Találatok a következő kifejezésre: A vérzésem napja (918 db)

Honnan számoljam a 14. napot, hogy könnyebben teherbe tudjak esni? A vérzés napja az első, vagy az a nulladik?

Ha október 31-én jött meg a vérzésem, akkor 13-án kell együtt lennünk, vagy 14-én? Segítenétek kiszámolni?

Legjobb válasz: A piros vérzés elsõ napjától számold. Az az elsõ nap. Középidõben figyeld a nyákod vagy próbálj meg ovu tesztelni. És legyetek együtt kétnaponta a kritikus napokon na meg elõtte és utána is. Az ovu nem esik mindenkinél pont a 14 napra, vagy mérd a hõdet.

A piros vérzés elsõ napjától számold. Az az elsõ nap. Középidõben figyeld a nyákod vagy próbálj meg ovu tesztelni. És legyetek együtt kétnaponta a kritikus napokon na meg elõtte és utána is. Az ovu nem esik mindenkinél pont a 14 napra, vagy mérd a hõdet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sokat segítettél! :)
egyszerûbb ha a 10.-11. naptól minden nap együtt vagytok :) nem kell számolgatni, csak érezzétek jól magatokat! :) sok sikert

Én olyat szeretnénk kérdezni akkinek volt már ovulációs vérzése annak hány napig tartot? és mit jelent ha valakinek az első nap barna a vérzése aztán meg piros. és nem kevés. Voltam dokinál első nap. és azt monta 3-napig fogtartani. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.
Ovulációs vérzés nem tart 8 napig.
Jobb lenne, ha orvost kérdeznél.
elmentél végülis dokihoz? Mit mondott? Nekem most 2.napja van ilyen pecsételõ szerû vérzésem (bár vérnek nem mondanám) és nekem is 14-15.napon kezdõdött
A kérdező hozzászólása: nem mentem de nincs is ebben a hónapban... pedig már kellett volna lennie. minig egy héttel a menzeszem elõtt volt így még pontosan tudtam is h mikor jön meg viszont most nem volt és kicsit parázok h azért mert nem fog megjönni... :S de remélem nem így lesz :)
A kérdező hozzászólása: kiderült h volt egy kis hormonzavarom és amiatt volt...

ESCAPELLE tabletta bevétele után a 7. nap elkezdtem vérezni, elég erős volt a vérzés .4 napig tartott a vérzés . Akkor nem lehet terhesség? A rendes mensesnek csak a jövőhét végén kellene meg jöni-e . Az is meg fog jönni?

Legjobb válasz: Az Escapelleben hatalmas adag hormon van, szóval senki nem fogja tudni megmondani Neked, hogy mikor fog a menzeszed legközelebb megjönni - elvileg rendesen, idõre, gyakorlatilag azonban okozhat vérzési rendellenességeket, mint ahogyan tapasztalhattad is. Ha nagyon erõs volt a vérzésed, akkor egyébként esélyes, hogy rövid menstruációd volt, tehát szinte kizárt, hogy terhes legyél és a következõ vérzésed a mostanihoz képest kb. 28 napra kell megjöjjön. Ha mégis aggódsz, hogy terhes lehetsz, akkor a biztonság kedvéért tesztelj.

Az Escapelleben hatalmas adag hormon van, szóval senki nem fogja tudni megmondani Neked, hogy mikor fog a menzeszed legközelebb megjönni - elvileg rendesen, idõre, gyakorlatilag azonban okozhat vérzési rendellenességeket, mint ahogyan tapasztalhattad is. Ha nagyon erõs volt a vérzésed, akkor egyébként esélyes, hogy rövid menstruációd volt, tehát szinte kizárt, hogy terhes legyél és a következõ vérzésed a mostanihoz képest kb. 28 napra kell megjöjjön. Ha mégis aggódsz, hogy terhes lehetsz, akkor a biztonság kedvéért tesztelj.
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodhatok , hogy nem vagyok terhes ?

Szuka kutya tüzelése? Milyen jelei vannak? Mikor kezd dagadni a péra? Hanyadik napon kezd el vérezni, meddig tart a vérzés? Ha elmúlik attól még tovább tüzel? Mikor a legtermékenyebb?

Mielőtt bárki félreértene, csak informálódni szeretnék, hogy erről is mindent tudjak. Gyanitom, hogy nem soká kezd tüzelni a kutyusom és vigyázni szeretnék rá. Az ivartalanitás pedig tervben van.

Legjobb válasz: A jele az, hogy vérzik. A dagadás változó, van akinek elõtte már kezd egy kicsit, van akinek csak az utolsó napokban. Az elsõ napon kezd vérezni. Általában 3 hétig tart, ebbõl 2 hét erõsebb vérzés, utána csak egy kis maszatolás. Az erõs vérzés elmúlásakor a legveszélyesebb az idõszak. De ezeket mind kutyája válogatja, van aki már a 3. napon termékeny, van aki a 26. napon is. Gyakorlatilag az elsõ vércseppektõl kezdve addig vigyázni kell rá, amíg teljesen vissza nem húzódik a pérája.

A jele az, hogy vérzik. A dagadás változó, van akinek elõtte már kezd egy kicsit, van akinek csak az utolsó napokban. Az elsõ napon kezd vérezni. Általában 3 hétig tart, ebbõl 2 hét erõsebb vérzés, utána csak egy kis maszatolás. Az erõs vérzés elmúlásakor a legveszélyesebb az idõszak. De ezeket mind kutyája válogatja, van aki már a 3. napon termékeny, van aki a 26. napon is. Gyakorlatilag az elsõ vércseppektõl kezdve addig vigyázni kell rá, amíg teljesen vissza nem húzódik a pérája.
Még vérzik a kutya addig agresszív a kannal és nem engedi. Viszont a 9.naptól önfeledten fogja állni a kan kutyusnak. És attól, hogy sokkal kisebb még ne reménykedj abban hogy nem fog nekik sikerülni. Õk megoldják. Csukd be olyan helyre ahonnan nem tud megszökni nem férnek hozzá a kanok. Ilyenkor nagyon leleményesek tudnak lenni
Annyival könnyebbé teheted ezt az idõszakot, hogy veszel az állatkereskedésben dezodoráló tablettát. Ugyanúgy vigyázni kell rá, de a kan nem õrül úgy meg, és nem lesz díszkíséretetek séták közben.
Ha megjelentek a vércseppek akkor az már a tüzelés.Még vérzik a szuka nem is fogja magához engedni a kant és még a péra sincs kellõképpen felpuhulva. Mikor már nem vérzik onnantól kell rá nagyon vigyázni mert ha akkor összeragadnak tuti lesz egy rakat kölyök.
A kérdező hozzászólása: Mondom, hogy nem bizok abban...:)
Ebben ne bízz, a szuka simán lefekszik a kisebb kannak, hogy felérje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen segitséget. mindenkit felpontozok. Van neki külön hely épitve, direkt erre az idõszakra szóval nem lesz gond, vigyázok rá. Amúgy nem reménykedem, abban hogy az könnyit a dolgon, hogy a kan jóval kisebb..
Amikor az én kutyum tüzelt (9 hónapos volt), elõtte pár nappal már megdagadt, kb 2X akkora lett, és utána kezdett vérezni, de nem olyan vészesen, mint az emberek, csak pár csepp, fel is takarította maga után általában. Aztán elmúlik a vérzés, és asszem 1-másfél hétig termékeny marad, olyankor hagyja magát a kanoknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! A napokban kicsit ingerlékenyebb volt, fõleg sétáknál mikor láttunk egy önsétáltató kutyát, aztán ma láttam pár vércseppet. Akkor nagy valószinûséggel elkezdõdött? A kan kutyus még nem foglalkozik vele, akkor ez érdekes. De akkor mától vigyázunk rá. Szerencsére a lány a nagyobb termetû, a fiú pedig kicsi, de bármi megtörténhet és ezt véletlenül sem szeretnénk. Akkor a mai naptól kezdve 3 hétig is eltarthat, és nem sokára intenzivebben is fog vérezni, aztán lesz a legtermékenyebb. Köszönöm még egyszer az információt. És egyébként a kan kutya megérzi, hogy mikor engedné rá a nõstény? mert hallottam olyat, hogy volt mikor próbálkozott a kan, de a szuka agressziv volt vele, elzavarta.
az en kiskutyam is a egnap kezdett tuzelni. arepuloteren voltunk, es csak lattam, hogy a fold alatta kiss veres, meg a pérája is megfeketedett es 2x akkor lett. eleg nehez nap lehetett neki, mert egesz ejjel nyala magat.

Középidős vérzés elött vagy után pozitiv az Lh teszt? Mert nekem volt egy kis vér 14. nap, de az lh negativ volt. A 15 nap is.

Meg is ijjedtem,h nehogy valami bajt jelezzen a vérzés,mert eddig sose volt.

Legjobb válasz: Elvileg akkor van peteérésed amikor a középidõs vérzés. Ha ebbõl indulunk ki a 14. napon volt neked, és ha csinéltad volna a 13. napon pozi lett volna az LH. Mert az LH nál meg úgy van hogy a pozi csak elõre jelzi, tehát az elsõ nega napon van a peteérés. De csak találgatok, talán itt többet találsz: http://babatervezok.otthona.net/verzesek.shtml

Elvileg akkor van peteérésed amikor a középidõs vérzés. Ha ebbõl indulunk ki a 14. napon volt neked, és ha csinéltad volna a 13. napon pozi lett volna az LH. Mert az LH nál meg úgy van hogy a pozi csak elõre jelzi, tehát az elsõ nega napon van a peteérés. De csak találgatok, talán itt többet találsz: http://babatervezok.otthona.net/verzesek.shtml
Nekem is volt tegnap pecsételõ vérzésem, viszont a tegnapi még csak 8. napom volt. Mivel este 11-kor pecsételtem, ezért csak ma tudtam tesztelni. Ma viszont negatív lett... Gondolom ezzel most nem sokat segítettem, de azért hátha...
lett baba?

Cypromixet szedők! Amikor elkezdted szedni a tabit, az 1. nap akkor erősebb vagy gyengébb volt tőle a vérzésed?

Most kezdem el szedni a Cypromixet, viszont pont suliba leszek amikor meg fog jönni.Még régebben a Lindynette 30-al is így jártam, hogy a ciklus 1.napján kezdetm el szedni és iszonyatosan véreztem t?le.Ezt most szeretném elkerülni.Baj lenne ha pl. a 2. vagy a 3.nap kezdeném el szedni?Barátom nincs szóval a védekezés most így nem lényeg, tudom hogy akkor már nem véd.Csak nem akarok er?sen vérezni :S

Legjobb válasz: Szia! Nekem elõtte 5-6 napig tartott és "rendesen", az elsõ napokon erõsebb, majd a 3. naptól folyamatosan gyengülõ vérzésem volt. Mióta a Cypromixet szedem 3 napos a mensim. Ebbõl az 1. és 3. nap csak barnázok és csak a 2. nap van vérzésem és az sem igazán erõs. Nekem rövidült is a mensi és gyengült is, de persze mindenki másképp reagál a bogyókra.

Szia! Nekem elõtte 5-6 napig tartott és "rendesen", az elsõ napokon erõsebb, majd a 3. naptól folyamatosan gyengülõ vérzésem volt. Mióta a Cypromixet szedem 3 napos a mensim. Ebbõl az 1. és 3. nap csak barnázok és csak a 2. nap van vérzésem és az sem igazán erõs. Nekem rövidült is a mensi és gyengült is, de persze mindenki másképp reagál a bogyókra.

Január 28-án kezdtem el szedni a Jangee fogamzásgátlót. Azóta nem múlt el a vérzésem ( ma 17. napja megvan). Amikor ti kezdtetek el fogamzásgátlót szedni nektek is ennyi ideig megvolt? Ez normális? Már kezdek aggódni.

Legjobb válasz: Rendesen tovább tart a menstruációd? vagy csak pecsételõ vérzésed van? én is most kezdtem el, 7 napig volt menstruációm, utána 5-6 napig pecsételõ vérzés. az elsõ pár hónapban elõfordulhatnak mondjuk ilyenek. szerintem nem kell megijedned! egy másik fórumon olvastam, hogy egy lánynak a következõ menstruációjáig megvolt, és nem volt baj! szóval nyugi!

Rendesen tovább tart a menstruációd? vagy csak pecsételõ vérzésed van? én is most kezdtem el, 7 napig volt menstruációm, utána 5-6 napig pecsételõ vérzés. az elsõ pár hónapban elõfordulhatnak mondjuk ilyenek. szerintem nem kell megijedned! egy másik fórumon olvastam, hogy egy lánynak a következõ menstruációjáig megvolt, és nem volt baj! szóval nyugi!
Amikor én elkezdtem az egész elsõ hónapban végig pecsételõ vérzésem volt. Utána viszont semmi gond nem volt a tabival.
A kérdező hozzászólása: Hát most nemsokára fog "újra" megjönni, úgyhogy remélem, hogy vége lesz már :( Hát nem pecsételõnek hívnám... inkább nagyon gyengének, de folyamatosnak.
A többiekkel ellentétben azt tanácsolom menj vissza az orvoshoz, mivel ez, hogy ennyi ideig eltart a vérzésed azt jelenti h nem megfelelõ számodra ez a fogamzásgátló. Tudom, mert velem ugyanez volt. A doki fog felírni vérzéscsillapítót meg egy új fajta fogamzásgátlót, de bajod nem lesz nyugi :)
Nem jó a fogamzás gátló, és szedjél vasat is.

Eddig kb. egy hétig tartott a vérzésem, az utóbbi két alkalommal azonban már csak 4-5 napig, és kevésbé intenzív. Ez normális?

Ugyanolyan pontosan jött meg, ahogy szokott, és az összes pms-tünetet is érzékeltem, amiket már megszoktam. Okozhatja a változást lelki törés vagy stressz? Mindkett?b?l kijutott az utóbbi id?ben...

Legjobb válasz: Okozhatja lelki probléma is, de azt is tudnod kell, hogy ahogyan mi magunk változunk az évek elõrehaladtával, úgy változik folyamatosan a menstruációnk is. Lehet, hogy most egy ideig ilyenek lesznek a menzeszeid, aztán megint valami "új" következik. Nekem is volt, amikor jónéhány évig rettenetes pms-em volt, amit erõs-közepes vérzés követett, 6-7 napig. Amikor fog.gátlót szedtem, semmilyen tünetem nem volt. Mostanában csak elõzõ nap egy erõs fejfájás jelzi, hogy itt az idõ, és kimondottan erõs, viszont csak 5-6 napos vérzéseim vannak. Ez van :)

Okozhatja lelki probléma is, de azt is tudnod kell, hogy ahogyan mi magunk változunk az évek elõrehaladtával, úgy változik folyamatosan a menstruációnk is. Lehet, hogy most egy ideig ilyenek lesznek a menzeszeid, aztán megint valami "új" következik. Nekem is volt, amikor jónéhány évig rettenetes pms-em volt, amit erõs-közepes vérzés követett, 6-7 napig. Amikor fog.gátlót szedtem, semmilyen tünetem nem volt. Mostanában csak elõzõ nap egy erõs fejfájás jelzi, hogy itt az idõ, és kimondottan erõs, viszont csak 5-6 napos vérzéseim vannak. Ez van :)
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet... mikor elkezdtem menstruálni, semmilyen fájdalmam és tünetem nem volt évekig, aztán lassan elkezdtek megjelenni és állandósulni... ez is változás volt. Akkor nem eszem magam rajta, ilyen és kész. Köszönöm! :)

Pár napja műszeres terhességmegszakításom volt. (elhalt a magzat) Mennyi ideig tart a vérzés a műtét után? Görcsök vannak, de pár perc alatt elmúlnak. Első terhesség volt.

Legjobb válasz: Minél több napig tart a vérzés(gyenge vérzésre gondolok) annál jobb,mert jobban tisztul a méhed. Kb.2-3 napig tartott nekem az elsõnél. A 2-nál pedig a mûtét után picit véreztem,utánna semmit. Ebbõl lett nagy gondom. Nagyon gyorsan bezáródott a méhszájam, és a vér benn rekedt. Olyan görcseim voltak,hogy nem birtam felkelni az ágyból,négykézlábon másztam. 2 nap múlva újra altatás,kaparás...Senkinek nem kívánom....

Minél több napig tart a vérzés(gyenge vérzésre gondolok) annál jobb, mert jobban tisztul a méhed. Kb.2-3 napig tartott nekem az elsõnél. A 2-nál pedig a mûtét után picit véreztem, utánna semmit. Ebbõl lett nagy gondom. Nagyon gyorsan bezáródott a méhszájam, és a vér benn rekedt. Olyan görcseim voltak, hogy nem birtam felkelni az ágyból, négykézlábon másztam. 2 nap múlva újra altatás, kaparás...Senkinek nem kívánom....
szia nekem vasárnap volt ugyanez, még mindig vérzek igaz csak picikét. Kb 4napig grcsöltem. Én voltam már az orvosomnál (sajna nem õ csinálta a mûtétet), azonnal írt fel Ergam cseppet, de ugye megvizsgálni nem tudott. Én úgy tudom 3-4hét múlva kell visszamenni kontrollra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Ez volt az elsõ terhességem és nem szeretnék több komplikációt.A magánorvosom 4nap múlva fogad. Remélem minden rendben lesz!
Szia! 1 hónappal ezelõtt én is ezen estem át. Nekem 2 napig volt (gyenge) vérzésem, utána csak enyhébb görcsök, de azok is pár napon belül elmúltak. A mûtét után 3 héttel megvizsgált a dokim és mindent rendben talált. Fel a fejjel, minden rendben lesz!
Utolsó válaszoló vagyok. Azt elfelejtettem, hogy kissebb görcsök még beleférnek. De a túlzott az nem jó. Nekem akkor csinálta ezt, amikor "bent" maradt. Azért szorítok, hogy neked semmi gond ne legyen!
Szia! Szerintem mindenképpen meg kell nézni még uh-n is mert nekem 3x volt mûszeres befejezésem 1 elhalt terhesség után. Az a normális ha kb. 5-6 napig vérzel, vagyis tisztulsz.
Az utólsó válaszoló vagyok, sajnálom ami veled tõrtént csak az elõbb elfelejtettem oda irni.A mûtét után hat héttel kell menni kontrolra, megnézik hogy vissza zárodott e a méhszájad, engem csak kézzel vizsgált ultrahangot nem csinált
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Nekem nem mondták, hogy vissza kell mennem kontrollra. De már bejelentkeztem magán úton dokihoz. Addig is sok kérdésem van és remélem itt választ kapok néhányra!
Szia , velem kéthónapja történt ugyanez.Én a mûtét után akkor keztem el vérezni mikor felkeltem ez persze még a kórházban volt, mikór hazaértem már csak rózsaszinü válladék jött ami szépen átment barnázásba, ez tíz napig tartott.Ilyen párperces gõrcseim nekem is vóltak, sõt a mai napig megmaradtak de már szinte észre sem veszem.A kontrolvizsgálaton emlitettem a doktórnõnek de azt mondta hogy õ mindent rendben talált.A méhednek most vissza kell húzodni az eredeti méretére ezért van a gõrcs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Aki ilyenen esett át annak jobbulást kívánok!
Sajnálom! A vérzés az pedig napokig tarthat, mert elég valószínû, hogy egybõl mensi is társul hozzá. Ha egy hét alatt nem enyhül a vérzés szülészeti ambulanciára kell menni, nem a nõgyógyászhoz, aki soká ad idõpontot, mert ez sürgõs. Görcs esetén pedig azonnal ha nagyon fájna.
Szia! Nekem már kétszer volt ilyen. Az elsõre már nem emlékszem pontosan.4 éve volt. A második két hete. Én egy pár napig gyengén véreztem, utána barnáztam még tegnap is egy picit. A zárójelentésre van ráírva, hogy két hét múlva kell elmenni a szövettanért, 6 hét múlva pedig kontrollra. Én magándokihoz járok. Tegnap voltam nála. Megvizsgált kézzel is, meg hüvelyi ultrahanggal is, hogy ki vagyok e tisztulva. Azt mondta minden rendben. A görcsökrõl meg annyit, hogy nekem nagyon fájt, olyanokat nyillalt, hogy alig bírtam felkellni, de ez a normális, mert össze kell húzódni a méhednek. Minden jót és fel a fejjel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!