Találatok a következő kifejezésre: A védőnőhőz a bejelentett lakcímen lehet menni (1 db)

A védőnőhőz csak a bejelentett lakcímen lehet menni?

mert nekem vidéken van a bejelentett lakcím de pesten lakom albérletbe de itt nem vagyok bejelentve! Akkor itt nem válal el a véd?n? ahoz ide be kell jelenkeznem!

Legjobb válasz: ha állandó lakcimed a vidéki akkor pesten ideiglenesre jelentkezz mindenképp! védõnõ miatt is, és a késõbbi ellátásokat pesten is tudod igényelni, nem kell utaznod miatta.

ha állandó lakcimed a vidéki akkor pesten ideiglenesre jelentkezz mindenképp! védõnõ miatt is, és a késõbbi ellátásokat pesten is tudod igényelni, nem kell utaznod miatta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És akkor mi van ha a fõ bérlõ nem akar be jelenteni! Akkor itt nem válal el a védõnõ?
Szia En pestmegyeben lakom vagyis a bejelentett cimem ott van, es pesten lakom, es nem vagyok bejelentve.Nekem ide kellett mennem ahol lakom pesten az illetekes vedonohoz, es nem kellett, h bejelentve legyek.Felirta a bejelentett lakcimet is, es azt ahol ideiglenesen lakom.
szükséges hozzá a bejelentett ideiglenes lakcim, ha szenyozik a föbérlõd nézz másik lakás után szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Én sem otthon (bejelentett lakcímemen) éltem mikor terhes lettem. Elõször a szülõvárosomba mentem, de onnan visszaküldtek oda ahol élek, mivel azzal a védõnõvel kell felvenni a kapcsolatot, ahol éppen tartózkodom. Meg is kerestem, nem volt semmi probléma. Szerintem érdemes megkérdezni egy védõnõt!
Nem kell hozzá bejelentett lakcím, a tartózkodási hely szerinti védõnõhöz tartozol. (Mivel neki is kell menni látogatásra.)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A menstr. Utan vagyok, es a reggeli ebredes utan kisebb, estere pedig nagy es kemeny a has. Lehet ez a jele a terhessegnek?

Legeloszor hany hetesen es a has melyik reszen lathato a terhesseg?

2

Ha az alaphőm 36, 4 és 36, 6 között mozog az baj?

Ebben a hónapban hőmérőzök először. 3 napig 36,4 volt, utána 1 nap 36,5 most 2 napja 36,6. Ciklus 10. napján vagyok.

3

Úgy megijedtem! Ez most jelenthet rosszat?

4 napja nem jött meg, több pozitív tesztem van. Az utolsó (tegnapi)tesztem erős 2 csíkos, szépen erősödtek a tesztjeimen. De most megértem a hőm, és leesett. Ez most bajt jelent???? :(

9

29. ciklusnapon negatív, ha 35 napos ciklus ez, akkor még lehet korai a tesztelés?

Az zavar, h ez már min. a 10-14 dpo., de akár több is. Most akkor mivel kapcsolatban tévedek? Elözô, misseddel zárult, terhességemnél szintén 35. napon lett pozi... Ez lehet így most is?
A derekam 3 hete fáj, pár napja nagyon... Néha pedig olyan érzésem van, fôleg tegnap, hogy rögtön megjön.

2

PCOS, IR! A palástfű tea használt valakinek a 3-as kezelés mellett?

0

Ma van ovulációs napom, tegnap együtt voltunk, ma és holnap is együtt kéne lennünk a sikerhez? Mert itt olvasom, hogy 2 naponta az igazi, akkor a mait hagyjuk ki?

Ovulációs kérdés!

1

Tesztkérdés. Ha a hcg teszt darabokra esett szét, és a kontroll csík is el van maszatolódva, akkor az ugye hibás? Ez a teszt negatív lett, de az elöző kettő pedig nagyon halvany pozitív.

9

A spermium is úgy nyúlik a hüvelyből mint az ovulációs nyák? Van valami különbség?

4

Mennyi ideig pozitív az ovulációs teszt ideális esetben? (kép lent)

Nekem hónapok óta -mióta nézem- tegnap volt először ugyanolyan erős a két csík. Előző nap halvány volt, azelőtt alig látszott valami. Ma megint halványodott. Több kérdésnél olvastam, hogy több napig is pozitív lehet. Ez miért van? Bízom benne, hogy valóban volt peteérésem. Tegnap nagyon erős "megjön érzésem" volt, fájt a derekam, szúrt a bal petefészkem, hasonlók. Sose éreztem még ilyet. Nem baj, ha mára megint negatív lett? (Nem tudok hőmérőzni, mert a munkám miatt össze-vissza kelek)
A legfelső a tegnapelőtti, a középső 2 tegnapi, a legalsó mai.

4

Lett valakinek együttlét után 10. nappal pozi tesztje?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!