Találatok a következő kifejezésre: A vajúdáskor fájások alatt már jön (1 db)

A vajúdáskor a fájások alatt már jön véres folyás és az mennyi?

Csak azért kérdem mert ott a kórházban már nem bugyiban van a kismama, és akkor az hova folyik..? Lehet odatenni valami betétet, vagy fölösleges? Bocs a hülye kérdésért, de nem szültem még és kicsit félek is ett?l az egész kiszolgáltatottságtól ami ott a kórházba lesz. 33hetes kismami

Legjobb válasz: Szia! Álltalában már akkor nem kelhetsz fel.Igen folyik,ha felkelsz akkor adnak valamit,hogy ne csurgasd szét.Amúgy akkor,ez fog legkevésbé aggasztani.Ezen kár aggódni.

Szia! Álltalában már akkor nem kelhetsz fel.Igen folyik, ha felkelsz akkor adnak valamit, hogy ne csurgasd szét.Amúgy akkor, ez fog legkevésbé aggasztani.Ezen kár aggódni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt akinek az AC mindig alacsony volt? A tobbi meres pedig atlag, milyen babad szuletett?

2

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!

147

Mikortól tud az orvos burkot repeszteni?

Úgy értem, hány ujjnyira kell kitágulni hozzá?

5

Mi van akkor, ha valaki nem akar tágulni, és nem adnak neki oxitocint?

Mondjuk pl nincs kórház, vagy 200 évvel ezelőtt, vagy akármi. Akkor x nap alatt szült meg, vagy baj történt? A nő az kitágul egyszer és megszületik a baba?

7

Mi kell a babának a fehérvári kórházba?

2

A debreceni szülészeti klinikáról mi a véleményetek? Milyen a tisztaság, kórtermek stb?

4

Kb.18 évvel ezelőtt szült Magyarországon a legfiatalabb lány kb.12 évesen, egy borsodi kis faluban. Ki volt, mi lett vele, hol lehet ennek utánanézni?

4

úgy hallottam h akinek nagy a pocija azt tágítja alul a dolgokat, tehát könnybben szül a kismama? Igaz lehet?

nekem kicsi pocim van....

13

A Gyulai kórházba rendesek a szülészek és az orvosok, érdemes ott szűlni?

1

Székesfehérvári szülészetre kell hálóing, amiben szülök, vagy adnak? Babának tényleg kell ruhákat vinni, amiben a kórházban lesz?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!