Találatok a következő kifejezésre: A vak honnan tudják, hogy mikor (2 db)

A vak nők honnan tudják, hogy mikor menstruálnak? És azt honnan tudják, hogy ha rendellenesen van meg nekik, és azért mennek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! hát szerintem te is érezni szoktad azt ha meg jön..vagy nem?? Amúgy meg vannak kötelezõ vizsgálatok biztosan eljárnak oda is..vagy épp sürübben nem tom igazából..

Szia! hát szerintem te is érezni szoktad azt ha meg jön..vagy nem?? Amúgy meg vannak kötelezõ vizsgálatok biztosan eljárnak oda is..vagy épp sürübben nem tom igazából..
Mindenki érezni szokta a megelõzõ tüneteket, illetve azt is, hogy folydogál... Ha rendellenesen van meg nekik, azt meg onnan tudják, hogy õk is tudják, hogy milyen nap van (ha más nem, a televízióból, vagy onnan, hogy megmondja nekik valaki), illetve létezik hangosnaptár is. Innen.

Honnan tudják a vakok, hogy mi a divat?

Vakok válaszainak különösen örülnék.

Legjobb válasz: gondolom elmondják nekik

gondolom elmondják nekik
sztem a vakok nagyívben [email protected]ák a divatot... van nagyobb gondjuk is.
Nem tudják, mi a divat, és nem is akarnak alkalmazkodni hozzá. Csak szépen akarnak kinézni, ezért soha nem mennek egyedül ruhát venni.
Amit én mondtam, az egy okos, több nyelven beszélõ bölcsészlánytól származik, aki ugyan nem vakon született, de az élete elsõ néhány napján vakult meg. Õ nem figyelte a divatot, csak szeretett szépen öltözni, bár ehhez biztos kellett neki segítség. Nem vagyunk egyformák, és éppen ez a jó.
A kérdező hozzászólása: Kedves Vivi, köszönöm a válaszod. Én is abból indultam ki, hogy a vakok is szeretnének igényesen kinézni, érdekelt hogyan oldjál meg. Gábor
Nincs mit! Azt nem tudom, hogy más vakok hogyan oldják meg, én így. Vivi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!