Találatok a következő kifejezésre: A vérzésem napja késik, (33 db)

Máj.20án megjött rendesen a menszeszem aztán 4. én pecsételő vérzésem volt egy hétig most jun.22 e van 2 napot késik. Terhes vagyok?

a menstruáció el?tti panaszokat sem észlelem,nem fájnak a melleim nem görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül! A leggyakoribb panaszok, melyek elõfordulhatnak: émelygés, fejfájás, rossz közérzet vagy pecsételõ vérzés a két menstruáció között. Ilyenkor rendszerint elég másik készítményre áttérni, hiszen különbség van a tabletták között például a férfi és nõi nemi hormonok arányában. Menstruáció elõtti és utáni pecsételõ vérzés: megelõzõen akár 8-10 nappal vagy a menstruáció után több napig tartó kevés, barnás jellegû, pecsételõ vérzés észlelhetõ. Menstruáció elõtti vérezgetés oka: korai ösztrogén vagy sárgatest hormon szint esés, elégtelen mûködésû sárgatest. Menstruáció utáni pecsételés oka: elhúzódó lelökõdés, elégtelen regeneráció, kis hányadban méhnyálkahártya gyulladás. Ha az egyensúly felborul elõfordúlhat, hogy a következõ ciklus elõbb bekövetkezik, vagy késik. Na persze egy terhességi tesztet nem árt végezni, illetve ami a legfontosabb (orvoshoz) fodulni. Dr.Bóday László

Nem feltétlenül! A leggyakoribb panaszok, melyek elõfordulhatnak: émelygés, fejfájás, rossz közérzet vagy pecsételõ vérzés a két menstruáció között. Ilyenkor rendszerint elég másik készítményre áttérni, hiszen különbség van a tabletták között például a férfi és nõi nemi hormonok arányában. Menstruáció elõtti és utáni pecsételõ vérzés: megelõzõen akár 8-10 nappal vagy a menstruáció után több napig tartó kevés, barnás jellegû, pecsételõ vérzés észlelhetõ. Menstruáció elõtti vérezgetés oka: korai ösztrogén vagy sárgatest hormon szint esés, elégtelen mûködésû sárgatest. Menstruáció utáni pecsételés oka: elhúzódó lelökõdés, elégtelen regeneráció, kis hányadban méhnyálkahártya gyulladás. Ha az egyensúly felborul elõfordúlhat, hogy a következõ ciklus elõbb bekövetkezik, vagy késik. Na persze egy terhességi tesztet nem árt végezni, illetve ami a legfontosabb (orvoshoz) fodulni. Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: szóval ha a 2 menszesz között pecsételõ vérzésem volt 5 napig akkor lehetséges hogy terhes vagyok?:(
Nem! Kicsit félreértette az írásomat! Azt kell mondanom, hogy pár nap késés nem jelent semmit, ha a két ciklus között pecsételõ vérzés áll fent, mivel ilyenkor természetes. Viszont ha több napról beszlélünk Pl: 1 hét, akkor lehet terhesség, vagy valami betegségre utaló jel, éppen ezért érdemes elmenni kivizsgálásra. A pecsételõ vérzésnek más szempontból, van jelentõsége, ahogy azt már fent említettem. "Menstruáció utáni pecsételés oka: elhúzódó lelökõdés, elégtelen regeneráció, kis hányadban méhnyálkahártya gyulladás. Ha az egyensúly felborul elõfordúlhat, hogy a következõ ciklus elõbb bekövetkezik, vagy késik." Hogy még érthetõbb legyek: A pecsételõ vérzés általásoságban betegségre utaló jel, nem pedíg terhességre. A pecsételõ vérzés mellett szokott elõfordulni a következõ ciklusnál késés, de nem minden esetben. Viszont a késés terhességre utaló jel, és itt jön az, hogy nem tudni önnél a pecsételõ vérzés miatt van a késés, vagy terhesség miatt. Ezért fordúljon minél elõbb nõgyógyászához. Dr.Bóday László

Ápr.10-én megyek ultrahangra. Már alig várom.1 hete késik. Vasárnap teszteltem, - lett. Remélem, jó híreket kapok. A vérzés elmúlása utánni 2. napon voltunk 1ütt. Baba?

Legjobb válasz: Akkor vagy terhes ha a vérzés elõtt kb 12-16 nappal voltál együtt a pároddal. És már a teszt is ki kellene hogy mutassa. Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.

Akkor vagy terhes ha a vérzés elõtt kb 12-16 nappal voltál együtt a pároddal. És már a teszt is ki kellene hogy mutassa. Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Febr. 24-én jött +.Márc. 2-án voltunk 1ütt.Febr. végén hagytam abba a gyógyszert, 2-án nem védekeztünk. Márc. 24-én kellett volna +jönnie, de semmi. Márc. 28-án teszteltem, -. Semmit nem érzek, de már 1 hete késik. Mi lehet?
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nem lehet, hogy a fogamzásgátló után nem állt helyre a szervezeted, s most ezért nem jött meg? Nem ritka az ilyen, sajnos!

Kedves Doktor Úr! Sajnos esemény utáni tabletta beszedését kellett alkalmaznom (Escapelle). A gyógyszert június 16-án későn este vettem be, majd meghozta a vérzést június 22-én. A ciklusomat illetően június 3-án volt utoljára. Ez a vérzés az első 5 napban

Kedves Doktor Úr! Sajnos esemény utáni tabletta beszedését kellett alkalmaznom (Escapelle). A gyógyszert június 16-án későn este vettem be, majd meghozta a vérzést június 22-én. A ciklusomat illetően június 3-án volt utoljára. Ez a vérzés az első 5 napban erősebb hasgörcsökkel járt, majd azok megszűntek, de a vérzés nem. Nem erős, de még most is tart. Ciklusomat tekintve ma kéne megjönnie, ma megint erősebb hasfájásaim voltak, és a vérzés is erősebb. Lehetséges, hogy ez a rendes menstruáció? Köszönöm válaszát előre is! A.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, ez lehetséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, ez lehetséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Sajnos esemény utáni tabletta beszedését kellett alkalmaznom (Escapelle). A gyógyszert június 16-án későn este vettem be, majd meghozta a vérzést június 22-én. A ciklusomat illetően június 3-án volt utoljára. Ez a vérzés az első 5 napban

Kedves Doktor Úr! Sajnos esemény utáni tabletta beszedését kellett alkalmaznom (Escapelle). A gyógyszert június 16-án későn este vettem be, majd meghozta a vérzést június 22-én. A ciklusomat illetően június 3-án volt utoljára. Ez a vérzés az első 5 napban erősebb hasgörcsökkel járt, majd azok megszűntek, de a vérzés nem. Nem erős, de még most is tart. Ciklusomat tekintve ma kéne megjönnie, ma megint erősebb hasfájásaim voltak, és a vérzés is erősebb. Lehetséges, hogy ez a rendes menstruáció? Köszönöm válaszát előre is! A.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, ez lehetséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, ez lehetséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

19 nappal a közösülés után sem volt még premenstruációs tünet és pecsételő vérzés, de 2 napja késik? Van még esély hogy terhes

Gyakorlatilag sosem késett még, max. 1-1,5 napot, de még nem érzem, hogy megjönne. (vasárnap kellett volna) 17/L

Legjobb válasz: Ma is tanultam két új szót.

Ma is tanultam két új szót.

Napok óta késik a vérzésem. Terhes lehetek?

A legutóbbi menstruációm óta kétszer voltam együtt a barátommal. Els? alkalommal kicsit megijedtem, mert olyan volt, mintha kiszakadt volna a gumi, de mikor levettem és felfújtam nem volt semmi gond, pláne, hogy utána másikkal folytattuk. A második alkalommal nem bennem ment el, tehát elvileg akkor nem lehet semmi, mivel utána sem érintkeztek az (:D) a testrészem a spermájával. Most mégis már napok óta késik a menzeszem, és nagyon félek. Egyébként sem rendszeres, pl. az utóbbi id?ben: jún. 7., júl. 3. és a következ? még most se jött meg. Már gondoltam, hogy íratok fogamzásgátlót, hogy beálljon.. Na meg az persze segítene a terhességt?l való rettegésemen is. Tehát szerintetek terhes lehetek? 16/L

Legjobb válasz: Leírásod alapján nem vagy terhes!Ha nem ért hozzá a nemi szerve a tiédhez orgazmusa után akkor nem kerülhettek be a kiskatonák!Csak késik.Mindenkivel történt már ilyen.De ha meg akarsz nyugodni vegyél egy tesztet.600Ft a Gabrielle teszt.

Leírásod alapján nem vagy terhes!Ha nem ért hozzá a nemi szerve a tiédhez orgazmusa után akkor nem kerülhettek be a kiskatonák!Csak késik.Mindenkivel történt már ilyen.De ha meg akarsz nyugodni vegyél egy tesztet.600Ft a Gabrielle teszt.
Nagyon kicsi az esély rá, hogy terhes lettél, de tudod 1 százalék esély mindig van. Két hét elteltével már kimutatja a teszt a terhességet és muszáj lesz megnézned, mert mi van ha mégis terhes lettél, akkor még halogatod hetekig, hogy meggyõzõdj róla? Mivel máskor is rendszertelen volt a menszesz, ezért most is lehetséges. Egyébként ebben a korban még elõfordul, hogy nem áll be rendesen.
Nyugi nem vagy terhes, nem lesz baj. Nem írtad hány éves vagy de gondolom fiatal még. Lehet hogy még nem állt be a ciklusod normálisan. Miért nem íratsz ki fogamzás gátlót. Attól be állna a ciklusod és nem kéne idegeskedned sem.
-ReapeR- vagyok. Ki mondta, hogy nem vagyok bunkó? De legalább tisztában vagyok vele...
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak: orvossal szeretném feliratni, pláne, hogy a barátnõm is kapott tavaly, hogy rendesen beálljon a ciklusa. Repaer, te meg simán egy bunkó állat vagy.
Ilyen fiatalon egyáltalán nem ajánlják a fogamzásgátló szedését. Ma már könnyen hozzá lehet persze jutni, megfelelõ kapcsolattal, de mérlegelni a következményeit. Még iskolás koromban volt egy osztálytársnõm, aki fû alatt beszerezte. Olyan hormonzavart okozott nála, hogy már nem lehetett visszacsinálni. Teljesen elkezdett szõrösödni, de mindenhol. Arcán oldalt, tokáján, karján, hasán. Szörnyû volt. Én biztosan nem szednék bogyókat ennyi idõsen, inkább a gumi, ha kell kettõ is egyszerre.
Én is 16 voltam mikor kezdtem szedni és nincs semmi bajom tõle. 16 évesen a lányok többsége szedi. Én már nem.
A fogamzásgátló egy hormonális szer. Fejlõdésben lévõ lánynak különösen veszélyes mert egy életre tönkrevághatja. Idõsebb korosztálynak szokták ciklus szabályozásra adni, de nem egy 16 évesnek.
ja irtad hogy 16. Akkor meg még bõven beállhat. Az a pár nap semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) A barátom is ezt rágja a fülembe, csak hát.. nem tud megnyugtatni, pláne, hogy érzem, õ milyen ideges így, hogy a fülébe ültettem a bogarat. Én is úgy gondoltam, hogy még várok pár napot, és utána tesztelek.
Várj még pár napot, és ha 1 héten belül nem jön meg tesztelj.
A kérdező hozzászólása: vettem már... csak nem merem megcsinálni... félek, hogy pozitív lesz, akkor meg... na de reméljük, hogy úgy van, ahogy mondod. :) köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: congrats. (Y)
Lehet hogy a peteéréseddel van valami gubanc. Mindenképpen a kivizsgálást ajánlom!
Szerintem keress fel mihamarabb egy dokit! Nem lehet, hogy mégis terhes vagy?
Soha ne szedj ilyen szarokat, akkor nem fogsz hülye kérdéseket kiírni.
Lehet a tablettától, de lehet attól is, hogy terhes vagy. A sürgõsségi fogamzásgátló tabletta hatékonysága sajnos közel sincs a 100%-hoz. Ha tartós a késés, tesztelj.
remélem nem 17 éves vagy. amúgy nem hiszem, hogy terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi! :) hát kb. egy fél éve próbálkozunk lassan. tudom még nem nagy idõ..de hát vkinek elsõre összejön.. Igen, megkérdezheted, 24 éves vagyok! :) Én tegnap voltam dokinál, és minden rendben van.
Köszi :) és nagyon drukkolok nektek. Mióta probalkoztok? Van vmi extra praktika amit csinálsz (tea, méhpempõ vagy vmi)?igaz nekem mindhárom gyerkoc elsõre jött de most szedtem napi 400 mg e vitamint is. Megkérdezettek hány éves vagy? En 27.
A kérdező hozzászólása: Szia! :) Ennek nagyon örülök! ::) és gratulálok! Nagyon vigyázz magadra! :) hát velem semmi.. :S jövõhét 7végére nem várom...Már nem is nagyon merek belegondolni.. :S De hát nem szabad feladni! :) Ha majd már tudod, hogy kislány vagy kisfiú, akkor megirod ide? :) nagyon vigyázz magadra! :) További szép és vidám napot! :)
Szia ma voltam orvosnál és itthon egybõl ide írok :) szóval van baba 30x25 mm petezsak benne embriicsomo és szikhilyag. És látszott a pulzalas is bár meg nem hallgattuk. Úgy örülünk. És veled azóta mi újság? Mikorra nem varod?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A második válaszolotól kérdezném, hogy volt e már orvosnál, és hogy miujság veleE??? Remélem, hogy minden rendben! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Értem, hát adddig vigyázz magadra! Reméle, hogy minden oké lesz nálad. Nekem megjött. :( De majd legközelebb remélem, nekünk is összejön! De jövõhéten megyek orvoshoz. Majd írd meg Te is, hogy mivan és hogy mi votl az orvosnál. Szorítok neked! :)
Szia 2.és vok , azóta mi történt veled? En majd csak 2, 5 hét múlva megyék orvoshoz és addig csendben reménykedem h minden ok. Ha gorcsolgetsz de nem jön meg lehet csak el kéne menned orvoshoz. Remélem jól vagy!
A kérdező hozzászólása: Olyan kérdésem lenne, hogy ugye még midnig nem jött meg, ma együtt voltunk a párommal és miután végeztünk, ilyen barnás pecsételés volt, de utánna semmi.. nem kezdtem el vérezni. Ez mit jelenthez? Vetélést? vagy mit??Bár a teszt ugye negatív volt. Enyhe görcsöm is van... :S:S:S :(:(:(
A kérdező hozzászólása: A másik válaszadónak drukkolok! :) Össze fog jönni! :) Kitartás! :) És ha lesz majd vmi eredmény, akkor remélem, hogy megírod. :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Nagyon vigyázz magadra! :) Remélem, hogy ha mész dokihoz, akkor majd megírod, hogy mivolt. :) hát köszi, hogy szorítotok. Nem volt semmi barnázásom, most kezdenek fájni a melleim, eddig az sem fájt, pedig mielõtt megjön, szinte szétt akrnak robbani, úgy szokott fájni. Ma reggel teszteltem és még mindig negatív, nemtudom, hogy mennyit várjak még... holnap lesz egy hete hogy késik.. Most már nem vagyok annyira felpuffadva mint a hét elején és nem is görcsölök szinte..csak néha néha így benyilal vagy így szurkál.. ennyi.. picit azért elvagyok keseredve, hogy negatív lett megint.. Mikor teszteljek újból szerintetek???
Szia! 2es vagyok. köszi a gratulációt :) !én az utolsó mensihez viszonyítva most vagyok 4 hetes és 5 napos és 3 hét múlva megyek orvoshoz. az elsõvel 5 hetesen rohantam, épp csak petezsák volt. a 2.kal 6 hétig bírtam, még akkor sem volt szívhang, ezért most kivárom a 7 hetet. és addig nem éljük bele magunkat, nem is nagyon beszélünk róla és persze csak a férjem tudja. szedek magzatvedõt és folsavat és sok zöldség, gyümölcs. Nagyon drukkolok neked!
Ha semmi pecsételésed nincs, akkor jó esélyed van babára, lehet neked is késõbb volt pár nappal a peteérésed. Azért leírom, hogy pár napja én is hasonlóan voltam, bár nekem kicsi barnázás is volt 3 napon keresztül és 2 napja késett, mikor reggel negatívat teszteltem. Aztán aznap délelõtt nagy fájdalmakkal megjött :( (mi 13 hónapja próbálkozunk kistesóval) De neked nincs barnázás, és a másik válaszadónak is sikerült, szóval drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Jajj, de jó neked!! :) Gratula! És mennyit vársz, hogy elmenj orvoshoz? Menynit kell várni, hogy elmehessek orvoshoz és megtudja erõsíteni, hogy igen, van ott vmi.. :) Mindenképp megírom, sztem én holnap tesztelek! :)
Szia! 2.vagyok. Nekem szombat óta késik ma vagyok a 33.napon és ma lett halvány pozitív a teszt. En a homet is mértem és a 17.napon volt p.é.-m. Szerintem 1-2 nap és tesztelj újra. En is szurkalasokat érzek a mehemben, ez a beagyazodas(remélem). Kitartás! Írd majd meg h mi volt!
A kérdező hozzászólása: Jah, és én is drukkolok neked! :) majd írd, meg hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem 17 éves vagyok! De köszi, hogy aggódsz! A második válaszolonak pedig köszönöm a választ. Még mindig semmi, és folyamatosan felvagyok puffadva, de nagyon.Nemtudom, hogy melyik nap csinájak újból tesztet... Szted? Kedden csináltam és akkro negatív volt!
Én ezekkel a tünetekkel babas voltam szóval szerintem van esély, lehet késõbb volt p.é. - d és azért nem mutatja meg. Várj meg 2-3 napot aztán tesztelj megint. Egyébként ugyanígy vagyok, holnap csinálom az elsõ tesztek .õ lenne a 3.baba. Drukkolok neked is!
A kérdező hozzászólása: jah, amugy nem szedek semmit, úgy vagyok vele, hogy ha eltellik 1 év és még mindig semmi, akkor majd vmit... Nemtudom, én ezekkel hadilábon állok, mert olvastam nagyon sokmindent az ilyenekrõl. Az egyik oldal nagyon pozitív, viszont a másik oldal nagyon negatív tapasztalokat írtak le.... szóval nemtudom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!