Találatok a következő kifejezésre: A védőnő előtt is (2 db)

A védőnő szülés előtt is jön családlátogatásra, vagy csak szülés után?

Legjobb válasz: Szia! Én 32 hetes vagyok, és eddig egyszer volt nálunk. Bár elvileg többször kellett volna már jönnie.

Szia! Én 32 hetes vagyok, és eddig egyszer volt nálunk. Bár elvileg többször kellett volna már jönnie.
Védõnõje válogatja. A mienk 3 hónaja nem hallott felõlem-erre ma felhívott (36 hetes leszek holnap), hogy jönnie kell körülnézni. De, hogy hogy vagyok arra nem volt kíváncsi, meg sem kérdezte. Ilyenek is vannak. De hallottam olyat is, aki kiment a kismamához-egyszer a kismama ment hozzá, utána Õ ki hozzájuk. Sõt van olyan aki az utolsó hetekben kijár....
Tényleg attól függ, ki a védõnõ. Az enyém májusban fog jönni elõször hozzánk, eddig mindig én mentem. Június elején szülök. Szerintem kérdezz rá.
Én 26.hetes vagyok már 3szor volt nállam, jövõ hónapban is fog jönni.Boldog babavárást!
Hozzám nem jött szülés elõtt, én mentem hozzá, hogy beírja az adatokat, meg súlyt mért, vérnyomást... szülés után jött viszont eleinte heti 1x, aztán 2hetente, aztán ez is elmaradt.
Én kéthetente járok hozzá április végére vagyok kiírva most volt nálunk megnézte hogy meg van e mindenünk.Szülés után állítólag hetente jön.Szép babavárást!
Nekem már volt egyszer a 16. héten, és ígérte hogy még egyszer jön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek
Hogyha van bõven tej neki, akkor várhatsz még egy hónapot. Semmi baja nem lesz, hogyha késõbb kap új ízeket.
Nekem bõven volt tejem, így kivártam a 6 hónapos kort. Két hete kezdtük a kóstolgatást.Szépen elfogad a kislányom minden gyümölcsöt, amit adok neki. Persze az elsõ próbálkozásokkor õ is fintorgott egy kicsit, de ez teljesen természetes, hiszen új ízek voltak számára. Ha elég neki a tej, szerintem is nyugodtan várhatsz még. Nem fog lemaradni semmirõl. 4 gyerekes anyuka
A második válaszoló titpikus magyar. Amit tiltnak az annál édesebb. Gyönyörû hozzáállás! Amúgy mondta a babád, hogy most már enne? Naná, hogy megeszi a kezedrõl, ez még nem azt jelenti, hogy a szervezete is felkészült rá. Én úgyvagyok vele, hogy almát, banánt, gyümölcsöt élete végéig eheti, még meg is unja, de anyatejet csak most ehet. Ha elég a tejcid ne erõltest, ráér 6 hónapos kortól. Valószínûleg az orvosotok még a régi vilgbõl való.
Szia!Mi 3 hósak vagyunk, és ha Te úgy érzed, hogy szeretnél adni neki almát, banánt, akkor miért ne?Én fogok majd a 4. hónaptól, mert sajnos nincs olyan nagyon sok tejem, hogy kitartson fél évig, bár kitartana.Semmi baja nem lesz, persze eleinte csak keveset, fokozatosan adj neki!Az én babám 3 hónaposan már most enne! :) )) Szoktam a kisujjammal kóstoltatni vele almát, persze turmixoltata, és szívesen megeszi, olyan édes :) ) Szerintem nyugodtan.Nekem is azt mondta a védõnõ, hogy nehogy adjak mást az anyatejen kívûl fél éves koráig.Dehogynem, pl. már teáztatom is 1 hónapja, amit szívesen iszik.Tegnap voltunk mérni 6970g! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Kedves utolsó válaszoló!Természetesen anyatejet adok Neki, nem szilárdot még 3 hónaposan!Ha nekem is lesz tejem, akkor csak azt fogok adni, nem hurkát-kolbászt!A hozzáállás nem itt kezdõdik, olvasgasd el szépen ki hogyan áll a babájukhoz, utána írj véleményt.A kóstolgatást pedig úgy értettem, hogy a kisujjamra teszek egy nagyon pici turmixolt almát, és azt elnyalogatja, nem adok Neki 2 egész almát!Fél éves koráig természetesen anyatejet kap, vagy ha nem lesz elég akkor azt adok amit lehet.NINCS tökéletes anyuka Te sem vagy az! Szép napot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!