Találatok a következő kifejezésre: A védettséget számit (2 db)

A védettséget mikortól számit? 7dik vagy 8dik naptól?

Legjobb válasz: Figyelj egy napon már nem veszítesz semmit... Szerintem várd ki a holnapot;)

Figyelj egy napon már nem veszítesz semmit... Szerintem várd ki a holnapot;)
Én nem bíznék annyira ebben az egy hétben. Akkor már inkább várjátok ki, míg elfogy az elsõ levél (nekem is ezt tanácsolta a patikus), úgysem fog rögtön megjönni (ha ennél kell szünetet tartani, ez arra vonatkozik), és akkor élvezhetitek.
ha eddig normálisan szedted a gyógyszert akkor nem lesz gond, de ajálatos a 7.napon késöeste feküdjetek le mert a gyógyszer felszivódik( attol függ mikor veszed be), amugy énis ezt szedek és én a 7napon lefeküdtem a párommal nem volt gond. én mindig 7kor veszem be a bógyom és éjjfél felé volt meg a dolog.addig meg felszivodott szoval nem lesz gond !!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) este 20:00kor szoktam bevenni!

A Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek most kezdtem el és ma nagyon fájt a hasam be vettem egy Advil ultrát az gyengítheti a hatását végülis nem antibuotikum! És tényleg már egy hét után védettséget nyújt? (számomra ez hihetetlen! )

Legjobb válasz: Én is ezt szedem. A mensesem elsõ napján kezdtem, és kb. a 15. szem után csináltuk minden más védekezés nélkül. Nem lett semmi gáz:) De a dokid gondolom mondta, hogy mikortól véd. Vagy ha biztosra akarsz menni várd ki az elsõ levelet. Azt nem tudom sajnos, hogy befolyásolja-e.

Én is ezt szedem. A mensesem elsõ napján kezdtem, és kb. a 15. szem után csináltuk minden más védekezés nélkül. Nem lett semmi gáz:) De a dokid gondolom mondta, hogy mikortól véd. Vagy ha biztosra akarsz menni várd ki az elsõ levelet. Azt nem tudom sajnos, hogy befolyásolja-e.
Nem hiszem hogy gyengítené de azért nézd át az Advil (betegtájékoztatóját). Általában az elsõ hónapot meg kéne vele várni akkor nyújt úgy mond "biztos védelmet". Ha akarsz várhatsz vele.. és a 2. levéltõl már biztos :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) A betegtájékoztatót már megnéztem de sajnos nem írja milyen hatással van a fogamzásgátlóra!:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!