Találatok a következő kifejezésre: A vádlimat tudnám formálni (3 db)

Hogyan tudnám formálni a vastag vádlimat?

Legjobb válasz: Ha a vádlid edzed akkor általában izmosodik ezáltal formásabb de vastagabb is lesz! Diéta, fogyás...stb

Ha a vádlid edzed akkor általában izmosodik ezáltal formásabb de vastagabb is lesz! Diéta, fogyás...stb
A vádli pont aza aterülete testünknek, amit nagyon nehéz formálni. Rubint Rékát hallottam egyszer errõl beszélni, mert õ is küzd azzal a testrészével, Neki vannak erre kifejlesztett gyakorlatai. Próbálj meg ezúton keresgélni, hátha sikerrel jársz.

A vádlimat hogyan tudnám formálni?

Alapvet?en egyáltalán nem vagyok kövér, viszont a vádlim a testemhez képet elég vastag... Mit csináljak? Milyen tornagyakorlatokat ajnálotok?

Legjobb válasz: Hát köszi, nem vágtam hogy itt ilyen is van... fõleg , hogy 2 napja regiztem be, na mindegy. ... Bár ien stílusban jobb lett volna, ha nem is válaszolsz, csak rájöttem volna magamtól is, ha ez tényleg ilyen alap dolog.. de azért kösz

A kérdező hozzászólása: Hát köszi, nem vágtam hogy itt ilyen is van... fõleg , hogy 2 napja regiztem be, na mindegy. ... Bár ien stílusban jobb lett volna, ha nem is válaszolsz, csak rájöttem volna magamtól is, ha ez tényleg ilyen alap dolog.. de azért kösz
lépcsõzzél sokat és akkor jó lesz
Én csak segíteteni akartam...szerintem segítettem is.
Egyik láb lépcsõn, széken, magasabban, másik földön és fel-le lépkedsz aztán csere. Szökdelések, egy- és pároslábbal, zsámoly fölött esetleg, guggolások. Mi ilyeneket csináltunk anno edzésen. JÓ gyakorlást!

Milyen gyakorlatokkal tudnám formálni a vádlim?

Legjobb válasz: Nekem az válik be a legjobban, amikor leguggolok, elöl megtámaszkodom,és lábujjhegyre állok, aztán vissza. Ezt csináld meg 100-szor folyamatosan. A másik legjobb a kerékpározás hegyre fel.

Nekem az válik be a legjobban, amikor leguggolok, elöl megtámaszkodom, és lábujjhegyre állok, aztán vissza. Ezt csináld meg 100-szor folyamatosan. A másik legjobb a kerékpározás hegyre fel.
A legegyszerûbb: emelkedj fel lábujjhegyre, majd vissza (ne érjen le teljesen a sarkad)! Közben kapaszkodhatsz a falba, széktámlába, hogy ne veszítsd el az egyensúlyod (de csak ezért, nem húzzuk magunkat!)100 páros lábbal, 100 a jobb, 100 a bal lábbal, s már "ég" is a vádli...
terpesz (vállszélesség egyezõ) leguggolsz úgy hogy a sarkad felemelkedjen napi 3x30


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!