Találatok a következő kifejezésre: A trainspotting könyvet amiből a (1 db)

A trainspotting című könyvet (amiből a film is készült) honnan tudnám elektronikus formában elolvasni, letölteni?

Legjobb válasz: torrent oldalak, fáljmegosztók...keress rá, hátha fenn van valamelyiken.a nyomtatott verziót én 2 éve vettem meg, 1 antikváriumban:)

torrent oldalak, fáljmegosztók...keress rá, hátha fenn van valamelyiken.a nyomtatott verziót én 2 éve vettem meg, 1 antikváriumban:)
bocsi, de nem:D de ha megfelel könyv formájában, nézz be antikváriumokba, én "kemény" 600 Ftot fizettem érte...jó, picit kopott, de az oldalak megvannak, szerintem ez a lényeg!:)
A kérdező hozzászólása: És nem eladó a tiéd?:) Már nézegettem de nem találtam torrenten:S
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aki már kiolvasta A Bábelt melyik a kedvenc része?

8

Milyen történet tetszene nektek, ha megjelenne?

Sok regénybe kezdtem már bele, de igazából még nem jöttem rá, melyiket lenne érdemes folytatnom. Kitaláltam, hogy megírok egyet, ami egy lányról szól, akiéknél erdőtűz üt ki, arra gondol, meghaltak a szülei, mert nem válaszolnak. Ezért ő maga is belefekszik. De mégis felébred, mégpedig az erdő közepén, egy fiú menti meg, aki már gyerekkora óta ott lakik, mégsem vágyik igazi családra. Először hitegeti magát, hogy majd hazamennek a szülei, csak dolgoznak... (ez egy kicsit szomorú rész) a fiú követi, de nem változik a döntés, hajnalban a lány pedig álomba sírja magát, megint az erdőben ébred. El kell fogadnia, hogy már nincs családja és háza, a fiú meg igyekszik megtanítani mindenre, amit tud. A végén azzal zárnám le, hogy egymásba szeretnek (hát ez több, mint egyértelmű:D), csak azon még vacilálok, hogy visszatérjenek a szülei vagy sem?. (erre az ötletemre is várok válaszokat)
Na, de az eredeti kérdésre visszatérve, az még a gondom, hogy nem igazán tudok milyet írni, mert mikor átolvasom őket, akkor rájövök, hogy az egyik olyan, mint az Éhezők Viadala, a másiknak van egy kis SzJG beütése, a harmadik meg olyan... túllovas, amit szerintem senki nem olvasna. Próbálok valami eredetit kitalálni, nekem valahogy mindig is az állat és a természet volt a két kulcsszó...
Ha lenne egy könyv, amit elolvasnátok, de nem ti írnátok meg, akkor az milyen lenne? Miről szólna? Milyen lenne e a témája?
Bármire válaszolhattok, ezeket a válaszokat pedig előre is köszönöm

5

Írok egy novellát ami egy fiatal pszichiáter nőről szól akibe beleszeret az egyik páciense (. ). Két karakter között vacillálok, szerintetek melyik lenne jobb főszereplőnek?

Belső jellemzőket tekintve az A karakter nagyon romantikus,álmodozó típus,határozatlan és konfliktus kerülő.Próbálja mindenkiben a jót látni,emiatt sokszor kihasználják.A B karakter határozott és tárgyilagos.Mindig kiáll az igaza mellett.Nem bízik meg könnyen az emberekben.Távolság tartó,de akit megszeret azzal nagyon kedves,és segítőkész.Külsejüket tekintve itt egy paint-es kép (jobb nem volt a gépen bocsi) :
Szerintetek melyik a jobb főszereplőnek? (Csak magamnak írok hobbi szinten amúgy.)

3

Ajánlanátok az Oljához, Hamis gyönyörhöz hasonló könyveket?

Luxusprostikról keresek könyveket, többet olvastam már. Tudtok ilyeneket mondani nekem, amiket érdemes elolvasni?

3

Olyan könyvet keresek amelynek hasonló története van mint az Azonosság című filmnek vagy Agatha Christie 10 kicsi néger című könyvnek. Tudtok ilyet ajánlani?

0

Tudnátok nekem Benina: Bíborhajú vagy Jenna Black: Varázsütés című könyveihez/sorozataihoz hasonlót ajánlani?

0

Egy könyvet keresek, pontosabban a címét:ajánlott olvasmány általános iskolában, egy gyerek a főszereplője és van benne egy fekete ló fehér csillag alakú folt van a homlokán. Esetleg valakinek van ötlete melyik ez a köny, írója, címe mi lehet?

3

J. R. Ward - Kapzsiság című könyvét érdemes befejezni? Felénél tartok, de nem nyerte el a tetszésem.

Nem szeretek könyvet félbehagyni, de... :/ De egy blogon viszont olvastam, hogy a végére beindul a történet. Ti mit gondoltatok róla?? Nektek tetszett?

0

Ez akkor maga a könyv?

http://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/reg..

Na, azt szeretném kérdezni, hogy ugye nem értettem félre? Ez tényleg maga a könyv, vagy valami béna kalauz hozzá? Csak mert én megszeretném venni, és ha ez is maga a mű, akkor azonnal megrendelném. Szóval itt csak a borító különbözik, ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat!!! :))

2

Érdekel valakit?

Sziasztok! Az unokatesóm ír egy blogot, és szeretném, ha véleméynt írnátok róla. A történetnek még csak a bevezetője van fent, de folyamatosan frissül. Akit érdekel, az kérem jelezze kommentben, nagyon sokat jelentene neki!
Előre is köszönöm!


9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!