindulatú emberkének ! Az én szüleim nem engedték , hogy legyen kölyke a kutyámnak mert nagy macera és tényleg nehéz eladni , ebben van valami igazság de rá egy pár évre rákos lett és kivették a méhét majd 3 hónap múlva meghalt !! Szóval gondolkozzatok hogy megéri-e ?
Talán meg kellene akadályozni, nem itt pletyizgetni rajta ...
Nem kellett volna szaporitani szerintem . Van egy ismerosom aki a kiskutyakat amik nem kellenek , beleteszi egy zsakba es atszurja a zsakon a vasvillat !!! Tudom nagyon durva :(( :( :(
Abban van igazság hogy felesleges szaporítani, ne sértõdj meg. Pl lehet hogy nem bírod mind eladni, vagy a kölykei nemzenek keveréket és a keverék kinek kell, már nem azért jó van aki elviszi de nem mindig, remélem nem haragszól csak a saját tapasztalataimat osztottam meg veled.
amúgy magyar vizslát nagyon nehéz eladni, rengeteg van belõlük. Barátnõméknél 10 született még régebben és 5000 Ftért tudták õket eladni. aztán a következõ alomban 4 en voltak, õket 4 hónaposan tudták nagy nehezen eladni. szóval egyáltalán nem éri meg...
Vidd el gyorsan orvoshoz, ivartaníttasd!!!
Ha elolvastál 3 könyvet , nem itt kérnél tanácsot! A Másik meg olyan nagy eltérést egyik könyv sem írhatott a vemhesség idejérõl!!! Tágan : 57-67 nap , ha így gondolod , mindegyik más ír. Ennél élõbb és késõbb született kölykök nem nagyon maradnak életben . Egyébként meg ha rendszeresen vizsgált a vemhesség elõtt -alatt -és majd után vizsgált kutyának a gazdiját az állatorvos mindig fel szokta világosítani! DE mindegy ! Ne szaporíts!!!
ha meg tudod, hogy hülyeség hogy egyszer ellenie kell, akkor miért szaporitod? a menhelyek dugig vannak magyar vizslával ... pont az a fajta amit a legtöbbször vágnak be a "kedves gazdik" a menhelyekre ...azt meg ne mond, hogy tenyésztõ vagy, aki nem tudja mennyi ideig vemhes egy kutya ...
A kérdező hozzászólása: 1. a kutyám nem nyomorult 2. elolvastam 4 könyvet de az összesbe más idõpont volt irva tehát?? 3. én is hallottam vmi ilyesmit de a könyv azt irta meg a doki is azt mondta hogy ez hülyeség.....
63 nap szokott lenni. ha egy héttel elõbb indul meg az ellés, akkor lehet belõle nyitott szájpadlású kutyuska és az meg nem marad élve.

Hol találok vemhes macskákról képet ahol oda is van írva, h mennyi idõnél tart a vemhesség?

Ma hozták hozzám ideiglenesbe egy cicát szerintük pár nap és szül nagy is a hasa,de szerintem van még hátra neki 1.5-2 hete.Dokihoz is elvihetném,h nézze meg mennyi idõnél járhat,de abból az összegbõl inkább kaját veszek neki.

Legjobb válasz: Kép alapján nem fogod tudni eldönteni, mert nem mindegy, hány macska van benne. Az enyém volt, hogy csak kettõt szült, volt, hogy ötöt. Természetesen a pocakja is más méret volt. Embernél azért lehet ránézésre megállapítani, mert az esetek nagy többségében egyetlen magzat van a pocakban.

Kép alapján nem fogod tudni eldönteni, mert nem mindegy, hány macska van benne. Az enyém volt, hogy csak kettõt szült, volt, hogy ötöt. Természetesen a pocakja is más méret volt. Embernél azért lehet ránézésre megállapítani, mert az esetek nagy többségében egyetlen magzat van a pocakban.
Ha ideiglenes vagy az azzal jár hogy viszed dokihoz is. :) Ha már ilyen enyhe kifli szerüség látszik az oldalán, akkor 2 -3 nap. :) De ivartalanítani kelett volna, mert így is rengeteg kismacska szenved és éhezik. :( Az állatorvos csak rá néz és megmondja. Nem hiszem hogy kérne érte pénzt. Ha igen 1000ftnál nem többet.
fialt végül?

A lány cicánk vemhes, szülés után mennyi ideig kell elkülöniteni az ivartalanitott fiuktól őt és a kicsiket? Nem fognak ők is összeveszni?

Legjobb válasz: Az ivartalanított fiuk és az anyacica között nem történik vita.Csak a kiscicák miatt tanácsos különcsukni.Mert elõfordulhat ha észreveszi hogy nem az övé a kismacskák meg is támadhatja.kb.3 hónap mulva fokozatosan lehet összeszoktatni

Az ivartalanított fiuk és az anyacica között nem történik vita.Csak a kiscicák miatt tanácsos különcsukni.Mert elõfordulhat ha észreveszi hogy nem az övé a kismacskák meg is támadhatja.kb.3 hónap mulva fokozatosan lehet összeszoktatni
Igen, kb. mikor már a kiscicák elindulnak felfedezõútra, és az anyamacska sincs folyamatosan velük.

A fedezés után mennyi idövel lehet megállapitani, hogy vemhes e a cica, van olyan modszer amivel pár napra már tudhatom?

Legjobb válasz: A macskának megváltozik a viselkedése.Hol igerlékenyebb,hol bánatosabb,de szerintem érted.

A macskának megváltozik a viselkedése.Hol igerlékenyebb, hol bánatosabb, de szerintem érted.
Úgy gondolom, az állatorvos meg tudná állapítani ultrahanggal. Az én cicámat már vizsgálta így.

A vemhes kutyának mennyi idővel a szülés előtt indul meg a tejelválasztása?

Legjobb válasz: Kb. egy héttel az ellés elõtt megindulhat a tej elválasztása, az egy hét átlagos szám 1-2 napos eltérés lehet.

Kb. egy héttel az ellés elõtt megindulhat a tej elválasztása, az egy hét átlagos szám 1-2 napos eltérés lehet.
igen az elsõ jól mondja...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!