Találatok a következő kifejezésre: A tetanusz semmi (2 db)

A tetanusz nincsen semmi hatással a fogamzásgátló tabira, ugye?

Legjobb válasz: Úgy tudom nincs rá hatással, de azért nem ártana konzultálni a nõgyógyásszal.

Úgy tudom nincs rá hatással, de azért nem ártana konzultálni a nõgyógyásszal.
Ne, [email protected], ne mondd el neki. Rohadjon le a lábad inkább,
Szomszéd? A legjobb barátod szülei?
[link] Itt vannak a telefonszámok, hívd fel õket és kérdezd meg mi legyen. Szerintem félreértettünk, mert ha csak arról van szó, hogy anyukádat akarod megvárni, az még belefér, csak úgy jött le mintha egyáltalán nem akarnád orvosnak megmutatni.
Hány éves vagy? Orvosi ügyeletre kell menni. A 17. kerületi felnõtt orvosi ügyelet itt van: [link] De ha még gyerek vagy, akkor gyerekorvosi ügyeletre is mehetsz.
De ha akarod, anyukádat megvárhatod, 1-2 órán nem fog múlni, de NE hanyagoljátok el, mert tényleg belehalhatsz. A szuri sokkal kevésbé lesz rossz, mint a rozsdás szög.
A kérdező hozzászólása: Na nem mentünk be tegnap most meg korhazban vgyok ügyeleten épp s baromi sokan vannak elöttünk.elkezdett jönni a piros csík.és anya mondta hogy na akkor mégis be kell jönni irhatnatok unatkozom itt
Majd írd meg mit mondtak! :)
Gratulálok anyukádnak, komolyan, hogy nem vitt be tegnap. A piros csík megöl, ha elér a szívedig. Nehogy hazamenj!
A kérdező hozzászólása: Most még várjuk hogy bekerüljünk sajna hoznak hordagyon is embert mentõ és nekik elsobbsegük van na de kivarjuk de szuritol félek
Nem kell félni nyugi! A sebed sokkal jobban komolyabb, mint az a szuri.
A kérdező hozzászólása: Na tul vagyok kaptam szurit popóba ú azért fájt most meg benntartanak megfigyelesre sajna holnap reggelig itt fogok unatkozni. Ilyn lepedõvel elválasztott agyak vannak jó mi?
Sajnálom, de jobb így, hidd el, nagyobb baj is lehetett volna belõle.
A kérdező hozzászólása: Hát ja de be vagyok parazva mert anyam itthagyott hogy holnap jön és vért fognak venni! És félek a vérvételrõl. Meg rajtam van egy ilyen vérnyomasmerõ ami méri a vérnyomast majd magátol azt mondtak idõnként ne ijedjek meg lefektettek ide ááá. Még jó hogy fel van töltve a telom. Azt mondtak vetközzek le de inkabb ruhaban fekszm reggelig csak kibirom anya hagyott itt 2000 ftot meg az automatabol vett nekem csokit meg kolat eleg ehes vagyok de nem volt büfé.
Hidd el ez a javadat szolgálja. Jobb mint meghalni nem?
A kérdező hozzászólása: Jaja csak uncsi meg itt jajveszekelnek nehanyan meg van egy alkoholista aki kiabal es amúgy mint kiderült a, iket a növérek mondanak neki kiugrott valahonnan .
Beraktak felnõttek közé? Hány éves vagy? Melyik kórház? Megáll az eszem! Nyugi kibírod, ennél pocsékabb dolgok is vannak sajnos az életben. Legalább van neted!
A kérdező hozzászólása: Köszi ki van kapcsolva! Kivagyok már mit tegyek segitsetek!!elinduljak egyedül vagy sem apanak elmondtam vegülis de részeg! Azt mondta menjek el vagy varjam meg anyam mi legyen most!.
Ne féljél. Ugyanolyan mint egy szuri, pillanatok alatt túl leszel rajta, és megnyugodsz. Inkább a most egy tetanusz, mintsem késõbb ha beteg leszel TÖBB injekció. Szerintem is hívd fel. Jobbulást!
A tisztánlátás kedvéért: A tetanusz egy gyakran halállal végzõdõ fertõzõ betegség, ami leginkább az izommozgató idegeket érinti. Kórokozója a Clostridium tetani nevû anaerob baktérium. Spórái mindenütt elõfordulnak az utca porában, vagy a kerti földben. Ha a spórák nyílt sebbe kerülnek, akkor a fertõzés bekövetkezett. Levegõtõl, oxigéntól elzárt helyen a baktérium elszaporodik, és toxinokat termel, amik károsítják az izommozgató idegeket, ezzel bénulást és görcsöket okoznak, és károsítják a szívet is. Görcsöt okoz az állkapocsban, és a test más helyein.[1] A fertõzés védõoltással megelõzhetõ, a betegség kialakulása profilaxissal megakadályozható.
De eszedbe ne jusson elmenni orvsohoz. Á ne, a szuri fáj, nehogy elmenj.
Ha az egyetlen problémád, hogy az edzõ anyut ajánlotta kísérõnek, de csak apu van otthon, akkor gondold át a prioritásaid. Szólj egy felnõttnek és ruccanjatok ki a dokihoz.
Ne, a tetanusz fájdalmas. Inkább fogj egy fûrészt mielõtt elszaporodnak a baktériumok!
Amennyiben vérmérgezésben szeretnél meghalni pár napon belül, úgy senkinen se szólj, csak szenvedj szép csendben.Viszont ha van egy cseppnyi józan eszed, most azonnal szólsz valamelyik szülõdnek, és beadatod a tetanuszt.Ez nem gyerekjáték!Egyébként én is így jártam a minap, szerencsére idõben kaptam injekciót, már kezdett a seb körül pirosodni a bõrfelület.
Mindenképp kell a tetanusz!!! Minél elõbb. Hány éves vagy? Mikor kaptál utoljára kötelezõ védõoltást?
Szólj a szüleidnek, és irány a kórház. Simán rámehet a lábad, de akár az életed. A tetanusz meg egy sima injekció, nem fáj, de kellemetlen. Egyébként meg tiszteltetem az edzõdet, akinek ennyi esze volt. Neki kellett volna gondoskodnia arról, hogy minél elõbb orvos lásson. Egyébként hol tartja az edzést? Fûrésztelepen? Esetleg nem jutott legalább eszébe felhívni anyukádat. Felelõtlen egy alak.
Neee dehogyis nem kell elmondani. Hiszen vérmérgezésben meghalni sokkal kevésbé fáj mint egy rohadt nagy tû szúrása ami tart 5mp-ig... -.-" Húzz el orvoshoz idióta!
A tetanusz injekció pont annyira fáj mint a többi injekció. De kis pöc$öléssel megtapaszalhatod az intravénás antibiotikum kezelés és a gennyes seb sebészeti kipucolásának az örömeit, ha inkább arra vágysz.
Na, elmentél?
A kérdező hozzászólása: 15 nem kaptam még sose tetanuszt . És félek! De nincs bepirosodva csak atverezte a kótést. Apa van csak itthon anya 6 ig dolgozott de sztem nemsoka itthon van. De azt se tudjuk melyik az ügyeletes kórház . Nem tudja valaki pesten melyikbe lehet menni?
A kérdező hozzászólása: Nem mentem el de félek a szuritol is de attol is ha nem mondom meg. Apa reszeg vele nem egethetem magam és nem tudom hova kell menni!! Varom hogy anya hazajöjjón és megkérdezem mi legyen csak az a baj most mondja apa hogy anya meg megy a mamaékhoz is. Mamaék a 12. Kerben laknak mi meg a17 ben. De lehet elmegyek egyedül de hova lehet menni??? Vagy elmehetek a janos korhazba is mert mama ott lakik közel és oda anya odajöhetne ha felhivom
A kérdező hozzászólása: Nagyon megijesztettetek amit irtatok!!!
A kérdező hozzászólása: Ja és anya a mechwart ligetnél dolgozik most akkor mit csinaljak hova menjek?
Hívd fel anyukádat!!! Most!!
Ha kórházba mész, akkor három napi hideg élelemet kell magaddal vinned. Keress valamit az interneten, amivel elfoglalhatod magad!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!