Találatok a következő kifejezésre: A védőnőhőz a bejelentett lakcímen lehet menni (1 db)

A védőnőhőz csak a bejelentett lakcímen lehet menni?

mert nekem vidéken van a bejelentett lakcím de pesten lakom albérletbe de itt nem vagyok bejelentve! Akkor itt nem válal el a véd?n? ahoz ide be kell jelenkeznem!

Legjobb válasz: ha állandó lakcimed a vidéki akkor pesten ideiglenesre jelentkezz mindenképp! védõnõ miatt is, és a késõbbi ellátásokat pesten is tudod igényelni, nem kell utaznod miatta.

ha állandó lakcimed a vidéki akkor pesten ideiglenesre jelentkezz mindenképp! védõnõ miatt is, és a késõbbi ellátásokat pesten is tudod igényelni, nem kell utaznod miatta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És akkor mi van ha a fõ bérlõ nem akar be jelenteni! Akkor itt nem válal el a védõnõ?
Szia En pestmegyeben lakom vagyis a bejelentett cimem ott van, es pesten lakom, es nem vagyok bejelentve.Nekem ide kellett mennem ahol lakom pesten az illetekes vedonohoz, es nem kellett, h bejelentve legyek.Felirta a bejelentett lakcimet is, es azt ahol ideiglenesen lakom.
szükséges hozzá a bejelentett ideiglenes lakcim, ha szenyozik a föbérlõd nézz másik lakás után szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Én sem otthon (bejelentett lakcímemen) éltem mikor terhes lettem. Elõször a szülõvárosomba mentem, de onnan visszaküldtek oda ahol élek, mivel azzal a védõnõvel kell felvenni a kapcsolatot, ahol éppen tartózkodom. Meg is kerestem, nem volt semmi probléma. Szerintem érdemes megkérdezni egy védõnõt!
Nem kell hozzá bejelentett lakcím, a tartózkodási hely szerinti védõnõhöz tartozol. (Mivel neki is kell menni látogatásra.)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

17 éves vagyok és Teherbe estem egy 27 éves férfitól most mit csináljak?

16

Duphaston kúp mellett, ha nincs terhesség, és abbahagyom, megjön egyből a vérzés? és ha esetleg mégis van baba, akkor elmehet ha abbahagyom a gyógyszert?

Orvos írta ki, 10 napig kellett szednem, közben voltunk együtt a párommal. És ha esetleg összejött a baba, mert 27 én volt ovum, holnap kell abbahagynom a gyógyszert, ha baba van, mennyi az esély hogy megmarad?

2

Szerintetek ez +?

Mára nem várom, ez One step vaterás 10-es érzékenységű.
15

Volt valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata?

6.napja barnázom,nagyon minimális vér jön csak,tisztaságin épphogy látszik,tesztem negatív!

3

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

4

Dokim szerint a súlyfelesleg a hibás abban, hogy nem esek teherbe. Valami jó diétát? Volt már valaki így? Lassan 2év várjuk.

A sport oké.De mitegyek és mit ne?Nem csak lefogyni, hanem így egészségesebben is szerernék élni.Nem tudtokk valami jó kenyér receptet amit azért néha lehet enni?Köszönöm a segítséget!

17

6. nap barnázom, mensi sehol és a teszt nega, mi lehet?

2

Cegléden keresek jó nőgyógyászt?

Aki tudja ki a legjobb legyszíves segítsen nekem/nekünk.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!