Találatok a következő kifejezésre: A tri szedem már (14 db)

Szedem a Tri-regolt már vagy 2éve és a 7napos szunetben állapotos lehetek e ha egyutt voltam a párommal. S telibe. Olvastam h nemlehetséges de másrészt mikor azt olvastam h.12 óra kihagyása után fennéll rizikója. Akkor tehát?

Legjobb válasz: Hét napos szünet, amikor megjön? Nem, dehogy is. Én is ezt szedtem három évig, és amikor szünetet tartottam, akkor szexeltünk ugyan úgy, és nem lettem terhes. Senki nem mondta, hogy bizonyos napokon nem érvényes a hatása. Az más, ha elfelejted bevenni amikor kéne, de a hét napos szünetre éppen elegendõ anyag gyûlt fel a szervezetedben.

Hét napos szünet, amikor megjön? Nem, dehogy is. Én is ezt szedtem három évig, és amikor szünetet tartottam, akkor szexeltünk ugyan úgy, és nem lettem terhes. Senki nem mondta, hogy bizonyos napokon nem érvényes a hatása. Az más, ha elfelejted bevenni amikor kéne, de a hét napos szünetre éppen elegendõ anyag gyûlt fel a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Most megnyugtattál.Minden információt tudok szinte a tabiról csak ezt mindig elfelejtettem meginformálni.Mág jó hogy van ez a fórum.Mégy egyszer köszönöm!!!

A tri regolt szedem már 7. napja, a mensi első napján kezdtem el! Mikor lehet védekezés nélkül szexelni?

Legjobb válasz: Szia! A barátnõm most fejezi be a második levél Tri regolt. Ha tényleg a menzeszed elsõ napjától szeded, akkor nyugodtan vágjatok bele, a cucc elvileg hat! (Nálunk nem volt gond...) Ha aggódsz nagyon, akkor várjátok ki a második levél kezdését. (Szerintem nyugodtan tolhatjátok védekezés nélkül.) Sok sikert! Élvezetes szexet!

Szia! A barátnõm most fejezi be a második levél Tri regolt. Ha tényleg a menzeszed elsõ napjától szeded, akkor nyugodtan vágjatok bele, a cucc elvileg hat! (Nálunk nem volt gond...) Ha aggódsz nagyon, akkor várjátok ki a második levél kezdését. (Szerintem nyugodtan tolhatjátok védekezés nélkül.) Sok sikert! Élvezetes szexet!
En anno a dokimtol kerdeztem meg, mennyi idonek kell eltelnie, hogy biztos ne essunk teherbe. A doki azt mondta tokmindegy milyen bogyot szedsz, egy honap utan mindegyik vedettseget biztosit.
ELVILEG (!!!) már védett vagy!
tehat azonnal hat a tri regol? en meg csak az otodik darabnal tartok a rozsaszinu bogyokbol, de nem merek kiegeszito vedekezes nelkul belevagni. mikortol nyujt teljes biztonsaggal vedelmet?

8. napja szedem a Tri-Regolt, akkor ma már mindegy hányszor szeretkezünk gumi nélkül?

Azt olvastam h 8. naptól már véd,de mindegy h hányszor csináljuk egy nap? Nem nagyobb az esélye ha egy nap többször csináljuk,bocsi hogyha hülyeséget kérdezek. :)

Legjobb válasz: Én az elsõ levelet azért végigszedtem és a másodiknál élvezett csak belém a párom. Miután védve vagy és rendesen szeded, mindegy hányszor csináljátok nem fogsz teherbe esni ;)

Én az elsõ levelet azért végigszedtem és a másodiknál élvezett csak belém a párom. Miután védve vagy és rendesen szeded, mindegy hányszor csináljátok nem fogsz teherbe esni ;)

Ma szedem be a 13. tablettát a Tri Regol fogamzásgátlóból! Mensi első napján kezdtem el! Lehet baj ha ma már nem védekezünk?

Legjobb válasz: Nem, mert már a 7. naptól védett vagy! Nem kell aggódnod, szexelhettek bátran! :)

Nem, mert már a 7. naptól védett vagy! Nem kell aggódnod, szexelhettek bátran! :)
Igen , így van, nyugodtan:-)Védett vagy.
Teherbe estél
Szerintem nem biztos, hogy terhes lettél, gondold végig, csináltál valamit másképp az elmúlt hónapban? Esetleg sokat stresszeltél? Ha mégis biztosra szeretnél menni, akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet és negatív lett...

2 hete szedem a Tri-Regol fog. Gátlót. Mikortol van hatása? . Amikor már nem kell mellé más védekezési módszer. Elvileg a apírján 2 hét van! Akkor mostmár lehet?

Legjobb válasz: Jó ég, ezer éve nem hallottam errõl a gyógyszerrõl! Hány éves a dokid? Ennél jóval "fiatalosabb" gyógyszerek is vannak... Ha 2 hét van a papírjára írva, akkor 2 hét után véd, olvasd ki. Általában úgy szokott lenni.

Jó ég, ezer éve nem hallottam errõl a gyógyszerrõl! Hány éves a dokid? Ennél jóval "fiatalosabb" gyógyszerek is vannak... Ha 2 hét van a papírjára írva, akkor 2 hét után véd, olvasd ki. Általában úgy szokott lenni.
Én is ezt szedtem.Már az elsõ szem után nem védekeztünk, megkérdeztem a dokit is õ is azt mondta, hogy az elejétõl védettséget nyújt!
Ha a papírján 2 hét van, akkor két hét. Hidd el nekik, inkább többet írnak rá, mint kevesebbet. Tehát indulhat a banzáj! :)
Már tuti védve vagy. DE!!! Én 5 évig szedtem ezt a bogyót és most hogy vállalnánk babát 2 éve nem esek teherbe! Lehet hogy ez a fogi gátló is közre játszik ebben! Válts alacsonyabb hormontartalmúra HAMAR!
Bocsi, hogy ezt írom...Nekem nem okozott gondot ez a gyógyszer, de két barátnõm is terhes lett a gyógyszer szedése mellett!
A kérdező hozzászólása: Énis ezt szedtem! 1 hét után már tuti véd

2napja szedek másfajta fog. Gátlót és már második napja este kicsit vérzek. De egész nap semmi csak este. Mitől lehet a gyógyszertől? (am tri-regol)

Legjobb válasz: Talán attól lehet, hogy ilyenkor nyugodtabb vagy. Nálam is elõ fordult már. Most én is másfajta fog.gátlót szedek, de eddig még nem tapasztaltam a mellékhatást. Ezek szerint nálad van mellékhatás. Ettõl még nem kell megijedni. Ha folyamatosan szeded el fog múlni. Azt pontosan nem tudom mikor, de el fog. Ha véletlenül nem kb 5-6-ik hónapban is lesz akkor fordulj dokihoz.

Talán attól lehet, hogy ilyenkor nyugodtabb vagy. Nálam is elõ fordult már. Most én is másfajta fog.gátlót szedek, de eddig még nem tapasztaltam a mellékhatást. Ezek szerint nálad van mellékhatás. Ettõl még nem kell megijedni. Ha folyamatosan szeded el fog múlni. Azt pontosan nem tudom mikor, de el fog. Ha véletlenül nem kb 5-6-ik hónapban is lesz akkor fordulj dokihoz.

Mercilon és Belara fog. Gátlót szedtem egyik sem vált be köztes vérzésem volt. Most Tri-regolt szedek. Tudom, hogy elavult stb. , de szedtem már és semmi bajom nem volt tőle, most a 3. levél végénél barnás folyásom volt. Ez a gyógyszer sem jó?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mercilont én is szedtem, az egyfázisú, meg a Belara is, ha jól tudom. A Tri-regol három fázisú. Vannak kétfázisúak, lehet, hogy neked az lenne megfelelõ. De szerintem mindenképpen beszéld ezt meg egy orvossal. Az is lehet, hogy valami gyulladás vagy fertõzés miatt volt barnás folyásod.

Mercilont én is szedtem, az egyfázisú, meg a Belara is, ha jól tudom. A Tri-regol három fázisú. Vannak kétfázisúak, lehet, hogy neked az lenne megfelelõ. De szerintem mindenképpen beszéld ezt meg egy orvossal. Az is lehet, hogy valami gyulladás vagy fertõzés miatt volt barnás folyásod.
Miért lenne elavult? Én is szedtem már, 16 évesen, de nem volt semmi para. Illetve egy hónapig az volt, hogy amikor beszedtem, egy fél órán át véreztem, akkor elmentem dokihoz, de azt mondta, nem kell abbahagyni, hanem felírt valamit (már nem tudom mit), azt kellett szednem mellé két hétig, és többet nem is volt ilyen gond. Aztán mióta szültem, én a Belarát szedem, de nekem azzal sincs gondom.

Az igaz hogy a fogamzásgátló már 2 hét után véd? TRI-REGOL-t szedek.

Legjobb válasz: énis azt szedek, én megvártam az elsõ menzeszem, úgytûnt biztonságosnak.

énis azt szedek, én megvártam az elsõ menzeszem, úgytûnt biztonságosnak.
rávan írva a papírjára, hogy 1 hónap után véd. Nõgyógyászom is ezt mondta.

Tri-Regol fogamzásgátlót szedek. Minden nap este fél 9kor szoktam bevenni, de tegnap véletlenül elfelejtettem, és már csak akkor jutott eszembe, amikor elmentem itthonról. Tehát a 12 órát bőven meghaladtam. Mit kell tenni ilyenkor?

Olvastam a betegtájékoztatóban, hogy: Ha a késedelem a 12 órát meghaladja, az utolsó elfelejtett drazsé bevételével - a korábbi elfelejtett drazsék kihagyásával - kell foyltatni a szokásos drazsészedést. Ez akkor azt jelentené, hogy most be kell vennem azt,amit tegnap kihagytam, és este is a szokásos módon?

Legjobb válasz: Igen

Igen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!