Találatok a következő kifejezésre: A váci hogy zajlik le (2 db)

A váci kórházban hogy zajlik le a terhesgondozás? Milyik dokit ajánljátok?

Legjobb válasz: szia én is váci vagyok. Úgy zajlik hogy kivárod a sorod ami iszonyú hosszú, ezért én már magánrendelésre járok. Ha elõször mész akkor megvizsgál a doki,ha megállapítható már a terhesség elküld ultrahangra. Ez amúgy egymás melletti szoba de külön sorban állást igényel! Kb.6 hetesen érdemes elõször menni akkor már látható a petezsák. Nekem hasi ultrahangot csinált,mert már így is látható volt de van akinak hüvelyit. Megállapítja hogy nem méhenkívüli-e a beágyazódás és kb.3 hét múlva visszarendel akkor már a szívhangot is hallja. Közben már a védõnõ kitölti a kiskönyved és mondja a továbbiakat (vérvétel...stb) Aki ajánlanék: Dr. Kondér Béla doki én megvagyok vele elégedve. Amúgy Õ rendel a váci kórházban is (sztk-ban is) és magánrendelése is van. Ha érdekel megírom hogy hol. De kérhetsz tõle a rendelésen is névjegykártyát. 22 hetes kismami.

szia én is váci vagyok. Úgy zajlik hogy kivárod a sorod ami iszonyú hosszú, ezért én már magánrendelésre járok. Ha elõször mész akkor megvizsgál a doki, ha megállapítható már a terhesség elküld ultrahangra. Ez amúgy egymás melletti szoba de külön sorban állást igényel! Kb.6 hetesen érdemes elõször menni akkor már látható a petezsák. Nekem hasi ultrahangot csinált, mert már így is látható volt de van akinak hüvelyit. Megállapítja hogy nem méhenkívüli-e a beágyazódás és kb.3 hét múlva visszarendel akkor már a szívhangot is hallja. Közben már a védõnõ kitölti a kiskönyved és mondja a továbbiakat (vérvétel...stb) Aki ajánlanék: Dr. Kondér Béla doki én megvagyok vele elégedve. Amúgy Õ rendel a váci kórházban is (sztk-ban is) és magánrendelése is van. Ha érdekel megírom hogy hol. De kérhetsz tõle a rendelésen is névjegykártyát. 22 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Névrõl ismerõs a neve. Fiatalabb doki vagy idõsebb? Vácon van magánrendelése? Mennyit szoktál neki adni magánrendelésen? És ha esetleg tel.számot tudnál adni, akár e-mailben is, azt megköszönném. [email protected]
megírom e-mailban.
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm. :)
Szia! Én is Vácra járok, dr.Dubecz Dánielhez és nagyon meg vagyok vele elégedve.Magánrendelésre járok idõpontra, igy nem telik az egész terhességem sorbanállással.Csak vérvételre kell a kórházba menni. 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Visszajött a Dubecz doki Pestrõl??? Jaj de jó!!!! Meg tudnád adni a számát? Vácon van a magánrendelõje? Az SZTK-ban nem tudod véletlenül mikor rendel? (a számát elküldheted a fenti e-mail címre is)

Valaki volt már a Váci úton elsősegélyből vizsgázni? (jogsihoz) Hogy zajlik le? Milyen volt?

Legjobb válasz: Én voltam - direkt megbuktattak, mikor TELJESEN HIBÁTLANUL teljesítettem a feladatot. Még aznap megkerestem kapcsolatok útján a hülyegyereket aki vizsgáztatott (nyikhaj mentõstanonc volt) és miután kilátásba helyeztük neki, hogy hasonlóan "korrekt" elbírálásra számíthat XY professzornál a saját mentõs vizsgáján pár nap múlva, mint én nála korábban akkor bevallotta, hogy nekik ki van adva, hogy naponta hány embert kell buktatniuk - és mivel én nap végén jöttem és még nem volt meg az aznapi kvóta... Menj a mester utcába, ott régen sokkal korrektebbek voltak, mert eldugott kis hely és mindenki [email protected] rá nagyívben.

Én voltam - direkt megbuktattak, mikor TELJESEN HIBÁTLANUL teljesítettem a feladatot. Még aznap megkerestem kapcsolatok útján a hülyegyereket aki vizsgáztatott (nyikhaj mentõstanonc volt) és miután kilátásba helyeztük neki, hogy hasonlóan "korrekt" elbírálásra számíthat XY professzornál a saját mentõs vizsgáján pár nap múlva, mint én nála korábban akkor bevallotta, hogy nekik ki van adva, hogy naponta hány embert kell buktatniuk - és mivel én nap végén jöttem és még nem volt meg az aznapi kvóta... Menj a mester utcába, ott régen sokkal korrektebbek voltak, mert eldugott kis hely és mindenki [email protected] rá nagyívben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!