Találatok a következő kifejezésre: A vörös lányok vagy a (23 db)

Inkább a szőke vagy a vörös hajú lányok népszerűbbek a fúk körében?

tudom, hogy egyén függ?, de úgy általában. 16/L

Legjobb válasz: Attól függ milyen vörös. Van akinek jól áll a vörös, de nem minden lánynak. A szõkékre is ez igaz. Ha jól áll neki, akkor bármelyik jó.

Attól függ milyen vörös. Van akinek jól áll a vörös, de nem minden lánynak. A szõkékre is ez igaz. Ha jól áll neki, akkor bármelyik jó.
18:57-esnek igaza van. Az igaz, hogy elég gyakori, hogy a szõkék r*bancosak, stb. de nem mindenki az! Általánosítani hülyeség. Én eredetileg barna vagyok, de nagyon nem szeretem, a legtöbb ember barna hajú, számomra borzasztóan unalmas és átlagos szín. Ettõl még lehet a barna hajú ember is nagyon különleges. Párom is barna hajú, és annak idején mikor még csak ismerkedtünk, már akkor is sokkal jobban vonzott a társasága, mert egy nagyon különleges ember, köze nincs azokhoz az egyszerû "sablonemberekhez", akiket t9bbnyire ismerek. Én meg nem szeretek beleolvadni a szürke tömegbe, elõzõleg szõke volt a hajam, de az sem az a tipikus szõke, hanem inkább sárgásabb volt és nagyon szerettem, mert nem volt átlagos. Most vörös vagyok, de ez sem az az átlagos vörös szín, inkább pirosas-rózsaszínes, és nekem nagyon tetszik, hogy különleges színe van. És a párom is imádja :)
Nálam fekete és barna.
ajjj!komolyan mondom hogy ezresével lehetne számolni itt az ostoba, buta tapló, és bunkó embereket.ennyi erõvel én is mondok valamit:a barnák átlagos szajhák, a szõkék r*bancok, a vörösek k*rvák, a feketék meg emos p*csák.mi a jó k*rva anyámért kell mindig valakinek általánosítani?mindenkiben van valami különleges, amit a másik felfedez benne, mint apró csodát és az alapján válasz magának párt.igen vannak lányok akik nevetséges módon provokálják magukat, de attól még nem mindenki ilyen!az meg hogy valaki csak olyanokkal találkozik, az õ hibája, mert valószínûleg nem válogatta meg rendesen az ismerettségi körét!ENNYI!azért írtam le ilyen hosszan a véleményemet, mert elegem van a monoton folyton csak általánosítani tudó p*raszt emberekbõl!
Nálam a vörös az abszolut favorit. (Ha alul is vörös, akkor elsõ látásra szerelem) :D
Nekem mind2 a gyengém:D
A szõkék buták, a vörösek ribik. Ezek persze csak sztereotípiák, de okkal alakulnak ki, és a többségükre igaz is. Nekem a barnák.
Nekem a természetes vörös, fehér bõrû, szeplõs csajok a leg szexisebbek.
A kérdező hozzászólása: amúgy szerintem a szõkének is van nemribancos árnyalata. én a leghosszabb ideig szõke voltam, mondjuk ilyen nagyon világos szõke, de neméreztem magam ribancnak tõle.persze van abba valami, ami itt páran mondanak a szõkérõl, de nemmindenkire igaz :)
A kérdező hozzászólása: én kéthavonta változtatom a hajszínemet :D
A hajszín valamit sejtet az illetõ lányról, elsõsorban akkor, ha festeti. Szerintem a barnák a legnépszerûbbek az olyan srácok körében, akiknek nem csak egy dugásra kell a csaj. :) ha csak arra kell, ott vannak a festett szõkék. :D
a szõke hajszíntõl elmegy az eszed is...a vöröstõl kevésbé... nekem 4 hónaponként változik a hajszínem kb. de megfogadtam hogy szõke soha többet nem leszek...olyan (szép magyarosan mondva) ribancos...:S
Inkább a ribancok!
A festett haj nekem többnyire nem jön be, szeretem az ilyen szempontból gyári lányokat. (És mondom ezt egy olyan barátnõvel, akinek évszakonként változik a hajszíne. :D) A vörös rettentõen ritka, ezért nem hiszem, hogy népszerûbb tudna lenni a szõkénél. Egyébként tökmind1 a hajszín, csak társuljon egy szép archoz. :)
a természetes vörös hajszín szép és szexi , de a festett vörös undorító fõleg ha elrontja a fodrász és piros lesz tõle a haj.

A vörös haju lányok vagy a szökés barna lányok vonzobbak?

(fiuk válaszát várom:) )

Legjobb válasz: Bár fiúk válaszát várod, de már több srác ismerõsömtõl hallottam, hogy az eredeti vörös csajoknál nincs jobb. :)

Bár fiúk válaszát várod, de már több srác ismerõsömtõl hallottam, hogy az eredeti vörös csajoknál nincs jobb. :)
fiu vagyok de a vörös hajú lányokra szavazok :D szerintem nagyon szép szín :D
Szerintem a piros haj durva :-S a szõke a barna vagy a szõkésbarna a nyerõ, bár azt is el lehet tolni mikor Répa szinü! Szóval voks: szõkésbarna!!! határozottan!
én fiu vagyok és a szõkés barnára voksolok:D
Nem a haj teszi az embert, akármilyen hajjal lehet valaki szép vagy ronda. De ha egy alapjáraton kellemes külsejû hölgyeménynek eredeti vörös haja van, akkor megadom magam :D
Az eredeti vörös csajokat utálják a pasik mert rondák. A szõkés barnák már vonzóbbak.
Én ugyan nem vagyok fiú, de érdekes: alapjáraton úgynevezett "seszínû" hajam van: se szõke, se barna, de nagyon fakó, így az egész arcom jellegtelen. Amíg ilyen színû volt a hajam, nem igazán vonzottam a fiúkat. Aztán csináltam egy huszárvágást, és brutális lilára festettem a hajam. Azóta megbámulnak az utcán, és még utánam is fütyülnek néha (habár immár két éve álland kapcsolatom van... :P).
a vörös, mármint az igazi, mindenhol vörös, fehérbõrû, zöldszemû (esetleg kék)... az egzotikum. Mint ilyen megosztja a férfinépet. Engem vonz. De ismereket olyanokat akiket taszít. Csak hidegen nem hagy szerintem senkit. A szõkésbarna az átlagos, semmi különleges nincs benne. Festett hajnál indiferens.
igen csak az összkép számít mindenkinek.
Ízlés kérdése. Nekem nem számít a hajszín, az összkép a fontos.
Ha csak a hajszínt nézzük, inkább a vörös. Egyébként nyilván úgy az egész a lényeg.

Kék szemű, gesztenyebarna hajú lány vagyok világos bőrrel. Vörös melír? :D (a többi lent)

felszeretném dobi a hajamat és ugy gondoltam a vöröset választom.szerintetek jó ötlet? és ha igen inkább fodrász,vagy itthon csináljam magamnak?

Legjobb válasz: A vörös hajszín mindig jó ötlet.

A vörös hajszín mindig jó ötlet.
Szerintem fodrász :) Vörös az jó, de hogy állsz a szõkével?
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) nem merem egyenlõre kiprobálni a szõkét.nem lene túl nagy a kontraszt?

Férfiak! A vörös vagy a szőke haj tetszik nektek jobban a lányokon?

Legjobb válasz: Természetes vörös, de inkább barna.

Természetes vörös, de inkább barna.
Én azt figyeltem meg hogy sok vörös hajú leányzó "bukka shan" (hátulról szúrnád, elölrõl rúgnád). De ennek ellenére jobbak.
A természeteshez közeli.Szerintem mindenkinek az áll jobban.Nekem spec bejön a barna vagy a természetes-szerû vörös.A mûvörös, lila piros semmiképp.
a természetes vörös!
Arcfüggõ!
Nekem a szõke hajú nõk a gyengéim. Egyszerûen leolvadok a szõkéktõl... xD
szép hosszú szõke kicsit hullámos
egyik se
a szõke; de legjobb a természetes hajszín.
az olajzöld haj is szép :) amúgy ne pontozzátok már ezt le, olyan vicces.
Akkor tényleg bocsi , most tényleg rosszul érzem ez miatt magam ... BOCS! akkor nem tudom melyik állatnak nem tetszett a hozzászólásom .. mindegy bocsi még egyszer :) 17f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt, fõleg, hogy én mindenkit felpontoztam, azokat is, akik más hajszínt írtak, mint amiket választási lehetõségként megadtam a kérdésben. Valaki más pontozgatta le a válaszokat! Erre is gondolhattál volna, mielõtt nekem esel. Minden jót!
mit kell lepontozni ? látszik nem csak kívülrõl vagy szõke hanem belül is ! tán irigy vagy arra , hogy mondjuk õ neki ilyen külsõ adottsága van ? mert nem mindenki vörös hajú Szépek oszt kész? senki se mondta h a barna, szöke, fekete nem szép .... szánalom remélem most is lepontozol! gratulálok
Mindenekelõtt a természetes hajszín, de a kérdésre válaszolva a szõke.
természetes vörösnél nincs is szebb! a szõke egyáltalán nem tetszik .. Éljenek a vörös hajúak!Egy kis szeplõvel , úristen maga a gyönyör! :D:D 17F
nekem a természetes sötétbarna, nagy kék szemekkel, mert én is ilyen vagyok
szõke, vörösbõl max a természetes, és az is csak ritka esetekben.
rózsaszín
Vörös a legszebb természetes hajszín !

FIUK! Nektek a szőke vagy a világos vörös hajú lányok jönnek be jobban?

Legjobb válasz: A vörös nemnagyon..:/ A többi jöhet.:) 17/F

A vörös nemnagyon..:/ A többi jöhet.:) 17/F
egyiksee barna
nem a hajszín a döntõ, de így csak simán ha választani kéne két haj között semmi egyéb info alapján én a szõkét választanám:D
Inkább a szõkék. :)
A vörös semmiképp, fõleg ha még világos (természetes) is. Nekem az nagyon nem tetszik. A szõkét se szeretem, de akkor inkább az. Egyébként barna és fekete.
Akkó' mán a vörös.
Szõke! :D
vörös. egyedi nagyon azért szeretem
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: kösziii
Vörös *.*

Kik a szebbek? A vörös vagy a barna hajú lányok?

Nagyon érdekelne !

Legjobb válasz: Vörösek a gyengéim. [link]

Vörösek a gyengéim. [link]
11-es festett haj!
A kérdező hozzászólása: Egyébként a fekete is szép, de nem mindenkinek áll jól. A szõke, hát nem tudom....nem jön be egyáltalán.
Nekem a vörös a gyengém.
Olyan nagyon ritka a szép vöröshajú.. akiket itt linkeltek ahhoz hasonlókat utcán soha nem fogsz látni. Viszont a barnahajúakból nagyon sok szép van.:)
A kérdező hozzászólása: [link] ez a legjobb fekete Vörösnél meg nagyon sok fajta van: [link] [link] [link]
A vörösek a gyengéim, de nagyon szépek a fekete hajú lányok is.
Vörös és barna közül a barna tetszik. :)
A vörös lányokért én is odavagyok (fõleg ha szép fehér a bõre), de nem hajszín alapján nézem a lányokat. Ha jól áll a lánynak az adott hajszín, akkor majdnem mindegy (azért ne legyen valami vad hupilila) milyen színû a sörénye.
szõke vagy fekete. az se baj ha barna de vörös ne legyen. egyszerûen nem bírom a vörös hajszínt...
szerintem teljesen mindegy milyen színû a haja persze most mondhatnám azt, hogy ránézésre a barna jobban bejön, de úgy is teljesen egyénfüggõ
[link] Miért fúj egy szõke lány??
A szõkék!
A szõkék a legszebbek. De ha kettõ közül kell választani akkor inkább vörös.
1. De neki se az arcát nézted elsõre:D:D
vöröset, nagy pi-csával
FEKETE
A kérdező hozzászólása: Fúúúj, a szõkék nem :S
FEKETE!
engem egyáltalán nem érdekel a hajszin ;)
Egyetértek a fentebb válaszolóval..a szõkék az etalon! Olyan szexuális kisugárzásuk van hogy az valami félelmetes...+ szép kék szemek vagy szép szürke szemek és élvezet a köbön :-) A barna hajúak is jöhetnek, de csak kék szemekkel....:-)
a képeken a vörösek is festettek...
Kevés embernek áll jól, de nekik nagyon. 17/L
Nekem bejön :) Bár a rúzs akkor az igazi ha észre sem veszem, csak azt, hogy hmmm de csábító ajkai vannak ennek a lánynak :D 16/F
A kérdező hozzászólása: na igen, bár a vörös senkinél nem kelt természetes hatást, még valamelyik rózsaszín talán...
Rúzs nélkül, természetesen a szép. Max szájfény.
Elsõ véleményét osztom, azok akiknek jól áll minden további nélkül hordhatják akármikorra.Nekem a szám ideális ehhez, de a szemeim miatt nem teszek fel erõs rúzst.
nekem nem tetszik magamon semmilyen száj kence....idegesít és ha csókolózom a barátommal, õt is összekenem és õ sem szereti.....:D
Legfeljebb szájfény...
14:05: szemeid miatt? miért? mi van a szemeddel? am, szentem ha jól áll akkor miért ne. :)
Nekem nem tetszik.

Fiúk, Lányok! Meg úgy mindenkitől kérdezem, kortól függetlenül! Vörös, Szőke, Barna vagy a Fekete haj jön be nektek a legjobban?

Természetesen ha egyik sem, írjátok le kérlek, mi a kedvenc hajszínetek, és ha gondoljátok (nagyon örülnék neki) egy árnyalatról linkeljetek be képet! Köszönöm :-)

Legjobb válasz: szõke :)

szõke :)
Szerelmem:)
A kérdező hozzászólása: :-))) <3
A kérdező hozzászólása: amúgy te melyik vörösre gondoltál? A természetes, vagy az erõs, festett vörös pl: http://www.hajam.hu/albumdata/33/c1/20100104105244baf8f528b5.. vagy ez http://4.bp.blogspot.com/-bRK1UvX8L3g/TcPeHxRdZ2I/AAAAAAAAAu.. ? természetesen ezekbõl is van rengeteg féle árnyalat!
Természetes! Mindenképpen.
Szerintem ne festesd be, ha vörös a hajad. Annyira gyönyörû kedvenc hajszínem , igazán egyedi :)
Érdekes mert fiukban a barna teszik, de magamnak minden álmom, hogy szõke legyen a hajam
kopasz pasik a legjobbak;)) 16/l
Fiúban vörösön kívül bármilyen. Lányban a szõkén kívül bármilyen.
szõke :) 16/L
A szökét és a feketét kedvelem a legkevésbé(fõleg a festettet). Most a vörös a kedvencem, de szeretem a barna árnyalatait is. (Fiúkon a barna a favorit, de a szõke is jó :) 18/l
Fekete az isten :D Alig tetszik a válaszadók közül valakinek :/ :) ) F
A kérdező hozzászólása: Akkor kedves utolsó! Az eseted lennék! Van kb 5-6 szeplõm, de nyáron több elõjön amit nem szeretek, de a hajam vörös, a szemem zöld, és a bõröm is fehér.
VÖÖÖÖÖÖRÖÖÖÖÖÖSSSSSS!!!!! Zöld szemmel, fehér bõrrel, szeplõkkel! Fúúúúúú:D
A kérdező hozzászólása: melyik a nem* elírtam. Nap lett belõle. XD :$ már a holnapi napra is gondolok oszt összefolyt....
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-) Kérlek titeket kort és nemet is írjatok! (ez lemaradt a leírásban)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Jó ízlésed van! Szerintem nagyon szép volt az a szõke, de a barna az nagyon szép és nincs vele annyi gond! :-) Az a fajta lila viszont nekem nem jött be annyira :-D
Nekem mindegy, csak Természetes legyen, ne festett. De a színek közül a vörös, a fekete, és szöke, csak NEM tejszínû/fehér szõke 12/L
Nekem pasikon is a szõke a kedvencem, és nekem is az van már 2 hónapja. Igazából az árnyalatot nem tudom megmondani, mert mindenkinek más áll jól. Nekem ilyesmi van: http://cdn.buzznet.com/assets/users16/chelseajadey/default/d.. Ilyen sötét szõke. Mert az eredeti hajam barna, és nem akartam hirtelen túl nagy váltást. Lehet, hogy késõbb még kicsit világosabb lesz, de igazából szeretném ha természetes hatású maradna. 17l
Nekem a barna a kedvencem, de a párom természetes szõke, rajta az is jól mutat :)
kék 21/F
Mindegy, csak ne legyen festve. 22/f
Utolsó, hogy állapítod meg, hogy egy lánynak festett haja van, ha tök természetesen hat? :D Enyémrõl se mondja meg senki, hogy festett, mégis az. Nekem a szõke tetszik a fiúkon legjobban, lányokon meg a barna. 21L
Ha tetszik valaki, egy idõ után rákérdezek. Nyilván nem elsõ látásra állapítom meg. :)
Szôke :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! :-) Várom a további válaszokat! Ám azért én meg tudom mondani, hogy melyik a festet és melyik a nap. Persze van olyan, hogy elsõ ránézésre nem tûnik annak, mert olyan jól meg van csinálva, de azért én látom. Másabb a fénye, másabb a hatása, másabba színegysége! :-)
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom minek pontozzák le az emberek egymást! Mindenkinek más az ízlése!
Csakis természetes.Legalábbis én:)
Elõször nem a hajszínét nézem meg hanem az arcát, aztán a testét. ha szõke a haja, akkor az már csak hab a tortán.
Fekete, vagy vörös, ha feltétlen csakis festett. Amúgy egy semmilyen világos-szõkés-barnát is jobban értékelek bármilyen festett hajnál. Hajrá természetes!!!
nem hajszín alapján választok partnert, amugy ha hallani akarod: barna jön be a leginkább
Barna, fekete, szõke. Attól függ kinek hogy áll...de ink. szõke!
Neonzöld.
> Fiúk milyen szí hajú lányokat szerettek? Nem válogatok. > Amelyik szín a legtöbb szavazat kapja > olyanra festem a hajam! A természetes színével mi bajod van?
vörös, egyértelmûen
A kérdező hozzászólása: létszi ne gyertek már ilyen orbitális színekkel! értelmes emberektõl várom a választ!
A kérdező hozzászólása: nem kell izéni csak túl gyorsan írok!!...eddig a természetes vezet! :) ))
fekete
Én szõke vagyok, és akármerre megyek mindenhol megbámulnak.Valószínûleg nemcsak ez az attraktív hajszín játszik itt közre, hanem az is hogy mekkora és milyen rezgésû az aurád. Nekem 2 auraelemzõ is azt mondta hogy hatalmas, úgyhogy az is megnéz akinek nem pont én vagyok az esete, de tény hogy az már csak "hab a tortán" (ahogy az elõzõ válaszoló is mondta) hogy a fejem is világít a sötétben :) 17/L
nekem sötétbarna (szinte fekete) és mindenki megnééz :) :$
Juno Temple (szerepe Lola Quincey volt)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!