Találatok a következő kifejezésre: A vörös lányok (104 db)

Szerintetek szépek a vörös lányok?

Legjobb válasz: NEM! csakis kizárólag a lilák szépek!!!

NEM! csakis kizárólag a lilák szépek!!!
A festett võrõsek legtõbb esetben borzalmasan éznek ki?????? Milyen kõrnyéken laksz Te??????
nekem nem tetszenek
Szerintem nem, de akinek jóláll miért is ne!
A vörös hajszín nagyon tetszik, a legkülönlegesebb és a legritkább. A kishúgomnak gyönyörû, vörös göndör haja van, és a mai napig arra gondolok, hogy én is örökölhettem volna ezt, de nekem pont egérszín jutott. De a festett vörösek a legtöbb esetben borzalmasan néznek ki, gyakran nem is illik a bõrszínükhöz, tónushoz, illetve annyira lehetetlen színeket "viselnek", amitõl hanyatt dobom magam.
embere válogatja :)
A kettõ nem ugyanaz. A természetes vörös haj nagyon különleges, és szép, de nem mindenkinek áll jól, és attól, hogy valakinek szép vörös haja van, még lehet arcra csúnya.
nekem 2 osztálytársam is vörös. mindkettõnek szép vörös haja van, de az egyiknek jól áll a másiknak inkább elõnytelen, mert baromi csúnya arca van.
A vörös hajszín szép, csak nem mindenkinek áll jól.
A természetes vörösek szépek. De a pirosak, lilák, narancssárgák nem.
lehetnek azok sztem tök különleges a vörös haj
Tényleg nem mindenkinek áll jól, de a legszebb lány, akinek természetes vörös haja van, az a Harry Potterbõl Ginny Weasley.Õ gyönyörû, neki jól áll a vörös.

Milyen típusú lányoknak áll jól a vörös haj?

úgy értem hogy pl:arctípus (szögletes,kerek) vagy bõrszín..hasonlók

Legjobb válasz: A legszebb lányok a magas, vékony, de nagymellû, fehér bõrû, szeplõs és vörös hajú lányok. sötétebb bõrûeknek nagyon mûvi és visszatetszõ a vörös haj.

A legszebb lányok a magas, vékony, de nagymellû, fehér bõrû, szeplõs és vörös hajú lányok. sötétebb bõrûeknek nagyon mûvi és visszatetszõ a vörös haj.
Nekem :)
Akinek jól áll. Most erre még is mi a [email protected] szt írjak?...
a világos bõrûeknek. zöld, vagy barna szem az arctípus az mindegy
Arc: kerek Szem szin: zöld Test alkat: nem csont vékony de nem is 120 kiló!! :) De oesze nem csak ez szerintem változo!! :)
A vörös annak áll jól aki vörösnek született. Anyatermészetnek jó az ízlése :D

Inkább a szőke vagy a vörös hajú lányok népszerűbbek a fúk körében?

tudom, hogy egyén függ?, de úgy általában. 16/L

Legjobb válasz: Attól függ milyen vörös. Van akinek jól áll a vörös, de nem minden lánynak. A szõkékre is ez igaz. Ha jól áll neki, akkor bármelyik jó.

Attól függ milyen vörös. Van akinek jól áll a vörös, de nem minden lánynak. A szõkékre is ez igaz. Ha jól áll neki, akkor bármelyik jó.
18:57-esnek igaza van. Az igaz, hogy elég gyakori, hogy a szõkék r*bancosak, stb. de nem mindenki az! Általánosítani hülyeség. Én eredetileg barna vagyok, de nagyon nem szeretem, a legtöbb ember barna hajú, számomra borzasztóan unalmas és átlagos szín. Ettõl még lehet a barna hajú ember is nagyon különleges. Párom is barna hajú, és annak idején mikor még csak ismerkedtünk, már akkor is sokkal jobban vonzott a társasága, mert egy nagyon különleges ember, köze nincs azokhoz az egyszerû "sablonemberekhez", akiket t9bbnyire ismerek. Én meg nem szeretek beleolvadni a szürke tömegbe, elõzõleg szõke volt a hajam, de az sem az a tipikus szõke, hanem inkább sárgásabb volt és nagyon szerettem, mert nem volt átlagos. Most vörös vagyok, de ez sem az az átlagos vörös szín, inkább pirosas-rózsaszínes, és nekem nagyon tetszik, hogy különleges színe van. És a párom is imádja :)
Nálam fekete és barna.
ajjj!komolyan mondom hogy ezresével lehetne számolni itt az ostoba, buta tapló, és bunkó embereket.ennyi erõvel én is mondok valamit:a barnák átlagos szajhák, a szõkék r*bancok, a vörösek k*rvák, a feketék meg emos p*csák.mi a jó k*rva anyámért kell mindig valakinek általánosítani?mindenkiben van valami különleges, amit a másik felfedez benne, mint apró csodát és az alapján válasz magának párt.igen vannak lányok akik nevetséges módon provokálják magukat, de attól még nem mindenki ilyen!az meg hogy valaki csak olyanokkal találkozik, az õ hibája, mert valószínûleg nem válogatta meg rendesen az ismerettségi körét!ENNYI!azért írtam le ilyen hosszan a véleményemet, mert elegem van a monoton folyton csak általánosítani tudó p*raszt emberekbõl!
Nálam a vörös az abszolut favorit. (Ha alul is vörös, akkor elsõ látásra szerelem) :D
Nekem mind2 a gyengém:D
A szõkék buták, a vörösek ribik. Ezek persze csak sztereotípiák, de okkal alakulnak ki, és a többségükre igaz is. Nekem a barnák.
Nekem a természetes vörös, fehér bõrû, szeplõs csajok a leg szexisebbek.
A kérdező hozzászólása: amúgy szerintem a szõkének is van nemribancos árnyalata. én a leghosszabb ideig szõke voltam, mondjuk ilyen nagyon világos szõke, de neméreztem magam ribancnak tõle.persze van abba valami, ami itt páran mondanak a szõkérõl, de nemmindenkire igaz :)
A kérdező hozzászólása: én kéthavonta változtatom a hajszínemet :D
A hajszín valamit sejtet az illetõ lányról, elsõsorban akkor, ha festeti. Szerintem a barnák a legnépszerûbbek az olyan srácok körében, akiknek nem csak egy dugásra kell a csaj. :) ha csak arra kell, ott vannak a festett szõkék. :D
a szõke hajszíntõl elmegy az eszed is...a vöröstõl kevésbé... nekem 4 hónaponként változik a hajszínem kb. de megfogadtam hogy szõke soha többet nem leszek...olyan (szép magyarosan mondva) ribancos...:S
Inkább a ribancok!
A festett haj nekem többnyire nem jön be, szeretem az ilyen szempontból gyári lányokat. (És mondom ezt egy olyan barátnõvel, akinek évszakonként változik a hajszíne. :D) A vörös rettentõen ritka, ezért nem hiszem, hogy népszerûbb tudna lenni a szõkénél. Egyébként tökmind1 a hajszín, csak társuljon egy szép archoz. :)
a természetes vörös hajszín szép és szexi , de a festett vörös undorító fõleg ha elrontja a fodrász és piros lesz tõle a haj.

A vörös haju lányok vagy a szökés barna lányok vonzobbak?

(fiuk válaszát várom:) )

Legjobb válasz: Bár fiúk válaszát várod, de már több srác ismerõsömtõl hallottam, hogy az eredeti vörös csajoknál nincs jobb. :)

Bár fiúk válaszát várod, de már több srác ismerõsömtõl hallottam, hogy az eredeti vörös csajoknál nincs jobb. :)
fiu vagyok de a vörös hajú lányokra szavazok :D szerintem nagyon szép szín :D
Szerintem a piros haj durva :-S a szõke a barna vagy a szõkésbarna a nyerõ, bár azt is el lehet tolni mikor Répa szinü! Szóval voks: szõkésbarna!!! határozottan!
én fiu vagyok és a szõkés barnára voksolok:D
Nem a haj teszi az embert, akármilyen hajjal lehet valaki szép vagy ronda. De ha egy alapjáraton kellemes külsejû hölgyeménynek eredeti vörös haja van, akkor megadom magam :D
Az eredeti vörös csajokat utálják a pasik mert rondák. A szõkés barnák már vonzóbbak.
Én ugyan nem vagyok fiú, de érdekes: alapjáraton úgynevezett "seszínû" hajam van: se szõke, se barna, de nagyon fakó, így az egész arcom jellegtelen. Amíg ilyen színû volt a hajam, nem igazán vonzottam a fiúkat. Aztán csináltam egy huszárvágást, és brutális lilára festettem a hajam. Azóta megbámulnak az utcán, és még utánam is fütyülnek néha (habár immár két éve álland kapcsolatom van... :P).
a vörös, mármint az igazi, mindenhol vörös, fehérbõrû, zöldszemû (esetleg kék)... az egzotikum. Mint ilyen megosztja a férfinépet. Engem vonz. De ismereket olyanokat akiket taszít. Csak hidegen nem hagy szerintem senkit. A szõkésbarna az átlagos, semmi különleges nincs benne. Festett hajnál indiferens.
igen csak az összkép számít mindenkinek.
Ízlés kérdése. Nekem nem számít a hajszín, az összkép a fontos.
Ha csak a hajszínt nézzük, inkább a vörös. Egyébként nyilván úgy az egész a lényeg.

Lányok! Szerintetek ciki a vörös haj?

Lányok, szerintetek ciki a vörös haj fiunak? Ti mit gondoltok egy ilyenről?

Legjobb válasz: nekem nagyon bejönnek a vörös szeplõs csajok, ugyhogy szerintem biztos vannak csajok akik a vörös hapsikra buknak...

nekem nagyon bejönnek a vörös szeplõs csajok, ugyhogy szerintem biztos vannak csajok akik a vörös hapsikra buknak...
dehogyis..legalább nem mindennapi:)
sztem nem, ha amúgy is helyes vagy 21L
mutizz képet:) ) kiváncsi vagyok! amúgy modell pasik is vannak vörös hajúak, ha tudsz hozzá öltözni avgy bevan úgy vágva, az jól tud kinézni, bár lehet fiatal vagy még, és nem olyan a stílusod:) a vörös hajról az angol/ ír pasik jutnak eszembe:) 24/nõ
Szerintem Paul Bettany...és Ewan Mcgregor nagyon jó pasi! De iylen stílusú pasik is tetszenek, mármint ha igy van bevágva a haj, és vörös, az szerintem jól néz ki: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120414/38541_399737412184_37.. illetve: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120414/249277_10150159763372..
hát nem tom...én nem vagyok válogatós pasi téren, mármint abba hogy hogy néz ki...de valahogy a vörös hajtól kiráz a hideg...fõleg ha mellette hypo fehér :D (mert szolis, vagy sima barna vöröset még nem láttam)...számomra ijesztõ vagy nem is tudom pontosan...nekem nagyon nem oké...:) de egyéni izlések :) lehet van akinek bejön...:) L22
b*zis
borzalams
Vörös róka, vörös ló, vörös ember egy se jó!
Ha jól áll neki akkor nem ciki.
Én nekem a hajam padlizsán lila volt hasonló volt a vöröshöz, de a pasim 2 hete megkért hogy a kövi találkozásunkra ami 1 hónap múlva lesz addigra leegyek szõke... Hát 5 órát ültem a fodrásznál mire leszívatta a hajamból a lilás vöröses színt ... Én szívem szerint vissza festetném vöröses lilára, de betartom az igéretemet. Ám sztem a vörös nagyon szép szín a csajoknak. Bár igaz nem mind1, hogy melyik árnyalata. 19/L
utolsó: jó nagy bar0m vagy, hogy meg is tetted. ilyen könnyen ugráltathat..? egyébként nekem bejönnek a vörös hajúak, de a lényeg az, hogy jó legyen a kisugárzásod :D
szerintem ízlés kérdése. nekem nem jön be, de van barátnõm akik pl pont csak a vörösökre bukik. de cikinek egyáltalán nem ciki!
vörös hajú fiúként ezt végig olvasva, eléggé rossz élmény volt. nem gondoltam hogy néhányan ennyire utálják a vörös hajúakat :( 14/F
Ne vedd magadra!
Én tavaly a deep blue something frontemberéröl koppintottam a hajam és a csajok nem fikázták, sõt, de ez csak egy szempont a sok közül. Szerintem, ha az összképbe beillik akor miért zavarná õket?!
#27 vok, szerintem nekem is tök menõn néz ki a hajam, de itt azt írják hogy alapból utálják a vöröset, de amúgy eddig életbe nem okozott problémát. 14/F
nekem nagyon bejön!:)
jaj, dehogy ciki! :) Inkább érezd magad különlegesnek, mert nagyon kevés ember születik vörös hajjal. ;) Nekem bejön, én szeretem a vörös srácokat. :) 18/L
Egyik osztálytársamnak vörös hajú pasija volt. 16 éves volt a srác akkor, magas, izmos, iszonyú helyes, pici szakállal, meg minden, amit akarsz. Én azt a srácot akkori verziójában még most is bevállalnám. :D Szóval nekem nem kizáró ok a vörös haj. :D 21L
A Doktor is mindig vörös hajat akar XD(Ki vagy, Doki?!)
ha festett akkor b*zis, ha nem, akkor meg nem gáz
A kérdező hozzászólása: És ha az miért és ha nem miért? :D
mármint a 9.-es linkje...
aki jártas a divat világban az nem mondja ezt... és ha valaki meleg, akkor meg mivan? szerintem nem bzis
pedig az... a második képen olyan mint egy férfi ruhába öltöztetett csaj
...vagy az tényleg csaj?
nekem tetszik a vörös haj... *______*
Én speciel imádom a vörös hajú fehér bõrû egyedeket. Valahogy annyira egyedi és ritka vagy nem tudom. Igazából szerintem, ha helyes vagy meg nyilván nem egy bunkó szemét alak, akkor nincs itt semmi hiba.
Annyira, de annyira nem mérvadó. Az összkép a fontos és a belsõ.
ne aggódj:) mondjuk én a sötét barna hajúakhoz vonzódom, de pl egyik barátnõm kifejezettem bukik a vörösökre.. nem számít már neki szinte az h milyen az arca, csak ha vörös a haja attól tisztára "beindul"xd meg fõleg ha szeplõs és zöld a szeme.:D hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18
Látom régen írtad már a kérdést, de gondoltam válaszolok. Szerintem a legszebb hajszín a világon a vörös.Nagyon vonzódom az ilyen férfiakhoz, mert gyönyörûnek látom sokukat.(Volt barátom hosszú vörös hajú.) Ha még zöld is a szemük, az plusz pont, de ez nem olyan fontos. Mondjuk a vörösek közül leginkább a hosszú hajúak tetszenek :) Nemcsak a haj tetszik rajtuk, hanem a hófehér bõrük, a szeplõik (és beválljam-e... a fanszõrzetük is különlegesXD) Tehát vörös hajú fiúk, ne aggódjatok, rajtam kívül is vannak ilyen "vörös fétisû" lányok, akik bármit megtesznek egy vörösistenért. :) L/17

Miért van az, hogy a pasik általában nem vonzódnak a vörös hajú lányokhoz?

Nem mondanám magamat csúnyának egyáltalán, olyan átlagos lány vagyok, testemmel is meg vagyok elégedve, mégsincs sokszor szerencsém a pasiknál.

Legjobb válasz: Ez nagy tévedés, hogy nem vonzódnak a vörös hajú lányokhoz.

Ez nagy tévedés, hogy nem vonzódnak a vörös hajú lányokhoz.
Amióta piros a hajam, le sem tudom magamról vakarni a pasikat, szóval szerintem nem a hajszíneddel van a probléma.
Bullshit. Ízlés kérdése, valakinek a fekete jön be, valakinek a szõke, valakinek meg a répavörös a zsánere. Mint pl. nekem is. Csak ez elég ritkának mondható ahhoz, hogy olcsó kifogásnak elég legyen, ha nem akar (vagy tud) õszinte választ adni. 32F
Rendben , akkor sok szerencset a tovabbiakban .
A kérdező hozzászólása: Nem azért írtam, hanem azért mert úgy vettem észre hogy több pasinak nem tetszik, mint akinek igen. Nyilván csak azokról tudok beszélni, akikkel én találkoztam vagy szimpatikusak voltak és én többet is akartam volna mint pár rövid dumálás pl.
Kicsit az az erzesem , hogy ezt a kerdest azert irtad , hogy megcafoljak es igy hizzon a majad .... igazam van ?(nyilvan nem fogod beismerni )
Lehet, hogy csak kifogásnak használta. Hidd el, ha valakivel megvan az összhang, annak nem fog számítani a hajad színe, fõleg hogy természetes. :)
egy képet láthatnánk rólad ?
Nekem a vörösek a kedvenceim :3
A kérdező hozzászólása: Volt már rá példa, hogy valaki azt mondta hogy neki ez túl sok, meg túl kirívó. Természetes vörös, bár az élénkebb fajta, mert megfelelõen ápolom és így szép vörös színe van.
Nem hinném, hogy a vörös hajjal van a gond, sokaknak kifejezetten tetszik, mert különleges, nem átlagos. Vagy volt már olyan, aki azt mondta, hogy szimpatikusnak talál és kedvel, de a vörös hajszín miatt nem kellesz neki?
Nem hinném, hogy nem vonzódnak a vörös lányokhoz, legalább is ha magamból indulok ki nekem tetszenek, de csak ha megfelelõ személyiség is tartozik hozzá és kisugárzás :)
Nekem a vörös a kedvencem, akikbe belefutottál, azoknak meg nincs ízlésük :)
Én a természetes vörös csajokat imádom :) plusz ha még van az arcukon egy kis szeplõ akkor számomra szívdöglesztõek :D 20/F
Vadulnak értük, ahogy a feketéért is. Egy elnyomott barna hajú lány
A vörös hajû és szeplõs lányok a legszebbek a világon. Biztosan állíthatom, a legtöbb férfinél elõny!!!!

A vörös hajú nőkről mindig az a többség véleménye, ahogy itt olvasgatok, hogy nem kéne, mindegy milyen hajszín, csak vörös ne legyen. De akkor mit csináljon az a lány, aki természetesen vöröses hajú?

Ássa el magát? Vagy simán csak fesse be a vállalhatatlan haját?

Legjobb válasz: A természes vörös szép, nekem különösen tetszik. A festett nem jó.

A természes vörös szép, nekem különösen tetszik. A festett nem jó.
kitõl hallasz olyat hogy ne legyen vörös?
Szerintem hülyeség hajszín alapján megítélni valakit. Kifejezetten szépnek a tartom a vöröset, ahogy az összes többi színt is. Az a kérdés, mennyire illik a viselõjéhez :)
Ez egy f*szság, az utolsó, ami érdekel, hogy a haja milyen színû. Hajfestés csak akkor javasolt, ha õ ma- ga akarja befesteni, és jól is áll neki, amúgy telje- sen felesleges (nameg a hajat is tönkrevágja).
Kérdezõ: azt nem látod, ki f*ssa a szót ezen az oldalon. Tehát hiteles véleményt itt nem kapsz. Ha 100 ismerõsöd megkérdezed, hidd el, egy se a hajszíned miatt akarna/ nem akarna veled járni, egynél sem ez szerepelne indokként.
"csak a színe legyen vörös":) nagyon szép szerintem a természetes vörös haj. http://gingergirls.blog.hu/ nézd meg, külön blogotok is van! mi ez, ha nem kivételezés! :D (egy 23 éves barna hajú lány)
pont egy órája néztem egy south park részt :D a címe: vörhenyesek! idéznék: "vörös kutya, vörös ló... vörös ember egy se jó!" :D
A kérdező hozzászólása: Azért szerencsére nem vörös, csak van egy enyhe vöröses árnyalata, de csak akkor látszik, ha rásüt a nap.
A kérdező hozzászólása: Meg fényképeken! :D Majnem mindig vörösnek látszik a fotókon. Élõben azért nem.
mindig is vörös hajat akartam, imádom a vörös hajat, gyönyörû és különleges számomra, ne festesd be!Szerintem a férfiaknak mind1 csak passzoljon minden.Lehet azért kerülik néhányan õket mert túl vadnak és szexisnek néznek ki ezért a pasik úgy érzik úgy sincs esélyük ha próbálkoznának ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ! :) Lehet, hogy tényleg a festett vöröset értik alatta. Ami olyan nagyon égõ vörös, pirosas.
Szerintem a vörös hajú lányok a legszebbek.. A fél karomat adnám egy ilyen nõért! Minden vágyam egyébként , hogy egy vörös hajú lány legyen a párom , igaz ismerek egy párat de õk sajnos egy mázsa felett vannak! 17/F
az a lány örüljön, legalább a sok hülye looser alapból lepattan róla.
Hát azért ennek mégis van valami alapja. Tudtommal a régi idõkben például nem túlzottan örültek ha vörös hajú gyerekük lett mert nem tartották normálisnak, hogy szépen fogalmazzak. Mint ahogy a balkezességet meg ehhez hasonlókat sem.
Sokunknak a vörös hajú lányok jönnek be :)
Mit meg nem adnék ha jól állna a vörös haj.. már ezer éve arra festettem volna, és tojnék az ilyen statisztikákra :DD amúgy ha szép a csaj akkor szerintem tökre mindegy milyen színû haja van :P
Egy csomó pasi megõrül a vörös hajú lányokért, nyugi. :) Nekem nagyon sokáig volt vörösre festve a hajam, és rengeteg bókot kaptam, hogy milyen szexi :) 24/N
ma 22:03 Köszi jó kis blog ez. Amúgy ha a nevükre kattintasz vetkõznek :D
Ez annyira hülyeség már bocsi hogy pont itt miket olvasol nincs itt a világ összes pasija... mindenkinek más tetszik lehet hogy valakinek csak a vörös hajú nõk jönnek be és ha ennyire nem érzed jól magad vörösön akkor fesd be más színûre 19/L
A kérdező hozzászólása: Állandóan ezt olvasom ezen az oldalon. A Szépség rovatban is, ha megkérdezik a fiúkat, melyik hajszín a legvonzóbb, már írják is, hogy mindegyik szép, kivéve a vörös.
Tévedsz ám, de ezt elmesélték mások. Pont, hogy "tüzes, ambiciózus, - jó szeretõ" társul hozzá, de hát nyilván az igazi vöröshöz. Az a hülye divat sem véletlen ám, hogy minden vénasszony tûzvörösre festeti a haját....

A vörös haj hátrány? (lány esetében)

Csak mert egyre többször hallom,baráti körben is hogy ez a pasiknak nem nagyon jön be.Megjegyzem,természetes vörös.

Legjobb válasz: Legjobb helyre jöttél kérdezõ :D:D Az itteni embereknek túlnyomó többségében bejön :D Már volt egy pár ilyen kérdés... Nemsoká megkapod azt a cuki dúshajó vörös szeplõs-hajú csajról a képet :D:D Amúgy nekem is tetszik a vörös haj :P De a hordozójának az arca sokkal fontosabb ám :P 21F

23:20: Hogy mennyire beletrafáltam! :D Sõõt még azt is elõre tudtam, hogy te leszel az aki beposztolja a képet, Daw. :D Így legyen ötösöm a lottón. 21F
Legjobb helyre jöttél kérdezõ :D:D Az itteni embereknek túlnyomó többségében bejön :D Már volt egy pár ilyen kérdés... Nemsoká megkapod azt a cuki dúshajó vörös szeplõs-hajú csajról a képet :D:D Amúgy nekem is tetszik a vörös haj :P De a hordozójának az arca sokkal fontosabb ám :P 21F
Nem, szééép (;
az egyik gyengém...:)
Maga a vörös hajszín nem az. Egyébként van akinek jól áll, van akinek nem...
nálam inkább elõny :D 19/f
Hát nekem általában nem jön be, de volt már olyan vörös hajú lány aki kifejezetten tetszett.
Elég sok helyre beraktam már. Most mondd azt hogy nem szép!
múltkor egy fiú barátom azt fejtegette, mennyire undorodik a vörös lányoktól, különösen egy, az iskolánkba járótól. szóval, ne bízd el magad.
Én szeretem a vörösöket. Szerintem különlegesek.
Szerintem meg szexi mondjuk attól függ, hogy a vörös melyik árnyalata inkább világosabb vagy sötétebb? A tiéd milyen?
Barátom spec megveszik a vörös hajért, a természetesért. :) Szóval nem hiszem, hogy gond. (Nekem barna a hajam. :D)
Nem! Szerintem nagyon szexi a vörös haj. Pl: http://thechive.files.wordpress.com/2011/04/beautiful-redhea..
én mondtam hogy szexi csak hát sose lehet tudni kinek milyen az ízlése :) amúgy biztos dögös csaj vagy és gondolj arra hogy különleges hiszen kevés ember születik természetes vörös hajjal ;)
Bármilyen színû hajjal lehet valaki szép :)
Én lány vagyok, szerintem szép.:) A barátommal is szóba jött ez, szerinte is szép. Sok embernek bejön.
Jajj ne szivasd már elsõ. Nem, nem vagy csúnya emiatt, kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Sötétebb.Mikor kicsi voltam, sokkal világosabb volt, de aztán besötétült.
az én barátom undorodik tõle, az lyen szeplõs fajtától..de van egy ismim, aki megõrül érte. de pl nekem az eredeti hajam mézszõke, kis mélyvörös beütéssel , nem volt gond vele régen...mostmeg sötét mahagóni vagyok feketével :) azért kíváncsi lennék neked milyen árnyalatú
A vörös hajú lányok is olyanok, mint a barnák, szõkék, feketék: van köztük szép is, és kevésbé szép is. :) A hajszín nálam nem elsõdleges kérdés, vannak nagyon szép vörös hajú lányok, õk természetesen bejönnek. De vannak kevésbé vonzóak is, õk hiába vörös hajúak, akkor sem. A zöld szem viszont a kedvencem egy lányon... :) 22/F
Nekem nagyon :) 15/F
Nekem inkább a kék szem tetszik.
Nekem is bejön :D
A festett haj az csalás, azt hittem eredeti. Lehet a szemed is csak a kontaktlencsétõl zöld.
látam a képeidet hol is kezdjem a szemeid gyönyörüek látam már egy pár zöldszemü embert de a te szemeid egyediek és mégeszer mondom gyönyörüek a hajad meg csak ráadás, nagyon szépvagy vagy inkább szexi. am van barátod 18F
Nagyon szépek a szemeid. A hajszíned nem rossz, de vörösben láttam már jobbakat is (vagy az ennél is sötétebb, vagy pedig a világosabb, narancssárgásabb jön be jobban). Szép az arcod is, de még a második képen is picit furán fintorogsz. :) Látszik hogy csak a kép miatt van így "beállítva" az arcod, megnéznélek természetesebb helyzetben, vagy akár mosolygás közben is. Amúgy ne aggódj, szép vagy, biztos sokaknak bejössz. ;)
te vagy a 2. képen?mindegy is, mert tetszik, azért mert amúgy is tetszik a csajszi.a magasság pedig teljesen lényegtelen:)
Kell a szemed ddd:
Nagyon! Egy vörös alapból egyéniség. A festett nem jön be. Semmilyen festett nem jön be. Azt szeretem, ha vállalja önmagát. Ezáltal egy természetes barna is lehet egyéniség!!! Sokkal több egy természetes barna, szõke, fekete, vörös , mint egy bármilyen festett...
Képet, mert ezt így nehéz megmondani. Ha illik hozzá a szín, természetesen.
Megnéztem a képeid is! Szóval ez nem, nem jön be. Mármint a hajad színe. Ezzel a festéssel csak elrontod az összhatást. Mert amúgy helyes arcod van és a szemed is oké. De látszik a szemöldöködrõl és a bõrödrõl, hogy kizárt, hogy vörös legyen. Így nagyon mûanyag a szín... Milyen az eredeti hajszíned? Barna, sötét barna? Netán feketébe hajló? Ezek sokkal jobban állnának, szerintem maradj az eredetinél és tanuld meg viselni azt!
A kérdező hozzászólása: Szõkésbarna az eredeti hajszínem :) Köszönöm a válaszokat.Ezeken a képeken nem jön át annyira a színe, de tény, hogy nem természetes, de nekem így tetszik, nem akarok tõle megválni egyelõre :)
Ne is válj meg tõle mert megkereslek és lesz nemulass :D Azon kevesek közé tartozol akiknek jól áll a festett vörös, a szemeddel és az arcoddal párosítva pedig nálam a 10/10-es nõt testesíted meg :D Ha esetleg nagyon nincs mit csinálnod, írhatnál egy privit :D 17/f
fúúú, a génjeid nagyon ott vannak :D Az alacsony lányok meg mindig kelendõbbek, nálam legalább is F18
Ez a fajta vörös nekem nem tetszik
arcfüggõ, szerintem ha egy lánynak olyan az arca ami nekem nagyon tetszik akkor akármilyen színû lehet a haja...
Nálam látatlanban 10 pontos vagy! Szeplõ is van?
Abszolút bejön. :)
A vörös haj az szexi :D Az alacsonyság soha nem hátrány, a zöld szem nekem semleges..
A kérdező hozzászólása: Az én esetemben festett hajról van szó. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m49wgkfRib1r61cewo1_500.jpg bocsi a nyakkificamításért :D
A hajszíned tetszik. Az arcodat megnézném egy természetesebb pózban is, ez így nagyon fura. De az látszik, hogy csúnya nem vagy. :) A szemed sajnos nem látszik jól, és kevesebb sminkkel is megnéznélek. 22/F
Õszinte leszek. Csak a természetes vörös haj tetszik nekem. Ne haragudj!
Egyáltalán nincsen sok smink rajta. A fekete kiemeli a szemeit, más festést nem látok, a vörös jól áll
A kérdező hozzászólása: szem: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/5824.. rendes póz: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzyh5nUcnp1r61cewo1_500.jpg (kort is írjatok, ha lehet :) )
imádom õket

Fiúk! Bejönnek a vörös hajszinű lányok?

vörösre akarom festeni a hajam, de a barátn?im próbálnak lebeszélni róla, mert szerintük a pasiknak nem tetszene..bár nem tudnak befolyásolni, azért kiváncsi lennék a válaszaitokra.

Legjobb válasz: Eredetileg milyen? ♥ღ♥ღ♥ღ♥ I love vörös ♥ღ♥ღ♥ღ♥

Eredetileg milyen? ♥ღ♥ღ♥ღ♥ I love vörös ♥ღ♥ღ♥ღ♥
Igen
11/11 Ha vársz 10 évet a kishúgomra, akkor lehetsz a sógorom:D
Imádom a vörös hajúakat. :) AKár eredeti, és szeplõs, de gyönyörûek. Remélem összefutok egyel, mert akkor annak helyben megkérem a kezét. 22/F
Párom kifejezetten imádja, hogy vörös a hajam. Amúgy meg ízlések és pofonok. Ha szeretnél vörös lenni, akkor hajrá, barátnõiddel meg ne törõdj:D Vagy ha bizonytalan vagy, akkor próbáld ki elõször színezõvel.
Ne haragudj rám, nem tehetek róla, de én egy vörös hajú lányt meg sem nézek, lehet akármilyen popója, melle, egyszerûen nem tetszik. Persze van aki megõrül érte:) 18F
Az a sötét vörös ami már majdnem bordó az tetszik:D De azok a világos hajúak nem mivel mind szeplõs.
★A barna jobb★ ★★★★★★★
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat :)
Esetleg segítene ha mutatnál egy képet, és tényleg nagyban függ az arcodtól is hogy milyen lesz. De az eredeti vörös sõt szeplõs lányok igen is vonzók, a pasik elég nagy rétegének :D
nekem se a haj fontos hanem inkább a belsõ de a vörösek jobban vonzanak :)
A kérdező hozzászólása: világosbarna az eredeti hajszinem :)
Személy szerint nállam nem a haj számít! Hanem a belsõ no meg az arcod is! igaz van olyan hogy valakinek nem áll jól, de ha nem próbálod ki akkor nem fogod megtudni :)
Ne törõdj a barátnõiddel. 2 éve vörös a hajam (eleinte konyakvörös, padlizsán, mostanában természetes vörösre festem: róka, hennavörös, barnásvörös, stb). Még a természetes hajszínemmel is folyatták rám a nyálukat a pasik (szõkésbarna), amióta vörös vagyok, azóta még jobban. Bár lehet, hogy ez azért is van, mert ezt a színt érzem magaménak, ezzel magabiztosnak, erõsnek érzem magam, és lehet hogy õk is ezt érzik. Egy szóval olyan színûre fesd be a hajad, ami igazán közel áll hozzád, amivel jól érzenéd magad, ez meg fog látszani:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!