Találatok a következő kifejezésre: A tesztem de (1480 db)

Holnap megyek mri vizsgálatra, de félek hogy terhes vagyok, holnap reggel akartam csinálni a tesztet, de pont holnapra kaptunk Budapestre az MRI vizsgálatra időpontot. Ez káros lehet a magzatomra?

Legjobb válasz: Miért nem tudod megcsinálni holnap a tesztet mielõtt elindultok, úgyis reggeli elsõ vizeletbõl kell! Ha nincs otthon teszted, pisilj pohárba, tedd tiszta száraz üdítõs üvegbe, a kórházak mellett tuti van patika, ott veszel egy tesztet, és megcsinálod ott! Így tuti megtudod terhes vagy-e, és ha nem megcsináltatod a vizsgálatot, ha pedig pozitív, akkor átmész a nõgyógyászatra:)

Miért nem tudod megcsinálni holnap a tesztet mielõtt elindultok, úgyis reggeli elsõ vizeletbõl kell! Ha nincs otthon teszted, pisilj pohárba, tedd tiszta száraz üdítõs üvegbe, a kórházak mellett tuti van patika, ott veszel egy tesztet, és megcsinálod ott! Így tuti megtudod terhes vagy-e, és ha nem megcsináltatod a vizsgálatot, ha pedig pozitív, akkor átmész a nõgyógyászatra:)
Szia! Pont egy éve én is MRI vizsgálatra menetem, ahol ki kell tölteni 1 kérdõívet. Ott szerepel, hogy terhesség, esetleges terhesség esetén nem végzik el, csak saját felelõsségre. A 12. hétig ártalmas...azt mondják. Én akkor nem vállaltam be a vizsgálatot, mert pont elõtte kezdtünk próbálkozni. ...és milyen jó, hogy nem csinálták meg! :) Azóta itt szuszog mellettem a 3 hónapos kisfiam! Szerintem halaszd a vizsgálatot, ha nem túl sürgõs!
Én kb 2 hete voltam CT-n, az ha jól tudom ugyanolyan mágneses sugárzás mit az MR, csak kisebb felbontású a kép. Sõt, van, hogy kontrasztanyagot is fecskendeznek az emberbe, az meg pláne nem jó. Nekem alá kellett írnom egy apírt, hogy tuti nem vagyok terhes!!! Tudom, hogy nehéz döntés, mert sokat kell várni egy ilyen vizsgálatra, de inkább kérdezz rá, bár valószínû azt fogják mondani, hogy akkor nem csinálják meg. Szerintem nem vállalják a felelõsséget. Muszáj az a vizsgálat?
A CT röntgensugárzással dolgozik, az MR mágneses rezonanciával. Ha terhes vagy, inkább hívd fel õket új idõpontért.
A kérdező hozzászólása: Már vettem tesztet, csak az a baj hogy egy kicsit menstruálok, de úgy tudom hogy az elsõ menzesz még megjöhet úgy hogy csak kicsit vérzik, és most ma jött meg és allig vérzik, pedig máskor nagyon erõsen szokott.
MR-t csinálunk terhességben. A kontrasztanyag nem mindegy, de arról a radiológus tud dönteni. Lehet, hogy nem is kell. :) Nyugalom, fõleg ha megjött. Ha megemlíted az orvosodnak, hogy vannak terhességi gyanújeleid, akkor vsz õ is meg fog nyugtatni. Én elmennék mindenképp, és elõtte felhívnám az orvosom. Jó egészséget Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megjött rendesen, úgyhogy elmentem a vizsgálatra.

Szerda reggel lett eloszor pozi a tesztem, de azota ha csinaltam masikat nem sokat erosodott a masodik csik. Ez baj?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire erõs a csík a teszten. Ha halvány, akkor erõsödni kell. De úgy gondlom, ha minden teszted pozitív aggodalomra nincsen okod! 17hkm

Attól függ mennyire erõs a csík a teszten. Ha halvány, akkor erõsödni kell. De úgy gondlom, ha minden teszted pozitív aggodalomra nincsen okod! 17hkm
Ez a teszttõl is függ, nem mindegy, melyik milyen érzékenységû, van olyan teszt, amelyik sosem lesz "egyszínû" a tesztcsíkkal. Ne aggódj, ha mindig két csík van, az a lényeg!:)

Negatív lett a tesztem, de a tünetek maradtak, Babás lehetek?

Október 23. án együtt voltam a párommal, és rá 1hétre napi szinten reggelente és napközben egyfolytában hányingerem volt, feszült és érzékeny lett a mellem, november 7. én kellett volna megjönnie, de 5. én jött meg, de nem rendesen ahogy szokott, hanem hol megvolt hol nem, és kevesebb mint a megszokott, a a tünetek még mindig tartanak, a melleim egyre jobban fájnak és feszülnek. Csináltam tesztet de negatív lett, de nekem olyan érzésem van hogy terhes vagyok. Szerintetek babás lehetek?

Legjobb válasz: HA megjött, és negatív a teszt, akkor szerintem nem vagy terhes. Csinálj még egy tesztet, ha az is negatív, de a tünetek maradnak, akkor menj el orvoshoz, hogy nézzen meg.

HA megjött, és negatív a teszt, akkor szerintem nem vagy terhes. Csinálj még egy tesztet, ha az is negatív, de a tünetek maradnak, akkor menj el orvoshoz, hogy nézzen meg.
Ha 3napnál rövidebb ideig volt meg akkor még elõfordulhat. De szerintem tesztelj reggeli elsõbõl egyet hátha mást mutat. Vagy menny el orvoshoz és nézesd meg magad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! jövõhéten megyek laborba akkor majd kiderül, mert nem igazán bízok a gyors tesztekben,
A kérdező hozzászólása: Elsõ babám lenne, úgy hogy reménykedek benne hogy terhes vagyok.. meg a csokin kívül nem tudok mást meg enni, mindentõl hányingerem van..

Negativ a tesztem, de a doki lát petezsákot, ez mi?

Legjobb válasz: szia.milyen tesztet használtál és mikor??

szia.milyen tesztet használtál és mikor??
tegnap volt egy halvény csíkom, de ma totál negatív.És még mindig nem jött meg.amig nem jön meg addig reménykedem, de hétfõn ha nega, akkor orvos.
nekem elhalt "babánál" volt, és még nem lökõdött ki
ott van az a baba, HCG alacsony, de ha legközelebb mész talán a szyvhangját is hallod:-)))
Ne aggódj, a teszt nem mindenkinél reagál ugyanúgy (majd növekszik a hcg-d...). A doki látta a petezsákot, az jó. Lassan a kis lakója is "körvonalazódik". :) Mikor kell menned legközelebb? Vagy miben maradtatok a dokival?
A kérdező hozzászólása: 2 hét mulva kell mennem.
A kérdező hozzászólása: az mindenképpen baj, ha tényleg alacsony a hcg-m?A méhen kivüli terhességtõl félek, bár ahogy tegnap mutatta azt mondta, hogy ott a méh és ugy látja, hogy benne egy petezsák, de nem volt jól kivehetõ, még a petezsák.Szóval bizom benne, hogy a méhen kivülit kizárhatjuk....
A kérdező hozzászólása: Sajnálom.Köszönöm az öszinteséged.Ezek miatt nem élem bele magam én sem!Hány 7es voltál?
mekkora a terhességed?hányadik hétben vagy? nekem késik, és negativok a tesztjeim. Mikor érdemes menni dokihoz??látni lehet a 4 hetes, 4+6 hetes terhességet????
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem tudta megmondani a doki, ezért hivott vissza két 2 mulva.ugy tudom 5-6 hetesen már látni kell és 7-8 hetesen van szivhang is már.Nekem késik már 12 napja, de pont kedden volt nállunk a doki rendelése és elmentem, hogy csináljon egy uh-ot.A jövö 7re vagy utána pegig bejelentkezek a saját dokimhoz és ö majd tüzetesebben kivizsgál.Ha megjön ha nem, mert lehet, hogy ö meg nem fog látni semmit és az elõzö doki téved, ezt nem lehet tudni, próbálok addig is odafigyelni magamra, már kb két hónapja szedek vitamint, ennyi.Nem merek reménykedni, de én leszek a legboldogabb ha mégis baba van.Tesztet mikor csináltál???
A kérdező hozzászólása: Hétfõn és Medi-lab-ot
Sziasztok. sikerült végül a baba?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem....

Ha már több napja késik és negatív a tesztem, de semmi tünetem nincs, lehetek még babás?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz ismételd meg a tesztet és ha nem jön meg fordulj orvoshoz.

Szerintem lehetsz ismételd meg a tesztet és ha nem jön meg fordulj orvoshoz.
nekem 14 nap késéssel megjött... de persze lehet még bármi.
Nem szedtél a közelmúltban valamilyen antibiotikumot? Ugyanis az atb megzavarja a peteérést. Én így lettem terhes a harmadik babával. Jelenleg 17 hetesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked! Nem szedtem semmit, lehet 1 késõi peteérés vagy ilyesmi. Remélem semmi komoly. A babának örülnék a legjobban :) )
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem lassan 1 hónapja késik és nem vagyok terhes:-( Minden tesztem negatív lett, még a laborom is:-(
Nekem egy hetet késett és még a 4-ik napon negativ volt, de már a 6-ik este pozi lett.szerintem várj még és tesztelj, ha negativ mindenképp menj el dokihoz.

Van 2 terhességi tesztem az egyik negatív a másikon halvány a 2 csík egymás után csináltam a teszteket. De terhességi tüneteim vannak de most olyan problémám van h vizes szokott lenni a lábam de nem merem be venni a vízhajtót. Mit csináljak ilyenkor?

Legjobb válasz: Az lesz a legjobb, ha elmész nõgyógyászhoz és megvizsgál, hogy várandós vagy-e vagy sem, és megmutatod neki a lábadat,õ pedig eldönti, mi a teendõ. Egyébként a kismamáknak a terhesség váge felé szokott vizesedni a lábuk és olyankor írnak nekik vízhajtót.

Az lesz a legjobb, ha elmész nõgyógyászhoz és megvizsgál, hogy várandós vagy-e vagy sem, és megmutatod neki a lábadat, õ pedig eldönti, mi a teendõ. Egyébként a kismamáknak a terhesség váge felé szokott vizesedni a lábuk és olyankor írnak nekik vízhajtót.
A kérdező hozzászólása: El megyek a nõgyógyászhoz mert mindenféle képen el akartam menni.Amúgy már régóta van gondom a vizességgel nem csak most jelentkezett.Csak most nem merem be venni a vízhajtót
Nekem terhesen sem adtak vízhajtót, a doki viszont azt mondta, ha csökkenteni akarom, akkor naponta két és fél -három liter vizet igyak meg, és igaza volt, annyit pisiltem mint egy ló, és látványos volt a változás.

Lányok, van itt olyan, akinek a tesztje poz. és mégsem volt terhes? Olyan van, akinek poz. A tesztje, de barnás, rózsaszínes folyása van és fáj a háta? Mire utalhat ez?

Tudom,hogy hülye kérdés,de annyi mindent hall az ember.

Legjobb válasz: Ez bizony terhességre utal... Meglepõdnék, ha nem lennél az. Pozitív irányba nagyon ritkán csal.

Ez bizony terhességre utal... Meglepõdnék, ha nem lennél az. Pozitív irányba nagyon ritkán csal.
Pozitív irányba nem csal a teszt, mert magátol nem lesz hcg. olyan lehet hogy beágyazódott de közben levállik és egy spontán korai vetélésed lesz, ezt pár évvel ezelött mikor még nem volt teszt vagy nem voltak ennyire érzékenyek ki sem mutatta, max megjött és ennyi. De lehet barnásod, és még is terhes vagy.
3-ik vagyok. Akkor ez tuti baba! Tényleg gratulálok! :) :) Vigyázz magatokra! Utolsónak: Téves pozitív teszt csak akkor lehet ha idõn túl jelenik meg, ill. rajta van a tájékoztatón az is mi produkálhat még hamis eredményt. De most nem ez a téma. :)
Szerintem ha idõben jól látható pozitív a teszt (nem idõn túl és nem csak a helye mert manapság mindenki ilyet lát) akkor valószínû hogy terhes vagy! Nekem olyan volt, hogy annó a clearblue idõn túl (kb fél óra) lett hajszál vékonyan pozitív, és nem csak egyszer, és csak barnáztam menzi helyett. Majd kiderült hogy PCOS-em van. :( De, mivel a tesztek idõn túl adnak hamis pozitív eredményt, a barnázás azért volt mert nem volt tüszõrepedésem...Nálad nem kell ilyen miatt aggódni. Így igaz még doki nem igazolta, de szerintem gratulálok! Egy kismama
A kérdező hozzászólása: Nem volt idõn túli, szépen látható a két vonal, jó pár embernek megmutattam, mert azt hittem, hogy csak oda képzelem, de õk is látták!Holnap este kell dokihoz mennem, ott minden kiderül, alig várom!Köszööm a válaszokat!Sok sikert mindenkinek!!!!!!Vigyázzatok magatokra!
A kérdező hozzászólása: Ja, még ma is látszott a csík(tegnap reggel teszteltem), de mostanra már halványodott
nekem azt mondták, hogy hamis pozitív teszt nincs, a pozitív babát jelent.a barnázás viszont nem mindig jó, én gyógyszert kaptam rá.ma vagyok 24 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, holnap este olyan 21:00 körül megírom, mi volt az orvosnál!!!!!
szia lett babád?

Mult héten negativ lett a tesztem. De ugyan ugy állandoan éhség érzetem van, hiztam 3kg, cickoim feszesebbek, nagyobbak és hányingerem szokot lenni és tul érzékenyebb lettem van amin elsirom magam. És nem jött meg. Ez mittöl van? Ha a teszt negativ.

Legjobb válasz: Hát ezek erõsen terhes gyanús tünetek! Nekem is ugyan ezek voltak a tüneteim. Lehet, hogy korán csináltad a tesztet, ismételd meg, vagy vegyél másik fajtát. Sok sikert! :-)

Hát ezek erõsen terhes gyanús tünetek! Nekem is ugyan ezek voltak a tüneteim. Lehet, hogy korán csináltad a tesztet, ismételd meg, vagy vegyél másik fajtát. Sok sikert! :-)
A teszt nem mindenkinek mutatja ki a pozitívat, ha terhes! Szerintem próbálj meg újra tesztelni és ha megint negatív akkor menj el dokihoz! Mióta késik egyébként?Sok sikert! 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: oksa tesztelek akkor mégegyet köszönöm a válaszokat
Tévedhetett a teszt vagy csak még nincs megfelelõ szintû hcg a vizeletedben ahhoz, hogy kimutassa a pontos eredményt.Mivel 1 hét eltelt azóta javaslom kísérelj meg még egy tesztet.Mikor kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: hát ezen a hét elején kellet volna megjönnie.De semmi.
Akkor tesztelj és feltétlenül írd meg az eredményt!:-))Korán csináltad!
Mindenképp tesztelj, de nekem ez a 3 kg-os hízás nagyon fura. Ennyit azért a legelején egybõl nem szoktak felszedni a kismamák. Az is lehet, hogy felborult a hormonháztartásod.
Csinálj még egy tesztet, barátnõmnél is ez volt amikor az elsõ babáját várta, hogy az elsõ teszt negatívat mutatott. Ez a 3 kg plusz viszont igencsak terhességre utal, nekem eddig mindhárom terhességem úgy indult, hogy a mérleg 5 kg-val mutatott többet (amúgy emnstruáció ideje alatt +3-at szokott), az alakomon viszont nem látszott, a legszûkebb ruháim sem feszültek jobban rajtam. Ez azért van, mert sokaknál már a fogantatás pillanatától megduzzadnak a mirigyek, megnövekszik a víz mennyisége a szervezetben stb.

Negatív lett a tesztem de nem vagyok nyugodt. Mit tegyek?

3 hónapja mióta együtt vagyunk a barátommal rendszeresen megjött ennek ellenére furcsállom a pocakomat mert mintha növekedne(a barátn?im szerint csak bebeszélem magamnak) az utolsó együttlétünk kb. 4 hét elteltével csináltam egy tesztet(Medi Labosat)ami negatív lett.A mostani menszeszemnek még nem kell megjönnie így nem tudom hogy fog e késni vagy sem.Nem lenne még itt a babázás ideje ezért nagyon félek.Mit csináljak ha a pocak dolgon kívül nincs más furcsa jel?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodj meg, valószínûleg a barátnõidnek van igaza, és csak bebeszéled magadnak! Ha terhes is lennél, még valószínûleg nem nõne a hasad, ellenben fájna melled, vagy émelyegnél, vagy folyton álmos lennél stb. Ha nagyon aggódsz, a stressz miatt is késhet majd a mensid, késéskor csinálhatsz egy tesztet hogy megnyugodj. (Addig a teszt sem mutat ki semmit) Emlékszem amikor még nem akartam babát én is jártam hasonló cipõben, mert az ember annyira be van tojva :), hogy már minden apró jelet terhességnek vél magán! Nyugi, nem vagy terhes!

Szerintem nyugodj meg, valószínûleg a barátnõidnek van igaza, és csak bebeszéled magadnak! Ha terhes is lennél, még valószínûleg nem nõne a hasad, ellenben fájna melled, vagy émelyegnél, vagy folyton álmos lennél stb. Ha nagyon aggódsz, a stressz miatt is késhet majd a mensid, késéskor csinálhatsz egy tesztet hogy megnyugodj. (Addig a teszt sem mutat ki semmit) Emlékszem amikor még nem akartam babát én is jártam hasonló cipõben, mert az ember annyira be van tojva :) , hogy már minden apró jelet terhességnek vél magán! Nyugi, nem vagy terhes!

Ma reggel pozitív lett a tesztem! :-) De lehet attól is poz h ha azt érzékelné h megfog jönni?

Vagy babás vagyok tényleg? :-)

Legjobb válasz: Nagyon gratulálok Neked!!! :))) Én is ma reggel teszteltem pozitívat, X-epil és Clearblue teszttel! Alig akarom elhinni!

Cavalli: nekem borzasztóan fáj a derekam tegnap reggel óta, továbbá lehet viccesnek tûnhet de nagyon fázom még ilyen jó idõben is, különösen a lábfejeim.. :) Tegnap este nagyon erõsen "mindjárt megjön" érzésem volt, de még aznap elmúlt, és se elõtte-se utána nem éreztem, hogy meg akarna jönni. De ezen kívül se mellfájdalom, se duzzadtság, se hányinger, se semmi. Talán annyi, hogy akkora hasam van, mint egy hordó, szóval puffadt vagyok egy kicsit :)
Nagyon gratulálok Neked!!! :) )) Én is ma reggel teszteltem pozitívat, X-epil és Clearblue teszttel! Alig akarom elhinni!
Ha szép erõs a teszted akkor tuti babás vagy. Attól nem lesz pozi hogy meg kellene jönni-e. Esetleg képet tudsz mutatni ?? És Gratulálok !!!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem múlthéten volt az h minden nap este volt hányingerem... Ma reggel óta h tudom h tényleg babás vagyok éhes vagyok, de közbe nincs is étvágyam hányingerem is van...a mellbimbóm érzékeny a hasamat nagyobbnak látom meg néha mintha belenyilalna méhembe :S meg mintha émelyegnék de úgy kb. ennyi de lehet késõbb rosszabb lesz vagy semmit nem fogok érezni... Most már csak arra várok választ h remélem jó helyen van a babácskám :) A többieknek is boldog babavárást! :D
Nekem rendszertelen, így 28 nappal számolok, akkor hétfõn kellene megjönnie, de percenként van olyan érzésem, hogy megjött, pedig nem... Milyen tüneteid vannak? Nekem mensi elõtt annyira nem szoktak erõs tüneteim lenni, de most elég erõs premensis tüneteim vannak, görcsökkel, émelygéssel.
Cavalli: Nekem hétfõn kellett volna megjönnie, ma szombat van. A ciklusaim általában 31 naposak, ma pedig a 36. nap lett volna...:)
Mennyi idõ után csináltatok tesztet? Minden úgy kismamának nagyon nagyon gartulálok!!!!!! :) ))
Csak a baba(nagyon ritka esetben ciszta) tudja "rávenni+ a szervezetet, hogy azt a hormont termelje, amit kimutat a terhességi teszt!! :) Szóval én is beállok a sorba, hogy gratuláljak!! :) Itt meg fel tudsz tölteni képet, majd belinkeled ide válaszba: http://www.kepfeltoltes.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a gratulációkat csináltam képet de nem tudom hogy kell feltölteni :S
ha azt is "érzékelné, h meg fog jönni", akkor a terhességi tesztnek nem lenne semmi értelme :-) gratulálok a babához!
1hete émelygek, nagyon rosszul vagyok, sokszor úgy érzem hánynom kell. Eddig én is fáztam napon is. Nekem még neg. volt a teszt. Holnapra nem várom. Remélem nem csak kényeskedem, hanem van oka a rosszulléteknek. Szerdán tesztelek, ha nem jön meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!