Találatok a következő kifejezésre: A tesztet gyulladás (7 db)

A tesztet nőgyógyászati gyulladás befolyásolhatja pozitívan?

Tegnap csináltam tesztet és pozitív lett,viszont egy nagyon er?s n?gyógyászati gylladásom van amire ér?s gyógyszertszedek.A párommal az utóbbi id?ben eltávolodtunk egymástól ezért nagyon remélem, hogy nem vagyok babás.

Legjobb válasz: A ciszta okozhat pozitív tesztet.

A ciszta okozhat pozitív tesztet.
Nõgyógyászati problémák okozhatnak téves pozitív tesztet, ez a teszt papírján is rajta van.Én is azt hittem annó, hogy az, majd nagy büszkén mutatta a doki, hogy nézze, hogy dobog a szive...én meg persze majdnem lefordultam a vizsgálószékbõl ijedtemben:) :) :) Szóval, amint tudsz, mondjuk holnap azonnal tessék elmenni dokihoz, mert jobb biztosra tudni, hogy mi is a helyzet.

Több mint egy hetes késéssel megbetegedtem (4 napig tartott 7 helyett), a tesztek előtte negatívak voltak, de a hőm nem ment le egy napra sem. Szerintetek mi lehet az oka? Gyulladás?

Nem fáj semmim, vagyis néha a fejem, meg émelygek.

Legjobb válasz: A menszesz nem betegség. Azt, hogy a hõd nem ment le, okozhatta gyulladás, lappangó-kezdõdõ betegség, ciszta is akár. És lehet baba, aminek ellenére mégis volt vérzés. Jó ötlet a teszt, hátha mégis baba van a dologban.

A menszesz nem betegség. Azt, hogy a hõd nem ment le, okozhatta gyulladás, lappangó-kezdõdõ betegség, ciszta is akár. És lehet baba, aminek ellenére mégis volt vérzés. Jó ötlet a teszt, hátha mégis baba van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem betegség, de felénk így is nevezik. Más mensinek hívja. :)
"Több mint egy hetes késéssel megbetegedtem (4 napig tartott 7 helyett), a tesztek elõtte negatívak voltak" Ugyanígy voltam én is, a "nemvárt" napjától 1 hétre rá + lett a teszt.
A kérdező hozzászólása: És neked megjött? Nekem 9 napot késett a mensi és rövid volt. Nekem 11-én kellett volna megjönnie, de csak szombaton jött meg, elõtte pedig barnás folyásom volt. Te is így jártál? Vagy rosszul gondolom?

Befolyásolja a tesztet, ha beteg vagyok? Húgyholyag gyulladásom van.

Kett? pozitívat teszteltem a héten, még egy hete negatív volt. Nem kezdtem szedni az antibiotikumot, mivel terheseknek nem ajánlják.

Legjobb válasz: Két pozitív teszt után tuti. A hólyaggyulladás ezt nem befolyásolja, viszont ki kéne kezeltetni magad, mert a babának gondot okozhat. Mond meg a dokinak, hogy írjon másik gyógyszert.

Két pozitív teszt után tuti. A hólyaggyulladás ezt nem befolyásolja, viszont ki kéne kezeltetni magad, mert a babának gondot okozhat. Mond meg a dokinak, hogy írjon másik gyógyszert.
NEM! Ha pozitív akkor gratulálok!
Utolsó vagyok! Jobbulást kívánok és boldog babavárást!!
Mindenképpen szedd be a gyógyszert! Én is ugyanígy voltam és azt mondta a dokim, hogy ha nem szedem be, akkor medencegyulladásom lesz. Azzal többet ártasz a babának. Ha meg akar tapadni és jó helyen, akkor nem fog neki ártani az antibiotikum!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Urinalt kezdtem el szedni, remélem minden rendben lesz!

Csajok! Én vagyok a tegnapi Maria Romed tesztes. Ma voltam dokinál, méhkürt és petefészek gyulladásom van. Ez okozhat álpozítív tesztet?

Legjobb válasz: Szia! Tegnap szerkeztgettem a teszted, de nem tudtam eldönteni, hogy pozitiv vagy sem.Viszont a gyulladás nem eredményezhet pozitív tesztet.Akkor nekem már lenne vagy 10 db.Néztem az új képet a tegnapiról, és tényleg elég érdekes, nem mondanám szellemcsiknak.A dokit sem értem.Én a helyedben minél elõbb csinálnék egy másik tesztet, mert ha esetleg mégis baba van akkor nem biztos, hogy jót tenne neki a gyógyszeres kezelés.Egyébként annó a nõvérem ugyan igy járt, csak neki azt mondták meddõ, sõt már mûteni akarták nõgyógyászatilag mikor egy másik orvos megállapitotta,hogy valóban gyulladásban van ott mindene, de mellette ott a pici baba is. Remélem minden jól alakul. Drukkolok. 31 hetes km.

Szia! Tegnap szerkeztgettem a teszted, de nem tudtam eldönteni, hogy pozitiv vagy sem.Viszont a gyulladás nem eredményezhet pozitív tesztet.Akkor nekem már lenne vagy 10 db.Néztem az új képet a tegnapiról, és tényleg elég érdekes, nem mondanám szellemcsiknak.A dokit sem értem.Én a helyedben minél elõbb csinálnék egy másik tesztet, mert ha esetleg mégis baba van akkor nem biztos, hogy jót tenne neki a gyógyszeres kezelés.Egyébként annó a nõvérem ugyan igy járt, csak neki azt mondták meddõ, sõt már mûteni akarták nõgyógyászatilag mikor egy másik orvos megállapitotta, hogy valóban gyulladásban van ott mindene, de mellette ott a pici baba is. Remélem minden jól alakul. Drukkolok. 31 hetes km.
Akkor várj holnap reggelig, és ha negatív a teszt, csak akkor vedd be a gyógyszert amit írt.:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi mindent lányok. Jólesik hogy ennyi tanáccsal elláttok :) Hát meglátjuk mi lesz.
Szurkolok neked!!Hátha te vagy a kivétel akinél jó a teszt!!:)
A kérdező hozzászólása: Bárcsak úgy lenne :)
Szia. 1. válaszoló vagyok. Azt irtad, hogy a jobb oldali petefészked fájt csupán.Ennyi volt a tüneted.Mikor én teherbe estem nekem csak a bal oldali fájt, de az nem kicsit.Utólag kiderült, abból szabadult ki az érett petesejet. Már kiváncsian várom a holnapi tesztedet.Irj ám, hogy mi lett.:)
A kérdező hozzászólása: Hát már én is kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a holnapi eredmény. Reggelrõl muszály leszek pisivel együtt kiszaladni a patikába :) ...De sietni fogok..A délelõtt folyamán mindenféleképp megírom hogy mi lett...Köszi neked is..
A kérdező hozzászólása: Hát utána néztem itt a teszteknek, kinek milyen éles volt a 2.-ik csík..De úgyláttam elég nagy százalékban, hogy nem csak ez a Maria Romedes kaki, hanem jóformán az összes terhességi tesztbõl ( Gabriel, Medilb stb) láttam olyan szellemcsíkosakat, amire én azt mondanám hogy pozitív...És a végén meg megjött szegényeknek...Nem értem.. Kezdek nagyon nem hinni ezekben a terhességi tesztekben..
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet lányok..Olyan negatív lett hogy attól jobban nem is lehetne, se szellemcsík se semmi... (ja Gabrielt használtam) Úgy döntöttem hogy jó ideig hanyagolom a teszteket, mert nem lehet bennük megbízni..legalábbis nekem ez a tapasztalatom..de ez csak az én véleményem.. Azért köszönöm hogy izgultatok értem.. Mostmár szedem a gyógyszert, és remélem minél hamarabb rendbe jövök. KÖSZÖNÖK MINDENT!! :) ui: azért lehet hogy jobb is ez így hogy a gyulladás mellett nem lesz baba :(
Szia. Igen, abban igazad van, hogy elõbb orvosolni kell a problémát, és utána belevágni a babaprojectbe.A tesztekkel kapcsolatban is igazat adok, de amennyiben meggyógyulsz, és ugy érzed itt az ideje a "tesztelésnek" ajánlom figyelmedbe a Babaproject. hu oldalt.Én annó ott rendeltem teszteket, 5 db-os kiszerelésben, jó áron kapható.És az nem hazudott.Már a 11. dpo napomon halván pozi volt. Jobbulást, és sok sikert a továbbiakban!!! 31 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Hát ez a baj, hogy ez a teszt megbízhatatlan, én is itt olvastam róla a neten. De azért úgy örülnék ha mégis baba lenne, és most az egyszer legalább jó lenne a teszt.. Ezek után már nagyon félek megcsinálni mégegyet, de holnap túlesek rajta... De már egyre biztosabb vagyok abban hogy holnap negatív lesz, mert eddig még senkitõl nem hallottam jót errõl a tesztrõl..miért pont nálam lenne kivétel..
Az Azi Sandoz elég erõs antibiotikum:( Ne kezd el, ha lehet hogy baba van.
A Maria Romed teszttel én is úgyanígy jártam. Két egymást követõ napon ugyanilyen lett. Teljesen sötét háttér és halvány, de jól látható 2. csík. És sajnos nem voltam babás. Mindenképpen csinálj másik tesztet.
De ha tegnap voltál dokinál, ezt hogyhogy nem kérdezted meg TÕLE?
Szerintem pár nap múlva csinálj egy másik (megbízhatóbb) tesztet, és ha az is pozitív, akkor várjál azzal az antibiotikum beszedéssel... Tesztelj ma vagy holnap, és ha megint pozitív, akkor a helyedben újra elmennék a dokihoz. Ha negatív, tényleg nincs mit tenni. Antibiotikumra fel, és hajrá tovább... Szurkolok Neked! Bocsi az off miatt, de nincs semmi tünete a pfészek gyulladásnak, hogy csak a doki vette észre?
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, nem tegnap..És a tegnapi kérdésemhez leírtam, hogy miért nem kérdeztem meg tõle.. A kérdező hozzászólása: Ja amúgy annyira megnyomkodott, hogy azt hittem sírva fakadok forróságot és égést éreztem, mintha készülne bennem felrobbanni valami, nagyon fájt :(( Miért mondta azt hogy ne foglalkozzak a teszttel? Elfelejtettem megkérdezni hogy ez okozhat e álpozítív tesztet úgy megnyomorgatott..
2. vagyok. Bocsi. De a méhedet nem tapogatta meg? Nem mondta, hogy nagyobb esetleg??? Ma is csinálhatnál egy tesztet.. én biztos nem bírnám ki... :)
Szia! Agyulladás nem okoz álpozitiv tesztet. Ha uh-zott látnia kellett volna a terhességet, ha nem uh-zott, akkor a gyulladást nem tudom mibõl vélte megitélni... Csinálj egy másik tesztet, ha pozitiv, akkor másik doki, ha negativ akkor is, mert az antibiotikumot csak úgy azért ne szedd be inkább kérdezz meg másik szakembert is
A kérdező hozzászólása: De tulajdonképpen a helyzetet az bonyolítja, hogy múlthéten voltam orvosnál, de akkor más doki volt és azzal a panasszal mentem hogy két oldalt a petefészkemnél szúr néha, meg fájt a derekam..Õ azt mondta minden rendben.. Akkor csinált rákszürést, amiért csak ma kellett visszamennem..Az eredmény jó. És megvizsgáltattam ma megint magam, mert hogy nem múltak a panaszok..És ez a doki meg ezt állapította meg, mutattam neki a tesztet is , és látta õ is a csíkot..De csak annyit mondott hogy egyenlõre ne foglalkozzak vele, majd jõvõhéten találkozunk..Az antibiotikum 3 db-ból áll, de 500mg-os :(
A kérdező hozzászólása: Nem csinált se hasi ultrahangot, sem hüvelyit..Csúnyán fejezem ki magam..Egyszerüen belémnyúlt és ránehezkedett több ponton a hasamra, és nagyon megnyomkodta, amúgy csak a jobb oldalamon fájt, de azthittem bepisi-kaki.. :( Leírom mit írt a papírra: Státusz: Rendes nagy ut.jobb oldal tap.elváltozás nélkül érzékenység, bal oldal szabad. Vérzés nincs. Norm. hüv.v. Vélemény:Azi Sandoz 1X1 Vizsgálatok: Konrollvizsgálat, konzilium
Csinálj holnap reggel még egy tesztet. Ha az is pozitív, akkor ne kezdd el szedni az antibiotikumot, hanem menj vissza orvoshoz. Ha kell akkor menj el egy harmadikhoz. De megbízhatóbb tesztet csinálj.
A kérdező hozzászólása: Oké..Amúgy is holnap csinálnék másik tesztet, de tuti nem Maria Romedeset..Köszönöm hogy válaszoltatok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megfogadom a tanácsod :) És amint sikerülni fog a baba (ha már meggyógyultam), megírom nektek! Kedves Utolsó! Boldog babavárást kívánok és minden jót! :)

Három hónapja hogy nem jön meg a menstruációm. Vettem teszteet, ami negatív lett. Csak decemberben tudok menni a nõgyógyászhoz. Gyulladásra gyanakszom. Ma kezdtem el az elsõ gyógyszer (fogamzásgátló) szedését. Mit gondoltok hagyjam abba?

Legjobb válasz: Nekem akkor kellett bevennem az elsõ szemet mikor megjött. Szóval nem értem. Most kezdted vagy amúgy már régebb óta szeded és közben nem jött meg és úgy veszed be az elsõt. Szerintem itt elég nagy lehet a baj, hiába gyanakszol gyulladásra, az még nem ok arra hogy kimaradjon hónapok óta. Egyébként 3 hónap alatt nem mentél még orvoshoz? Mert akkor nagyon felelõtlen vagy. A fogamzásgátlót sem lehet csak úgy abbahagyni hogy hopp ma nem szedem tovább. Ciklus végén lehet abbahagyni.

Nekem akkor kellett bevennem az elsõ szemet mikor megjött. Szóval nem értem. Most kezdted vagy amúgy már régebb óta szeded és közben nem jött meg és úgy veszed be az elsõt. Szerintem itt elég nagy lehet a baj, hiába gyanakszol gyulladásra, az még nem ok arra hogy kimaradjon hónapok óta. Egyébként 3 hónap alatt nem mentél még orvoshoz? Mert akkor nagyon felelõtlen vagy. A fogamzásgátlót sem lehet csak úgy abbahagyni hogy hopp ma nem szedem tovább. Ciklus végén lehet abbahagyni.
Ja és attól hogy a teszt negatív még simán lehetsz terhes. Ha meg valóban az lennél akkor nem használna a gyógyszer. Már akkor elkellett volna menned orvoshoz mikor elõször kimaradt.
A 3 hónap elég sok. 1 hónapot még ráfognék a stresszre, bár nekem akkor inkább elõbb jön meg, ha nagyon ideges vagyok. Régóta szeded ezt a gyógyszert? Mert ha új, akkor lehet, hogy attól nem jön meg. De ennyi idõ után én terhességre gondolnék. Próbálj ki egy másik fajta tesztet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ritkán fáj, meg mintha picikét be lenne dagadva. Ezenkívül semmi egyébb tünet.
Lehet hogy abból maradt vissza valami. Amúgy az alhasad nem szokott fájni? Vagy nincsenek valami tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Azt még elfelejtettem leírni, hogy kialakult egy gombás fertõzésem, amit Canestennel kezeltem.
Igen ez nem volt elõször világos hogy ez a legelsõ vagy már régóta szeded. Látom hogy 2 éve. Amúgy azért írtam azt hogy felelõtlen vagy, mert én magamból indulok ki, és én már tiszta ideg lennék hogy hónapokig nem jön meg. Tudom hogy sok helyen sokat kell várni, de én akkor is elmennék egy magánrendelésre, már ha baj van akkor az a 3 hónap nagyon nagyon sokat jelenthet. És ugye még december is odébb van. Tehát még nyújtod. Ha meg tényleg baba van akkor meg szedni rá a gyógyszert nem biztos hogy túl jó.de ehhez már nem értek. Tényleg csak azt tudom tanácsolni hogy mielõbb menj dokihoz és ne azt nézd hogy fizetsz neki hanem a saját egészséged legyen az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Lassan 2 éve szedem a gyógyszert. Rendben, kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam elmenni orvoshoz, lehet hogy felelõtlen vagyok, de nem volt kivitelezhetõ. Nekem úgy van, hogy ha elmúlik a mentstruáció attól számított hét napon belül kell elkezdenem a gyógyszert. Felhívtam a nõgyógyászom, õ azt válaszolta, hogy a környezet változás okozhatja a kimaradást. Decemberben kaptam idõpontot, akkor tudok szakorvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: Mármint belül van bedagadva.

7-én kezdtünk el próbálkozni 2 naponta a párommal, közben gyulladásom lett, amire Zanocint szedtem 10 napig. 20-a körül kellett volna menstruálnom, azóta sem jött meg. 2 tesztem lett sajna negatív (a 2. ma reggel). Mi lehet az oka a késésnek?

Néha 1-1 menszim kimaradt,de most "érzem" a hasam alját,a mellem fájdogál,émelygek az eddig megszokott"illatoktól".Vajon az antibiotikumtól késik,vagy lehetek terhes?Orvoshoz érdemes-e mennem ilyen korán?Hiszen valami oka kell,hogy legyen a kimaradásnak.

Legjobb válasz: Szia. Ìrtad,hogy szokott kimaradni.Lehet,hogy most is kimarad,vagy ke´sik.De 50%az eséje,hogy terhes vagy.va´rj egy pa´r napot,ha nem jön meg,csinálj még egy tesztet,vagy menj orvoshoz.

Szia. Ìrtad, hogy szokott kimaradni.Lehet, hogy most is kimarad, vagy ke´sik.De 50%az eséje, hogy terhes vagy.va´rj egy pa´r napot, ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet, vagy menj orvoshoz.
szia, A kimaradás oka lehet a gyulladás is. A terhességi jeleket produkálhatod pszihésen is. De természetesen az is belefér, hogy összejött a kis pocaklakó. Ha nem múlnak a tüneteid akkor, kb. amikor 5-6 hetes terhes lehetsz keresd fel a dokidat. szorítok.
Nem.
Nem, mivel gyulladás hatására nem termelõdik Hcg.
A kérdező hozzászólása: Értem...köszönöm.
Hormont mutat ki, ami terhesség alatt termelõdik. Nem befolyásolja pozitív irányba sem gyulladás, sem vérzés, sem más tényezõ. A hormon jelenlétében megjelenik a csík.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!