Találatok a következő kifejezésre: A való című (1175 db)

Valaki segítene összefoglalni Ottlik Géza Iskola a határon című könyvének, utolsó "Sem azé, aki fut" című részét nagyjából, röviden?

Előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Már régen olvastam, de azt hiszem az már negyedéves korukban játszódik, a fõszereplõ és Medve újra barátok Bébé átpártolása után, Merényiéket kirúgják az iskolából gyakorlatilag koholt vádakkal... Többre nem emlékszem :)

Már régen olvastam, de azt hiszem az már negyedéves korukban játszódik, a fõszereplõ és Medve újra barátok Bébé átpártolása után, Merényiéket kirúgják az iskolából gyakorlatilag koholt vádakkal... Többre nem emlékszem :)

Megtudná nekem mondani valaki, hogy a tv6-on a drogkommandó című műsornál mi az a zene, ami a reklámjában megy?

Legjobb válasz: Helló,Nóra vagyok,engem is érdekelne a Drogkommandó címü mûsor zenéje,de nem találom sehol!Véletlenül azóta nincs meg a cime?Ha Igen légyszi ird meg nekem e-mail cimem [email protected],fontos lenne,elõre is köszi!

Helló, Nóra vagyok, engem is érdekelne a Drogkommandó címü mûsor zenéje, de nem találom sehol!Véletlenül azóta nincs meg a cime?Ha Igen légyszi ird meg nekem e-mail cimem [email protected], fontos lenne, elõre is köszi!
A kérdező hozzászólása: szia sajna még nincs meg, de ha meg lesz akkor elküldöm az e-mail címedre:)
A kérdező hozzászólása: Na végre megvan, hogy mi az a szám, szóval már nem aktuális a kérdése, de amúgy ha valakit még érdekelne rajtam kívül - Black Sabbath : Paranoid

Hol tudnám megnézni online a William és Kate-egy álom valóra vált című filmet magyarul?

Tudom hogy már van ilyen kérdés és még régen az m1-en leadták stb. de én nem láttam még és szeretném megnézni de egyik megosztóoldalon sem találtam jó linket.. :(. Az anonstream nem jó és az uploadboost sem jó nekem ha tudtok egy linket akkor légyszi írjátok le :D köszönöm szépen el?re is :)

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne.

Ez engem is érdekelne.

Lányok olvasta valaki a Titok című könyvet?

Ajánlom mindenki figyelmébe,nekem sokat segített!Pár hete pco-t diagnosztizáltak nálam,elkeseredtem,mert babát szeretnénk,most épp a hormon laborra járok,még 2 vérvételem van vissza!Elolvastam ezt a könyvet és azóta másképp gondolkodom,jókedvű vagyok és tudom hogy nemsokára Babám lesz!:)Csak pozitívan,azt hiszem túl sokszor a dolgok negatív oldalát látjuk és félelmeink vannak.Olvassátok el,és örüljünk aminek lehet,és sokkl jobban fogjátok magatokat érezni és a Baba is gyorsabban összejön!:)

Legjobb válasz: Csak egy jó tanács: PCOS-val inkább arról olvass, hogyan kell táplálkozni, ez ugyanis endokrinológiai betegség, nem nõgyógyászati. Fordulj endokrinológushoz, válts életmódot (szénhidrátszegény táplálkozás, lassan felszívódó szénhidrátokkal - van kimondottan PCOS-diéta, amit életed végéig folytatni kell), és az tényleg fog segíteni. Emellett persze gondolkozhatsz pozitívan is.

Csak egy jó tanács: PCOS-val inkább arról olvass, hogyan kell táplálkozni, ez ugyanis endokrinológiai betegség, nem nõgyógyászati. Fordulj endokrinológushoz, válts életmódot (szénhidrátszegény táplálkozás, lassan felszívódó szénhidrátokkal - van kimondottan PCOS-diéta, amit életed végéig folytatni kell), és az tényleg fog segíteni. Emellett persze gondolkozhatsz pozitívan is.
Igen olvastam, de nem konkrétan a teherbeesés jutott róla eszembe......A pozitív gondolkodás az oké, de a Titok címû könyv arra nem ad tanácsot, hogy aki történetesen 3 éve akar gyereket, semmi e.ü. problémája nincs, hogy csinálja meg azt, hogy ne gondoljon a nap 24 órájában a babára...:) Érted remélem mit akarok ebbõl kihozni..A Titok címû könyv teljesen más kategória, nem a teherbeeséssel van összefüggésben.Én alkalmazom, de nem konkrétan erre a témára.A nem várt menstruáció jelentkezésekor az embert olyan pánik és negatív hullám önti el, hogy Titok vagy nem titok, elszomorodik.....Ezzel nem bántani akarlak, csak nem passzol szerintem ide.De ez csak az én véleményem.
Hát nem tudom, én nem igazán gondoltam, hogy PCO-val sikerülni fog, ennek ellenére hála Istennek 2 hónap alatt összejött, 37 hetes vagyok. Pont akkor sikerült, amikor azt gondoltam, hogy most tuti nem. :) Mellesleg ha valaki leírja a véleményét a kérdésedrõl, akkor ezt el kell fogadnod. És adott esetben igen rosszul eshet évek óta próbálkozóknak, hogy úgy véled, a szép dolgokra gondolni elegendõ ahhoz, hogy jöjjön a gyermek. Örülök, ha téged feldobott, de valójában egy közhelygyûjtemény. Ennek ellenére tényleg szívbõl kívánok mihamarabbi babásodást. :)
Kedves Kérdezõ, Te véletlenül nem a szegedi egyetemre jársz? A pénteki elõadáson egy lány mutatta egy csoporttársamnak.
A kérdező hozzászólása: Azért jó látni hogy vannak kik értik hogy mire gondolok!:) Kívánom mindenkinek hogy mielõbb sikerüljön a Baba!:)
Én a terhességem alatt, és elõtte hónapok alatt kb. 10x elolvastam...nekem is voltak problémáim (ami igenis endokrinológust igényelt), de ez a könyv is segített.
Szia! Én olvastam és hiszek is benne, miért pont az élet e területén ne mûködne? Szerintem a pozitív gondolkozás eleve csodát tesz az emberrel. De mibdezek ellenére el kell fogadni ha más nem így gondolja.
Ha valaki jó ilyen irányú könyvet akar olvasni az olvassa el Zita West: Gyereket szeretnénk címû könyvét! Nekem meg van . Minden benne van amit tudni kell! Nekem ez segített. 5 év várakozás után most vagyok 11 hetes.
Minek írsz ki kérdést, ha a véleményezõt lehurrogod, és nayakam teszem rá, hogy le is pontozod......Pfújjj...undorító magyar mentalitás....Ennyit a pozitívizmusodról....;)(pfújjj, pfújj, pfújjj) 2. voltam...Várom a lefele mutató kezecskédet, kedves ápolónéni!Neked kellene a legjobban tudnod, hogyan kezeld az empátiás kézségedet!
A kérdező hozzászólása: Akkor Neked is egy jó tanács:Tartsd meg magadnak a véleményedet!Én segíteni szeretnék azoknak akik hasonló helyzetben vannak mint én!És tisztában vagyok a diétával meg mindennel, egészségügyi végzettségem is van, ugyhogy nem kell kioktatnod!:)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó!:) Nem, nem a Szegedi Egyetemre járok!De ajánlom mindenkinek a könyvet!:)

Valaki szokta nézni a Borigák cimű sorozatot? Melyik magyar szinész szerepel benne?

Legjobb válasz: imdb-n rákeresel meg tudod nézni kik szerepelnek benne. Én végignéztem de nem ismertem fel benne senki magyar színészt úgyhogy biztos valaki noname.

imdb-n rákeresel meg tudod nézni kik szerepelnek benne. Én végignéztem de nem ismertem fel benne senki magyar színészt úgyhogy biztos valaki noname.

Szerintetek a Smallville című sorozatbeli Lana Lang akinek az igazi neve Kristin Kreuk, az valóban egy igazán kirobbanó szépség? (kép)

Azt hallottam egyébként a színészn?r?l,hogy félig-meddig még kínai vér is csordogál az ereiben,az anyukája révén.

Legjobb válasz: Igen, valóban!

Igen, valóban!
Miazhogy! Nagyonis!

El tudná valaki küldeni nekem Stephen King "A harcos" című könyvét e-mailben?

Legjobb válasz: ez illegális, nehogy feljelentsen valaki.

ez illegális, nehogy feljelentsen valaki.
A kérdező hozzászólása: Oh, egy kérdésért aligha :)
email cím?
Valo Világ :D
Való Világ :D
Hány órakor mennek ezek? 18-19 órakor?? Akkor a Poirot novellákat nézem egy másik csatornán, ha éppen nincs akkor a Animal planeten valami jó kis természeti filmet... Az hogy ki nyer 40 millát nem érdekel.A nyaló világ meg fõleg nem...Ez a szenny csak butítja az embert...tényleg csekély érzelmi szinten lehet az aki ezt nézi...
40 millásat nézed, Ferivel jó lesz :D
Én a VV-t néztem... Szégyen nem szégyen... Bele-bele pillantottam a 40esbe de számomra rohadtunalmas volt...
A VV nemcsak hogy óriási hülyeség, de még szörnyen unalmas is. Én a 40 milliós játszmát nézem, az legalább értelmesebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!