Találatok a következő kifejezésre: A víznapok a 90 napba (5 db)

Ha elérem a kívánt testsúlyt még a 90 nap letelte előtt, akkor abbahagyhatom a diétát úgy, h utána még 90 napig délelőtt csak gyümit eszek és havi egyszer víznapot tartok?

Legjobb válasz: Hát ha vissza akarod hízni amit leadtál, akkor abbahagyhatod. Ahogy a leírás is szól, 90 nap kell, hogy a szervezeted mûködése átálljon, és ha következõ 90 napban nem hízol vissza 2-3 kilónál többet, akkor volt igazán eredményes a diéta. Máskülönben ripsz ropsz visszajön. Valószínûleg ez történne veled is.

Hát ha vissza akarod hízni amit leadtál, akkor abbahagyhatod. Ahogy a leírás is szól, 90 nap kell, hogy a szervezeted mûködése átálljon, és ha következõ 90 napban nem hízol vissza 2-3 kilónál többet, akkor volt igazán eredményes a diéta. Máskülönben ripsz ropsz visszajön. Valószínûleg ez történne veled is.
Ne haragudj a hangnemért, de ha elolvasnátok a 90 napos leírását, akkor egy csomó felesleges kérdéstõl megmenekülnénk.
én úgy csináltam mindent, ahogy a nagykönyvben meg van írva, mégis egy év alatt a lefogyott kilók dupláját híztam vissza.azóta rendszeresen mozgok, ehetek amennyit akarok, és egy hónap alatt fogytam annyit, mint az egész kilencven napos alatt.
Szerintem ezt az életformát (szétválasztás) folytatni kell ahhoz, h a siker maradandó legyen. Én legalábbis nem kockáztattam. nagyon ritkán, egy-két havonta megengedett egy kis kihágás. nem hiszem, h átáll a szervezet vagy ilyesmi. én kétszer csináltam. elõször 90 nap után abbahagytam, akkor szép lassan elkezdtek visszajönni. Aztán mielõtt felszaladt volna több kg, elkezdtem, és a szétválasztással (leggyakrabban a fehérjenapot tartom) több, mint egy éve tartom a súlyom.

Mi történik, ha a 90 nap alatt víznapot nem tartok? Lehet-e így is hatásos a fogyókúra, vagy a víznap elengedhetetlen?

Legjobb válasz: Én is tartottam tõle, és akkor több ismerõsöm is azt mondta, akik csinálták a 90 napost, hogy nem baj ha nem tartok, akkor is látványos lesz a fogyás. De én azt javaslom, hogy próbáld ki, én is tartottam végül, meglepõen könnyen ment, és utána mindig meglódult lefelé a mérleg nyelve! Szóval szerintem nem olyan szörnyû mint amennyire elsõre hangzik és hasznos is, gyorsítja a fogyást és méregtelenít. De ha mégis úgy érzed, hogy tutira nem bírnád,vagy esetleg olyan a munkád, hogy kell az energia és nem mered bevállalni, hogy semmi energiát nem veszel magadhoz,nem lesz baj ha nem tartasz, csak kicsit lassabban fogysz majd.

Én is tartottam tõle, és akkor több ismerõsöm is azt mondta, akik csinálták a 90 napost, hogy nem baj ha nem tartok, akkor is látványos lesz a fogyás. De én azt javaslom, hogy próbáld ki, én is tartottam végül, meglepõen könnyen ment, és utána mindig meglódult lefelé a mérleg nyelve! Szóval szerintem nem olyan szörnyû mint amennyire elsõre hangzik és hasznos is, gyorsítja a fogyást és méregtelenít. De ha mégis úgy érzed, hogy tutira nem bírnád, vagy esetleg olyan a munkád, hogy kell az energia és nem mered bevállalni, hogy semmi energiát nem veszel magadhoz, nem lesz baj ha nem tartasz, csak kicsit lassabban fogysz majd.
Én most tartok az elsõ víznapnál. Nagyon szerettem volna ha sikerül, de kicsit elcsábultam napközben. Nem igazán az éhség miatt, hanem a szédülés és a hányinger miatt kellett egy kis gyümölcsöt ennem. Úgy gondolom, hogy a gyümölccsel csináltam a kisebb bajt, mintha kenyeret ettem volna. Én azért szurkolok neked, hogy sikerüljön.

Bűnözés nélkül végigcsináltam a 90 napot, sőt a víznapokkal együtt 94-et.15 kg-ot fogytam, amiből az ünnepek alatt /3 nap/ hm.4 kg vissza is jött. Délelőtt gyümi, a napi adag sem volt túlzottan nagy. Ezek után mire számítsak?

Legjobb válasz: Én már egy ideje mondom h hulyeség ez a 90 napos pont emiatt, hogy semmire nem jó csak a szervezetet teszi tönkre... Mindig le vagyok ugatva meg pontozva aztán itt az eredménye...

Én már egy ideje mondom h hulyeség ez a 90 napos pont emiatt, hogy semmire nem jó csak a szervezetet teszi tönkre... Mindig le vagyok ugatva meg pontozva aztán itt az eredménye...
anya 10 kgt fogyok tõle 90 nap alatt.eleinte neki is visszajött 3kg, de azóta tartja ezt a súlyt.
Arra, hogy visszajön az egész, sõt még lehet hogy több is. Életmód váltás nélkül nem lehet fogyni.
megkérdezhetem, h hány kg-ról indultál? csak azért kérdem, h tudjam, én mire számítsak.k.a felénél vagyok.
A kérdező hozzászólása: 99-rõl indultam, a vége 84 lett, közben 6x tartottam víznapot. Ma már tudom, hol hibáztam, kevés volt a torna, ill. a folyadékfogyasztás. Sebaj, tanultam belõle, legközelebb másként lesz.
koszi, h megírtad.lehet, ha tobbet tornázol, tobbet is fogysz.de ez nem biztos, h így lett volna. a magasságodat nem tudom, de ez is szép eredmény.gratulálok hozzá.


Próbálj enni valamit mert megfájul a gyomrod!
nem baj.
Szia! Ezen az egy napon nem fog múlni semmi. És egyébként is a 90 napos úgy is hatásos, ha nem tartasz víznapot, sokan nem bírják. Az egészséged mindennél fontosabb, gyógyszert meg nem jó éhgyomorra bevenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
És mennyit fogytál?
A kérdező hozzászólása: köszönöm 8kg fogytam 52 vagyok:(
A kérdező hozzászólása: vagyis 52 kg :P

A víznapok beleszámítandók a 90 napba?

Legjobb válasz: Nem mindegy? Mit számít már az a pár nap? Ha akarod számold bele, ha nem akarod, ne.

Nem mindegy? Mit számít már az a pár nap? Ha akarod számold bele, ha nem akarod, ne.
Én amúgy ledobtam 10 kg-ot egyetlen víznap nélkül. Én nem bírtam ki, hogy egész nap éhen legyek. Olyan hangosan korgott a gyomrom h elég ciki volt. Szóval anélkül is mûködik a dolog.
Ha nagyon sok vizet iszoI abba beIe Iehet haIni, Iáttam a tvbe


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!