Találatok a következő kifejezésre: A tesztem lett. De (507 db)

A héten kellene megjönnie, ma a tesztem halványan, de pozitív lett, viszont 2 napja úgy görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti terhes vagy. Én is így voltam. Nekem 5 napos késé után lett pozitív a teszt, de állítólag 1-2 naposat is kimutat, ugyanis azonnal megindul a hcg hormon termelõdése, ami napról-napra több lesz. Én most 7 hetes terhes vagyok és még most is fáj úgy a hasam, mintha megakarna jönni, de ez csak azért van, mert nõ a méhünk! Gratulálok!De azért csinálj még egy tesztet 48 vagy 72 óra mulva és ha akkor is pozitív, akkor örülj! :-)

Tuti terhes vagy. Én is így voltam. Nekem 5 napos késé után lett pozitív a teszt, de állítólag 1-2 naposat is kimutat, ugyanis azonnal megindul a hcg hormon termelõdése, ami napról-napra több lesz. Én most 7 hetes terhes vagyok és még most is fáj úgy a hasam, mintha megakarna jönni, de ez csak azért van, mert nõ a méhünk! Gratulálok!De azért csinálj még egy tesztet 48 vagy 72 óra mulva és ha akkor is pozitív, akkor örülj! :-)
A teszt pozitívat nem szokott tévesen mutatni, így gratulálok!
A halvány pozitiv is pozitiv!Nem szükséges a második teszt csak ha ez megnyugtat téged, de biztos hogy terhes vagy!Van HCG a szervezetedben ez teljesen egyértelmû! Gratulálok!
Gratulálok a babához, tuti terhes vagy. Keresd fel a nõdokidat, hogy megnézze minden okés e.
Mi is a kérdés??Gratula a pocaklakóhoz...

Mi a teendő, ha 2pozitiv tesztem lett, de ma mégis megjött? !

A mai teszt már negatív...

Legjobb válasz: Hamar menj orvoshoz!! Nekem csak az a fura, hogy ha ma jött meg nem kellene még negatívnak lennie a tesztnek ha tegnap még pozi volt és ma elment a baba, ilyen gyorsan nem ürül a hcg.

Hamar menj orvoshoz!! Nekem csak az a fura, hogy ha ma jött meg nem kellene még negatívnak lennie a tesztnek ha tegnap még pozi volt és ma elment a baba, ilyen gyorsan nem ürül a hcg.
kórházi ügyelet! ha pesti vagy, ügess el a baross utcába, meg fognak nézni. kitartás!!!!
A ozitív etsztek mikor lettek pozitívak? Hány napja?
Nah, voltál dokinál? Remélem, mert izgulunk... :/
Menj orvoshoz mindenképpen!
elmondod mi van megvizsgálnak utána valószínûleg elküldenek uh-ra
mielõbb orvos
A kérdező hozzászólása: Az ügyeleten megvizsgálnak? Vagy csak ultrahangra küld el?
Orvos. Lehet hogy fenyegetõ vetélés, lehet hogy méhen kívüli terhesseg.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn meg tegnap
Én elmennék orvoshoz!
na mi lett veled?

Egy nappal a mensi előtt 4 + tesztem lett de olyan erős mensiszerű tompa fájásaim vannak és nem alszom már 3 éjszakája lehet el akar menni a babó?

Legjobb válasz: Ne izgulj ez normális!A szervezeted emlékszik hogy megkéne jönnie!Én is így voltam már pisilni nem mertem elmenni mert féltem hogy vért látok!Akkor van baj ha elkezdesz erõsen vérezni!A magneB 6-ot, a terhesvitamint, és a folsavat már most kezd el szedni és pár nap múlva irány a doki!gRATULÁLOK!!!!

Ne izgulj ez normális!A szervezeted emlékszik hogy megkéne jönnie!Én is így voltam már pisilni nem mertem elmenni mert féltem hogy vért látok!Akkor van baj ha elkezdesz erõsen vérezni!A magneB 6-ot, a terhesvitamint, és a folsavat már most kezd el szedni és pár nap múlva irány a doki!gRATULÁLOK!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat megnyugodtam!

Volt itthon ovu tesztem és reggeli vizeletből megcsináltam. Halványabban mint a C. Csík de 2csíkos lett. Holnapra nem várom. A hőm 37 felett van. A reggeli terhességi tesztem viszont nega lett. Baba lesz vagy nem?

Lehet hogy az lh teszt hamarabb kimutatja a terhességet mint a hcg teszt? Lehet hogy baba lesz?

Legjobb válasz: Ha az ovu teszten a második vonal halványabb mint a controll csík, akkor az negatív tesztet jelent. Az számít,hogy milyen erõsek a csíkok! Az lh tesztet szokták sokan jósló tesztnek használni,de szerintem a terhességi tesztet még korán csináltad.

Ha az ovu teszten a második vonal halványabb mint a controll csík, akkor az negatív tesztet jelent. Az számít, hogy milyen erõsek a csíkok! Az lh tesztet szokták sokan jósló tesztnek használni, de szerintem a terhességi tesztet még korán csináltad.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom hogy ha pé-kor használom akkor negatív. De így sem jelent semmit hogy ott a 2. vonal elég szépen, csak halványabban?
Sajnos nem. Akkor is pozitivnak kell lennie, mint pé-kor. De várj még pár napot és akkor tesztelj. A barátnõmnek a 43.napon mutatta ki, hogy terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Pár nap múlva csinálok egy terhességi tesztet ha nem jön meg.
inkább terheségi tesztet vegyél mert ezt botyára használatd el. nemjelent semmit. ez nemtudja kimutatni. ha valakinek kimutatja véletlen az egész.

GRAVI-HCG tesztet vettem rajta van hogy: 3 perc múlva de legkésőbb 5 per múlva olvassa le az eredményt.2 csíkom lett de 5 percig semmi sem volt.40 perc mulva meglett a 2. is nem értem lehet hogy nem vagyok terhes?

Mert az 5. percben sem mutatott semmit amikor kiakartam dobni akkor láttma meg a halvány másik csíkot a teszt részén. Lehetséges hogy kés?bb mutatta ki vagy szigorúan 5 perc után már nemérvényes és akkor miért mutatta ki 40 perc múlva ..... ?

Legjobb válasz: Én eüs vagyok :):) A tesztek az idõ lejárta után becsíkosodhatnak és ez álpozitív eredményt okozhat. Persze van, aki terhes, de neki másnap vagy harmadnap ígyis úgyis pozitív lesz a tesztje. Ha nagyon félsz, akkor ajánlom neked a Qupido tesztet. A legjobb teszt, 10-es érzékenységû. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. Ha idõn belül negatív lesz, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy terhes :)

Tavasszal pedig a késés normális :) Hidd el nekem, nem vagy terhes, csak száradási csík lesz, mondom látnod sem kellett volna. Amikor tablettát szedtem én is nagyon ideges voltam, mert bevettem egy gyógyszert, amirõl úgy tudtam nem befolyásolja a tabletta hatékonyságát, hát egyesek szerint igen, mások szerint nem. Tiszta ideg voltam, hogy terhes vagyok-e. Vettem egy tesztet, megcsináltam, 10 perc után kivágtam a kukába :) Mivel addig bõven kijött volna, ha pozitív lenne :) Lehet, hogy volt rajta száradási csík, nem tudtam, nem is kell tudjam, az nem érvényes :) :) Rá is van írva, hogy X idõ után értékelhetetlen, van ami 10 van ami 5 perc után :) Nincs mitõl tartanod :)
Biztosan az lesz :) :) Hidd el, ahogy kiszárad a teszt becsíkosodik, szinte mind, kivétel nélkül. Azt sem értem miért volt még meg 40 perc múlva. Babatervezõk szokták elhinni, hogy pozitív, mert 1 óra múlva 2 csíkos lett, de tévednek :( Meg is szokott jönni nekik :( Hidd el nekem, 40 perc után értékelhetetlen, nem vagy terhes. Hamarabb is írhattál volna, gondolom végigidegeskedted a napot és már azt tervezted hogy mondod el a pozitív tesztet, szegénykém :(:( Úúú de rossz lehetett :( Nem irigyellek, de ne félj, nem vagy terhes :)
Én eüs vagyok :) :) A tesztek az idõ lejárta után becsíkosodhatnak és ez álpozitív eredményt okozhat. Persze van, aki terhes, de neki másnap vagy harmadnap ígyis úgyis pozitív lesz a tesztje. Ha nagyon félsz, akkor ajánlom neked a Qupido tesztet. A legjobb teszt, 10-es érzékenységû. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. Ha idõn belül negatív lesz, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy terhes :)
A kérdező hozzászólása: anyukámnak nemtuttam volna aszemébe nézni végigsírtam anapot a suliban sajnos :S:S:S életem legroszabb napja volt de most sem vok 100% ig megnyugodva veszek még 1 et és akkor boldog leszek!!! nagyon sokat segítesz köszönöhm!!!
A kérdező hozzászólása: Mert nem az ithoni kukába akartam kidobni hanem a busz emgállóba akukába dobozostól és hát megláttam roszul lettem... nagyon kész voltam ..:) ma barátommal is beszéltük hogy milenne ha de ma megtudtam az hogy még cska 2 hónapja járunk és nagyon szeret õ 23 én 16 és én avgyok az elsõ barátnõjae akit nem csalt meg ez angyon mesebeli minden jó nincs hiba egyikõnkben sem és ma mondta nem hagyna el és beszélgettünk komolyan.. hát ez sokkal közelebb hozott minket egymáshoz!!! ami erõs volt még közelibb kötõdéséé alakult ez a téma összehozott minket... mondta hogy melettem lesz és együtt átvészeljük :) meg vicelõdött hogy lesz kicsi babszi mondom ne vicelj ilyennel non kivoltam megnyugtatott!!!
A kérdező hozzászólása: azért még 1 tesztet meg próbálok szerintem próbálok!!! köszönöm a kommentet!!! szívbõl kérem a jó istent hogy neked legyne igazad!!!
Szia! Sajnálom, de nem vagy terhes :( Az a csík, amit láttál, száradási csík. 5 perc után ki kellett volna dobnod. Utána már minden teszt becsíkosodhat, de az a helyes eredmény, amit 5 percen belül leolvastál, 40 perc után már látnod sem kellene a tesztet.
A kérdező hozzászólása: És te ezt honnan tudod h száradási de miért van ott nem értem :S =( ??? elmagyaráznád bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Ne sajnáld én boldog vagyok 16 vagyok még csak és 2 nap kihagytam a gyógyszerem am nem tudom még félek mert késik 3 napjah jó szokott néha múlt hóban 7 napot is..... örülök neki h száradási rem igazad van nagyon köszönöhm a választ!!!
Vagy nem örülnél a babának? Mert akkor örülök annak, hogy nem vagy terhes :D Csak hirtelen úgy jött le, hogy várod a babát és én is olyan nõkkel foglalkozom, akik várják a babát, ezért sajnálkoztam :)
Nagyon szívesen :) Nem bírom ki jó tanács nélkül: Figyelj, te vagy az elsõ barátnõje, akit nem csal meg, és 23 éves. Ne legyél ebben ennyire biztos :( Persze nem állítom, hogy ne bízz benne, de azért gondold át mindig még egyszer. Én õszintén remélem, hogy ebben viszont nincs igazam, de ha sok nõt megcsalt akkor benne lehet a pakliban, bár létezik változás. Én már ezt egyszer megjártam úgymond :( Bár nálam kicsit más volt a szituáció :(:( Nekem õ volt a minden, és akkor egyszer csak lelépett egy másik nõvel, szó nélkül, a telefont sem vette fel, nem reagált ha hozzászóltam :( Ez már évekkel ezelõtt történt, de még mindig rosszul esik. Hittem, hogy majd velem más lesz, de nem változott. Pedig egy 30 év feletti emberrõl van szó, akinek már volt is felesége. Azt hittem komolyabb, iszonyatos nagyot tévedtem :( Te nyisd ki jól a szemed, senkinek sem kívánom azt az érzést, amit akkor éreztem.

42. napomon vagyok, tesztem negatív lett a 40. napon, de átlátszó, vizes folyásom volt mindjárt megjön érzéssel, érzékeny cicikkel, majd 1 csep vér (vagy barnázás), de minden elmúlt 2 napja! Akkor ez most mi lehet?

Legjobb válasz: Én úgy jártam hogy 32 napos ciklusaim voltak ált. nem jött meg de 1 hét késéssel mikor csináltam a tesztet még negativ volt. Pár nap múlva ismét csináltam egyet és már pozi lett:) A ciklusom legvégén volt peteérésem, ezért már csak egy kis barnázás szerû volt egyetlen alkalommal majd semmi. 10 hetes

Én úgy jártam hogy 32 napos ciklusaim voltak ált. nem jött meg de 1 hét késéssel mikor csináltam a tesztet még negativ volt. Pár nap múlva ismét csináltam egyet és már pozi lett:) A ciklusom legvégén volt peteérésem, ezért már csak egy kis barnázás szerû volt egyetlen alkalommal majd semmi. 10 hetes
csinálj 3 nap mulva egy tesztet és ird meg mi van, ha nem jön meg még egy hétig és neg a teszted menj dokihoz. szurkolok.

Múlt héten szerdán kaptam tüszőrepesztő szurit, de tegnap teszteltem, mert hányingerem van, fájnak a melleim is. Pozitiv lett, mennyire hihetek a tesztnek?

Legjobb válasz: nem irod melyik tesztet használtad mire? az ovu tesztet ovulációt nézni vagy terhes tesztet terheséget nézni. igazábol furi mert ha múlthéten megrepedt szerdán a tüszö és szerdán akár teherbe is estél igazábol még csak mostanában tapadt meg és kb egy hét múlva lehetne pozitív körül. nem lehet hogy már volt pete érésed elötte? vagy esetleg terhes vagy az elözö hónapból? elvileg túr korai lenne. de persze ha pozitív akkor hcg szinted nö vagy is valami növekszik benned.

nem irod melyik tesztet használtad mire? az ovu tesztet ovulációt nézni vagy terhes tesztet terheséget nézni. igazábol furi mert ha múlthéten megrepedt szerdán a tüszö és szerdán akár teherbe is estél igazábol még csak mostanában tapadt meg és kb egy hét múlva lehetne pozitív körül. nem lehet hogy már volt pete érésed elötte? vagy esetleg terhes vagy az elözö hónapból? elvileg túr korai lenne. de persze ha pozitív akkor hcg szinted nö vagy is valami növekszik benned.
Nekem halvanyan remlik az inszemes lanyoktol, h a tuszorepi injekcioban van hcg? Nem azt mutatja a teszt? Kerdezd meg a dokidat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, remény hal meg utoljára:)

Pont ma van egy hete, hogy késik a menzeszem. Múlt7 szerdára vártam, de sehol semmit. Szombaton reggel csináltam tesztet, de negatív lett. Azóta sem jött még meg. Beágyazódás után hány napig érdemes még megcsinálni a tesztet?

A párommal május 26.a óta próbálkozunk a babával,viszont nem veszek úgy észre magamon terhességi tünetet.A h?m 36.2 és 36.6 között van.Pont ma egy hete voltam házidokinál,mert nagyon fájt a torkom,és írt fel antibiotikumot,Maripent.Lehetséges,hogy amiatt késik ilyen sokat??Másnak is késett ett?l a gyógyszert?l?Már 9 éves menstruálok,SOHA nem maradt még ki!!Egyetlen egyszer fordult el? 9 év alatt,hogy késett 2 hetet,de kimaradni soha nem maradt ki 1 hónapot sem!!3-4 nap késés el? szokott fordulni,de ma már 1 hete késik.

Legjobb válasz: Szia! Én is pont most tettem fel ilyen kérdést... Hasonló a helyzet. 6 napja késik, és negatívot teszteltem tegnap is, ma is. Múlt hónapban volt két pozitív tesztem, de utána megjött... Nem volt beágyazódás. Most meg nem jön meg, de teszt nem jelzi. Még az a reményem, hogy a "Jónás napomra" hivatkozom, ami a mensi elõtt egy héttel volt. Állítólag akkor is meg tud foganni a pici. Az alapján meg lehet, hogy még nem jelez a teszt. Az elsõ hozzászólónak köszi a jó hírt! Hogy akár két hétig is "titkolózhaz" a pocaklakó a teszteken. Drukkolok neked is! Meg mindenkinek, aki annyira vágyik rá, mint Mi....

Szia! Én is pont most tettem fel ilyen kérdést... Hasonló a helyzet. 6 napja késik, és negatívot teszteltem tegnap is, ma is. Múlt hónapban volt két pozitív tesztem, de utána megjött... Nem volt beágyazódás. Most meg nem jön meg, de teszt nem jelzi. Még az a reményem, hogy a "Jónás napomra" hivatkozom, ami a mensi elõtt egy héttel volt. Állítólag akkor is meg tud foganni a pici. Az alapján meg lehet, hogy még nem jelez a teszt. Az elsõ hozzászólónak köszi a jó hírt! Hogy akár két hétig is "titkolózhaz" a pocaklakó a teszteken. Drukkolok neked is! Meg mindenkinek, aki annyira vágyik rá, mint Mi....
Nekem 2 hét késés után lett csak pozi a tesztem. :)
Szia!Én a helyedben csinálnék még egy tesztet!De sajnos a hõd nem elég magas ha nem jön meg irány a doki õ többet tud mondani!Azért szurkolok!De ne keseredj ha most mégsem vagy az minden hónap egy új próbálkozás új remény!
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, de én is így jártam nem régen. Antibiotikumot szedtem, stresszeltem, és kimaradt egy ciklusom. De azért drukkolok, hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát és bíztatását, de sajnos kb 1 órája megjött :( :'( Nincs babám :( Biztos csak az antibiotikumtól késett pont 1 hetet.

Tegnap csináltam egy tesztet pozitív lett(sajnos) de ma reggel megjött a mensesem! Melyiknek kell hinni? A tesztnek vagy a mensesnek?

Az történt hogy tegnap csináltam egy tesztet pozitív lett(sajnos) de ma reggel megjött a mensesem:) ami már 7napja késett :S !!

Legjobb válasz: Hát, elvileg ha megjött akkor nem lehetsz terhes, de vannak kivételek. Szerintem a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, vagy csinálj még egy tesztet! Milyen tesztet használtál? Volt már korábban is hasonló eseted?

Hát, elvileg ha megjött akkor nem lehetsz terhes, de vannak kivételek. Szerintem a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, vagy csinálj még egy tesztet! Milyen tesztet használtál? Volt már korábban is hasonló eseted?
Attól is függ, milyen a menszid. Ugyanolyan, mint szokott?
Én már most felhívnám a dokit, mert ha pozitív a teszt, de vérzel, lehet méhenkívüli is, nem ijesztegetni akarlak, de van olyan orvos, aki így is megvizsgál.Volt méhenkívülim, csak emiatt írom.Remélem nem lesz gond, kitartás.
Az egyik barátnõm mikor teherbe esett még 5 hónapig vérzett!!! És anyumnak is van egy munkatársa aki miután terhes lett még kétszer megjött neki. Szóval szerintem van mitõl félned!
Én irtam az elsõ két kommentet. Irtam privátba, kérlek olvasd el és válaszolj, hátha tudok segíteni a kérdésben.
a 25 éves is fiatal a 15 is.Legalább annyit mondj hogy kiskorú vagy????Én úgy tudom hogy a pozitív az pozitív tehát ha azt mutatja akkor mindenképp az vagy.Csinálj még egy tesztet vagy irány az orvos.szerintem az lenne a legjobb ha legalább beszélnél vele ha már nem tud megvizsgálni.Ha abortuszt akarsz majd akkor jobb MINNÉL HAMARABB mert káros legkevésbé és a magzatnak akkor jobb.
Mennyire vagytok fiatalok? Hány évesek vagytok?
A legfontosabb hogy nyugodj meg! És próbáld meg átgondolni a dolgot. Mennyi idõs vagy? Nem szeretnél méggyereket válallni? És a párod? Lehet hogy hibás volt a teszt is.
Terhes vagy. Ha pozitív volt a teszt, akkor tuti biztos, mivel termelõdik HCG a szervezetedben, ami terhesség alatt szokott. Ritkán, de elõdordul, hogy a nõk terhesség alatt is menstruálnak. Sokaknak ezért fel sem tûnik... Ha elmúlik, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Még fiatalok vagyunk!
A kérdező hozzászólása: menni*
1.lehetõség: méhen kívüli terhesség! Tehát irány a doki! 2. lehetõség: méhen belüli terhesség, de vérzel, tehát vetélés gyanús vagy. Akkor is irány a doki! 3. lehetõség: Nincs vetélés, hanem azon kevesek közé tartozol, akik véreznek még a korai terhességben! Normális a mensid? Mint szokott? Görcsök vannak? Esetleg sötét színû? Darabok vannak benne? Én nem várnék a dokival. Akkor sem, ha nem akarod ezt a babát! Egyébként szerintem, spontán vetélés! A babák megérzik, ha nem akarják õket! (ez nem sértés!!)
A kérdező hozzászólása: Még egyszer sem történt velem ilyen :S ...Gabriel tesztet csináltam. De ilyenkor nem lehet csinálni sem tesztet, meg így orvoshoz sem lehet mnenni...majd ha elmúlik!!
A kérdező hozzászólása: nem...kicsit olyan fura :S
Akkor lehet hogy az nem menszesz hanem vetélsz, vagy: menszeszelsz de vele együtt vetélsz is :( sajnos elõfordul! Azt mondják a "nagyokosok" hogy egy nõ életében akár többször is lehet terhes anélkül, hogy tudná, mert a "baba" a menszesszel együtt távozik mármint vér formájában, vagyis vetéléssel! Ennek a jele az, ha a menszesz nem csak szimpla vér hanem nagyobb összeállt darabok is vannak benne. Ezt fürdésnél lehet igazán észrevenni, mert akkor nincs útban sem tampon sem betét, és miközben mosakszik odalennt az ember, a megtapadt darabokat is kimossa és látszik ahogy lemossa a víz (bocsánat a nyers fogalmazásért tudom nem hangzik túl szépen). Lényeg: irány az orvos!!

6 hetes terhes vagyok, két tesztet csináltam min a kettő pozitív lett, de az első nagyon halvány, kb 4 napja még nagyon feszültek a melleim, de mostanra semmi különöset nem érzek. Mit kellene ilyenkor éreznem?

Legjobb válasz: szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz,aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert,sok boldogságot

szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz, aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert, sok boldogságot
Szia!Ne aggódj, szerintem ha halványan kimutatta a csíkot, akkor tuti babód lesz, mert mikor én nem betegedtem meg, csináltunk párommal tesztet, és csak éppen hogy nagyon nagyon halványan, de ott volt a csíkocska, és most pedig már 23 hetes a maszatunk. Gratulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!