Találatok a következő kifejezésre: A tesztem lett, (1288 db)

Naná, hogy hihetsz, a barinõm is ma tesztelz pozitívat:) 2hét múlva már mehetsz is dokihoz:)
Hihetsz, es ket het mulva doki :) De ha birsz varni, es tutira akarsz szivhangot hallani mar, akkor 3 het.
Elõször mutatott pozítívat a tesz, már a köv.héten elmentem dokihoz, 7 hetes terhes voltam.
Elõzõ válaszoló vagyok.Csak annyi nekem nem volt semmi tünetem csak nem jött meg.Hál istennek a terhességem végéig nem is volt semmi bajom, még hányiger sem. Már 10 hetes a picifiam
Gratulálok! mI IS próbálkozunk... Remélem nekem is hamarosan lesz egy ilyen jó reggelem! :)
Jajj de jó gratulálok a pozitív tesztekhez!Én kettõnek már hinnék!Tüneteid ha vannak azoknak hihetsz!Nemsokára jelentkeznek a reggeli hányások:( de megéri!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azóta csináltam egy 3-ik tesztet is tegnap este és az is pozitív lett!! ma megyek a dokihoz!

Aki sok terhességi tesztet csinált pár nap eltérésekkel, azoknak mikor lett először pozi a tesztje?

Nemvárt mensi előtti napokban már, vagy a nemvárt napon, vagy esetleg csak a nemvárt nap után valamelyik napon.

Legjobb válasz: peteérés után 10-11 nappal lett elõször pozi, mire nem vártam, már tudtam egyértelmûen, hogy lakik ott valaki (majd kiderült, ketten költöztek be:))

peteérés után 10-11 nappal lett elõször pozi, mire nem vártam, már tudtam egyértelmûen, hogy lakik ott valaki (majd kiderült, ketten költöztek be:) )
Nekem 34 napos ciklusaim voltak. Febr 6-án kellett volna megjönnie az csütörtöki nap volt. Elötte vasárnap és hétfõn olyan volt a tesztem h hát vmi van de mégse ha érted mire gondolok. Aztán pénteken délután már egyértelmû pozi volt nem a legerõsebb de tagadhatatlanul ott volt :-) azóta már 11+3 hetes a csöppség:-)
Febr. 6 a fogantatás, febr. 15.én reggel csináltam az elsõ tesztet 10 essel ami iszonyú halvány volt de látszott. Azaz 9.dpo. Aztán másnap reggel is csináltam egy 10 est az erõsebb lett kicsit, így csináltam egy 25 öst is de az iszonyú halvány volt. 11.dpon már a 25ös is halványan de látszott egyértelmûen hogy pozi.
febr 2 volt az utolsó menszi, 16án fogant a baba, 28-án este (nem elsõ pisibõl) halvány de jól látható 2. csík volt! 8 hkm
Nekem nem várt elõtt két nappal, mintha lett volna valami a teszten. Nemvárt napján reggeli elsõ pisibõl már a férjem is látta, 4 nappal késõbb lett egyforma a két csík. 9hkm

1 napos késés után kinek lett pozitív a tesztje? és milyen tesztet használtál?

nekem is 1 napja késik csak,teszteltem egy jó nagy negatívat gabriellel.a hőm 36.8 hajnalban és nagyon fájnak a melleim,krémes folyásom van,a menzim nem szokott késni.

Legjobb válasz: én száraz voltam, x-epilt használtam a nemvárt napján délután erõs pozitív lett. Ovum a ciklus 18.napján volt, ez tuti mert ovuteszteltem. Gabriel a nemvárt elõtt 3 nappal alig láthatóan lett pozitív, amolyan ha akarom látom ha akarom nem pozitív volt.

én száraz voltam, x-epilt használtam a nemvárt napján délután erõs pozitív lett. Ovum a ciklus 18.napján volt, ez tuti mert ovuteszteltem. Gabriel a nemvárt elõtt 3 nappal alig láthatóan lett pozitív, amolyan ha akarom látom ha akarom nem pozitív volt.
Clear Blue-t használtam, persze késõbb, de a tájékoztató szerint, már a menstruációt megelõzõ idõben is kimutatja a terhességet. Láttam olyan változatát is, ami kiírja a terhesség korát is. Persze ilyen korai terhességnél érdemes a reggeli elsõ vizeletbõl megcsinálni a tesztet. A normál ára 1500 ft körüli, a digitális 2000 Ft körüli.
Én a vaterán vettem, majdnem a legolcsóbb, 10es érzékenységû teszt. 1 napos késésnél délben erõs pozi lett. Csak azért csináltam meg, mert állandóan rázott a hideg. Pedig nem vagyok fázós. Rá sem gondoltam, hogy terhes lehetek, mert már 2, 5 éve nem sikerült. Miért pont akkor sikerült volna? 24hkm

Akinek nagyon halvány + lett a tesztje a nemvárt mensi napján, lett végül baba? Ma reggel teszteltem, és nem tudom, mit gondoljak :S

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál? Nekem pl. a Clearblue 2 napos késésnél reggeli elsõ vizeletbõl már szép pozitív lett, ugyanekkor a Gabriel csak halvány. 2-3nap múlva tesztelj újra, de szerintem ez babóka lesz! :)

Milyen tesztet használtál? Nekem pl. a Clearblue 2 napos késésnél reggeli elsõ vizeletbõl már szép pozitív lett, ugyanekkor a Gabriel csak halvány. 2-3nap múlva tesztelj újra, de szerintem ez babóka lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Hú, nem tudom, milyen fajta volt, nem vagyok egy rutinos tesztelõ :) De úgy kértem, mikor megvettem, hogy valami érzékenyebb fajta tesztet adjanak.
A kérdező hozzászólása: És köszi a bíztatást :)
Persze, hogy baba lett!! :) Pozitív irányban nem téved a teszt! Gratula! :)
Szia! Teszteltél azóta? Mi újság? :)

December 7-én volt meg utolsó mensi első napja. Már nagyon izgultam, hogy mi lett, ma reggel csináltam egy tesztet. Hihetek a tesztnek (HCG-line, patikában kapható)?

Halvány csík jelent meg:) Szerintetek azért ennek már örülhetek? Nagyon régóta várunk a babára.

Legjobb válasz: Szia, szerintem pár nap múlva, mondjuk holnap reggeli vizeletbõl csinálj még egy tesztet, ha az is két csíkos, akkor én gratulálok neked/ nektek. Sok boldogságot és jó babavárást!

Szia, szerintem pár nap múlva, mondjuk holnap reggeli vizeletbõl csinálj még egy tesztet, ha az is két csíkos, akkor én gratulálok neked/ nektek. Sok boldogságot és jó babavárást!
Szia! Nekem dec.10.-én volt a mensim elsõ napja, és én is nagyon szeretnék már babát! :) Nekem kb jan.12.-e körül kell majd megjönnie, én addig nem csinálok tesztet, csak ha pl nem fog megjönni 15.-éig sem. Nekem is van mellfeszülésem, olyan mintha a duplájára nõtt volna, pedig eredetileg sem vmi kicsik. :) Folyton éhes vagyok, és olyan kajákat kívánok, hogy pl: MC'Donaldsos kaja, csokis gofri, chips, szóval mindent össze - vissza. Szerintem 2 nap múlva csinálj majd egy másik tesztet is. Bár azt szokták mondani, hogy a halvány csík, is csík! :) )

3 hónapja missed ab. -om volt és most pozitív lett a tesztem. Ilyenkor adnak valami gyógyszert amit szednem kellene hogy nehogy megint baj legyen? Mennyire kell orvoshoz sietnem?

Legjobb válasz: Szia.Én is hasonló szituban voltam,csak nekem 2hónapra lett pozitív a tesztem,Duphaston-t kellet szednem,mert 6hetesen vérezni kezdtem:).Remélem nálatok minden oké lesz. 4hónapos kisfiú anyukája

Szia.Én is hasonló szituban voltam, csak nekem 2hónapra lett pozitív a tesztem, Duphaston-t kellet szednem, mert 6hetesen vérezni kezdtem:) .Remélem nálatok minden oké lesz. 4hónapos kisfiú anyukája
Szia. Jelentkezz a dokinál, de általában az a menet, mint 4 hós baba anyukája írta, hogyha nincs vérzés, és jól vagy, akkor minden oké, dolgozhatsz, élhetsz, hisz ez egy állapot, nem betegség, ha görcsölni, vagy vérezni kezdesz, onnantól lép közbe a doki. A sietést én úgy írnám, hogy amennyiben jól érzed magad, nem görcsölsz, nem vérzel, akkor én csinálnám a dolgomat, és bejelentkeznék utolsó mensitõl számított 7.hétre, mert akkor már nagy valószínûséggel szívhangja is van a kis jövevénynek.Ha vérezni kezdesz, vagy görcsölni, akkor mennék be hamarabb. Boldog babavárást!
Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, mint te. 3 hónapja volt miss ab, most lett a napoknan + a teszt. Én is azon gondolkodom, hogy mikor kellene orvoshoz menni, de szerintem a mi esetünkben minél hamarabb, hogy írjon fel gyógyszert (duphaston, utrogestan)
Nálam is ugyanez volt.A doki azt mondta, ha terhes leszek legközelebb azonnal menjek és ad Utrogestant. Mert azt ugye nem lehet tudni, hogy mitõl halt el a baba, egy kis hormon rásegítés pedig nem árt. Most 2 éves a kislányom, még szeretnénk egy tesót, ha összejön megint kapok sárgatesthormont. Engem is megnyugtatott a tudat, hogy akkor e miatt nem fog megint elhalni a magzat.
szia mielõbb kérj idõpontot, és megmond mindent a doki. Szerintem ha nincs most gond, akkor nem ír fel gyógyszert.
Szia! Bocsi, hogy ide írok, én nem vagyok ugyan terhes, de nekem is 3 hónapja volt missed abom. Az elejétõl fogva üres petezsák miatt. Ha nem tolakodó, megírnátok, hogy nektek mi volt a probléma? Egy kicsit meg vagyok ijedve, hogy legközelebb is így járok, bár tudom, nem így kell hozzáállni a dolgokhoz. Remélem a jövõ hónapba én is pozitívat tesztelhetek. Ja és gratulálok neked/nektek! Én kb. a 6-7 hét környékén mennék, amennyiben nem lenne problémám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat elõször is. Szivem szerint én is csak a 7.-ik hét környékén mennék hogy ne legyen tul korai amikor még nem lát semmit szinte. Nekem 11 hetesen halt el a baba minden elõzmény nélkül. Mentem uh-ra és ott közölte a doki hogy sajnos már nincs szivhang ugyhogy mûtét. Minden leletem, eredményem jó lett ugyhogy nagyon megdöbbentem hogy mi történt. A doki próbált azzal nyugtatni hogy ez nem jelenti hogy bármi probléma lenne a következõ terhességgel, és két mensi után nyugodtan próbálkozzak. Tulajdonképpen ugymondta hogy a természet szelektált és jobb hogy idõben. A szövettan nem mutatott semmit.

Múlt héten szerdán kaptam tüszőrepesztő szurit, de tegnap teszteltem, mert hányingerem van, fájnak a melleim is. Pozitiv lett, mennyire hihetek a tesztnek?

Legjobb válasz: nem irod melyik tesztet használtad mire? az ovu tesztet ovulációt nézni vagy terhes tesztet terheséget nézni. igazábol furi mert ha múlthéten megrepedt szerdán a tüszö és szerdán akár teherbe is estél igazábol még csak mostanában tapadt meg és kb egy hét múlva lehetne pozitív körül. nem lehet hogy már volt pete érésed elötte? vagy esetleg terhes vagy az elözö hónapból? elvileg túr korai lenne. de persze ha pozitív akkor hcg szinted nö vagy is valami növekszik benned.

nem irod melyik tesztet használtad mire? az ovu tesztet ovulációt nézni vagy terhes tesztet terheséget nézni. igazábol furi mert ha múlthéten megrepedt szerdán a tüszö és szerdán akár teherbe is estél igazábol még csak mostanában tapadt meg és kb egy hét múlva lehetne pozitív körül. nem lehet hogy már volt pete érésed elötte? vagy esetleg terhes vagy az elözö hónapból? elvileg túr korai lenne. de persze ha pozitív akkor hcg szinted nö vagy is valami növekszik benned.
Nekem halvanyan remlik az inszemes lanyoktol, h a tuszorepi injekcioban van hcg? Nem azt mutatja a teszt? Kerdezd meg a dokidat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, remény hal meg utoljára:)

Hétfőn pozitív lett a tesztem, szerdán negatív, majd megjött. Lehetek még terhes?

hétfön csináltam tesztet pozitiv lett,ezt szuerdán meg akartam ismételni és negativ lett..erre rá pár orára megjött.nem volt semmi különös..csak hogy más volt mint szokott.hol vér volt..holm eg barna folyás-.-.váltakozott..a lányommal 3 honapig rendesen megvolt.észre sem vettem hogy terhes vagyok..lehet hogy nálam ez is az most?és a pláne hogy mivel váltakozott folyton figyeltem a menzim hogy milyen 3 nap elmult pedig 4-5 napos szokott lenni,.,.rendesen voltak tüneteim..fájt a mellem pedig sosem fájt,hánytam,stb...és most van olykor olykor..tegnap mult el..most már fehér folyásom van mint menzi elött..elöre kösz hogy irtok.

Legjobb válasz: A második negatív teszt miatt gondolnám, hogy baba lett volna, de nem tudott megtapadni.Azért csinálj egy tesztet. egy hét múlva, reméljük csak az elõzõ teszt nem volt jó!Szorítok!

A második negatív teszt miatt gondolnám, hogy baba lett volna, de nem tudott megtapadni.Azért csinálj egy tesztet. egy hét múlva, reméljük csak az elõzõ teszt nem volt jó!Szorítok!
Valószínû, h. baba volt. Minél elõb menj orvoshoz és megnyugodsz!

Tanácstalan vagyok! Időn túl 2 qupido tesztem is pozitív lett! A tesztek csak úgy nem váltanak pozitívra ugye? Vagy ez a fajta teszt mindig pozitívvá változik időn túl? Én ezt nem értem! Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: De mennyi az az idõn túl? és szerinted nem lehetsz babás azért kételkedsz benne? Én quipidót csináltam a mostani babámmal, 10 napos terhesség volt és nagyon nagyon halvány szinte szintelen vonal lett, de vonal !! és valóban babás voltam már akkor (és vagyok is). 15 hetes

De mennyi az az idõn túl? és szerinted nem lehetsz babás azért kételkedsz benne? Én quipidót csináltam a mostani babámmal, 10 napos terhesség volt és nagyon nagyon halvány szinte szintelen vonal lett, de vonal !! és valóban babás voltam már akkor (és vagyok is). 15 hetes
Ha babas vagy, barmilyen teszt is az, ha halvanyan is de pozitiv eredmenyt mutat idon belul is. Nehany teszt elszinezodhet idon tul, nem veletlenul irjak ra, hogy bizonyos ido utan NE olvassuk le, mert nem a valos eredmenyt mutatja. Varj meg par napot, es csinalj ujra tesztet. Ha van pocaklakod, az kiderul par masodperc utan is! Sok sikert, drukkolok!
Szia!Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is már többször volt halvány poz tesztem igaz nekem sem 5 perc után!Kb. fél 1 órával késõbb és nincs még babám sajna!Azt meg nem hiszem el, hogy mindig elment a baba!
A kérdező hozzászólása: De 2 teszt is idõn túl poz. ez azért fura nem??
Figyu elmesélem velem mi történt!Ebben a ciklusban csináltam 2 Gabriel tesztet.Mindkettõ poz. lett idõn túl!Az egyik, vagyis a másodiknál a 2. csík elõször színtelen volt majd halvány lila lett!Mára nem vártam, de tegnap már barnáztam, a hõm is 0, 1 fokkal vissza esett.Igaz ma még nem vérzek, de múlt hóban is így kezdõdött!Hidd el nekem én lennék a legboldogabb a világon, ha jönne a drágánk!Mikorra nem várod?És nem kötekedni akarok veled, csak megakarlak kímélni egy eseteleges csalódástól!Ha 3 nap múlva erõsebb poz. akkor tévedtem és gratulálok!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy pontosan nem tudom kb 1 óra múlva néztem rá és jól látható csík lett!és a múltkorinál is pont így volt!
A kérdező hozzászólása: van egy régi tesztem ami negatív lett de az még 3 hónap után is negatív nem lett rajt 2. csík!Ezért nem értem!Már beleörülök!

Tegnap csináltam egy tesztet pozitív lett(sajnos) de ma reggel megjött a mensesem! Melyiknek kell hinni? A tesztnek vagy a mensesnek?

Az történt hogy tegnap csináltam egy tesztet pozitív lett(sajnos) de ma reggel megjött a mensesem:) ami már 7napja késett :S !!

Legjobb válasz: Hát, elvileg ha megjött akkor nem lehetsz terhes, de vannak kivételek. Szerintem a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, vagy csinálj még egy tesztet! Milyen tesztet használtál? Volt már korábban is hasonló eseted?

Hát, elvileg ha megjött akkor nem lehetsz terhes, de vannak kivételek. Szerintem a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, vagy csinálj még egy tesztet! Milyen tesztet használtál? Volt már korábban is hasonló eseted?
Attól is függ, milyen a menszid. Ugyanolyan, mint szokott?
Én már most felhívnám a dokit, mert ha pozitív a teszt, de vérzel, lehet méhenkívüli is, nem ijesztegetni akarlak, de van olyan orvos, aki így is megvizsgál.Volt méhenkívülim, csak emiatt írom.Remélem nem lesz gond, kitartás.
Az egyik barátnõm mikor teherbe esett még 5 hónapig vérzett!!! És anyumnak is van egy munkatársa aki miután terhes lett még kétszer megjött neki. Szóval szerintem van mitõl félned!
Én irtam az elsõ két kommentet. Irtam privátba, kérlek olvasd el és válaszolj, hátha tudok segíteni a kérdésben.
a 25 éves is fiatal a 15 is.Legalább annyit mondj hogy kiskorú vagy????Én úgy tudom hogy a pozitív az pozitív tehát ha azt mutatja akkor mindenképp az vagy.Csinálj még egy tesztet vagy irány az orvos.szerintem az lenne a legjobb ha legalább beszélnél vele ha már nem tud megvizsgálni.Ha abortuszt akarsz majd akkor jobb MINNÉL HAMARABB mert káros legkevésbé és a magzatnak akkor jobb.
Mennyire vagytok fiatalok? Hány évesek vagytok?
A legfontosabb hogy nyugodj meg! És próbáld meg átgondolni a dolgot. Mennyi idõs vagy? Nem szeretnél méggyereket válallni? És a párod? Lehet hogy hibás volt a teszt is.
Terhes vagy. Ha pozitív volt a teszt, akkor tuti biztos, mivel termelõdik HCG a szervezetedben, ami terhesség alatt szokott. Ritkán, de elõdordul, hogy a nõk terhesség alatt is menstruálnak. Sokaknak ezért fel sem tûnik... Ha elmúlik, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Még fiatalok vagyunk!
A kérdező hozzászólása: menni*
1.lehetõség: méhen kívüli terhesség! Tehát irány a doki! 2. lehetõség: méhen belüli terhesség, de vérzel, tehát vetélés gyanús vagy. Akkor is irány a doki! 3. lehetõség: Nincs vetélés, hanem azon kevesek közé tartozol, akik véreznek még a korai terhességben! Normális a mensid? Mint szokott? Görcsök vannak? Esetleg sötét színû? Darabok vannak benne? Én nem várnék a dokival. Akkor sem, ha nem akarod ezt a babát! Egyébként szerintem, spontán vetélés! A babák megérzik, ha nem akarják õket! (ez nem sértés!!)
A kérdező hozzászólása: Még egyszer sem történt velem ilyen :S ...Gabriel tesztet csináltam. De ilyenkor nem lehet csinálni sem tesztet, meg így orvoshoz sem lehet mnenni...majd ha elmúlik!!
A kérdező hozzászólása: nem...kicsit olyan fura :S
Akkor lehet hogy az nem menszesz hanem vetélsz, vagy: menszeszelsz de vele együtt vetélsz is :( sajnos elõfordul! Azt mondják a "nagyokosok" hogy egy nõ életében akár többször is lehet terhes anélkül, hogy tudná, mert a "baba" a menszesszel együtt távozik mármint vér formájában, vagyis vetéléssel! Ennek a jele az, ha a menszesz nem csak szimpla vér hanem nagyobb összeállt darabok is vannak benne. Ezt fürdésnél lehet igazán észrevenni, mert akkor nincs útban sem tampon sem betét, és miközben mosakszik odalennt az ember, a megtapadt darabokat is kimossa és látszik ahogy lemossa a víz (bocsánat a nyers fogalmazásért tudom nem hangzik túl szépen). Lényeg: irány az orvos!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!