Találatok a következő kifejezésre: A vízes mindig a mensi (8 db)

A vizes folyás mindig mensit jelez?

3 napja késik, kb. félórája vettem észre vizes folyást! Tuti nem lehet már baba? Már túl vagyok egy nega teszten (az elmaradt napján csináltam)

Legjobb válasz: Nekem sajnos igen :( De azért próbálj még egy tesztet.

Nekem sajnos igen :( De azért próbálj még egy tesztet.
Múlt hónapban sajnos nekem is azt jelezte!:-( Remélem neked nem azt jelzi, hisz nem vagyunk egyformák! Drukkolok nagyon!
Ezt nem lehet igy megállapitani.Nálam például menszi elõtt nincs folyás abszolút.Amint látom, ahány ember, annyi...
általában igen. nekem is...

Ovuálicó nélküli ciklusban hogy lehet az hogy fáj a hasam, mint "rendesen" mensi előtt, vizes folyásom van? PMS tünetek. Ezek egyébként is vannak?

Legjobb válasz: igen, a szervezet mindig próbálkozik és mindent elökészít arra hogy ha peteérés lesz akkor a megfelelö körülmények elö álljanak. így ah nincs ovuláció is a tünetek folyás ugyan az. talán a gyógyszeres idöben nem ugyan olyan csak.

igen, a szervezet mindig próbálkozik és mindent elökészít arra hogy ha peteérés lesz akkor a megfelelö körülmények elö álljanak. így ah nincs ovuláció is a tünetek folyás ugyan az. talán a gyógyszeres idöben nem ugyan olyan csak.

A vízes folyás mindig a mensi előjele? Ha kisbabát vár valaki milyennek kell lennie a folyásnak?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: szerintem egyéntõl függ,nekem mindig vizes mensi elõtt,neked milyen szokott lenni?

szerintem egyéntõl függ, nekem mindig vizes mensi elõtt, neked milyen szokott lenni?
Általában krémesebb a folyás, ha valaki teherbe esik, de ez egyénfüggõ.

Ma kellene megjönnie mensimnek fáj is egy kicsit a fejem mint ahogy szokott és volt egy-két csepp barnás vizes folyásom de a hőm nem esett le mint ahogy mensi első napján szokott! Most meg fog jönni vagy mi lesz? Nem értem!

Lehet hogy akkor csak holnap fog megjönni? De ma kellene! Itt a görbém, aki tud segítsen nekem. Köszi

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1d5a2480e0f4a2d1c1c7..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1d5a2480e0f4a2d1c1c7..
Szerintem mensi. A hõmérés klassz dolog, de van akinek bejön vana akinek nem. A hugomnak leesett a hõje, mégsem jött meg, babás lett:-) Szval egyszerûbb ha tesztelsz 2 nap múlva. (tudom könnyû mondani, de én is keresztülmentem már ezen az idegbeteg mizérián és magunkat amortizáljuk le elsõsorban lelkileg, ha mindenben tüneteket keresünk, annál is inkább mert a mensis tünet ugyanolyan mint a babás tünet)
Még bármi lehet...
Hát ebbõl még tényleg bármi lehet de ez a 37 feletti hõ bíztató.Miért nem tesztelsz egyett? Én már biztos tesztelnék.
Terhesség esetén inkább krémes folyás indul, nem pedig vizes
Igen, de ez annyira egyénfüggõ, és állati ritka, hogy megjön a havi és még terhes is az ember lánya. Én mindig 3 nap barnázással indítok, és amikor terhes lettem, akkor is volt, de vérzés már nem, ekkor kezdtem el gyanakodni. Most nem tudom nálad mi a szitu, de hogy ha vérzel, és pozitív a teszt, akkor menjél orvoshoz feltétlen.

Ha a menstruáció előtt 2 nappal esik a hőm 1-1 tizedet reménykedhetek még lehet belőle baba? Holnapra nem várom a cicim még mindig fáj meg a hasam is szúrkál! És mensi előtt erős vizes folyásom szokott lenni most nem vizes pés alig van valami!

Legjobb válasz: Ha 1-1 10edet esik,akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt,akkor ott láthatsz számtalan olyan példát,amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy,s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!

Ha 1-1 10edet esik, akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt, akkor ott láthatsz számtalan olyan példát, amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy, s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És köszike a drukkolást!!! Nagyon remélem hogy sikerül! Neked is minden jót és szépet!!:D:D
a legbiztosabb ha tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: már teszteltem és negatív lett :( ezért is kérdeztem, hogy hátha volt valakinek ilyen, és baba lett?
Ha nem jön meg 2-3 nap múlva rendesen, akkor tesztelj mégegyet! Nem biztos, hogy kimutatta...Fehér folyás lehet terhesség jele is..
Nekem mikor vizessé válik, másnap megjön!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Remélem nem jön meg :) holnapután tesztelek, ha addig nem jön meg. Még mindig nem érzek semmit.. szokásos mensi görcsöt sem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!