Találatok a következő kifejezésre: A tortilla egészséges (1 db)

A tortilla chips egészséges?

Csak mert nincs benne semmi E, meg készült: kukoricadara, növ.olaj, só.

Legjobb válasz: Valójában igen!

Valójában igen!
A só a magas vérnyomás és a szívpróblémák egyik legalapvetõbb okozója.A növényi olaj, no ott kíváncsi lennék, hogy mennyire volt megégetve, és mennyi maradt a csipszeken.A túlzottan égett, hevített olaj megnöveli a rák esélyét, és szintén nem tesz jót a szívnek. A kukoricadarával nem lenne semmi baj, ha nem a kukorica darák legszarabb részébõl csinálnák a csipszeket. Tehát a válasz az, hogy nem. Egészségesnek egészséges lehet egy alma stb..de a csipszeket nem sorolnám ide.
"Csak mert nincs benne semmi E" ??? Tudod mi az az E szám? Bármire rá lehet írni úgy az összetevõket, hogy ne kelljen E számokat használni. Persze ez fordítva is igaz. Szinte minden összetevõ helyett lehet E számokat írni. Szóval ez az E számos mizéria(amin E szám van, fõleg ha sok, akkor biztosan egészségtelen) egy jó nagy városi legenda. A valóságban a paprikára is rá lehetne írni, hogy E300(c-vitamin) A wikipedia cikket érdemes átolvasni: http://hu.wikipedia.org/wiki/E-sz%C3%A1m


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A medvevér bor kb. mennyibe kerül Kárpátalján?

2

Hol lehet rendelni online-on, magyar ételeket tartalmazó német nyelvű szakácskönyvet venni? Olyat ami csak a magyar gasztronómiai ételeket tartalmaz, de németre van fordítva. Rendelném. Vagy nyíregyházán megvásárolnám.

4

Miskolcon milyen jó Pizzériák vannak?

Ilyenekre gondolok mint a pizzatábor vagy a Don pepe.

2

Macaron-t Egerbe lehet kapni valamelyik cukrászdában vagy akárhol?

olyan kíváncsi vagyok az ízére, de a sütnik nem állnék hozzá

2

A külföldi TESCO-s termékek miért jobbak a hazainál?

Tapasztaltam pl Belfast-ban, h az ott lévő TESCO-s cuccok sokkal finomabbak, és jobb minőségűek. A lekvár döbbentett meg a legjobban. Az itteni egy zselés massza, ott meg lekvár minőségibb, gyümölcsdarabokkal van teli, és jobb ízű.

11

Ajánlana nekem valaki megfizethető Thai éttermet?

6

Mi a hagyományos német kávé pontos receptje? Mennyi vízhez mennyi kávé?

Amit a németek isznak, és NEM kotyogóban főzik, az a hosszú kávé.

5

Pizza vagy hamburger? Melyiket preferálod jobban?

20

Megromolhat a juharszirup?

Van rajta egy szavatossági lejárati dátum, ami már lejárt, de az íze ugyanolyan mint volt. Ez csak cukor, vagyis nem romlik meg nem? De akkor minek írnak rá lejáratot?

2

Holland palacsinta receptjét le tudná valaki írni?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!