Találatok a következő kifejezésre: A válási beadásától számítva mennyi idő (2 db)

A válási papírok beadásától számítva, mennyi idő múlva tűzik ki az első tárgyalást, és utána a másodikat? Két gyerekünk van mindenbe megegyeztünk, de a gyerekek miatt biztos nem választanak szét.

Legjobb válasz: Köszönöm!Mondjuk nekem az se baj ha nem hamar választanak szét:)Hallottam olyat ,aki februárba adta be ,és októberben, volt az elsõ,a második ,köv.év május!Kíváncsi voltam ez általános,hosszúság -e!?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Mondjuk nekem az se baj ha nem hamar választanak szét:) Hallottam olyat , aki februárba adta be , és októberben, volt az elsõ, a második , köv.év május!Kíváncsi voltam ez általános, hosszúság -e!?
Szia! Én februárban adtam be a kérelmet és május végén mondták ki a válást. Nekünk egy gyermekünk van, közös megegyezés volt. (Csongrád megye)
Mi májusban adtuk be a papirokat, július elején volt az elsõ tárgyalás és mind a mai napig még idõpontunk sincs a másodikra. Szintén van két gyerek, viszont egyezség az semmiben sincs.
Pesti Központi bíróság, Márciusban adtuk be a papírokat, egy hónap múlva volt az elsõ, úgynevezett békítõ tárgyalás, azon nem jutottunk semmire, majd nyár jött, ítélkezési szünet, és szeptemberben volt a második. Azon szétválasztottak minket, gyerekelhelyezés, láthatás, gyermektartás minden meg lett beszélve. Attól függ, hol adtátok be a papírokat. Látod még a legnagyobb bíróságon is milyen hamar ment. Mondjuk mi is mindenben megegyeztünk.

A válási papírok beadásától számítva mennyi idő után jön meg a levél a tárgyalás kiirásáról?

a férjem azt mondja beadt már a papírokat 1 vagy 2 hete de még semmit nem kaptam. mikor kell megjönnie az értesítésnek?

Legjobb válasz: nekem három hónap után jött a levél a biroságrol.

nekem három hónap után jött a levél a biroságrol.
A papírok beadása után nagyjából fél évre tûzik ki a tárgyalást, tehát van idõtök még a levélre várni.A férjemnek az exnajével olyan 2hónap volt.
A kérdező hozzászólása: nekem az ügyvéd azt mondta kb másfél hónap nálunk a beadástol számítva. és nem is tudok érdeklödni mikorrairták ki? mert külföldön élek és jó lenne tudni mikorra idözítsem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!