Találatok a következő kifejezésre: A teszten irja hogy (24 db)

Ha krémest csinálok elhagyható a zselatin, mert a receptben nincs benne de félek, hogy nem áll össze? Illetve a tésztába ír 1 cl rumot:ez szükséges?

Legjobb válasz: A krémbe, ha elég sûrûre fõzöd, felesleges a zselatin. Ha nem pudingból csinálod, hanem tojásból-lisztbõl, akkor a felvert fehérjét is beleteheted, nem fog szétesni. A tésztába aromát ne tegyél. Azért írnak rumot, mert attól könnyebb lesz a tészta. De nem kell bele tenni.

A krémbe, ha elég sûrûre fõzöd, felesleges a zselatin. Ha nem pudingból csinálod, hanem tojásból-lisztbõl, akkor a felvert fehérjét is beleteheted, nem fog szétesni. A tésztába aromát ne tegyél. Azért írnak rumot, mert attól könnyebb lesz a tészta. De nem kell bele tenni.
Rumaroma is jó. De elhagyható. A Zselatinfixet azért nem hagynám ki. Olyan pudingszerû lesz nélküle, tehát azonnal el kell fogyasztani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
8 tesztet írt.
A kérdező hozzászólása: ééééés ez hogy derült ki? :D
jelölje az utolsó elötti tesztek pontszámainak összegét y a megírt tesztek számát n (y+97)/n= 90 y+97 = 90*n (y+73)/n = 87 y+73 = 87*n A két egyenletet egymásból kivonva:24 = 3*n n=8

Ha a recept azt írja, hogy fel kell az élesztőt futtatni és kell a tésztát keleszteni, viszont az élesztő zacskójára az van írva, hogy kelesztés és futtatás nélkül, mit csináljak? Kelesszek és futtassak, vagy ne?

Legjobb válasz: ne futtasd a porélesztõt nem kell futtatni, de azért keleszteni nem ártana máskor meg vegyél friss élesztõt, azt kell futtatni és jobban meg is kel a tészta

ne futtasd a porélesztõt nem kell futtatni, de azért keleszteni nem ártana máskor meg vegyél friss élesztõt, azt kell futtatni és jobban meg is kel a tészta
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm a választ!
fel lehet futtatni a por élesztõt is, én fel szoktam :-) 1kk cukor, 1 kk liszt, 1dl langyos tej, élesztõ -> le kell takarni és 15-20perc múlva felpüffed és habos lesz.
Én már csináltam így is úgy is..volt , hogy csak a liszthez szórtam ahogy rá van írva, de finomabb lett és jobb állagú a kelt tésztám ha felfuttattam..nekem azért sokkal hamarabb fut mint az elõzõ válaszolónak öt hat perc és kész is..nyugodtan futtasd fel..van olyan jó mint a rendes élesztõ.


A kérdező hozzászólása: November 7.én volt utolsó mensim.
Örülök hogy minden ok. Megkérdezhetm hogy spontán sikerült-e a baba? Mi is több mint 4 éve várjuk a kis csodát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 8 as! Aranyos vagy! Szép napot!
Jaj de jo!!! Gratulalok!!! (8-as vagyok)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Aranyos vagy!!! Kitartás...lesz ott pozi teszt...én 4 évet vártam rá....:-) :-) :-)!!!drukkolok a mielöbbi dupla látásodhoz!!! :D
20.07-es vagyok, mármint pozit "tesztelhetnék"-et akartam írni :)
de jó, én tudtam hogy minden oké lesz :) Gratula és mostmár nyugi!! Bárcsak én is hamarosan ilyet tesztelhetnék. minden jót. 4-es voltam :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Megjöttünk az orvostól!!! 5 hetes, 1 naposak vagyunk :) 4 mm es petezsákot láttunk!!!
na mi volt ma???írj kérlek :)
[link] Én vagyok aki issza a gránátalma levet, nekem a dokim az alacsony vasam miatt javasolta, napi 2dl-t. 800 ft egy üveg.
4-es, meg tudnad irni hogy a granatalma lé mire jo? (8-as vagyok)
Sajnos en is igy jartam ket honapja. :-( Nemvart utan 3-4 nappal szepen lathato pozitiv teszt. Meg a digitalis is pozitivat jelzett. Aztan naprol napra (ugyanolyan teszttel, reggeli mintavetelekkel) halvanyodott a csik. Mire a dokim elkuldott vervetelre az elsonel meg alacsony szintu hcg-t mutatott de a masodiknal mar semmit. Akkor nagyon roaszul esett de most mar ugy vagyok vele hogy ennek igy kellett lennie. Inkabb minthogy betegen szulessen. Mi is kivartunk egy ciklust es tegnap ota ujra probalkozunk! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy! Írok mindenképp. Nem nem elsõ baba, de így még sosem jártam... :(...
11.21-es vagyok. majd írj holnap mit mondott.szorítok neked, de tényleg hogy jól alakuljanak a dolgok. 1.baba lenne? KITARTÁS!
A kérdező hozzászólása: Szia. Sajnálom, ami veled történt....remélem legközelebb szerencsésebb leszel!!! Én meg, majd kiderül holnap, hogy szerencsés leszek e...megyek magán orvoshoz....
Olvastam a másik kérdésedet is. Na hasonlóan jártam én is :( Nekünk 3.baba lett volna, november 14.-én kellett volna megjönnie, de elõtte már 11.-én voltam ügyeleten barnázás miatt, nem jött meg, tesztem pozitív volt. Utána barnáztam, be a kórházba, ez volt pénteken (15mm-es méhnyálkahártya, benne felritkulás ami ugye a baba helye lett volna), utána csináltam megint tesztet 2-t, de azok halványodtak. Gondoltam hogy baj lesz! nagyon vérszegény voltam ami vérbõl látszott, de kaptam Duphastont, Na meg volt egy méhpolipom. Doki szerint ez is bekavart. Hétfõn voltam a magándokimnál, hüvelyi uh-n semmit nem látott, 13 mm-es méhnyálkahártya csak. Na tudtam hogy csökken annak is a mérete, el fog menni a baba. 20.-án vérezni kezdtem, elment.... Utána voltam méhfeltöltésen mert úgy volt hogy megmût a dokim a polippal, és azt mondta hogy szerencsés vagyok, mert a vetéléssel igaz, de kijött a polipom is és nem kell mûteni. Most megvárom a ciklust és újra lehet próbálkozni :) Kívánom, hogy neked ne menjen el a baba, de nekem is azt mondták, hogy így jártam jól, mert tuti lett volna vele gond. Van 2 gyönyörû egészséges kisfiunk, ez vigasztal csak. De nem adjuk fel, most szednem kell a vasat, folsavat, Elevitet, iszok gránátalma levet és ennyi! Minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon köszönöm a válaszodat!!!
nem baj a HCG szint nem mindig ugyanakoora föleg ha nem elsö reggeli vizelet volt. A másik hogy még az ugyanabból a márkáju tezstben is vannak amelyik picit érzékenyebb a másik meg kevésbé. ha van második csik van HCG is. Ha van HCG tuti elindult valami. Nagyon korán mentél orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Igen. De most igen csak csavarok voltak az egészségemmel...Tüdõgyulladásom volt, fel voltam fázva, + P 3 as lett a rákszûrésem, nem kis rossz indulatú vírusokkal...kaptam kúpot, gyógyszereket, mindent...megjött rendesen ahogy kellett....és a kisördög nem hagyott...csináltam egy tesztet..és nem akartam hinni a szememnek......
Ha az egyik csík sötét (az a kontroll csík) a másik pedig halvány, de látszik, akkor terhes vagy.

A teszten azt irja hogy 3-4 nappal a megtermékenyités után ki mutatja a terhességet. Nekem még egy hét a mensisig ma csináltam T. de negativ. Akkor sajna nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy,hogy még van remény!

Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy, hogy még van remény!
A megtermékenyítés nem egyenlõ az együttlét napjával!! A pete még kiszabadul a tüszõbõl, vándorolni kezd, majd lejut a hasûrbe, onnan majd a petevezetõn át a méhbe, és ott jó esetben beágyazódik. Ez a folyamat 2-3 hét, vagyis túl korán teszteltél!!
Nyugalom..van még egy heted.Megbízható eredmény nagyjából a kimaradt mensi harmadik napjától várható, de van akinek ekkor még nincs elég hcg a szervezetében.Várj legalább két hetet...ha addig nem jön meg tesztelhetsz!De elõtte fölösleges, mert csak magadat idegesíted.
a mensi kimaradasa utan lehet akkora a hcg szint h kimutassa egyeb esetben csak a ver vizsgalat mutathatja ki , varj addig h kimaradjon addig meg van remeny

Hogy lehet ezt a tesztet "jóra" kitölteni? Nekem átlag 25-28 százalékos lesz. Próbáljátok meg ti is, légy szíves, és mutassátok meg, hogy mit írt, mert nekem mindig ugyan azt.

http://www.quizazz.com/quiz.php/521780/Mekkora-strici-vagy/

Legjobb válasz: Hehhh, nekem 57% lett. 24/l (természetesen tippeltem)

Hehhh, nekem 57% lett. 24/l (természetesen tippeltem)
elsö: "Gratulálunk! Irigylésre méltó öltözködéseddel és viselkedéseddel példát mutatsz minden neppernek, gagyizónak és wannabenek. Amit eszel-iszol ha buli van! Kevesen jutnak el ide, büszke lehetsz!" (42%álék)
nekem 42%-os lett. pedig lány vagyok és csak tippeltem¤Ð XD
A kérdező hozzászólása: Ezt a kombinációt megnézem, köszi :3
71% You answered 5 out of 7 questions correctly Your Result Strici Gratulálunk! Irigylésre méltó öltözködéseddel és viselkedéseddel példát mutatsz minden neppernek, gagyizónak és wannabenek. Amit eszel-iszol ha buli van! Kevesen jutnak el ide, büszke lehetsz!
Nekem csak 42% lett.
28 b+ -.-:D
nekem is 28%;D
57% You answered 4 out of 7 questions correctly Your Result Strici Gratulálunk! Irigylésre méltó öltözködéseddel és viselkedéseddel példát mutatsz minden neppernek, gagyizónak és wannabenek. Amit eszel-iszol ha buli van! Kevesen jutnak el ide, büszke lehetsz!
Én lány vok és csak tipeltem: Gratulálunk! Irigylésre méltó öltözködéseddel és viselkedéseddel példát mutatsz minden neppernek, gagyizónak és wannabenek. Amit eszel-iszol ha buli van! Kevesen jutnak el ide, büszke lehetsz! Am 42% lett.
71% lett :$ xD L/15
57% lány vagyok, és tippeltem :)
71%
Jóra akarod kitölteni? Akkor b, d, c, b, a, c, b a helyes sorrend :D
A kérdező hozzászólása: Ti mind jó stricik vagytok, csak aztán meg ne kelljen küzdeni a csajaitoknak a bevételért :)
A kérdező hozzászólása: És mit írt hozzá? Amúgy én is lány vagyok :3
Nekem ezt: Mekkora strici vagy? (Report Abuse) 57% You answered 4 out of 7 questions correctly Your Result Strici Gratulálunk! Irigylésre méltó öltözködéseddel és viselkedéseddel példát mutatsz minden neppernek, gagyizónak és wannabenek. Amit eszel-iszol ha buli van! Kevesen jutnak el ide, büszke lehetsz!
57% You answered 4 out of 7 questions correctly nekem ez jött ki
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek :3 Amúgy megcsináltam újra, és a 14 (!) százalékra is azt adta ki, hogy strici vagyok... nem értem, miért, de jó nekem :D
71% 5of7, 21évig nem tudtam mi legyek, most már van célom, megyek is elrabolom az elsõ "melósaim" :D
A kérdező hozzászólása: Hajrá, kedves :D
71 lett :D
57 %
57% -os lett:S Gratulálunk! Irigylésre méltó öltözködéseddel és viselkedéseddel példát mutatsz minden neppernek, gagyizónak és wannabenek. Amit eszel-iszol ha buli van! Kevesen jutnak el ide, büszke lehetsz!
A kérdező hozzászólása: Ügyesek vagytok mind, a 28 százalékosokkal pedig együtt érzek *mosolyog* Ne adjátok fel, egyszer mindenkinek sikerül :D
Ha hasonlit rád miêrt csináltattad meg? Szerintem csináltass ujra más helyen....
Minek írtad ki a kérdést akkor? Gondolhattad, h elkezdünk vájkálni a magánéletedben...
Hát ha csak õ lehet az apa, akkor peres úton kötelezhetik újra mintaadásra, bár nem igen tudom, hogy lehetne a nyálmintát megváltoztatni. Hiába csókolózik elõtte valakivel. Ha csak nem másik spatulát adott oda neked, amire más mintája került. Szóval új minta kell ellenõrzött körülmények között, vagy nézesd meg, hogy te vagy-e az anya, mert lehet hogy összecserélték a kórházba a kicsit. Valami értelmes magyarázat biztos van, de az tuti, hogy nem a teszttel van baj.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam hogy megkezdödik a magānēletben való vájkálás! De hogy tisztába legyen mindenki a dolgokkal akkor most leírom hogy mi azén szituaciom!nem voltak kalandjaim egy hosszú távú kapcsolatbol léptem ki amikor megismerkedtem valakivel ésta régi párommal már rég nem volt úgy köztünk semmi szoval ezért lepõdtem meg hogy a teszt azt mutatja hogy kizárt az apa , és a másik gondom hogy ezzel a feltételezett apával 11hónapja nagyon megromlott a kapcsolatunk és attól tartok hogy amikor a nyálmintát adta lehet hogy direkt csokolozott elötte vagy nem tudom de feltünt hogy hajmintát nem akart adni nagyon tiltakozott ellene! Remélem most már megértitek hogy miért kértem a véleményeteket
Ez van, a teszt nem hazudik, annak ellenére hogy hasonlít rá a gyerek, nem õ az apja!
Ha valaki nem kételkedne az apát illetõen, annak meg se fordulna a fejébe, h apasági tesztet csináljon... Szóval biztos, h több partnere lehetett a kérdezõnek akkoriban, nem hiába csináltatott tesztet :/
Nekem egy kicsit kuszának tûnik ez a megfogalmazás, így a következõkbõl csak találgatni tudok, hogy te vagy az anyuka. "pedig nagyon hasonlít rá a fiam és most nem tudom mi tévõ legyek." Hát gondold végig, hogy hány kalandod volt, mielõtt felneveltettél egy "kakukkfiókát" az ál apukával. A DNS teszt nem téved. Ez nem egy terhességi teszt, hogy vagy igen vagy nem, szóval nem csak tájékoztató adat. Ha anno félre..tél, és ezért csináltattál most tesztet, akkor te is tudod hogy jó az eredmény. A hasonlóság meg olyan, hogy a második férjemnek azt mondták, hogy le se tagadhatná a fiait. A fiaim az elõzõ házasságomból születtek. Ezen mi nevettünk, de nálad ez nem olyan vicces.
Ezek a DNS tesztek teljesen megbízhatóak, a genetika nem téved. 100%-ra nem állítanak, de a 99, 9%-os eredmény egyenlõ a teljesen biztossal. Te biztos vagy abban, hogy õ az apa? Szóba jöhet ezek szerint más is, ha az eredmény negatív ezzel a férfivel kapcsolatban?
A genetikai tesztek gyakorlatilag hibátlanul mûködnek.
Az attól is függ, hány lehetséges apa jön számításba...
A kérdező hozzászólása: 10/10 De az mert rögtön megszolaltak a nagy okos emberek hogy biztosan több partnerem volt, és a kérdésem nem errõl szolt!
Védekeztetek? Igen, lehet, hogy csak késik, egy teszt eldöntené a kérdést.
az bármikor megeshet h késik, ez még nembiztos h terhesség!
igen, ezt írta, hát elég gyönge agyilag, miért nem írtad vissza, azt hiszed egy gyerekkel meg lehet tartani egy ffit? amúgy ez nem olyan nagy késés, a másik mikor voltatok együtt utoljára? nem védekeztetek? N
Lehet, hogy csak le akar tesztelni, mit tennél, ha tényleg terhes lenne. Másrészt, ha tényleg terhes, akkor tök mindegy, vesz-e tesztet vagy nem vesz. Innentõl neked sok beleszólásod nem lesz, ha akarja, megtartja, te meg apa leszel. Így jártál.
Értelmes, okos gyereketek még lehet. De azért sztem inkább hanyagoljátok a dolgot így is elég sok "ember" részesül az adómból.
A kérdező hozzászólása: Mikor voltunk utoljara egyut hat jo kerdes .. de kb 3 hete .. es nem nem vedekeztunk de en tudom h nem elveztem bele .. bocsanat a kifejezesert....
Ez érdekes. Tudtommal az ovutesztet este kell használni, de semmiképp ébredés után.
Ovuteszthez délután kell pisilni, mert az LH csúcs délután szokott lenni. De elõtte 2-3 órát tényleg ne igyál, hogy sûrû legyen. HCG teszthez jó a reggeli
Este 6 órakor kell használni, mert addigra a legmagasabb az Lh. Elõtte két órán keresztül ne igyál, és ne menj pisilni sem, úgy lesz jó az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszi, Mindenkinek! Én is így tudtam! Köszönöm, hogy megerõsítettétek!
En lassan 1 eve hasznalok minden honapban Clearblue digitalis ovutesztet. Szinte minden egyes alkalommal reggeli elso vizeletbol csinaltam es mindig szepen idoben lett pozitiv. Persze akkor is az volt, mikor epp ugy alakult, hogy delutan tudtam csak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy megírtad! Elég nehezen bírom, hogy du. 4 órán keresztül nem pisilhetek. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!