Találatok a következő kifejezésre: A varrógépbe kell az alsó szálat befűzni (1 db)

A varrógépbe hogyan kell az alsó szálat befűzni?

Hol kell "feljönnie"? A "t?lyukon"? Át kell f?zni a t?n is? Bárhogyan próbálom, nem sikerül, a használati utasításban meg egy árva szó nincs az alsó szálról...

Legjobb válasz: amivel én találkoztam varrógép, az úgy mûködött, hogy az alsó szálat egy orsóra kellett felcsavarni és az órsót egy kis kampós sapkaszerûségbe berakni. Aztán fogni a szálat a sapkán lévõ egy kis zegzugos lemezzel zárt járaton átvezetni egy lyukig (ami színtén a sapkán volt.) Ki kellet húzni olyan 6-8 cm cérnát és berani a gépbe alulra az egészet a helyére. Ezután kézzel forgatni egyet a gépen, ekkor a tû felhozta az alsó szálat a talphoz. ki kellet húzni oldalra. Tehát ekkor az alsó és a felsõ szál is a talpnál volt. Na ekkor lehetett elkezdeni varrni. Amikor kész volt az emnert egy varrattal, akkor kihúzta oldalra az anyagot (jött vele mind a két szál) és elvágta a szálat, hogy maradjon elég fent és ne csússzon vissza az alsó. Aztán lehette varni tovább.

amivel én találkoztam varrógép, az úgy mûködött, hogy az alsó szálat egy orsóra kellett felcsavarni és az órsót egy kis kampós sapkaszerûségbe berakni. Aztán fogni a szálat a sapkán lévõ egy kis zegzugos lemezzel zárt járaton átvezetni egy lyukig (ami színtén a sapkán volt.) Ki kellet húzni olyan 6-8 cm cérnát és berani a gépbe alulra az egészet a helyére. Ezután kézzel forgatni egyet a gépen, ekkor a tû felhozta az alsó szálat a talphoz. ki kellet húzni oldalra. Tehát ekkor az alsó és a felsõ szál is a talpnál volt. Na ekkor lehetett elkezdeni varrni. Amikor kész volt az emnert egy varrattal, akkor kihúzta oldalra az anyagot (jött vele mind a két szál) és elvágta a szálat, hogy maradjon elég fent és ne csússzon vissza az alsó. Aztán lehette varni tovább.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem tudom beinstalálni a nyomtatomhoz a programot már az elso mozzanatnál hibár ír ki, hogy nem megfelelo a kornyezet, de semilyen lehetoseget nem kínál fel a nyomtatom canon mf 3010 netrol lehetne hozzá lehuzni instalálo progit?

0

Mosógép motor csere, vagy új mosógép?

Van nekünk egy 10-12 éves fagor mosógépünk. Intenzív használatban van/volt. (heti 3-8 alkalom) eddig 3-4 alkalommal állt meg, legutóbb Szombaton adta be magát. A szerelő kijött, kikapta a motort, mondván, hogy nagy valószínűséggel a motorral van a baj. Utánanéztem a neten, mennyibe kerül bele egy új motor, ha netán nem tudná megjavítani. Az új motor ára: 50,000 ft. A kérdés az, hogy megéri-e esetleg egy új motort venni bele, vagy érdemes akkor már egy újat venni? A mosógépben nem nagyon volt nagyobb alkatrész csere (gondolok itt szivattyú, szelep, panel)

3

Mosogatógépnél normális, ha minden mosogatás után kifogyottnak jelzi az öblítőt?

Elég csak egy csurranásnyit öntenem bele, már tele is van újra (ergo alig fogyott belőle). Ennek ezek szerint mindig full tele kell lennie, azért jelez folyton?
(Whirpool 6. érzék mosogatógép)

3

Jónapot. Van egy ardo lux tipusu automata mosogépem (száritos). Folyamatosan tölti a vizet és pár másodpercre rá ki is nyomja magából a vizet. Mi lehet az oka?

Akárhova kapdsolom a programkapcsolo gombot, csak engedi be magába a vizet és utána ki is nyomja. Mi lehet ennek az oka?

2

Melegszendvics sütőm problémáját nem tudom megoldani. Ötletek? Bővebben lent.

Van egy szendvicssütőm amibe 4 kis kenyeret lehet sütin. Már nem fiatal de semmi baja nem VOLT. Kisit koszosnak ítéltem és kitakarítottam hideg zsíroldóval. Nem használtam fémsúrolót csak sima szivacsot. megszáradt, mondom sütök már a szép tiszta sütőmben reggelit. erre nem jött ki belőle semmi úgy kellett kivakarni belőle a kenyeret meg kiáztatni. A teflon nincs lekopva se karistolva semmi.. Gondolta ki kell kenni újra olajjal, de a végeredmény ugyan az. kipróbáltam minden lehetőséget de semmi sem vállt be. Más edényeknél semmi kárt nem okozott a zsíroldó.

2

Eldugult a mosogatógépem. Mit tegyek?

Kivettem a szűrőt (nem is volt rossz állapotban), de a szűrő alatt ott maradt a víz.

1

A bojlert bekötöttem és szünet nélkül világít a lámpa. Ha teljesen letekerem akkor is. Mi az oka?

ojler

8

Van itt valakinek tapasztalata a hőszivattyús szárítógép kapcsán?

0

Miele használt ruhaszárítónak hol találok online vagy letölthető magyar nyelvű használati utasítást?

1

Hausmaister mikrohullámú sütőhöz csillámot hol tudok be szerezni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!