Találatok a következő kifejezésre: A tizenéves miért nem (22 db)

Miért kell ezzel szórakozni? Nem értem a tizenéveseket, miért kell olyanokat csinálni, h " kicsit betette gumi nelkul, lehet gond? ".

miért ekkora a felel?tlenség? aztán meg jönnek ide sirni.

Legjobb válasz: nemcsak a gyerekek a felnõttek is csinálnak ilyet, és igen, azért mert az óvszer nem olyan jó, és a nõk nem hajlandóak tablettát szedni. Tizenévesek meg pláne mer anyuci teletömi a fejét, hogy annyi hormon van a tablettákban h majd 3. melle nõ stb. Lehet lepontozni, de szerintem ezért. Annak ellenére amit elmondtam én pl nem kockáztatnék de sztem sok ember kockáztat.

nemcsak a gyerekek a felnõttek is csinálnak ilyet, és igen, azért mert az óvszer nem olyan jó, és a nõk nem hajlandóak tablettát szedni. Tizenévesek meg pláne mer anyuci teletömi a fejét, hogy annyi hormon van a tablettákban h majd 3. melle nõ stb. Lehet lepontozni, de szerintem ezért. Annak ellenére amit elmondtam én pl nem kockáztatnék de sztem sok ember kockáztat.
Szia! Én 15/L vagyok.Olyan hülyék, mindenen nevetnek pl:here.Azt hiszik ha lefekszenek egymással...stb, akkor õk már felnõttek.Dilisek.(Tisztelet a kivételnek)
A kérdező hozzászólása: azért mert rossz azt olvasni, h itt halomra kefél mindenki, nem védekeznek, persze, aztán meg mennek abortuszra. aki meg évekig próbálkozik, annak sehogyse jön össze. :SS
A kérdező hozzászólása: hat igen.. tiszta dilisek. én meg itt aggódom értük, h ne legyenek már ilyen felelõtlenek, de ugy tûnik, h hiába.. :S Aggódsz értük?Hát nem tudom erre mit mondjak...idegen hü|ye kölykökért?Itt a világ nem szól másról csak arról hogy teherbe esnek a kis $zutyok kurwák, meg 14-15 éves kis buz|k s€ggbebasszák egymást.Ezekért aggódni?Te se vagy valami ép akkor
A kérdező hozzászólása: hat igen, de miért kell lepontozni, ha azt irom, h legyenek felelõsségteljesek?? akkor én vok a parázós, meg aki " semmit nem ért az egészhez ", és ezt csak azért, mert azt mondom, h védekezni kell. azt is birom, amikor azt irják, h " csak egy kis elõváladék ", " csak egy kis ondó ", ebbõl csak egy kis terhesség lehet, nincs igazam?? eü-s családban nõttem fel, a csapból is ez folyt, sõt, utána is olvastam, eléggé sokat, ugyh nem tudom, kinek osztják itt egyesek az észt.
Utolsó: remélem nem csúszik be nektek gyerek, amilyen felelõtlenek vagytok, biztos elvetetnétek... Én 14 évesen vesztettem, de már 12 évesen tudtam azt is, hogy elõváladéktól teherbe lehet esni.. Én õszintén szólva röhögök az olyan barmokon, akik szerint nem lehet így teherbe, és csak ezt a "betette 1 percre" játékot játsszák. Társadalom legalja. 15/L
A kérdező hozzászólása: utolsó, de ha nem akartok gyereket, akkor miért nem védekeztek?
12:11-es hozzászólóval, tökéletesen egyetértek! Viszont felesleges utána rinyálni. Ha nem védekeztek, hát nem védekeztek. Mi sem védekezünk évek óta (egyenlõre nem volt még semmi baj belõle). Viszont nem is teszek fel ilyen kérdéseket itt, vagy máshol. A mi dolgunk és kész. Aki biztosra akar menni, az használjon valamilyen óvszert és ilyen egyszerû!
mert ide olyanok is járnak, akik 1. óóó, minek az iskola, majd a segélybõõ, 2. azt hiszik õk a nagymenõk, mindent jobban tudnak, és még véletlenül sem fogadnak el senkitõl tanácsot, 3. annyira hülyék, hogy azt se tudják, hogy lehet teherbe esni :S de az 1es meg 3as kat. kb egybe esik.
No igen. Amúgy szerintem embere válogatja. Én is 14 mikor elõször... De nem aggódtam. Elõtte leinfóztam a dolgot. Ráadásul abban az idõben kínosabb volt a védelemre felkészülni. Nekem nem vicces az a kabaré jelenet, amikor "Bodrogi Gyula a patikában óvszert akar venni..." Velem megtörtént. Igaz idõsebb koromban, boltban.
minden héten valaki felteszi ezt a kérdést...
Sajnos ez van, amikor túl korán kezdik a szexet. 14-18 éves kor között még egyszerûen nem érett egy ember a szexre... szerintem...
A kérdező hozzászólása: hat igen.. tiszta dilisek. én meg itt aggódom értük, h ne legyenek már ilyen felelõtlenek, de ugy tûnik, h hiába.. :S
nem kell szerintem senkit lehordani.Nem lehet mindenki anyira okos, mint pl utolsó.annyi biztos hogy védezeni kell, védekezésre pedig jo a megszakitasos módszer is, ha így akartok, ha tud vigyazni a fiú, és sex utan pedig a lány megy pisilni.Az elõváladék pedig nagyon ritkán tartalmaz spermiumokat!(általában akkor ha a fiú elment elötte és utanna nem pisilt) ha pedig egymás után 2x vagy többször akartok sexelni, második alkalomra KELL A GUMI!!!

Sok tizenéves miért nem tud meglenni a Facebook nélkül?

Sziasztok! Nézegetem a kérdéseket itt a számtech rovatban, és minden 2. kérdés szinte Facebook. Annak idején én is szerettem pl az Iwiw-et amikor bejött, de nem függtem rajta egész nap. Amúgy 25 vagyok. A mai tizenévesek pedig annyira rá van kockulva, h másról nem is hallani tőlük. "Hányan nézték meg az adatlapom? Like-oljatok minél többen!" stb. Vagy egy másik példa: Szerelem rovatnál is elég sok olyan kérdés van, h tetszik XY, mit írjak neki face-en? Ma már nem személyesen illik beszélni egy csajjal?:D Ennyire lemaradtam volna?:D

Legjobb válasz: Szia, én 14 vagyok. Szerintem hasznos a facebook, mert ingyenes, és ha pl. az ország másik végében lakik az ismerõsöd, vagy rokonod, akkor lehet vele dumálni. Meg a chat egyszerûbb, mint az SMS. De azzal én sem értek egyet, hogy egymást szidják a neten, és rágalmazzák a másikat. Am egyik osztálytársam mesélte, hogy egy Bécsi szanatóriumban van egy "facebook" osztály, ahova azokat teszik be, akik már SEHOGYSEM kommunikálnak, csak face-n. Elvettek tõlük mindent, hogy ne tudjanak felmenni, és erre mit csináltak...mindenkinek volt egy lapja, amit üzenõfalnak használt. Arra írogattak, olyan volt mint a facebook. Lehetett Like-olni, meg minden. Nem tom hogy igaz-e, de simán el tom képzelni, amikor végignézek az osztályomon. Szerintem egy páran ott fognak kikötni... :/

Szia, én 14 vagyok. Szerintem hasznos a facebook, mert ingyenes, és ha pl. az ország másik végében lakik az ismerõsöd, vagy rokonod, akkor lehet vele dumálni. Meg a chat egyszerûbb, mint az SMS. De azzal én sem értek egyet, hogy egymást szidják a neten, és rágalmazzák a másikat. Am egyik osztálytársam mesélte, hogy egy Bécsi szanatóriumban van egy "facebook" osztály, ahova azokat teszik be, akik már SEHOGYSEM kommunikálnak, csak face-n. Elvettek tõlük mindent, hogy ne tudjanak felmenni, és erre mit csináltak...mindenkinek volt egy lapja, amit üzenõfalnak használt. Arra írogattak, olyan volt mint a facebook. Lehetett Like-olni, meg minden. Nem tom hogy igaz-e, de simán el tom képzelni, amikor végignézek az osztályomon. Szerintem egy páran ott fognak kikötni... :/
Sajnos mi vének ilyen maradiak vagyunk, hogy eléldegélünk mindenféle facebook, meg stb. nélkül. Az ifjoncoknál már sötét/maradi/nem folytatom, mert kimoderálnak vagy ezek nélkül. 44/F

Egy tizenévesnek nem lehetnek "hazafias" érzései? Miért nem veszik komolyan, miért nevetik ki a korabeliek és az idõsebbek, mert szereti Magyarországot, és büszke rá? Mert szeretne egy tiszta, fehér Magyarországot?

Legjobb válasz: Mert tizenéves, keresi önmagát és nem lehet ilyenkor még komolyan venni. + Nincs elég tapasztalata, soha nem élt, dolgozott máshol. De még itthon sem. Nem eltartottként, hanem dolgozóként.

Mert tizenéves, keresi önmagát és nem lehet ilyenkor még komolyan venni. + Nincs elég tapasztalata, soha nem élt, dolgozott máshol. De még itthon sem. Nem eltartottként, hanem dolgozóként.
Mert mások csak azért nem szeretik Magyarországot mert nyomorognak?
tanulj egy kicsivel több történelmet, ne csak a töri könyveket és még érj egy-két évet...
Kérdezd meg azoktol!Mást nem tudok
Semmi okod nincs büszkének lenni. Az nem érdem, hogy ide születtél. Kérlek áruld el, mire vagy büszke, csak hogy kiábrándíthassalak.
Mert történelembõl bukásra állnak, de azért felveszik a nagymagyarországos polót. Összességében a válaszom, hogy azért mert alapból nevetséges hatást keltenek.

A tizenéves lányok miért félnek a 22 éves fiúktól? Inkább jártok egy éretlend, dedós 15 évessel? Nem értelek titeket.

Legjobb válasz: Nem tudom, melyik az éretlenebb dedós, a 15 éves, vagy a 22 éves, aki tizenéves kislányokkal akar kezdeni. Nyugi, nem ciki, hogy még tõlük is kosarat kapsz. Debreceni vagy amúgy?

Nem tudom, melyik az éretlenebb dedós, a 15 éves, vagy a 22 éves, aki tizenéves kislányokkal akar kezdeni. Nyugi, nem ciki, hogy még tõlük is kosarat kapsz. Debreceni vagy amúgy?
Egy 14-15 éves lány inkább járjon egy 22 éves sráccal? Õk még csak 9.esek... 22 vagyok, de 18 alá nem mennék. A jelenlegi barátnõm 20 éves. Mit kezdenék egy 15 éves éretlen kis p.csával?
Szadisták vattok vagy mi? a szar h 14 éves lánynal akartok jarni
én 17 vagyok, és nekem nem is jön be a saját korosztályom, inkább az idõsebb fiúk... de ez ízlés, és érettség kérdése, ha egy 15 éves lány nem járna nála idõsebbel, az azért van mert még õ maga is "dedós"
Van amelyik lány kifejezetten szereti, ha a pasi (jóval) idõsebb nála. Pusztán meg kell találnod õket. Hajrá!
azért "félnek", mert azért egy 22 éves már... egészen más tészta. más jellegû érdeklõdése van, tapasztalt már valamennyire az ismerkedésben, szexualitásban. és az a 14-15 éves még nem. ez az életkori különbség, ne aggódj, majd elmúlik, sok-sok év múlva. pl. 10 év múlva, hogy a csaj 25 lesz és te 32, már fel sem tûnik: mindketten dolgoztok, megvan mögöttetek az iskolai- és élettapasztalat, munkatapasztalat, emberi kapcsolatok stb. azért valljuk be, két 15 évesnek több közös beszédtémája tud akadni, érzelmi szinten is hasonlóak. azért járnak egy korosztályon belül. szerintem pont az a dedós, aki 22 évesen lefelé keresgél. 15 éves agyad van a 22 éves testedhez? te tudoood. nekem fura. sõt... infantilis, na. eléggé. én meg ezt nem értem. :D
Nekem nem venné be a gyomrom, max. a 3 évet. Valószínûleg a nevelés miatt, de én konkrétan jól érzem magam a saját korosztályomba és ezt tartom normálisnak (persze akadnak olyan ismerõseim, akik megragadtak az óvodás szinten, viszont õket kerülöm is). Ne tessék leszólni, ez csak vélemény. 15/L
tõlem csak egyszer ijedt meg egy 14 éves, de nem volt az esetem mint kiderült :P
Igen az tény, hogy sokkal normálisabbak a 22 éves fiúk, mint a velünk egykorú pasik, de legalábbis bennem, bennem van az a tudat, hogy lehet csak arra kellek és azért sokkal de sokkal tapasztaltabb nem csak szex téren az élet felfogás terén is egy 22 éves...egy 17 éves lány
"Elítéltek valakit a kora alapján, mert tizenéves ..." "...egy éretlend, dedós 15 évessel..." nemtudom ki ítél el kit. 19 vagyok, leányzó, 16 éves a párom. és szeretem.1 éve vagyunk együtt. igen. volt nekem is idõsebb pasim (23 amikor 18 voltam ) és semmivel sem volt érettebb mint a mostani... és nem csak ezt a példát tudom. NEM a kor számít.
Igazad van! Az idõsebbekre buknak általában! Viszont van olyan idõsebb, akinek nem volt szerencséje a saját korosztályánál, majd próbálkozik a fiatalabbaknál, majd a mégfiatalabbaknál. A végén megsértõdik, hogy egyik korosztálynak sem kell.... :D
Érdekes nekem így, nálad fiatalabb szemmel, úgy tûnik, hogy az idõsebbekre buknak, fõleg ha van kocsijuk....
40-50esekre énsem.... 20-25!! Na az a pöpec. Bár egyszer megtaníthatna egy pár trükkre egy 35-ös:D Nem a társadalommal van baj, mert elítéli, hogy egy idõsebb (20 körüli) srác járjon egy 14 éves csajjal. A sráccal van a baj, aki belemegy. 21 éves voltam, amikor egy 16 éves lány szeretett volna velem lenni. Számomra fiatal volt. Megmondtam, megsértõdött, ennyi. De mit kezdjek egy éretlen csajjal?? Még csalódnia kell, át kell verjék stb. Majd kikupálódik..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok debreceni és nem is ez a lényeg. Egyébként, ha azt mondom 17 vagyok simán jártam volna már jó néhány lánnyal, mert bizony bejöttem nekik nem is kicsit, de amint megtudták mennyi vagyok megijedtek, nem értem az okát. Inkább örülne, hogy van egy normális srác, akivel jól kijön, miért ilyen korfüggõ eza mai társadalom?! Elítéltek valakit a kora alapján, mert tizenéves lányok tetszenek neki?! Én nem vagyok anyakomplexus, nem gerjedek 40-50 éves nõkre, ez van.
Én 18 éves lány vagyok és nem tudnék egy nálam fiatalabb fiúval járni! nekem inkább a 20-tól idõsebb pasik jönnek be. (max 25)

Miért nem tudnak a mai tizenévesek helyesen írni?

Legjobb válasz: Tunnak ök ,csakk nem kúl.

Tunnak ök , csakk nem kúl.
tudunk mi csak nem akarunk! én helyesírásból 5-s vagyok mégis hibásan , rövidítve írok mert nincs kedvem rendesen kiírni a szavakat! :) ))
Figyelmetlenségbõl, sietségbõl adódhat elgépelés. Vannak médiumok, ahol ez nem zavar. A rövidítéseket is elfogadom. Elsõsorban az élõ beszédet helyettesítõ társalgásban (sms, chat). Másol már tiszteletlenségnek veszem vagy mûveletlennek gondolom az írót. Magam is vétek hibákat, s bizony nyakatekert mondatokat is össze tudok hozni. Ez baj, de kivel nem fordul ez elõ? Ám tényleg nagyon sok ember nem tud írni. Sem helyesen, sem helytelenül. Nem akarom menteni a tizenéveseket, de sok felnõtt sem. Évekig tördeltem a mûszaki szaklapot. A korrektoraink beleõszültek doktor-doktor-doktor mérnök-szakírók kézirataitól (Értsd: word documentum). Lehet, nem õk írták gépbe, hanem a titkárnõjük. Tény javítás után vörösebb volt a sok korrektúrajeltõl mint a vörös zászló.
A kérdező hozzászólása: A helyesírás szerintem nem odafigyelés kérdése, vagy tud az illetõ vagy nem.
te engmet hattyámán békén nm teccik az irásóm?
16 éves lány vagyok, és habár szerencsére nem esek annyira durva túlzásokba, szówal nyehm írock ígyhghhhddjhfghghbh, furcsa, de mikor mondjuk a barátaimmal beszélek, és nem agyalok azon, hogy mit és hogy írjak le, akkor én is összevonok szavakat. mármint nem összevonok, csak egybe írom õket, nem tudom miért. a másik mánia meg amit én is felvettem, hogy nem kezdem nagybetûvel a mondatokat. de szerintem inkább a lányok írnak kevésbé helyesen, talán úgy gondolják cukcsi butuskának lennih. áh, azt hittem, mai tizenévesként majd jól megválaszolom a kérdésed, de igazából én sem tudom a választ. azthiszem, ez nem olyan helytelen írás, hogy ha akarnák, nem tudnák jól leírni, csak nem veszik a fáradtságot, vagy így menõbb, vagy kínos mûveltnek lenni..
Túl az ötvenen, gyermektelenül nincs információm az oktatás színvonaláról. A motiváció biztosan hiányzik. Keveset olvasnak papír alapú mûvet. Felteszem interneten sem a színvonalas oldalakat tanulmányozzák. A képernyõ, a billentyûzet gyorsabb, de felszínesebb kommunikációt tesz lehetõvé. Ha csak erre a webhelyen tapasztaltakra hagyatkozom, akkor a helyesírási hibák sokasága aggaszt a legkevésbé. Mondjatok egy jó filmet, játékot, könyvet (ez utóbbi ritka) típusú kérdésekre 99%-ban értéktelen hülyeségeket írnak a válaszolók, a kérdezõ nagy megelégedésére. Az ezo témakör elképesztõ sületlenségei már megrémisztenek.
A kérdező hozzászólása: Jó persze hibázik az ember, de olyan alap szavakat, hogy olyan pontos j-vel írni meg a semmit 1 m-el az már szerintem gáz.Igen megértjük egymást helyesírási hibával is, de az olyan, mintha nem tudnának tisztán magyarul beszélni.
Vagy lusták, vagy ez nekik "menõ", vagy hülyék ehhez. Amúgy én is 14 vagyok, néha nekem is vannak hibáim, de ahogyan ma írnak (pl. iskolában egymásnak Facebookon), az szörnyû. És én helyesen szoktam írni, nem szeretem, amikor osztálytársam is rövidítve ír. Ez van. És felnõttek is írnak így (persze tisztelet a kivételnek).
Sokan a felnõttek közül is sokat hibáznak.Hogy mi az oka?Senki sem tökéletes.A magyar nyelv a világ egyik legnehezebb nyelve , még nekünk is akiknek az anyanyelve.Több harmincas , negyvenes diplomás embert ismerek és õk sem írnak helyesírási hiba nélkül.De egyébként is miért probléma ha van benne 1-2 hiba?Attól ugyanúgy megérted mit akar a másik.
Köszönd meg az Oktatási rendszernek, akik kitalálták hogy 2014-tõl kiveszik az kézzelírást...6 meg 7 éves gyerekek számítógépen tanulnak írni majd...szánalmas koppintás amerikáról. bleee

Miért van az, hogy a tizenévesek mind el akarnak költözni, mert az anyjuk nem engedi őket bulizni vagy épp pasizni, illetve mosogatni kell?

17 éves vagyok. én konkrétan elköltöztem páromhoz egy éve már,tehát mondhatjuk,hogy bagoly mondja verébnek.

Legjobb válasz: én pl nem azért akarok elköltözni amiket te hozol fel .. hanem azért mert.. bántanak lelkileg testileg ..

én pl nem azért akarok elköltözni amiket te hozol fel .. hanem azért mert.. bántanak lelkileg testileg ..
Jobban tennék.. :)
Az anyósok igazi sorscsapások komolyan mondom... Menjenek inkább kötögetni...
ja igen, és 23éves lány vagyok..:)
Szia! Én 18évesen kezdtem önálló életet, miután Édesanyám meghalt. Tüdõrákban. Nehéz volt 2 évig nézni ahogy szenved, segítettem neki mindenben. Apámmal természeténél fogva nem tudtunk soha szót érteni, volt hogy belémrugott, miután lelökött a földre.Azóta is az életem káosz. Albérletrõl munkásszállóba, majd a páromékhoz, most meg anyósom készít ki teljesen idegileg.. senkinek sem fenékig tejfel az élet..
Én azért szeretnék elköltözni, mert nagyon fáj, hogy anyámék mindig azt hiszik, hogy nekik van igazuk, és ha elmondom mi az igazság, még õk sértõdnek meg.Meg, mindent megígérnek, de be nem tartják..Nem tudjátok, ez milyen rossz érzés. Meg úgy érzem teljesen nem szeretnek, csak a testvéreimet..ezt érzem 9-10 (!!) éves korom óta.És ezt nem tudtam bõgés nélkül leírni.:S Mert tényleg nagyon fáj..én meg úgy próbálok "védekezni" az ellen, hogy nem szeretnek, hogy nem is nagyon vagyok a közelükbe. :/ Ilyenek.. 15/l
én is el akarok költözni....de nem csak a szüleim miatt...pasim sincs...meghalni akarnék kb..de nem fogok persze..nem leszek öngyilkos...el akarnék menni jó messzire, de hát annyi pénz sosem lesz..
Hadd döntse el mindenki maga, melyik a jobb, miután mindkettõt megtapasztalta.
Én azért akarok elköltözni mert anyám helyettem éli az életemet, én meg nem vagyok elég erõs hogy kitépjem a kezébõl az irányítást.
Nekik csak az a bajuk h csinálni kell otthon vmit, nem mehetnek minden 7 végén buliba meg nem b.szathatják szét magukat ( ha meg igen azt is csak titokba) bnõmhpz meek aludni közbe meg 8 csávóvak vok a bokorba meg itt meg ott... de a többi akiket téll vernek meg ilyenek persze jogos... de most ha bele gondolsz 17 évesen még tanulnod kell nem mindenki tud elköltözni... azoknak téll vki rokonhoz kellene nagymama, nagynéni vagy esetleg a pasijához aki dolgozik van saját háza mert egy 17 éves pasihoz aztán költözhetne... ugyan ott van nem tudja magát ellátni a többinek csak annyi baja van h nem raknak a sgge alá mindent és segíteni kell... ezek csak hisztis pcsák meg lusta pasik... ennyi
16:25 sajnálom hogy ilyen helyzetbe vagy :( remélem javulni fog.
nem igazán tudom átérezni a helyzeted, mert nekem csak önmagammal vannak problémáim (a legtöbb) nem járok sehová, nincsenek barátaim szóval nem kell könyörögnöm, hogy elmehessek itthonról a házimunkában sem kell segítenem, nem igazán nevelték belém és nem is akarok segíteni nagyon önzõ vagyok stb. stb. mégis nagyon sok problémám van mindennel én nem az elköltözésrõl gondolkodtam már hanem az öngyilkosságról, de azért igyekszem mindennek a jó oldalát nézni, bár nem mindig sikerül 16L
Az általad említett tizenévesek csak hisztiznek, egyik sem fog elköltözni.
A kérdező hozzászólása: Tisztelet a kivételnek. Mint leírtam, úgy gondolom van olyan ok ami miatt nemhogy érdemes hanem KELL lépni! például a fizikai bántalmazás! A fentebb felsorolt példákat vegyük alapul.
Nekem elegem van abból, hogy a k*urva anyád lassan helyettesíti a nevemet mert apámnak rossz kedve van vagy csekk jött.
ja és 16/f
Sajnálatos, de nagyon sokan vannak abban a helyzetben, amibõl csak menekülni érdemes. Mi az oka? A mai szülõk már családon kívül nõttek fel, bölcsõde, ovóda, napközi, mert a szüleik dolgoztak, nem volt a gyerekekhez sem idejük, sem türelmük, sem képzettségük. Most õk lettek a szülõk, és nincs elõttük egy pozitív minta, valami utánozható éleforma, tehát kiábrándultak, és a gyerekeik is ilyenek lesznek. Szomorú, de ez van. Szerintem minden családba kellene legalább 1 személy, akinek a dolga csak az otthon, és a gyerekek.

A tizenéves lányoknak miért kell mindenáron 3-4 évvel idősebb fiú és korukbeli nem?

Legjobb válasz: Mert érettebbnek hiszik magukat náluk. És amilyen gyökerek szaladgálnak mostanában az utcán, azt kell mondanom sok esetben igazuk is lehet.

Mert érettebbnek hiszik magukat náluk. És amilyen gyökerek szaladgálnak mostanában az utcán, azt kell mondanom sok esetben igazuk is lehet.
Az en (pl.) osztalytarsaim vagy korombeli fiuk teljesen massal foglalkoznak. Akiket en ismerek azoknak meg nem kell baratno inkabb csak uj deszka trukkoket gyakorolnak vagy ilyesmi. A 2 evvel nagyobb fiuk jottek be mindigis, mert ugy gondolom, hogy veluk tudok legjobban kijonni. 14/l
Abban az esetben, ha egy normális, értelmes lányról beszélünk, aki nem azonos korú, hanem idõsebb fiúval van, az inkább azért van, mert a férfiak késõbb érnek, mint a nõk. A környezetemet figyelembe véve ez nagyjából 18-19 éves korig van, esetleg kicsit elõbb. A korombeli fiúk többsége még elég gyerekes, kevés értelmesebb akad. Ne add fel, nyugalom, úgyis találsz majd egy vagy veled egykorú, vagy nálad kicsit fiatalabb, de kellõen érett lányt magadnak :) 17L
mert éretlenek :D és sokszor a 8 éves hugommal komolyabban eltudok beszélgetni mint a velem egykorú srácokkal 16/L
Te meg keress egy 13 évest.
A legtöbb veled egykorú, kedves Kérdezõ, még elég komolytalan. Így azok a lányok, akik "érettebb" kapcsolatra vágynak, inkább a huszonegynéhány évesek között keresgélnek. Természetesen vannak kivételek a korodbeli lányok között is, és persze te is lehetsz kivétel, amennyiben nem vagy annyira komolytalan, mint számos kortársad. Így hát fogsz találni olyan lányt, akinek megfelelsz majd.
Ne rinyálj! Te is leszel huszonéves és halálra kefélheted a sok kis 17 évest
Nkm volt 1 barátnõm, akinek 13 évesen volt 1 18 éves pasija, és még ma is boldogok...és tényleg szeretik 1mást..
mert az egykorúakat még "'túl kisfúnak"' tartják. Én pl nem vagyok ilyen, nem az érdekel hogy idõseb egyen.Ha tényleg szeretem felõlem lehet velem egy idõs.De tény hogy ha egy idõsebb szembejön nem mondok neki nemet ;p . 15/L
elözö vok, egyébként biztos találnál olyat aki korodbeli és bejössz neki!!!
mert a tizenévesekkkel a náluk 3-4 évvel idõsebb srácok vannak egy szinten! és attól h te nem jössz be pl egy veled egykorúnak attól nem kellene általánositani, és leszolni olyanokat akik pl boldogag a párkapcsolatukba, és megfelel nekik ez a korkülönbség....élõ példa én....14 lány
A kérdező hozzászólása: De ez nem igazság velem szemben :( , én nem vagyok ilyen menõzni akaró trehány hülyegyerek, de szerettem volna barátnõt de nem vagyok az esete... és ez nem az elsõ eset. Esélyem sincs a lányoknál... (amúgy 17/F)
hát öhh...mert a korunkbeliek idióták:P Mondjuk nekem egy 14 éves fiú jön be(majdnem 16 vagyok). Õ magas, és nem lökött, sokkal jobb mint a kortársaim, és nem gyerekes ami fura egy 14 évesnél...Amég nem mondta a korát én 17 évesnek néztem:P

Miért édekel minden tizenévest hogy új-e a zene vagy nem? mindig ha vmelyik ismerősöm mondja tudok-e vmi jó zenét, mutatok vmit, aztán megkérdezik ez mikori, és ha 2007-es vagy vmi akkor már sz*r, nagyon idegesítő

Legjobb válasz: Azért mert sztem cikinek találják az ilyen régebbi dalokat. És mert menõnek hiszik magukat ha azt mondják rá hogy sz.r. Én 11 vok(én is szoktam régebbieket hallgatni)nekem azt szokták mondani hogy sz.r szó szerint ezért inkább meg se mutatom nekik az ilyen fájta daloat. de vannak olyan barátaim is akik azt mondják rá hogy jó. Akik pedig azt mondják hogy sz.r azok ilyen menõzõs fajtába sorolhatokak. gondolom érted mire gondolok. akik azt hiszik magukról hogy szépek meg(menõek)

Azért mert sztem cikinek találják az ilyen régebbi dalokat. És mert menõnek hiszik magukat ha azt mondják rá hogy sz.r. Én 11 vok(én is szoktam régebbieket hallgatni)nekem azt szokták mondani hogy sz.r szó szerint ezért inkább meg se mutatom nekik az ilyen fájta daloat. de vannak olyan barátaim is akik azt mondják rá hogy jó. Akik pedig azt mondják hogy sz.r azok ilyen menõzõs fajtába sorolhatokak. gondolom érted mire gondolok. akik azt hiszik magukról hogy szépek meg(menõek)
én 18 éves vagyok, és kivételesen(?) minden évtizedbõl hallgatok zenéket. Vannak ismerõseim akik meghallgatnak régieket, mostanába divat lett a "retro". Nem is ismerek olyat akit te leírtál kérdezõ, de ha tényleg van ilyen, szerintem azért h fél h nem marad trendi meg menõ vagy micsoda:)
A kérdező hozzászólása: javítás: *"érdekel" sorry

A tizenéves lányok miért nem akarnak tartós kapcsolatot?

Legjobb válasz: 16 éves vagyok, 3 éve van komoly kapcsolatom és eszemágában sincs befejezni! Sõt...

16 éves vagyok, 3 éve van komoly kapcsolatom és eszemágában sincs befejezni! Sõt...
Tisztelet a kivételnek:) :) Az igaz, hogy már lassan többségben vannak ezek a divatpicsák, de ha szerencséd van, találsz még normális csajokat is..
En is tizeneves vagyok en akarok tartos kapcsolatot csak nem jon ossze:S
Hát akkor én "normális csajnak" nevezném magam ha lehet :) Egyáltalán nem arra hajtok, hogy minél több barátom legyen, én ebben nem látom az élvezetet...16 éves vagyok, a mostani barátom nekem az elsõ, és nem akarom jó ideig lecserélni, mert nagyon szeretem, és nekem tökéletes :) Szóval szerintem tényleg kevés az ilyen, dehát az emberek sok mindenben különböznek...mindenesetre tényleg az van, amit leírtatok elõttem, és nincs ellene mit tenni :/
Mert az a divat, hogy minél több pasival legyenek. Meg tényleg nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak.
Mert õk maguk sem tudják mit akarnak. Éretlenek. Azonkívül az éppen esedékes divat is nagyon meghatározza a viselkedést...sajnos.
Szerintem nem is az, hogy nem akarnak tartós kapcsolatot, hanem, hogy semmi nem elég. nincs elég tapasztalatuk egy kapcsolathoz, és ha valami probléma merül föl, akkor azthiszik, hogyha szakítanak, akkor meg lesz oldva minden, majd jön egy jobb. pedig sose lesz tökéletes kapcsolat, ezt elõbb utóbb megtanulják...
Pontosan ez az egyik ok amit itt felvetettek már egyszer, ezek még éretlen fruskák, max testileg készek ahhoz hogy szexuális életük legyen, de valójában még érzelmi csõdtömegek! És nyilván még hajtja õket a kíváncsiság, minél több faszt fel akarnak próbálni ahogy ez fordítva is igaz, mert tapasztalatot kell gyûjteniük. Persze ha nyíltabb téma lenne erre mifelénk a szexualitás mint pl a franciáknál, akkor menne ez a tapasztalatszerzés hosszútávon egy partnerrel is, legfeljebb megoldják azt hogy egy ismerõs párral összejönnek pár órára és tapasztalatot cserélnek, de nálunk ez elképzelhetetlen mert még kiközösítenék léhaságért meg mert egyszerre több embernek adta magát oda és ilyen fiatalon, hát ez szörnyûûû! Bezzeg a lopkodás meg a gyûlöletszítás az megy ezerrel! Komolyan undorom van már ettõl a helytõl!
embertol fugg en tizenevtol 20ig senki komolyat nem kaptam, pedig se csunya, se duci se semmi nem vagyok. Most kaptam, de most azert szakitott, mert tul komoly lesz...en mar nem ertem meg a ferfiakat se..tul koran se akarj tul komolyat...de ha kapsz valakit, akivel igazan erzed h mas, es boldog vagy vele..ne engedd el, mert nem biztos h megegyszer lesz eselyed erezni ugy..az eletnek sok erdekes utja van..
Sok lány van aki igenis szeretne hoszzú kapcsolatot egy megbízható partnellel, de nem néznek ki úgy, vagy nem találják meg az ideális pasit. Sajnos sok mindenki külsõ alapján dönt így nem érdekli õket, hogy talán pont belül illenek a legjobban össze ami tartós dolog lehetne...
17 leszek, normális csajnak tartom magam, mert én imádom a tartós kapcsolatokat és mindent megteszek a páromért, csak mindig úgy sikerülni választani, hogy a másik csak játszik velem, nem értem ezt :S Szerintem egy kapcsolat úgy jó, ha mindent megosztotok egymással és nekem mindig a párom az elsõ, hogy õ boldg legyen, de ezt nem mindenki értékeli :S
16 éves vagyok, egyetlen fiúm volt. azért dobtam fél év után, mert keményen terrorizált, hogy tegyek meg neki bizonyos dolgokat. azóta nem akarok kapcsolatot, se tartósat, másmilyet meg végképp nem.
én 16 vagyok és a 2. hosszabb kapcsolatom tart perpill. de azt hiszem nem is szeretnék egyelõre másikat :)
Talán mert még nem aakrják lekötni magukat, szórakozni akarnak, kiélni a fiatalságokat. Mondjuk én 16 éves voltam amikor összejöttem a kedvessel és most leszünk másfél évesek. De mostanában néha én is érzem, hogy szeretnék élni - ez nem azt jelenti, hogy mkivel lefeküdni aki szembe jön. Csak elmenni ide-oda, mert vele nem lehet, ha nélküle mek akkor emg jön, hogy félt engem. Meg nem is mûködik annyira tökéletesen a kapcsolatunk, pedig nagyon szeretem.
Nemtudom hányadik válaszadó vagyok, de kössz annak aki lepontozott, bár nemértem :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár azért érdekelne miért van lepontozva az összes...
Nem biztos, hogy divatból csinálja, vagy éretlenség miatt. Hanem mert marhára korai. Mi a fenét csinálna akkor huszonévesen, netán harmincasan?
17 vagyok... Félév múlva 18. Sajnos nem teremnek olyan pasik errefelé, akik komolyat akarnak... Fõleg egy magamkorútól... Borsod megye...

A barátom és én két hónapja vagyunk együtt és 1hónap után feküdtünk le (már nem vagyunk tizenévesek). Én már az elején mondtam neki, hogy még nem volt soha hüvely orgazmusom, csak csikló ingerlésével. Miért nem csinálja nekem?

Õ nem hitte el... És hiába mondom mai napig, ? nincs kibékülve ezzel és nem is elégít ki. Õ elévezz a szeretkezés alatt, de én nem és utána se csinál nekem semmit... Volt, hogy én csináltam el?tte, de hagyta hogy csináljam magamnak. És orálisan sem elégít ki. Normális ez? Kicsit el vagyok keseredve, jó érzés lenne, ha a párom elégítene ki... Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ha nem foglalkozik a csiklóddal, bünti lesz, és te sem nyúlsz hozzá. A férfiak értenek az egyenes beszédbõl.

Mondd meg neki, hogy ha nem foglalkozik a csiklóddal, bünti lesz, és te sem nyúlsz hozzá. A férfiak értenek az egyenes beszédbõl.
Ez a pasi téged nem szeret, egyértelmû a képlet. Önzõ dög, aki csak szexuális segédeszköznek tart téged. Én olyan pasival találkoztam, aki azt nem hitte el nekem, hogy fáj, ahogy a kezével a csiklómat ingerli. Abba sem hagyta, hiába mondtam...Szakítás lett a vége.
Az utolsó hozzászóláshoz annyit, teljesen igaz, ne hidd azt hogy a szex minden. De a szexben kitudnak jönni a párodnak hozzáállásai az egészhez. Én azt mondom õ nálad önzõ, nem tudom a kapcsolatban milyen, ahogy leírtad az ágyban elsõsorban magára figyel. Innen viszont neked kell dönteni. Ha nem akarsz szakítást légy erélyesebb, állj ki magadért ne engedj meg mindent neki. A szexben is két személy kell.
Szia! (Második vagoyk megint.) Az nem igaz, hogy a kapcsolatok mozgatórugója a szex, viszont fontos része! A probléma nálatok nem a szexszel van szerintem, az már csak egy KÖVETKEZMÉNYE a párod önzésének, nemtörõdömségének. Gondolj csak bele, olyan nincs, hogy szeretek, tisztelek, becsülök valakit, azt akarom, hogy boldog legyen, de sz*rok rá, ha elmondja, hogy mi bántja... :((((
A kérdező hozzászólása: Biztos sok az igazság, amit írtok és tudom, hogy így van és el is vagyok keseredve, mert sajnos a kapcsolatok mozgatórugója a szex... ha az nem megy, akkor egy idõ után a többi sem...
Az a baj, hogy a szexben csak magára gondol ez viszont önzõség. Én ilyenkor mindig arra próbálok menni, hogy a lány eljusson elõbb az orgazmushoz mint én és lehetõleg bármi áron. :) 25/F
Szia! (Második válszoló vagyok) Akkor próbálj meg vele mégegyszer beszélni! Meséld el neki, hogy mit szeretnél, mit csináljon veled, hogy nagyon fontos lenne neked, hogy õ elégítsen ki, stb. Bizony nagy probléma ez, és sajnos valóban a nemtörõdömség, szexuális kulturálatlanság jele. Megkockáztatom - nam akarlak megbántani - de én abban sem vagyok biztos, hogy szeret. Aki szeret minket, az partner abban, hogy a problémákat közösen megoldjuk. Neki kellett volna a kérésed nélkül is ragaszkodni akkor, hogy valamilyen formában kielégítsen, az, hogy tojik rá, sõt, a kifejezett kérésedre is, az nagyon nem jó... :((( Nem az a baj, ha probléma van egy kapcsolatban, hanem ha nem akarja mindenki a megoldását. Aki nem akarja megoldani, annak nem fontos a kapcsolat, sem pedig a másik ember. :(
hát pedig ez nem normális ha te csinálod csinálja õ is ez ilyen egyszerû... ilyen bunkó férfiak miatt vannak beskatulyázva a normális férfiak akik hiába próbálnak meg mindent hogy jó legyen de sajnos nem mindíg ugy jön össze...de az ilyen kretének meg semmit sem tesznek meg azért hogy a nõ boldog legyen... szerintem gondolkozz azon hogy õ kell e neked...mer aki a szexben ilyen nemtörõdöm alaqk az az életben is ilyen... 24/F
Szerintem ha õt nem érdekli, hogy neked jó-e, akkor inkább most hagyd a francba az egészet! Megpróbáltad megbeszélni is vele, tojik rá. Ne ámíts magad, késõbb se lesz jobb, nem fog egy nap úgy ébredni, hogy "Drágám, azt szeretném, hogy neked is jó legyen!Mondd, hogy tehetnélek boldoggá?" Ilyen nincs. Ha ez nem magától értetõdõ, akkor szerintem kár a gõzért. Aki tapló, az tapló is marad. Hidd el, jobbat érdemelsz!
MEgint csin vagyok. Értem én a problémát, de nem lehet mindent egy emberre hárítani. Ha szar-szemét alak lenne, akkor nem tenne meg mindent a hálószobán kivül a lányért és gyerekéért. Annyit mondtam, hogy praktikákat kell bevetni, hogy felcsigázzuk a másikat és ezáltal mindenkinek jó legyen.
Elõzõnek: nem elsõsorban és nem kizárólag az orális dologgal van a baj, hanem azzal, hogy a pasi nem foglalkozik azzal, hogy a lányt kielégítse semmilyen módon (kézzel pl.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és, hogy aki írt az csak segíteni szeretne a saját gondolatai ill. tapasztalatai szerint. Az orális dolgot nem szeretném vele erõltetni, bár az elõzõ páromnak nem volt gond...sõt imádta csinálni nekem és mindig is volt orgazmusom... viszont valóban kézzel sem szeretné és azt mondta nekem, hogy az elõzõ barátnõi mind úgy élveztek el, hogy szeretkezés közben, hüvely általi orgazmussal. viszont az már valóban rosszul esik, hogy õ elvárja hogy orálisan elégítsem ki! De én ilyen vagyok szeretek adni, csak a kérdés az meddig lehet így csinálni ezt a dolgot! Remélem idõvel jobban hozzászokik és kedvet kap hozzá, vagy tényleg elválnak útjaink, ami nagyon nem szeretnék...:(
Szia! Sajnos nagyon sok férfi egyszerûen nem szereti az orális dolgokat, ennek számtalan oka lehet, akár a múltban nem volt jó tapasztalata. Gondolj bele, hogy lányoknál is van olyan akit nem izgat. (Akkor meg azért hõzöngenek egyesek, hogy a lányok miért csinálják, ha egyszerûen nem kívánják?!) Nekem a mostani párom mesélte, hogy egyedül engem kényeztetett mert a többi lánynak nem tetszett az "íze". Nem azt mondom, hogy most is ez áll fent. Csak azt, hogy adott esetben tiszteletben kell tartanunk, hogy a párunk valamit nem szeret. DE..bizonyos pratikákhoz folyamodhatsz:) kis tejszínhab mindig segít... vagy az ujjait irányíthatod..azzal csak nincs baja:) Sok sikert! CSin
Ez hosszú távon nem mûködhet.HA már valakit unszolni kell rá, akkor az ott már régen rossz.2 hónap nem olyan sok idõ, ilyenkor még kevésbé fáj az esetleges szakítás, mint mondjuk évek múlva, arról nem is beszélve, hogy így teljesen boldog úgysem leszel (és kielégítve sem), szóval szerintem mérlegelned kéne és inkább most kiszállni ebbõl a kapcsolatból még mielõtt jobban belemélyednél...Így nagyobb esélyt adsz magadnak arra, hogy hamar boldog legyél, de inkább mással! Persze még tehetsz egy-két utalást, de nem szabad a végtelenségig húzni és könyörögni, mert azt fogja érezni, hogy úgy sincs következménye, minek strapálja magát! HA nem ért szép szóból, azt talán majd észreveszi, hogy otthagytad és más boldoggá tud tenni, úgy, hogy megad neked mindent amit megérdemelsz! HAjrá, Kitartást és sok erõt kívánok Neked! /Szmötyi/
A saját hibájának érzi, hogy nem tud neked örömet okozni és ezért nem hiszi el, amit mondasz.
Szia! (Második vagyok.) Lány vagyok, 25 éves leszek. :) Nagyon sajnálom egyébként, hogy ilyen problémával küzdesz! Bárcsak helyre lehetne tenni a pasid fejében a dolgokat! :( Olyan hihetetlen számomra, hogy miért vannak így gondolkodó emberek! Hidd el, ha nem tudjátok megbeszélni és nem változik a dolog, akkor jobb még most az elején továbblépni! Együtt laktok? Mennyire függsz tõle anyagilag, lakhatásilag? Ha nem, akkor tegyél még egy-két próbát a megbeszélésre és ha nem érti meg, mit akarsz, akkor ne kínozd magad tovább, és kezd új életet! Biztos, hogy elõször nagyon rossz, de hosszútávon megéri! Nem szabad lealacsonyítanod magad, a Te vágyaid ugyan oylan fontosak, mint az övéi! Ha hagyod, hogy ezt figyelmen kívül hagyja, akkor semmibe fog tekinteni! Nekem is jópár tapló pasival volt dolgom, sokszor megalázkodtam, kepesztettem érük, csak hogy ne legyek egyedül. És ennek megfelelõen is viszonyultak hozzám és én csak annál értéktelenebbnek éreztem magam. Aztán megismertem a mostani páromat, és a poros lába nyomába se ér egyik majom sem, akikért annak idején napokig zokogtam! :) Hidd el, egész másként látja az ember a kapcsolatát, amikor benne van és másképp utólag.
A kérdező hozzászólása: Vannak igényeim, de én úgy éreztem eddig, hogy alap az egy kapcsolatban az adok és kapok érzés...
A legfontosabb egy kapcsolatban, hogy felvállald az igényeidet!!!!Ne fojtsd magadba a dolgaid!
szerintem is probald megbeszelni vele. nem muszaj hegyibeszed legyen, szex kozben egyszeruen kerd meg h "dragam, mi lenne ha most.....csinalnank/csinalnad?" vagy h "nagyon szeretnem ha...." vagy h "nekem ugy jobb lenne ha..." ha az ilyen keresekre nemet mond, akkor tenyleg nagy taplo.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak írom a kérdésem :) Lány vagy fiú? Csak kíváncsi vagyok...amúgy kedves tõled, hogy érdekel ez az egész...
A kérdező hozzászólása: Lehet valamilyen szinten igazad van és köszi a válaszod, csak itt az a probléma, hogy szeretem õt! Az igaz, hogy a szexben ilyen, de a hétköznapokon mindent megtesz értem és a gyerekemért!
A kérdező hozzászólása: De nem szeretném, ha azt érezné ez kényszer, ha õ nem érzi magától, akkor lehet baj van... Nem?
Azért azt is tisztázd vele, hogy ha õ nem elégít ki orálisan, akkor te sem fogod. Ez ennyire egyszerû, csak oda kell neki mondani. Sajnos amúgy nem igazán érzem át a helyzeted, az én párom teljesen odaadó, elõbb elégít ki engem, utána jön õ, bár nagyon-nagyon ritkán elõfordul, hogy „elfeledkezik” rólam. Én néhanapján be szoktam vezetni pl. ilyen oktató napokat: Na, és most hogy csináljam neked, hogy jó legyen? Ez így tetszik? És akkor most rajtad a sor, hogy ezt-meg azt csináld nekem. De az nekem is furcsa, hogy hogyan lehet kívülrõl odaadóés felelõsségteljes, ha a sexben ilyen önzõ? Mióta vagytok együtt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!