Találatok a következő kifejezésre: A twister mekkora (2 db)

A twister társasjátékban mekkora a körök átmérője és milyen távolságra vannak egymástól a körök?

Legjobb válasz: az eredeti szabadalom ahogy néztem nem tartartalmaz méreteket. A képekbõl arra következtetek, hogy attol függ, ki használja. A körök kb. tenyérnyiek (picit kisebbek) és tavolságuk megegyezik a méretükkel. Ebbõl következõen a gyerekeknek készült twister kisebb, mint a felnõtteké. a szabadalom: http://www.mathematik.uni-bielefeld.de/~sillke/Twister/histo..

az eredeti szabadalom ahogy néztem nem tartartalmaz méreteket. A képekbõl arra következtetek, hogy attol függ, ki használja. A körök kb. tenyérnyiek (picit kisebbek) és tavolságuk megegyezik a méretükkel. Ebbõl következõen a gyerekeknek készült twister kisebb, mint a felnõtteké. a szabadalom: http://www.mathematik.uni-bielefeld.de/~sillke/Twister/histo..
Ha házilag akarsz Twistert készíteni, akkor az a legegyszerûbb, ha betemperázod az egyik kezed mondjuk kékkel, és kéznyomokat nyomsz a kék sorba (régi lepedõre érdemes dolgozni), minden tenyérnyom között kb. egy tenyérnyomnyi szünettel. Másik kezeddel másik színt, satöbbi, mind a négyet. Közben mosd le alaposan, ne keverje el a színeket. A forgatótáblát egyszerûen kartonból egy jancsiszöggel 2 perc alatt össze lehet tákolni. Mi is így csináltuk annó a nyári táborokban. Annyi, hogy nem körök lettek rajta, hanem kéznyomok, de SzVSz még jobban is néz ki. Jó játékot! XD

A KFC-ben kb. mekkora a twister?

A mini twisternél nagyobb? És megéri 900ft-ért? És, ha nem, akkor mi az ami megéri az árát? Eddig mégcsak B-smart-ot ettem, szerintem az megéri. És a pécsi KFC-be nem hagyják ki a dolgokat belőle, mert allee-ba már többször volt rá példa.

Legjobb válasz: A mini twisternél nagyobb, igen. :) Kb. másfélszer-kétszer akkora körülbelül. Hogy megéri e, az elég szubjektív, nekem önmagában nem, inkább menüben. :)

A mini twisternél nagyobb, igen. :) Kb. másfélszer-kétszer akkora körülbelül. Hogy megéri e, az elég szubjektív, nekem önmagában nem, inkább menüben. :)
a kfc-ben minden borzasztóan kicsi, és ahhozképest drága :S
A mini Twisternél nagyobb. Nem éri meg a 900ft-ot.
szivi
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Hot Wings kosár vagy 11/11 kosár :D
A kérdező hozzászólása: azért köszi
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom, és szerinted mi az ami megéri?
A barátnõm négy harapásra megette az egészet, és nem is lakott jól vele. A mini twisternél nagyobb de az árát szerintem nem éri meg :S
Grander menü! A szendvicsek közül az éri meg a legjobban!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!