Találatok a következő kifejezésre: A védőnőhőz a bejelentett lakcímen lehet (2 db)

A védőnőhőz csak a bejelentett lakcímen lehet menni?

mert nekem vidéken van a bejelentett lakcím de pesten lakom albérletbe de itt nem vagyok bejelentve! Akkor itt nem válal el a véd?n? ahoz ide be kell jelenkeznem!

Legjobb válasz: ha állandó lakcimed a vidéki akkor pesten ideiglenesre jelentkezz mindenképp! védõnõ miatt is, és a késõbbi ellátásokat pesten is tudod igényelni, nem kell utaznod miatta.

ha állandó lakcimed a vidéki akkor pesten ideiglenesre jelentkezz mindenképp! védõnõ miatt is, és a késõbbi ellátásokat pesten is tudod igényelni, nem kell utaznod miatta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És akkor mi van ha a fõ bérlõ nem akar be jelenteni! Akkor itt nem válal el a védõnõ?
Szia En pestmegyeben lakom vagyis a bejelentett cimem ott van, es pesten lakom, es nem vagyok bejelentve.Nekem ide kellett mennem ahol lakom pesten az illetekes vedonohoz, es nem kellett, h bejelentve legyek.Felirta a bejelentett lakcimet is, es azt ahol ideiglenesen lakom.
szükséges hozzá a bejelentett ideiglenes lakcim, ha szenyozik a föbérlõd nézz másik lakás után szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Én sem otthon (bejelentett lakcímemen) éltem mikor terhes lettem. Elõször a szülõvárosomba mentem, de onnan visszaküldtek oda ahol élek, mivel azzal a védõnõvel kell felvenni a kapcsolatot, ahol éppen tartózkodom. Meg is kerestem, nem volt semmi probléma. Szerintem érdemes megkérdezni egy védõnõt!
Nem kell hozzá bejelentett lakcím, a tartózkodási hely szerinti védõnõhöz tartozol. (Mivel neki is kell menni látogatásra.)

Bejelentett lakcím nélkül lehet az adott városban háziorvosom? Hogyan lesz védőnőm, nőgyógyászom? Melyik körházban szülhetek? Felveszik a gyereket majd bölcsibe, óvodába?

A bejelentett lakcímem 200 km-re odébb van. Az albérlet, ahol élünk jó, de nem leszünk bejelentve. Elköltözni nem szeretnénk, hisz akkor már egy háziállat, meg egy leend? gyerek, meg a bejelentés lenne, ami elrettentené a bérbeadókat.

Legjobb válasz: ovi bolcsi,lakohelyhez kotott

ovi bolcsi, lakohelyhez kotott
Hat igy nehez lesz megoldani.Nekem is mashol van az allando lakcimem, szinten alberletben vagyunk.Tartozkodasi cimnek bejelentettem, kellett a vedono miatt.Haziorvos valasztható, nõdoki max maszek.Mindenkepp be kellene jelentkezni tartozkodas helyileg.
tartózkodási hely mindenképp kell, ezt sajna így nem lehet kikerülni. Ugyan még gyerekünk nem volt, de mi is így laktunk albérletben, 200 km-re volt a bejelentett lakcím, tartózkodási meg Budapesten. Védõnõhöz kell, nõgyógyászhoz, ha nincs maszekhoz mehetsz, mert a kórházból elzavarhatnak. Bölcsi, ovi szintén lakcímhez kötött. Miért nem lesztek bejelentve, a tulaj nem engedi?
A kérdező hozzászólása: A tulaj mindent enged, szerintem ez egy tökéletes albérlet. De hitel (vagy jelzálog, nem tudom, melyik a helyes kifejezés) van ezen a lakáson is, ezért nem jelenthet be. Olvastam itt már hasonló kérdést, ahol azt írták, hogy mégis be lehet így jelenteni embereket, csakhogy a lakástulaj nekünk nem hazudna ilyen ügyben, szóval tuti nem lehet. Már 4 éve lakunk itt, még 3-mat mindenképpen itt töltenénk.
Elsõ vagyok, mi is albérletben vagyunk Pesten, tulajnak ugyanúgy hitele van a lakáson.Gondolom az adóhivatal miatt nem szeretné.Viszont én rákérdeztem, és neki nem probléma.Mindenképp muszáj a védõnõ, gyerekorvos, szülés miatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!