Találatok a következő kifejezésre: A vak honnan tudják, hogy (3 db)

A vak nők honnan tudják, hogy mikor menstruálnak? És azt honnan tudják, hogy ha rendellenesen van meg nekik, és azért mennek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! hát szerintem te is érezni szoktad azt ha meg jön..vagy nem?? Amúgy meg vannak kötelezõ vizsgálatok biztosan eljárnak oda is..vagy épp sürübben nem tom igazából..

Szia! hát szerintem te is érezni szoktad azt ha meg jön..vagy nem?? Amúgy meg vannak kötelezõ vizsgálatok biztosan eljárnak oda is..vagy épp sürübben nem tom igazából..
Mindenki érezni szokta a megelõzõ tüneteket, illetve azt is, hogy folydogál... Ha rendellenesen van meg nekik, azt meg onnan tudják, hogy õk is tudják, hogy milyen nap van (ha más nem, a televízióból, vagy onnan, hogy megmondja nekik valaki), illetve létezik hangosnaptár is. Innen.

Honnan tudják a vak emberek, hogy átmehetnek-e a zebrán?

Mindig megkérdeznek valakit? (van pl a sípolós lámpa, de nagyon kevés helyen..)

Legjobb válasz: nem nagyon járkálnak egyedül a vak emberek, vagy vakvezetõ kutya, vagy segitséget kér, vagy kisérõ

nem nagyon járkálnak egyedül a vak emberek, vagy vakvezetõ kutya, vagy segitséget kér, vagy kisérõ
A vakvezetõ kutya tudja hogy mikor mehet át.
Sajnos csak kevés vaknak jut kutya. A többieknek marad a segítségkérés vagy a kísérõ.
az én osztályomba anno járt 3 aztán 4 aztán 2 vak gyerek. Õk eleinte kísérõvel utaztak, aztán kaptak egy-egy kutyát. Egyedül max a sarki közértbe mennek, de akkor már nagyon fontos dolgot kellet elintézniük, egyedül.

Honnan tudják a vakok, hogy mi a divat?

Vakok válaszainak különösen örülnék.

Legjobb válasz: gondolom elmondják nekik

gondolom elmondják nekik
sztem a vakok nagyívben [email protected]ák a divatot... van nagyobb gondjuk is.
Nem tudják, mi a divat, és nem is akarnak alkalmazkodni hozzá. Csak szépen akarnak kinézni, ezért soha nem mennek egyedül ruhát venni.
Amit én mondtam, az egy okos, több nyelven beszélõ bölcsészlánytól származik, aki ugyan nem vakon született, de az élete elsõ néhány napján vakult meg. Õ nem figyelte a divatot, csak szeretett szépen öltözni, bár ehhez biztos kellett neki segítség. Nem vagyunk egyformák, és éppen ez a jó.
A kérdező hozzászólása: Kedves Vivi, köszönöm a válaszod. Én is abból indultam ki, hogy a vakok is szeretnének igényesen kinézni, érdekelt hogyan oldjál meg. Gábor
Nincs mit! Azt nem tudom, hogy más vakok hogyan oldják meg, én így. Vivi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!