Találatok a következő kifejezésre: A védőnőnek pénzt, vagy valamit (2 db)

A védőnőnek szokás pénzt, vagy valamit adni?

Hálám jeléül adnék vmit,de nemtudom,hogy pénzt vagy valami ajándékcsomagot.

Legjobb válasz: Én alapból ellene vagyok az "ajándékozásnak" de ha adni akarsz, én inkább valami ajándékcsomagra voksolok.

Én alapból ellene vagyok az "ajándékozásnak" de ha adni akarsz, én inkább valami ajándékcsomagra voksolok.
Szerintem is jobb az ajándék. Én is tervezem, hogy összeállítok egy ajándékcsomagot a védõnõm számára, mert nagyon lelkiismeretes és meg vagyok vele elégedve.
Egyértelmûen ajándékcsomag. A védõnõnek amúgy szinte soha nem is köszönik meg a munkáját (ami szerintem nagyon igazságtalan, ha valóban lelkiismeretesen dolgozik), pénzt meg végképp nem szokás neki adni - talán még meg is sértõdne - szóval inkább vegyél egy nagy ajándékkosarat, vagy ilyesmit.
Szia én is ellene vagyok ezeknek a dolgoknak hiszen az orvosnak és a védõnõnek is az a dolga hogy segítsen nem hiába tették le az esküt.
Szia! Az én védõnõm annyira hivatás tudó, hogy nem hajlandó semmit elfogadni és annyira segítõkész. Van aki elvárja azonban a pénz védõnõk között is.

Adtatok valamit a vedononek? Pénz, ajándék? Illik vagy szokás, vagy kell?

Két honapos a kislányom, most volt nálunk utoljára, most mar mi megyünk a rendel?be. Nem adtunk neki semmit, nem éreztem szükséget, párom jegyezte meg hogy lehet várt volna valamit. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha sûrûn járt ki hozzátok, és rendes volt, akkor illett volna legalább egy bon-bonnal megköszönni.

Ha sûrûn járt ki hozzátok, és rendes volt, akkor illett volna legalább egy bon-bonnal megköszönni.
Mi nem adtunk semmit.Ez a munkája.Ne érezd magad rosszul miatta.
Ha elmentek a boltba, és kiszolgál a pénztáros, annak is kéne bonbon? Ez a munkájuk!
Én az elején adtam neki 2-szer 1000-1000 ft-ot. El is tette s megköszönte. Utánna már nem adtam, mert én vittem be a tanácsadásra.Akkor viszont õ jött ki!
Nem adtam eddig se és nem is fogok, de ha már adni akarsz valamit, akkor inkább bonbon vagy virág...pénz az gázos sztem
Nem adok neki köszönetként semmit. Viszont a multkor pont nõnapon mentünk hozzá, vittünk neki a kisfiam nevében egy kiscserepes virágot. Ha jön, persze hogy megkínálom inni, vagy ropogtatni valóval, ha van épp itton, de semmi több.
A kérdező hozzászólása: És aki adott valamit, mit? Pénzt semmiképp nem szeretnek.(nem szeretem az ilyen lefizetos vagy hálapénz dolgot)
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondoltam, hogy nem adok, mert ez a dolga, persze üdítõvel megkinaltam, azért bunkó nem vagyok. De a terhességek alatt nem sokat találkoztunk, a babahoz most jött rendszeresen, mar néha tulsokk is volt, és amúgy különösebben nem szerettem, mert csak sablon szövegeket nyomott allandoan konkrét kérdéseimre sosem kaptam választ igy nem sok hasznát láttam, csak igy a vége fele mar olyan volt tényleg mint aki var valamire és mivel jó módú környéken lakunk, és sok baba született most itt gondolom másoktól kapott ezt azt és mar várta tõlünk mikor... De hat... Én nem éreztem hogy kene, de most zavar a dolog, azért megsérteni se szeretnem mert meg jó idejig foglalkozik a lányommal...
Ne haragudj, de mi a fenének neki bármi? Ha kedves és jó tanácsokat adott, akkor az jó, ez a munkája, de az enyémnek max egy fenéken billentést adnék:)
Én nem adtam neki semmit, de amikor nálunk volt természetesen megkínáltam üdítõvel, kávéval.
mi adtunk neki bonbont már voltam nála sokszor és idáig háromszor vagy talán négyszer adtunk neki de rendes kedves aranyos megérdemli ha a tiéd is az adj neki!
Én akkor adtam neki, amikor utoljára jött hozzánk - elköltözött a városból és új védõnõhöz kerültünk. Egy Bonbont kapott meg a lányom fényképét
A kérdező hozzászólása: Persze, én is így gondolom, de úgy tûnik itt elvárják, és ha nem adsz még nekik áll feljebb! :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!