Találatok a következő kifejezésre: A vártnál nappal (8 db)

A vártnál két nappal korábban "megjött", de szinte alig. Fél napig kis vérzés, utána 1, 5 napig barna pecsételés csak és elmúlt. Nagyon szeretnénk babát, lehetek terhes ezek alapján? Mit csináljak?

A h?m viszont 36,7-36,9 közötti. A mellemben éreztem pár napig fájdalmat és görcsöltem is id?nként.

Legjobb válasz: Nekem is így volt.Sõt a 7.hétbe mentem orvoshoz, mert még elõtte pár nappal is volt pecsét, és azt hittem megjön.Nem jött meg, teszteltem egy pozítívat, doki, és kiderült 7 hetes vagyok.Jõvõhéten meg szülök.Tesztelj egyet. Már elmaradt a mensid? 39 hetes kismama

Nekem is így volt.Sõt a 7.hétbe mentem orvoshoz, mert még elõtte pár nappal is volt pecsét, és azt hittem megjön.Nem jött meg, teszteltem egy pozítívat, doki, és kiderült 7 hetes vagyok.Jõvõhéten meg szülök.Tesztelj egyet. Már elmaradt a mensid? 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ és gratulálok nektek!!!! :) Eddig ilyet még nem tapasztaltam, az ez elõtti mensim teljesen normális és pontos volt. Most elmúlt de esetleg várjak még pár napot, hátha meg fog jönni "normálisan"? Tüneteim a fent leírtakon kívül nem igazán voltak. És ha a teszt negatív lenne, akkor mitõl lehet mindez?
Szia! Én is igy vagyok hogy egy nappal elöbb jött meg egy délutánig tartott nekem is és utána meg én is csak barnáztam 1 napig és el is mult! Én viszont felvagyok puffadva és fehér sürü folyásom van! Én csütörtökön tesztelek! Te mikor?
A kérdező hozzászólása: Csütörtök... az már csak 1 nap... drukkolok!!!!! Nem tudom mikor, talán hétvégén megpróbálom, de mivel ilyen még sohasem volt, ráadásul más tûnetem nincs is, félek, hogy a teszt negatív lenne...
Köszi! Én is félek hogy negativ mert biztos hogy rosszul fog esni! De a baba majd jön ha ugy érzi hogy itt az ideje:DD! Mi pedig nagyon fogunk neki örülni:) )! Én is szoritok neked:DD! Kitartás!

A vártnál egy nappal előbb teszteltem negatívat, az már biztosnak mondható?

Legjobb válasz: nem, majd nem vár után tesztel 3-4 nappal...az már biztosabb!!!

nem, majd nem vár után tesztel 3-4 nappal...az már biztosabb!!!
Nem biztos, mert tesztfuggo is! En a nem vart elott 5 nappal teszteltelm eloszor halvanyat, de volt olyan teszt, ami a nem vart napjan es utana is par napig meg negativ volt, holott mas tesztek mar pozitivak voltak. Ugyhogy tesztelj meg kesobb nyugodtan, ha nem jon meg, sok sikert!
NEm. Majd ha már több napja késik, akkor tesztelj!

Olyan van, hogy valaki terhes de mégis menstruál pár nappal késöbb a vártnál?

4 nappal kèsöbb jött meg de gyengèbben ès 4 napig tartott, 28 naposak a ciklusaim de most 32 napon jött meg, ciklusom 21. napján beágyazódási tünetem volt, itthon a nem várt elött 2 nappal HCG line tesztel halvány pozitiv volt, kèrtem beutalót laborba terhessèg megállapîtására az negatîv lett ès most szerdán dèlelött folyton nyomott, fájt a mèhemnèl a hasam majd dèlután 4-re görcsölni kezdtem ès barnáztam egèsz nap többi 3 nap kevès vèrrel járt ès hasfeszülèssel (6 naposak szoktak lenni a menstruációm) mára elis mult minden apró vèrzès ès semmi fájdalom csak nèha feszül a hasam. Most este arra lettem figyelmes, hogy a szemèrem ajkam bevan lilulva a mellem beduzzadva (a mellbimbóm 21.naptól a 32 -ik olyan èrzèkeny volt, hogy majd megõrültem) ! Mellèkletben sokat járok pisilni, sokat eszek (hiztam is) ès a megszokottnál èrzèkenyebb lettem sokszor sîrás szèlèn állok..Èrdemes újranterhessègi tesztet csinálnom ?

Legjobb válasz: Igen érdemes tesztelned! Remélem összejön. Majd írd meg mi lett.

Igen érdemes tesztelned! Remélem összejön. Majd írd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Akkor holnap veszek tesztet, remèlem baba különben nagy a baj ès mèg hisztèrikusabb leszek na meg rettentõen fèlek, hogy valami vîrus vagy fertõzès..bár nem viszket nem èg ès nem is szagos a vizeletem sem a folyásom, a menstruáció elött is sûrû volt ès ma visszatèrt ..a babának nagyon örülnènk már !
Olyan, hogy terhes és mensturál nincs. Olyan, hogy terhes és vérzik, olyan van. A szervezet emlékszik a mensturációra és nem ritka, hogy az elsõ kimaradt alkalommal van valamennyi vérzés. Az is lehet, hogy megsérült egy ér, vagy progeszteron hiány van, vagy vetélés. (nem idegesíteni akarlak, nem kell arra gondolni, hogy az okozza a vérzést, csak az is okozhat, de az fájdalommal és egyebekkel járna) A hízást és a sírást viszont korai, hogy a terhesség okozza szerintem. Lehet, hogy valami bánt, ergo sírsz és többet eszel. Persze, lehet, hogy tévedek.

1 héttel a vártnál elöbb jött meg, ráadásul peteérés után 2 nappal, nagyon, és telis-tele van alvadtvér darabokkal. Ilyet még nem tapasztaltam. Mi lehet velem?

Legjobb válasz: Szia. Az egyik kolléganõmnek volt ilyen alvadtvéres menzije, de neki már van két gyermeke, ez idõsebb korban szokott jelentkezni, de elõfordul fiataloknál is, ezt kaparással szokták rendbehozni. Azt mondta a kolléganõm, hogy nagyon gyorsan megcsinálják és nem fájdalmas. Szoritok neked, hogy ne ez legyen, amit én most a fentiekben leirtam.

Szia. Az egyik kolléganõmnek volt ilyen alvadtvéres menzije, de neki már van két gyermeke, ez idõsebb korban szokott jelentkezni, de elõfordul fiataloknál is, ezt kaparással szokták rendbehozni. Azt mondta a kolléganõm, hogy nagyon gyorsan megcsinálják és nem fájdalmas. Szoritok neked, hogy ne ez legyen, amit én most a fentiekben leirtam.
Mindenképpen keresd fel a dokidat, hogy megnézzen, mi van veled. Ha erõsen vérzel, akkor mihamarabb, ne várj vele!

Tisztelt Doktor Úr! A menstruációm 10 nappal hamarabb jelentezett a vártnál. 7.hó 10-én Escapelle sürgősségi fogamzásgátló tablettát szedtem be. Lehet ez a gyógyszer mellékhatása?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, lehetséges, hogy ezt a gyógyszer bevétele okozta. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, lehetséges, hogy ezt a gyógyszer bevétele okozta. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A menstruációm 10 nappal hamarabb jelentezett a vártnál. 7.hó 10-én Escapelle sürgősségi fogamzásgátló tablettát szedtem be. Lehet ez a gyógyszer mellékhatása?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, lehetséges, hogy ezt a gyógyszer bevétele okozta. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, lehetséges, hogy ezt a gyógyszer bevétele okozta. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Nekem az lenne a problémám, hogy 3 nappal hamarabb jött meg a vérzésem a vártnál, nagyon meglepődtem, mert nekem mindig pontosan szokott megjönni! Mi állhat a háttérben? :D

Mindig pontos a menstruációm,(28napos),bár a múlt hónapban is úgy wolt,hogy akkor pedig egy nappal hamarabb jött meg,(akkor is furcsáltam,hogy vajon miért),most pedig ahogy fent is írtam 3 nappal hamarabb!(erre pedig nem találtam szavakat).Rendes élénk piros szín? a vérzésem,de van benne alvadt vér darabok is elég sok. ..Pedig ez sem szokott rám jellemz? lenni!!És érdekes módon egyáltalán nem is görcsöltem,pedig amikor megjön mindig szoktam,sokszor olyan er?sek a görcsök,hogy alig bírom magam tartani,most pedig semmi fájdalom,görcs!!!Amikor péntek este észleltem,hogy igen megjött,mert szóltam is a kedvesemnek,hogy kimegyek egyet pisilni,megtöröltem magam odalent,és a zsepin láttam. ..

Legjobb válasz: Semmi extra, elõfordulhatnak ilyen 2-3 napos csúszások, nem jelent bajt. De megkérdezhetem, miért nem védekeztek? Szeretnétek gyereket?

Semmi extra, elõfordulhatnak ilyen 2-3 napos csúszások, nem jelent bajt. De megkérdezhetem, miért nem védekeztek? Szeretnétek gyereket?
Még annyit, hogy ha rendesen, erõsen menstruálsz, akkor szinte biztos, hogy nem vagy terhes. De egy terhességi teszt rögtön megmondaná.
Ne is lepõdj meg ha esetleg terhes lennél, én a terhességem elsõ 6 hónapjában végig véreztem, napra pontosan....nem is vettem észre hogy terhes vagyok, elõfordul az ilyen de ritkán.
A kérdező hozzászólása: Értem.Remélem nincs baj, bár akkor azt valószínû megérezném, ha komoly bajom lenne, mert amúgy nincs semmi testi fájdalmam hála Istennek!Meg, természetesen!!Én igazából nem tudom, eddig amióta együtt vagyunk a két év alatt még soha nem védekeztünk, valószínû így találjuk mind ketten jónak, szeretjük egymást, és ha véletlen becsúszba egy gyerek szerintem az sem lenne nagy baj, mert ha jönni akar úgyis jön!Valószínûleg a párom is így van ezzel!!És majd valószínûleg mi is szeretnénk gyereket!
A kérdező hozzászólása: 2.Válaszolónak írom!:Igen, hallottam már arról, hogy sok nõ akkor is tapasztal vérzést, ha terhes!A múltkor mamámmal beszétünk errõl, mert átalmentem nála, elpanaszolok neki magyarul mindent ami velem történik, mivel nagyon közel állok hozzá, és õ is azt mondta, hogy amikor terhes volt, õ sem vette észre, hogy gyereket várt, mert õ is vérzett vagy 3 hónapig!!De azt mondják, hogy ez ritka, de akárkinél elõfordulhat!!!

Lehet hogy terhes? A páromnak 1 fél napra megjött a menzesze hamarabb a vártnál! Mellei is nagyobbnak tünnek! De viszont fogyott is!

Legjobb válasz: Van aki a terhesség elsõ 3 hónapja alatt fogy. Egy terhességi teszt nem drága 700 forint körül már lehet kapni megbízható teszteket. Vegyetek egyet. Ha 2 csík lesz gratula.

Van aki a terhesség elsõ 3 hónapja alatt fogy. Egy terhességi teszt nem drága 700 forint körül már lehet kapni megbízható teszteket. Vegyetek egyet. Ha 2 csík lesz gratula.
Szia nekem is így volt, és most 8hetes vagyok:-) Én is azt hittem, h megjött, de csak fél nap barnás, rózsaszínes maszat volt, még tampont is raktam be, de elmúlt, még másfél hétig maszatoltam, 3 nappal a nem várt után már halvány pozitívat teszteltem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!