Találatok a következő kifejezésre: A tetoválás mennyi idővel (41 db)

Bordán a tetoválás mennyi idő alatt kopik/halványodik ki annyira, hogy újra átkelljen menni rajta?

Legjobb válasz: Ha rendes szalonban csináltatok aki minõségi festékkel dolgozik és minõségi munkát ad ki a kezébõl..akkor soha nem szabadna neki kikopni.

Ha rendes szalonban csináltatok aki minõségi festékkel dolgozik és minõségi munkát ad ki a kezébõl..akkor soha nem szabadna neki kikopni.
A tetovált alany is elcseszheti, fakíthatja a tetkóját a folyamatos szolizással, napozással, hoszen az UV tönkreteszi a tetkót. Ha a mester is jól végezte a dolgát és a tetovált is vigyáz rá, akkor (bõrtipustól függõen) 5-10 év elteltével esélyes, hogy át kell majd rajta menni frissítésképpen, elõbb nem.

Mennyibe kerülhet egy ilyen tetoválás a derékra? Mennyi ideig tarthat?

http://kepfeltoltes.hu/091001/731163691_www.kepfeltoltes.hu_..

Legjobb válasz: Olyan 10.000 HuF. És hogy mennyi ideig tart? Ember, tudod mi az a tetoválás? Egész életedben ott lesz!!!

Olyan 10.000 HuF. És hogy mennyi ideig tart? Ember, tudod mi az a tetoválás? Egész életedben ott lesz!!!
Attól függ, több tetováló szalonban is voltam már, egyik helyen saccra mondják meg az árakat, másik helyen attól függ, hogy fekete vagy színes, valaki meg azt mondta, hogy centiként 1500 HUF.
A kérdező hozzászólása: Ember, maga a tetoválás felvitele meddig tart??? Nagy okos
Nekem fél óra alatt kész volt, de a srác azt mondta meglepõen jól tûrtem, nyugodtan, mozdulatlanul.
Szalononként változo. Nekem a mellemtöl végig a hátamon egészen a lábfejemig érö futo virág volt 8e ft.
11:07 - az meseszép lehet :)
tényleg gyönyörü, a vádlimra beleépitettem egy dögös tündért is:)

Ez a tetoválás mennyire fájna és mennyi időbe kerülne megcsináltatni?

(elnézést nem tudtam máshova írni) 18/F

Legjobb válasz: Már mint a pókhálóra gondolok :D Elnézést...:D

A kérdező hozzászólása: Már mint a pókhálóra gondolok :D Elnézést...:D
Szerintem olyan tízezer és két óra kb.
Pont egy ismerõsömnek van ilyen a könyökén.Azt nem tudom, mennyibe kerül, s hogy hány óra alatt lett kész, de hogy fájt neki az biztos, ugyanis ahol vékony a bõr meg van csont is, nagyon fájdalmas a tetoválás.
kb 40-50 kötött!!!!
sztem ezt biztos bele telik 4-5órába, de egy jó tetováló ennél sokkal szebben meg tudná csinálni, nekem ez elég kis gagyinak tûnik
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, 1-2 hónapon belül megcsináltatom :D


A belső ajak tetoválás mennyi idő alatt kopik le?

Legjobb válasz: Az én ismerösömnek fél év alatt kopott el.

Az én ismerösömnek fél év alatt kopott el.

Tetovalast szeretnek a bal kezemre (belso reszen) konyokom es csuklom kozt. Ez a fajta tetovalas kb mennyibe kerulhetne es mennyi ideig tartana? Nagyon fog fajni? (kep lent)

http://www.iwritegood.com/images/Toms%20Joyce%20Tattoo.jpg Kb ilyen irassal a kov. sort: You shoot me down, but I won`t fall, I am titanium! Kinek milyen tapasztalata, velemenye van az ilyen tetkorol?

Legjobb válasz: Ha már azon izgulsz, hogy mennyi ideig tart és fáj-e, felesleges tetoválnod. Nem neked való! 20/L

Ha már azon izgulsz, hogy mennyi ideig tart és fáj-e, felesleges tetoválnod. Nem neked való! 20/L
A kérdező hozzászólása: Egyaltalan nem felek a fajdalomtol, nem vagyok egy nyafogos tipus, csak szeretnek kicsit utannakerdezni mielott meggondolas nelkul tetovaltatnek..
szerintem 3 óra lenne. nekem egy rövid felirat a csuklómon volt 1óra, igaz 2 cigiszünettel. árban pedig nagyon változó...ha órabérbe csinálják, az minimum 5000/ óra, vagyis kb 15000. Ha csak munkadíjba, akkor is 10-15 körül Én abból indulok ki, hogy a csuklómon sokkal jobban (de egyáltalán nem elviselhetetlenül, sõõõt) fájt, mint a tarkómon. Nekem csak kb. 5 percig fájt, utána csak bizsergett és éget
na, lemaradt a vége. szóval: bizsergett és égett ahol épp dolgozott. Nekem ez a kb. 5cm 3000Ft volt, baráti áron 21£
nekem kettõ 10-12 cm-es sor van ezen a helyen, épp tegnap csináltattam. nekem egyáltalán nem fájt. mondjuk én minden alkalommal élvezem, s nem fáj, bár múltkor a comb kellemetlen volt, de nem mondanám, hogy fájt :) de alkaron egyáltalán nem vészes. árban én olyan 15-18 ezerre tippelnék, bár ez attól is függ, hogy milyen szalonba mész, és, hogy épp milyen kedvük van a tetoválóknak :P
még annyit hozzátennék, hogy ugye ez betûtípusonként is változó (legalábbis ahol én voltam, ott igen) de ez a betûtípus nem tudom, hogy 'olcsóbb' vagy 'drágább' típus :) 19/ L
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a valaszokat :)

Tetoválás után mennyi idővel lehet próbálkozni a teherbeeséssel?

Szeptember végén megyek varratni, de már régóta beszélünk 2. babáról, csak azt nem tudom, hogy tetováltatás után mennyi idővel lehet próbálkozni... Konkrétat nem találtam ezzel kapcsolatban a neten, csak azt, hogy terhesség alatt nem kéne...ez mondjuk oké...csak ugye tetoválással festékanyagok jutnak a vérbe, ezért azt tudom, hogy utána x ideig pl. vért sem lehet adni... a "babagyártással" kapcsolatban vajon ez hogy van? Remélem tud nekem valaki erre választ adni! Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: 1 évig nem lehet vért adni tetoválás után. Terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott a tetoválás. De véleményem szerint, bár nem vagyok orvos, tetoválás után lehet teherbe esni rögtön, bár ha neked vannak aggodalmaid, akkor tetoválás után csináltass egy vérképet szûrõvizsgálatokkal. Én három terhességbõl kettõ elõtt tetováltattam (1-2 héttel), a gyerekeim egészségesek. Egyébként nem csak a vér miatt, hanem a bõr miatt sem javasolják a tetoválást terh/szopi alatt, mert a hormonok miatt reagálhat másképp a bõröd mint kéne vagy mint máskor.

1 évig nem lehet vért adni tetoválás után. Terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott a tetoválás. De véleményem szerint, bár nem vagyok orvos, tetoválás után lehet teherbe esni rögtön, bár ha neked vannak aggodalmaid, akkor tetoválás után csináltass egy vérképet szûrõvizsgálatokkal. Én három terhességbõl kettõ elõtt tetováltattam (1-2 héttel), a gyerekeim egészségesek. Egyébként nem csak a vér miatt, hanem a bõr miatt sem javasolják a tetoválást terh/szopi alatt, mert a hormonok miatt reagálhat másképp a bõröd mint kéne vagy mint máskor.

Konditerembe szoktam járni, ha csináltatok tetoválást akkor mennyi ideig kell felhagyni ezzel a tevékenységgel?

Legjobb válasz: Az elsõ hétben semmiképpen nem lenne szerencsés izzasztanod a tetoválást. Ha sérülhet a tetoválás felülete, akkor 2-3 hetet lenne érdemes kihagynod, addigra teljesen begyógyul. egy tetováló

Az elsõ hétben semmiképpen nem lenne szerencsés izzasztanod a tetoválást. Ha sérülhet a tetoválás felülete, akkor 2-3 hetet lenne érdemes kihagynod, addigra teljesen begyógyul. egy tetováló
Én 4-5 hétrõl hallottam... :)

Nem sokára tetoválást csináltatok. Mennyibe kerülnek a következő tetoválások kb és mennyi idő? (2-t linkelek).

1.

Legjobb válasz: Számold úgy,hogy nem egybõl lesz kész,talán a második de nem hiszem.Az elsõ jócskán 100 ezer forint bele gondolva,hogy nekem 3 írás volt 10 ezer ami 10 cm széles és 3 cm magas nem annyira csicsás.A második se valami olcsó.Drága lesz mind kettõ.

Számold úgy, hogy nem egybõl lesz kész, talán a második de nem hiszem.Az elsõ jócskán 100 ezer forint bele gondolva, hogy nekem 3 írás volt 10 ezer ami 10 cm széles és 3 cm magas nem annyira csicsás.A második se valami olcsó.Drága lesz mind kettõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mennyi ideig nem érheti víz a friss tetoválást?

Legjobb válasz: viz érheti csak nem ázhat ki legalábbis nekem ezt mondták,és 5 hónap után is gyönyörû a tetoválásom:)

viz érheti csak nem ázhat ki legalábbis nekem ezt mondták, és 5 hónap után is gyönyörû a tetoválásom:)
Nagyon cuki lesz egy dagadton egy pillangó xD
Csak az utolsó kérdésre tudok válaszolni, és igen jelent valamit. Valószínûleg több rajtad a felesleg, mint azon, aki nem duci.
lapockára élvezetes dolog varratni :D hamar meglesz mint egy s.o.s francia.
15000 Ft körül (Pécsen legalábbis). 3-4-5 óra, attól függ... fájdalom meg attól függ, hogy bírod. Lapockára lehet nem lesz kellemes, mert vékony a bõr és csontos. Vagyis duci vagy, akkor nem csontos... :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!