Találatok a következő kifejezésre: A váci hogy (117 db)

Van két, két hónapos tengerimalacom, de nagyon félnek tőlem és mindentől. Amint meglátnak rögtön befutnak a vackukba. Hogyan lehetne őket megszelidíteni?

Legjobb válasz: lassú mozdulatokkal tartsd oda a tenyered egy vmilyen csemegével. a kíváncsiságuk még a félelmüknél is nagyobb - egy idõ után megszokják a közelséged.

lassú mozdulatokkal tartsd oda a tenyered egy vmilyen csemegével. a kíváncsiságuk még a félelmüknél is nagyobb - egy idõ után megszokják a közelséged.
卐 -tel!
Mióta vannak nálad? Kb. 1 hétig a miénk is félt, csak akkor jött ki enni is ha nem volt semmi mozgás, de utána lassan kimerészkedett, kézbõl adtunk neki olyan kaját amit szeret (a miénk az uborkát imádja), óvatosan simogattuk (úgy kell megközelíteni hogy lássa, semmiképp se felülrõl, hátulról). 1 hónap múlva már csipogással üdvözölt és kikönyökölt az ajtón, imádta ha simogattuk.
A kérdező hozzászólása: Még csak tegnap kerültek hozzám. Köszi a tippeket kipróbálom:)

Hogy tudok eljutni a Népligettől a Váci útra?

Legjobb válasz: felszállsz a metróra és elmész a deák ferenc térig vele (újpest központ felé) az a váci útnál lesz (nem keverendõ össze a váci utcával) (de amúgy egészen a városkapuig a váci úton halad végíg a metró. sõt a lehel tér is váci út. a váci út egy k.szott hosszú szakasz. pontosíthatnál, hogy hova akarsz menni.

felszállsz a metróra és elmész a deák ferenc térig vele (újpest központ felé) az a váci útnál lesz (nem keverendõ össze a váci utcával) (de amúgy egészen a városkapuig a váci úton halad végíg a metró. sõt a lehel tér is váci út. a váci út egy k.szott hosszú szakasz. pontosíthatnál, hogy hova akarsz menni.
1-es villamos, Váci út/Árpád hídnál szállsz le.
A kérdező hozzászólása: pontosabban a Westendbe :)
Népliget ---> Nyugati Pu. (WestEnd City) http://kephost.hu/image-7D92_4C473D3C.gif (-kék színû- metró vonal)
Az elsõ hogy a fenébe teszi a Váci utat a Deák térhez? Két metrómegállóval arrébb kezdõdik!!!
bocs. fáradt voltam és a dózsa györgyre gondoltam és idáig le sem esett:)
http://smartcity.hu/utvonal_terv ha van iphone telód, arra fel is tudod telepíteni az alkalmazást

A váci kórházban hogy zajlik le a terhesgondozás? Milyik dokit ajánljátok?

Legjobb válasz: szia én is váci vagyok. Úgy zajlik hogy kivárod a sorod ami iszonyú hosszú, ezért én már magánrendelésre járok. Ha elõször mész akkor megvizsgál a doki,ha megállapítható már a terhesség elküld ultrahangra. Ez amúgy egymás melletti szoba de külön sorban állást igényel! Kb.6 hetesen érdemes elõször menni akkor már látható a petezsák. Nekem hasi ultrahangot csinált,mert már így is látható volt de van akinak hüvelyit. Megállapítja hogy nem méhenkívüli-e a beágyazódás és kb.3 hét múlva visszarendel akkor már a szívhangot is hallja. Közben már a védõnõ kitölti a kiskönyved és mondja a továbbiakat (vérvétel...stb) Aki ajánlanék: Dr. Kondér Béla doki én megvagyok vele elégedve. Amúgy Õ rendel a váci kórházban is (sztk-ban is) és magánrendelése is van. Ha érdekel megírom hogy hol. De kérhetsz tõle a rendelésen is névjegykártyát. 22 hetes kismami.

szia én is váci vagyok. Úgy zajlik hogy kivárod a sorod ami iszonyú hosszú, ezért én már magánrendelésre járok. Ha elõször mész akkor megvizsgál a doki, ha megállapítható már a terhesség elküld ultrahangra. Ez amúgy egymás melletti szoba de külön sorban állást igényel! Kb.6 hetesen érdemes elõször menni akkor már látható a petezsák. Nekem hasi ultrahangot csinált, mert már így is látható volt de van akinak hüvelyit. Megállapítja hogy nem méhenkívüli-e a beágyazódás és kb.3 hét múlva visszarendel akkor már a szívhangot is hallja. Közben már a védõnõ kitölti a kiskönyved és mondja a továbbiakat (vérvétel...stb) Aki ajánlanék: Dr. Kondér Béla doki én megvagyok vele elégedve. Amúgy Õ rendel a váci kórházban is (sztk-ban is) és magánrendelése is van. Ha érdekel megírom hogy hol. De kérhetsz tõle a rendelésen is névjegykártyát. 22 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Névrõl ismerõs a neve. Fiatalabb doki vagy idõsebb? Vácon van magánrendelése? Mennyit szoktál neki adni magánrendelésen? És ha esetleg tel.számot tudnál adni, akár e-mailben is, azt megköszönném. [email protected]
megírom e-mailban.
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm. :)
Szia! Én is Vácra járok, dr.Dubecz Dánielhez és nagyon meg vagyok vele elégedve.Magánrendelésre járok idõpontra, igy nem telik az egész terhességem sorbanállással.Csak vérvételre kell a kórházba menni. 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Visszajött a Dubecz doki Pestrõl??? Jaj de jó!!!! Meg tudnád adni a számát? Vácon van a magánrendelõje? Az SZTK-ban nem tudod véletlenül mikor rendel? (a számát elküldheted a fenti e-mail címre is)


Ha Vácon volt az esküvõ és ott is szülsz akkor nem kell vinni.
nekünk is elveszett, 2300 ft-ért kaptunk újat.ha viszed a pénzt, akár azonnal is megkaphatod, de max. 1-2 nap
ott kell megcsináltatni, ahol volt az esküvõtök, a polgári.Nem olyan sok idõ...de pontosan nem tdom mennyi
Nálunk elég volt a másolat, azt meg ingyen kiállították az anyakönyvvezetõk a házasságkötés helyén. De az is csak azért kellett, mert én máshol szültem, mint ahol házasodtunk.

Hogyan jutok el az Árpád-hídtól tömegközlekedéssel a Váci utca 187-be a legegyszerűbben?

Kérlek segítsetek, el?re is köszönöm szépen!

Legjobb válasz: (A Váci UTCÁ-ban nincs 187-es szám)

(A Váci UTCÁ-ban nincs 187-es szám)
http://213.16.82.118/tervezo/ ide írd be, és kidobja a leggyorsabb utat.
Csak nem Zepter? Metróval mész Újpest-Központ irányába hármat (Újpest városkapuig), és ott "visszafelé" (váci és esztergomi buszok, vagy ha jobban tetszik a Tesco felé kell elindulni) sétálsz olyan 2-300m-t.
A Zepter a Váci ÚT 187, nem pedig a Váci UTCA 187. Hova mész akkor?
A kérdező hozzászólása: Elnézést elírtam, nem utca, hanem út. Egyébként nem a Zepterbe megyek. :) Köszi a válaszokat.
Szia! Megszületett a babád? Vácon szültél? Milyen volt?

Vácon hogyan zajlik a programozott császár? Be kell előtte feküdni, vagy aznap mész be? A katétert csak érzéstelenítés után rakják fel?

Várom a tapasztalatokat!

Legjobb válasz: Barátnõmnek volt programozott császárja Vácon, és õt pénteken befektették, majd hétfõn mûtötték. De dokifüggõ, hogy mikor fektetik be a kismamát. Nekem sajnos császárom lett (nem programozott), mert nem tudtam megszülni a lányomat, de még mûtét elõtt (érzéstelenítés elõtt) feltették a katétert.

Barátnõmnek volt programozott császárja Vácon, és õt pénteken befektették, majd hétfõn mûtötték. De dokifüggõ, hogy mikor fektetik be a kismamát. Nekem sajnos császárom lett (nem programozott), mert nem tudtam megszülni a lányomat, de még mûtét elõtt (érzéstelenítés elõtt) feltették a katétert.
A programozotthoz nem tudok hozzászólni de nekem is sürgõs császárom volt most 11-én a lányom nyakára tekeredett a zsinór mint kiderült de a katétert érzéstelenítõ nélkül kötötték be...mondjuk én nem éreztem h fájt volna kicsit kellemetlennek mondanám csak de lehet h a stressz miatt nem éreztem sok mindent belõle mert egyik pillanatról a másikra történt nálam minden reszkettem minden porcikámban szóval passz...de nekem az érzéstelenítés se fájt egyáltalán amit a gerincembe kaptam...de ami néha elõjön fejfájás császár után na az engem 3 napig kínzott...esküszöm az olyan kegyetlen fájdalom h soha még a legutálatosabb ellenségemnek se kívánnám borzasztó...ha legközelebb szülnék császárral is ettõl félnék a legjobban h újra át kellene élnem ezt a szönyû fejfájást... :/
Elsõ vagyok: a fejem nekem is fájt, de kegyetlenül. Soha olyan fejfájást nem éreztem még. Hányingerig fájt a fejem, nagyon rosszul voltam. "Vicces", mert én sem gondoltam volna, hogy ez lesz a legrosszabb, és nem is maga a mûtét... De legalább látom nem vagyok egyedül. Egyszer valakinek meséltem, és sík hülyének nézett, mert neki császár után nem fájt a feje, nem is értette mirõl beszélek.
Akkor tudod mi is az a fájdalom...hihetetlen komolyan azt leírni nem lehet h mennyire fáj és tényleg szó szerint annyira h legszívesebben hánynál de még ahhoz sincs semmi erõd...én ott voltam már h inkább akasszanak fel vagy vmi mert én ezt nem bírom tovább...hidd el én nem nézlek hülyének emiatt átéltem én is és soha többet nem akarom...és valóban a hasam feszülése a mûtét után járó dolgok nem voltak egyáltalán rosszak mint a fejfájás...van akinél ez kijön van akinél nem az a szerencsésebb akinek soha nem kell átélnie... második válaszoló voltam
Nekem elõzõ nap délben kellett befeküdnöm. Katétert elõbb tették fel az infúzióval együtt. jóval késõbb volt az érzéstelenítés fejem nem fájt
utolsó vagyok, bocsi nem figyeltem, hogy vác...

Mit tudtok a váci kórházról? Tényleg bevezették, hogy éjjel- nappal veled van a baba, még akkor is, ha császárral szültél?

Legjobb válasz: Én ugyan nem a Vácon szültem,de velem az elsõ éjszaka kivételével velem volt a bébim.(császáros)

Én ugyan nem a Vácon szültem, de velem az elsõ éjszaka kivételével velem volt a bébim.(császáros)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.Hát.... nem olcsó:(
Velem elsö perctöl velem volt a babám.Igaz én Németorszégban szültem.Itt el sem viszik a babákat.
Szia.A sogornõm 2 hete szült ott, sima szülése volt.Elsõ éjszaka elvitték hogy tudjon pihenni, egyébként vele volt, csak akkor vitte be az õrzöbe ha fürdeni ment.Egyébként én is ott fogok szülni.Egy 27 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Mindenkinek boldog babázást illetve Babavárást:) :)
A kérdező hozzászólása: 12.04 Te kinél fogsz szülni? Megmondanád mennyit kér a szülésért? ( ha nem gond) Köszönöm:)
Én dr.Kovács Istvánnál fogok szülni.50 ezret kér.Te is Vácon szülsz?Kinél?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én Dubecz dr-nál és Õ 60 000 Ft-ot kért:( Ezt azért írom szomorúan, mert egy ismerõsömtõl, testvéremtõl, sógornõmtõl ( tavaly szültek) még nem kért pénzt, Én császáros valószínû császáros leszek ezért kért pénzt. Nem tudom...
Egyik ismerõsõm nála fog szülni tõle 70 ezret kért.

Fogadott doki nélkül szülök majd a váci kórházban. Hogy fognak velem viselkedni? Lehet benn velem valaki a szülés közben? Lehet még az utolsó 2 hétben fogadni szülésznőt?

mert állítólag az többet csinál mint egy orvos!ezért nem akartam dokit! és szülész?t hogy lehet választani?

Legjobb válasz: Szia!Nekem fogadott dokim van,de nem nagyon foglalkozik velem.Most tartok ott,hogy dokit váltok 11 héttel a baba születése elött!Hát én a szülésznõket sem tartom hú,de rendesnek,tudod minedenkit a pénz hajt és nem a hívatása.De már aott tartok,hogy csak bemegyek és megszülõk és nem kell foagdott doki:) Boldog babavárást!28 hetes kismami!ja a Váci kórházat nem ismerem,de remélem,hogy minden jól alakul ott neked!

Szia!Nekem fogadott dokim van, de nem nagyon foglalkozik velem.Most tartok ott, hogy dokit váltok 11 héttel a baba születése elött!Hát én a szülésznõket sem tartom hú, de rendesnek, tudod minedenkit a pénz hajt és nem a hívatása.De már aott tartok, hogy csak bemegyek és megszülõk és nem kell foagdott doki:) Boldog babavárást!28 hetes kismami!ja a Váci kórházat nem ismerem, de remélem, hogy minden jól alakul ott neked!
Nekem sincs fogadott orvosom. Sajnos, többször kellett visszamennem az sztk-ba, kórházban is voltam. Többet törõdtek velem, mint azzal, akinek orvosa volt! És ha van fogadott dokid, több fórumon olvastam, h nem nyúlnak hozzád a többiek, mert te xy betege vagy...

Vácon még mindig az a szokás hogy szülés után adnak betétet az anyukáknak vagy már vinni kell? Ha kell, akkor milyet érdemes? A pelenkát és a ruhát is ők adják még ott a gyerkőcnek vagy azt is vinni kell?

Legjobb válasz: Általában majd mindenhol adnak v. tesznek ki de vihetsz is. én is vittem a biztonság kedvéért és jól tettem mert a kórháziról lepattant a vér nem szivta rendesen mert müszálas volt a felülete. én Tenát vettem a gyógyszertárban lehetett venni db-onként. 10 db.-ot vittem és nagyon bevállt. vettem hozzá hálós bugyit is 230,- volt darabja ebbõl kettõt vettem hogy ha véletlenül véres lehessen mosni. nagyon könnyen megszárad és kényelmes. mivel nem vagyok váci a kérdésed második felére nem tudok válaszolni mert nem ismerem az ottani viszonyokat de annyit azért tudok irni hogy textil pelenkát 3-4 db-ot a szoptatáshoz és a büfiztetéshez érdemes vinni. ezt szülés elött mosd ki és vasald ki.

Általában majd mindenhol adnak v. tesznek ki de vihetsz is. én is vittem a biztonság kedvéért és jól tettem mert a kórháziról lepattant a vér nem szivta rendesen mert müszálas volt a felülete. én Tenát vettem a gyógyszertárban lehetett venni db-onként. 10 db.-ot vittem és nagyon bevállt. vettem hozzá hálós bugyit is 230, - volt darabja ebbõl kettõt vettem hogy ha véletlenül véres lehessen mosni. nagyon könnyen megszárad és kényelmes. mivel nem vagyok váci a kérdésed második felére nem tudok válaszolni mert nem ismerem az ottani viszonyokat de annyit azért tudok irni hogy textil pelenkát 3-4 db-ot a szoptatáshoz és a büfiztetéshez érdemes vinni. ezt szülés elött mosd ki és vasald ki.
Én vittem magammal betétet.Ha veled lessz a babád akkor neked kell pelust vinni ha a csecsemõosztályon lessz akkor ott adnak neki pelust+ruhát is.
Én tavaly augusztusbanszültem Vácon, akkor még mindent adtak:anyukáknak betétet, a babának pelust, ruhát és popsitörlõt is.Gondolom azóta ez nem változott.
Én két hónapja szültem Vácon.Betétet csak a szülõszobán adnak.A babának vigyél pelust, ruhát adnak.
én tavaly szültem akkor adtam betétet minden nap egy csomaggal!de hívd fel õket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!