Találatok a következő kifejezésre: A tesztem de babás lehet még (4 db)

A tesztem negatív, de babás lehet még azért?

Egyik ismer?s?m pl azt írta, hogy a n?vére 12 hetes koráíg negatív volt a teszt, azt mondták neki cysta,de ez a "cysta" egyszer csak negmozdult. Tehát terhes volt!!!

Legjobb válasz: szia.ez az "ismerõs" én vagyok.igen így volt.Sõt!nekem is két negatív tesztem volt most.meg is jött,késve,de nem volt gyengébb mint máskor.itt azt javasolták nekem hogy menjek dokihoz,mert valami van.mert voltak terhes tüneteim.hát elmentem.képzeld!!!7 hetes terhes vagyok!!!két negatív teszt ,egy normál vérzés,és 7 átizgult hét után.szóval bármi lehet.vannak terhes tüneteid?ha bizonytalan vagy menj dokihoz.nekem bevált...

szia.ez az "ismerõs" én vagyok.igen így volt.Sõt!nekem is két negatív tesztem volt most.meg is jött, késve, de nem volt gyengébb mint máskor.itt azt javasolták nekem hogy menjek dokihoz, mert valami van.mert voltak terhes tüneteim.hát elmentem.képzeld!!!7 hetes terhes vagyok!!!két negatív teszt , egy normál vérzés, és 7 átizgult hét után.szóval bármi lehet.vannak terhes tüneteid?ha bizonytalan vagy menj dokihoz.nekem bevált...
Gratula az elõttem szólónak, ritka mint a fehér holló.Én az ellen példa vagyok, mensi késett 5 napot, de megjött, teszt nega, és nem is vagyok terhes.Babás akármikor lehetsz, én az elsõ terhességemnél mensiztem, de sajna a méhenkívüli miatt.Bár azért azt tudni kell, hogy elõttem szóló esete 1000bõl 1.Ritka mint a fehér holló.A nega teszt, és a mensi megjövetele szinte 100%, hogy nem baba.Sok sikert!Egy(24 éves)öreg róka

Ma (nem) kellett volna megjönnie, de a tesztem negatív lett. Lehet, h még korán teszteltem. Más dolog miatt megyek ma nődokihoz. Ha babás vagyok, látni fogja?

Legjobb válasz: Szerintem még túl korai ahhoz, hogy lássa,szóval ha így lesz ne keseredj el.Mert a beágyazódás a 3. hét végére fejezõdik be,és én is akörül voltam, se hüvelyin, se hasin nem látott semmti,de viszont egy másik orvos tapintásra meg érezte hogy terhes vagyok.Ha továbbra sem jön meg egy hét múlva tesztelj szerintem.

Szerintem még túl korai ahhoz, hogy lássa, szóval ha így lesz ne keseredj el.Mert a beágyazódás a 3. hét végére fejezõdik be, és én is akörül voltam, se hüvelyin, se hasin nem látott semmti, de viszont egy másik orvos tapintásra meg érezte hogy terhes vagyok.Ha továbbra sem jön meg egy hét múlva tesztelj szerintem.
Ha a doki UH-ot is csinál, akkor már a felritkult területet tutira, és esetleg a petezsákot is látni fogja. A teszt attól függõen, hogy milyen érzékenységû már a korai szakaszban kimutatja a terhességet. A Hcg szint kétnaponta duplázódik, úgyhogy, ha a doki nem küldd el vérvételre, akkor szombat reggel feltétlenül csinálj még egyet. Ha az is neg. akkor kár reménykedni!
Az én dokim azt mondta hogy még nem lehet látni semmit, talán egy hét mulva.
Mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.

Eléggé görcsölök, de attól még lehetek babás? Lehet, hogy csak a szervezetem emlékszik: ilyenkor szoktam menszizni. Ma reggel csináltam negatív tesztet, de hőm reményt keltő.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e8a01c9124b3ea407b5c3e..

Legjobb válasz: Szia! Amikor én teherbe estem görcsöltem, ugyanúgy mint menszi elõtt, én meg vártam mikor jön meg, 2 hét után csináltam pozitív tesztet. Remélem neked is összejön.

Szia! Amikor én teherbe estem görcsöltem, ugyanúgy mint menszi elõtt, én meg vártam mikor jön meg, 2 hét után csináltam pozitív tesztet. Remélem neked is összejön.
Ne éld bele magad hogy terhes vagy. nekem is ilyen volt a hõm mégis megjött. Van akinek csak aznap esik le a hõje. Azért szúrkolok!
A kérdező hozzászólása: igen, tudom, hogy van akinek csak aznap esik le hõje, de már jó ideje méricskélek, mindig le szokott elõtte való nap esni, sõt általában látszik a lankadó tendencia. Most meg még ma sem esett le, pedig ma kellene megjönnie. Clsotit szedtem, 3. hónapja, eddig az elõzõ kettõnél 28. napra jött meg, sõt szedtem már szept.-ben és akkor is 28 napra jött meg.
Hátha.Én mind a háromszor úgy görcsöltem, mintha meg akarna jönni.Mindig betéttel szaladgálatam.Sõt még olyan is volt mintha folyt volna valami belõlem, mindig mentem nézni a wcre, de mégsem.Három nap késésnél pozitívat teszteltem. Ja a hõm nekem csak 36.7 volt két nap késésnél.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! A görcsölés a délután folyamán elmúlt, menszi sehol, nagyban reménykedek, de pár napig tutira nem fogok még tesztelni. Annyi negatív tesztet láttam már (másfél éve várjuk a Manót).
Ha még mindig nem jött meg akkor van esélyed a babára. Tesztelj nyugodtan.

Tegnapra nem vártam, nem is jött meg, de a mai tesztem negatív lett. Mikorra lehet akkora a HCG-szintem, ha babás lennék, hogy tutira kimutassa a teszt?

Legjobb válasz: nekem a nemvárt napján olyannyira halvány volt,hogy erõs képzelõerõvel lehett csak látni,viszont másik nap délután rögtön vörös lett. A HCG naponta megduplázódik a szervezetben. És nekem olyan " mindjártmegjön" érzésem volt napokig még. Én pár napot várnék,feltéve ha kibírod N

nekem a nemvárt napján olyannyira halvány volt, hogy erõs képzelõerõvel lehett csak látni, viszont másik nap délután rögtön vörös lett. A HCG naponta megduplázódik a szervezetben. És nekem olyan " mindjártmegjön" érzésem volt napokig még. Én pár napot várnék, feltéve ha kibírod N
Az attól is függ, hogy mikor volt ovud, lehet hogy a ciklus vége fele, ebben az esetben én mindenképp várnék a jövõhét elejéig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!