Találatok a következő kifejezésre: A torrenten hol (45 db)

Kattints fent az [Aktivitás] menüpontra.
A kérdező hozzászólása: de ott csak számszerint van, név szerint nem.
Név szerint is ott kell lennie. Nálam tételesen fel van sorolva, hogy miket és meddig kell még seedelnem.
Ha az aktivitás menüpontban nincsenek felsorolva torrentek, akkor nincs seed-köteles torrented. ps.: egy kis nyelvtant érdemes lenne még tanulni: melyek (érdekes, hogy elõször jól írod...), kötelezettség, szám szerint, "melyeknél" elõtt vesszõ


A Torrente PC játékokat hol tudnám megvenni? És mindhárom részből van vagy csak az elsőből és a harmadikból?

A hármasat régen láttam Auchan-ban (vagy Tesco-ban nem emlékszem már) de már ott sem látom

Miért nincs felirat a Torrente 4-hez? Ha pedig van, akkor hol, mert én nem találok.

Legjobb válasz: http://dl.opensubtitles.org/hu/download/sub/4210206

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!

Ncore-on hol tudom megnézni, hogy visszaseedelte-e a torrentet?

Az aktivitás menüpont alatt 4 torrentet mutat, de én 11et töltöttem eddig. Ha a profilomra megyek, ott azt mutatja, hogy egy árva megát sem töltöttem fel, pedig már megvan lassan egy hete, és mikor gépezek, mindig be van kapcsolva, hogy seedeljen. Hol találom meg, hogy mennyit töltöttem vissza mindenikből? Vagy ncoreon az arány kell? Az is elég ha linkelitek azt a menüt ahol leírja,mert nem találtam a szabályzatnál.

Legjobb válasz: Hjaj... TE nem töltesz vissza semmit. TE maximum seedelni tudsz, aztán ha kell valakinek az adat, akkor ESETLEG lesz feltöltésed. Éppen ezért ami kötelezõ az nCore-on, hogy egy torrent 48 óráig minimum seedben legyen és ennyi. Az aktivitás menüpontban csak az látszik, amellyel még nem teljesítetted a kötelezõ seedet. Ha átkattintasz az "összes torrent"-re akkor látni fogod a régebbieket is.

Hjaj... TE nem töltesz vissza semmit. TE maximum seedelni tudsz, aztán ha kell valakinek az adat, akkor ESETLEG lesz feltöltésed. Éppen ezért ami kötelezõ az nCore-on, hogy egy torrent 48 óráig minimum seedben legyen és ennyi. Az aktivitás menüpontban csak az látszik, amellyel még nem teljesítetted a kötelezõ seedet. Ha átkattintasz az "összes torrent"-re akkor látni fogod a régebbieket is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. és ha már megvolt a 48 óra, akkor a torrentet már áthelyezhetem, máshová rakhatom, vagy még hagyjam seedelni?
Hivatalosan 48 óra, plusz a letöltött adat méretével arányos idõ a kötelezõ, most fejbõl nem tudom, hogy gigánként hány óra jön rá, szerintem érdemes mondjuk 55-60 órát hagyni aztán kész, egyébként utána már azt csinálsz vele amit akarsz.
Az aktivitás menû alatt ha ott van azt kell.ami nincs azt nem . Rossz beállítás.Elõször szedd le a régi u torrentet, Az újat rakd fel .Most ez:3.3.1-es.Majd alább adom a beállítási segédletet, hogyan is kell?Nekem azóta jó. http://ncore4ever.blogspot.hu/2013/05/utorrent-altalanos-bea..
Itt megteheted a helyes beállításokat.
Amíg az aktivitásból el nem tûnik amit töltöttél, addig ne töröld ki, a helyérõl.Közben már áthelyezheted.Jó azt olvasni, hogy teljesítetted a seed kötelezettséget és minden eltûnik.

A tvstore. Me torrentre hol kell be regisztrálni?

interneten láttam hogy szabad regisztráció van de nem tudom hogy hol kell be regisztrálni ezért kérek segítséget.

Legjobb válasz: Nincs szabad regisztráció az oldalon, különben azon a címen tudnál. Oda bejutni pont olyan nehéz mint nC vagy BH oldalakra, nem fogják a meghívót sem dobálni ismeretlenek után.

Nincs szabad regisztráció az oldalon, különben azon a címen tudnál. Oda bejutni pont olyan nehéz mint nC vagy BH oldalakra, nem fogják a meghívót sem dobálni ismeretlenek után.
nc-rõl be lehetett igényelni de néha napján van azért free reg. nézegesd
Szentem meghivóval bár nem ismerem az oldalt. Részemröl enyyi!

UTorrentben hol lehet átállítani a mappát, ahonnan a torrenteket betölti és ahova menti?

Az a helyzet, hogy átpakoltam küls? merevlemezre az egész torrentes mappámat, a régit meg töröltem a gépen. Most viszont nem tudom átállítani a torrentet, hogy az új mappából töltse be a régi torrentfájlokat.

Legjobb válasz: Letöltöd újra a .torrent fájlokat, és rákérdez hova mentse.

Letöltöd újra a .torrent fájlokat, és rákérdez hova mentse.
A beállításoknál kell beállítani, értelemszerûen... ;)
Nem értem a kérdést, más sem fogja, fogalmazd meg újra és részletesen, hogy mit is akarsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm jelentkezésed.de a kérdésem nem ez volt.pont ez a baj hogy odarakja ahova a Mozillával vezénylem az egyéb letöltéseket.nem a utorrent kliensbe mint eddig.torrent oldalon filmre kattintva elsõre mindég egy kis jelzõ jött fel melyen belehetett állítani az elsõdleges letöltõt//bittorent-utorrent//ezen a oldalon volt még két kijelölésre hely mentés és letõltés ezeket kilehetett jelölni.most fenn ragadt a letöltésen és a mozilla letöltõ mappájába teszi
1 Címsorba beírod hogy: about:config 2 Megkeresed ott ezt: browser.download.pluginOverrideTypes jobb klikk rajta és reset. 3 Ezt is megkeresed: plugin.disable_full_page_plugin_for_types és szintén reset. 4 Címsorba beírod: about:support 5 Profilkönyvtárnál a megjelenítés gombra katt. 6 Mozzila bezár. 7 Ebben a megnyitott könyvtárban töröld a mimeTypes.rdf. fájlt.
%APPDATA%\uTorrent ítt vanak a letöltött és futtatott torrent fileok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!