Találatok a következő kifejezésre: A utolsó csak (300 db)

Majdnem 1000-en vagyunk a táborban, létszámunk számjegyeinek összege osztható 10-zel. Hetes csoportokba osztva az utolsóba csak 6 fő jut, 6-osával az utolsóba 5, 5-ösével csak 4. Hányan vagyunk összesen?

Ez egy 7.-es matek házi. Meg tuja valaki oldani? Köszönöm!

Legjobb válasz: Igaz, nem hetedikes vagyok, nem emlékszem, hogy akkor megtudtam volna oldani? Most így oldom meg: http://kepfeltoltes.hu/121001/3496425_www.kepfeltoltes.hu_.png

Igaz, nem hetedikes vagyok, nem emlékszem, hogy akkor megtudtam volna oldani? Most így oldom meg: http://kepfeltoltes.hu/121001/3496425_www.kepfeltoltes.hu_.png

Terhességet úgy az utolsó mensi, első napjától kell számolni? Az nekem Nov29 volt. De mivel a peteérésem csak Dec18-20-ig volt úgy számoltam. Akkor csak 5hetis terhes vagyok?

Azért kérdezem,mert nem volt még csak petezsák a UH és lehet, hogy ezért mert később fogant meg?

Legjobb válasz: Igen az utolsó menszesztõl számolják, 7+2 napos vagy a menszesz szerint.

Igen az utolsó menszesztõl számolják, 7+2 napos vagy a menszesz szerint.
Bocsi 7+2 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de akkor az nem számít hogy csak 18-án hajnalban voltunk együtt és akkor termékenyültem meg.
A kérdező hozzászólása: Mert még nincs csak petezsák volt az uh 10mm.
Van olyan doki, aki ezt figyelembe veszi, és van, amelyik vaskalaposan ragaszkodik a menstruáció szerintihez. Akkor legyél majd résen, ha be akarják indítani a szülést feleslegesen. Mert sajnos ez elõfordulhat. Ha oda kerülne a sor, majd mondd a dokinak, hogy Te pontosan tudod, mikor volt az aktus, és hogy korábban nem voltatok együtt... Amúgy meg egész terhesség során ez nem számít. Az AFP az egyetlen vizsgálat, ahol pontosan 16 hetesnek kellene lenni elvileg, de az meg egy tök elavult vizsgálat, az eredmény se számít...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :D
szia! Nekem nov30 az utolsó menzi, és ma 9mm élõ embryio uh szerint. Nekem össze vissza volt a menzim, azt sem tudom mikor eshettem teherbe. Elvileg dec 14-én, de elõtte csak 3 nappal voltunk együtt, úgyhogy nem tudom. Neked késõbb volt szerintem.
Én úgy tudom, hogy mindenképpen az utolsó mensi alapján számolnak. Nekem is így van, pedig tudom, hogy késõbb lettem babás. Így az ultrahangon is mindig kisebb pár nappal, mint amennyinek a mensi szerint kellene lennie. Én (többek közt ezért is) csak a 9. héten mentem elõször nõgyógyászhoz.
Elõször nekem is a mensihez akarták nézni, de már az elsõ vizsgálaton szóltam, hogy a ciklus 26. napján eshettem teherbe (hõmérõztem és világ életemben hosszú ciklusaim is voltak). A doki figyelembe vette, de elõször a mensi szerinti kiírást vette figyelembe, de szólt, hogy az én általam mondottaknak megfelelõ méretû a baba. Aztán a 12 hetes UH-n méretek alapján pontosították a korát (arra, amit én is számoltam) és már ez került a kiskönyvembe is.

Minden nap azzal kelek azzal fekszem a mai nap volt az utolsó csak még egy cérna szál van ami nem szakad el és akkor az a nap lesz biztos az utolsó! Hogy itélitek meg ha valaki feladja?

Csak azt a hülyeséget ne irjátok hogy gyáva mert kiváncsi lennék azért 10 emberból hány vetne véget az életének bármikor.Mert én már végleg feladtam ugyhogy ármikor megtudnám tenni csak amig az idös szüleim élnek nem tehetem.Ha mennek akkor már lehet!

Legjobb válasz: én ma adom fel...

én ma adom fel...
A kérdező hozzászólása: 1 nap múlva 30/f
Szerintem soha nem szabad feladni. Még én sem tennék ilyet, pedig meglenne rá az okom, mert egy csõdtömeg vagyok. Figyelj, gondolj arra, hogy ennél rosszabb már úgy sem lehet, ettõl csak jobb jöhet. Engem érdekelne, hogy miért akarod feladni. Ha akarod nekem leírhatod! 27/N
második vagyok nem olvastam végig szóval nem az életem adom fel csak elszakítom a cérnát...
14:36 Te is feladod? Ezt hogy érted?
Hát ez erõs depi. Inkább azon agyalj, hogy tudsz belõle kimászni. Már jócskán néhányezren felüli e témában a tanácsok száma a GYK-ben. És a Google is eligazít.
Szerintem tedd még, itt se foglalkozik veled senki, szüleid még inkább elvannak nélküled, minthogy lelkibeteg önmagát sajnáltató fiukat is terelgesség.
Ne tedd meg, mert lehet hogy akkor "osztályt ismételsz".Újra visszakerülsz , hogy megoldd azokat a feladatokat, amiket most nem akartál.Lehet, hogy ez nem igaz.De ha mégis, akkor nagy szívás!

Utolsó menstruációm Május 28 kán volt . Junius 1 töl próbálkozunk a párommal. Csak ha késik akkor teszteljek? Mert gondolom elõbb nem mutat semmit .

Legjobb válasz: Ha kési 1 hetet, akkor tesztelj. Csak gazdagítod a tesztet gyártó cégeket. Nem is érdemes elõbb, mert lehet, hogy kimutatja a teszt, de meg is fog jönni pár napra rá. Sok ilyen terhességünk van életünk során,csak nem tudunk róla. Minek stresszeled magad? Csak lazán.

Ha kési 1 hetet, akkor tesztelj. Csak gazdagítod a tesztet gyártó cégeket. Nem is érdemes elõbb, mert lehet, hogy kimutatja a teszt, de meg is fog jönni pár napra rá. Sok ilyen terhességünk van életünk során, csak nem tudunk róla. Minek stresszeled magad? Csak lazán.
28 kán????
Jó szülész, nõgyógyász, bátran ajánlom!!!
xD elõváladéktól is lehetsz az...
tyûûû nem biztos, h jól ki lehet fejezni ezt százalékban de van rá esély
jelentõs
Csinálhatod persze, de csak akkor ha nem gáz ha becsusszan a baba! Amúgy esély van rá, csak viszonylag kevés. De ha nektek pont összejön akkor IJ!
Én így lettem terhes!Ne légy idióta!!!Gumi, tabi....a legjobb!Kell neked egy becsúszott gyerek??
nem biztonságos, mert az elõváladékban is lehetnek spermiumok, de nem tudom hányszor kell még ezt a tinik szájába rágni.
0, 0001%
Csak tenyleg idoben vegye ki. Es ha nem muszaj, akkor ne olyankor amikor ersz.
Valóban riogatják az embert az elõváladékban bujkáló spermiumoktól, és van is ennek alapja, beeshet, persze jóval kisebb az esély, ... de van esély, 1-2% is esély... Vegye ki a barátod ejakuláció elõtt és verje a melledre, aztán ott jól kend szét. Akkor nagy baj nem lehet...
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetetk ezt a módszert csinálhatom aggodalom nelkul a baratommal?
A kérdező hozzászólása: Tudjatok nagyon utalom most magam mert meg akartam neki felelni teljes mertekben es csak azert mentem bele vedekezes nelkulibe... nem szeretnek terhes lenni, de ot sem akarom elvesziteni
vazzeg ha ezért elhagy akkor akassza fel magát, mondom ezt fiúkét! hát n viccelj már, akkor hazsnáljatok kotont, amúgyis jobb nyugisan csinálni
Kicsi az esélye, hogy terhes vagy, ahogy annak is kicsi az esélye, hogy van agyad.
A kérdező hozzászólása: Jahh igazad van...nincs
a megszakításos módszer egyáltalán nem biztonságos, ahogy a naptármódszer sem. olyan pároknak ajánlják ezeket, akik ugyan nem terveznek gyereket, de az sem baj, ha lesz. ha emiatt elhagy, javasolj neki egy olyan lányt, aki hajlandó 3 havonta abortuszra járni. ez esetben ilyen való hozzá, nem Te! szedj tabit, vagy használjatok gumit, de rengeteg más módszer is van, ez a lehetõ legrosszabb! amúgy ez mikor volt? 72 órán belül? mert ha igen, akkor biztos ami tuti vegyél be 72 órásat. ez egy hormonbomba, van, aki rosszul lesz tõle, de vedd úgy, hogy tanulópénz.
Nm veszítenéd el mert azt mondod neki h csak gumival vagy hajlandó meg egy pasi hordjonmár magával mindig óvszert fõlleg ha bnõje van...
Én is így lettem terhes, szóval eléggé nagy az esélye...
És én is így vagyok terhes.. Szóval ennyire "kicsi" az esély rá..

Yasminelle-t szedek, de a menzeszem csak az utolsó tabletta bevételét követő 4. napon jön meg. Az még belefér?

A tájékoztató szerint az utolsó tabletta bevételét?l számított 2-3. napon várható a havi ciklus. Nekem a 4. napon érkezik. Mit gondoltok, az még belefér? Vagy forduljak már n?dokihoz?

Legjobb válasz: Mindenkinek 4. napon jön meg...

Mindenkinek 4. napon jön meg...
tök mindegy csak jelentkezzen a hét napos szünetben, egyébként ez van beleírva és kiegézítésként van az amit te írtál hogy általában 2-3 napon fog megjönni... nekem is 4. napon jött meg míg ezt szedtem.
Az a lényeg, hogy a 7 napban megjöjjön.Én amíg szedtem, ált. a 4.-5. napon jött meg, de volt olyan, hogy csak a 6. utolsó napon (én 22 szemeset szedtem és ott csak 6 nap szünetet kellett tartani, a 7. napon már kezdeni kellett az új levéllel).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam! Elsõ válaszolónak üzenem, hogy nincs igaza, hogy egyk özeli példával éljek, testvéremnek a 2. nap kezdõdnek a történések :)

A darkorbitnak csak 32 szintje van? vagy van több? mi az utolsó szintje a darkorbitnak?

Legjobb válasz: Igen,csak 32 szint a max.HU1en a legnagyobb asszem 21.

Igen, csak 32 szint a max.HU1en a legnagyobb asszem 21.
De 2 o-val van csak itt nem írja ki a másikat. am milyen erõs vagy?
Feltörték, és elb+ták a nagykarimat.Így most egy 8írises bigboy, 11lf3, 7b02, fõhadnagy, alfa kész, mindjárt 16os szint.A nagykarim volt:majdnem 17es, 8íris, gyémánt forma, alfa, béta kész, zéta félig, full lf3, full b02, 8as pet, õrnagy, góli.
Az nem rossz
Nemannyira.Te hogy álsz?Am 3szor annyit metin2-zök mint darkozok. :D
Én utálom a metin 2-t. Darkon egy góli és egy aegis, 2 iris 6 flax, egy 6-os pet, 15-ös szint, 15 lf3, 1 lf4, 2 bo-2, alfa 2x kész epsilon 1x, most a zétával próbálkozom.
ja és hadnagy vok
Az kemény!
Te jobb vagy :) )
Nem hinném.és valaki volt szives ellopni az egyik karim.2írises pipanha, 40lf3, 4es pet.Már alig maradtak kariaim.
Hány tartalék karid van neked?
4erõsebb10gyenge.
Azmárszép...
Én egy karival játszok csak.
hát nem mondom hogy ismerlek :D
én †K³££ΞЯߣ●І vagyok.
odáig úgysem fogja elvinni senki :)
hát nemis.énis csak 15ös vok, mindjárt 16 :D
Én is úgy hallottam hogy 32, de magyar 1-en is mert COCO (ranglista 1.) már 23-as szóval nem csak 21 van ott sem
Már 23? o.O :O jó neki :D
Nem bocs csak 22. De akkor se csak 21 van
mióta gangstert bannolták, õ az elsõ...
Igen hála isten gangstert bannolták
Akiket nemcsípek a játékban:Inyuasia:max sebzés 217k, sakál:130k sebzés, moha:150k, páfrány:?k ;)
Inuyasha jófej, Mohát bannolták, a többit nme ismerem
Áh.vru vok, inyuasha hamar kiszed.állítólag mohát visszaengedték, mert fizetett a bpnek.
Ja ha vru vagy akkor más.. Én mmo vagyok és akiket utálok az kiki, top, lord, coco és roadrunner. Neked mi a neved?
Heavyy_Metall. Régebbi neveim:Speed, KissRt., Csizzmás_Kandurr stb. miért neked mi?
Fórumon:_911_S.O.S
Én 1éve, és 7hónapja kezdtem el játszani.Ma pl:7óra metin, 2, 5óra dark.kockultam
szerintem beágyazódás
A kérdező hozzászólása: JuLius az a junius.... :s elirtam....
#5 vok: én drukkolok neked nagyon!! :D Én figyelni fogom a kérdést, bejelöltem, megírod majd, ha már tudod?
A kérdező hozzászólása: Tudjatok, nem az a baj, hogy valaki leirja hogy ja vagy beagyazodas, vagy csak ugy... hanem lehet hogy egy kis eletke no bennem hamarosan, es o igy lekezel... lehet hogy nincs baba a kepben....de igy a velemenyt alkotni nem szep dolog, mert valakinek egy alma hullik szet az ilyen valaszadok miatt..ugy beszelni rola mint valami xardarabrol.... Azert kerdeztem meg mert ilyen meg nem volt velem...es gondolom volt mar peteeresem...es eddig nem jart barnazassal....csakis direkt menszesz elotti egy napban... Azert varok meg valaszokat, tudom hogy valakinek ez unalmas tema, de akor miert nezi meg a kerdest..nah mindegy...orok homaly fedi a valaszt... Es igen remelem hogy BEagyazodast jelent :) Varjuk mar nagyon a kis lurkot :)
#5 vok: :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Utolsó szeretlek :D igazad van
Attól függetlenül, hogy a "kedves 1-es" rátapintott a dolog lényegére (vagy peteérésed vagy beágyazódás lehetett), attól még simán moderálhatná magát, és teljesen igazad van, hogy millióan megkérdezik, mert volt millió másik nõ járt már így, de te nem. Persze, kérdezd meg, azért van ez az oldal. Amikor olyan a hangulatom, mint az 1-esnek, hogy elsõ reakcióként ezt válaszolnám, olvasok tovább, és nem ÍROK VÁLASZT ilyen bunkó stílusban. Most meg ilyenben vagyok, védem a kérdezõt, a bunkókat meg osztom... :D
És miket találtál a neten? Lefogadom azokat amiket én is írtam. Sok lehetõség nincs, de ezt így nem lehet megmondani. Na bumm, pár csepp barna, egy hét és kiderül mi volt ez pontosan
Igen, ez a legkönnyebb, hogy utánanézés helyett egybõl ugrunk, és tesszük fel a kérdést. Ha vetted volna a fáradtságot, elég lett volna az elsõ oldalon körbenézni, hogy találj minimum 3 kérdést, ami majdnem ugyanerrõl szól. Vagy hamarabb fog megjönni, amit kétlek, mert egy hét azért elég sok, vagy épp peteérésed van, vagy esetleg már a beágyazódás. Ennyi infóból én nem tudok érdemi választ adni. Várj türelemmel a mensi megjöveteléig. Ha nem jön meg, tesztelj!
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom, cukker vagy! Majd irok...hat erre en is nagyon kivancsi vagyok.... ;)

Nem kapcsol a ventillátor csak utolsó fokozatban miért? !

van 1 93 es Astram és a szell?z? ventillátorom csak az utolsó (legmagasabb fordulaton kapcsol be) els? 3 nem megy.

Legjobb válasz: Nem, ez jellemzõen nem a kapcsoló hibája. Valószínûleg az az ellenállás égett ki, ami alsóbb fokozatokban a ventillátor fordulatszámát szabályozza. Ilyenkor csak a legmagasabb fokozat megy, mert ott ki van iktatva az ellenállás, nem azon keresztül kapja az áramot a motor.

Nem, ez jellemzõen nem a kapcsoló hibája. Valószínûleg az az ellenállás égett ki, ami alsóbb fokozatokban a ventillátor fordulatszámát szabályozza. Ilyenkor csak a legmagasabb fokozat megy, mert ott ki van iktatva az ellenállás, nem azon keresztül kapja az áramot a motor.
Van a motoron elengedett az elsõ 3 kábel forrasztása.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!