Találatok a következő kifejezésre: A teszt nap után mutatja (33 db)

ha jól tom 2-3 nap
nézd ha az aktus napján megfogan a zigóta annak legalább 6 nap a beágyazódási ideje. De az esetek többségében a sperma tök jól elvan pár napot amíg megérik a petesejt és akkor támadja be. Amit az orvos is javall: várható menstruáció idején érdemes már csinálni.
az aktus utáni 7ik napon már kimutatja! és egyet jól jegyezz meg minden csík csík akár halvány akár erõs!!!
A kérdező hozzászólása: kõsznõm mindenkinek a válaszokat.

A terhességi teszt hány nap után mutatja ki, hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: Beágyazódás után 3 nappal mutatják ki az érzékeny tesztek a terhességet, ez az aktus után kb 14 nap.

Beágyazódás után 3 nappal mutatják ki az érzékeny tesztek a terhességet, ez az aktus után kb 14 nap.

Ha valaki terhes hány nap után mutatja ki a teszt?

Legjobb válasz: Aktus után kb 14 nap.

Aktus után kb 14 nap.
HCG a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még kell 1-2 nap, mire kimutatható lesz.
Attól függ, milyen tesztet veszel. Van amelyik 3 nap után megbízható eredményt mutat. De ha elolvasod a használati útmutatót, elsõ kézbõl kapod az infót!
De az a teszt is a beágyazódástól számított harmadik napon mutat eredményt!
Így van, beágyazódástól számított 3 nap, nem pedig az aktustól, vagy feltételezett peteéréstõl. Ugyanis a beágyazódás a megtermékenyülés után 7-10 nap, és csak azután kezd el hcg-t termelni a szervezet, amit a teszt kimutat. Úgyhogy általános esetben kb. aznap, mikor meg kéne jönnie a menzesznek. Esetleg 1-2 nappal elõtte, de van hogy csak utána mutatja ki. De aktustól számítva meg kb. 14 nap.

A Prompt midstream nevű vizeletsugaras (hcg) terhességi teszt az eseménytől hány nap után mutatja ki, hogy történt-e valami?

Sajnos err?l se a dobozán, se a használati utasításán nem írnak és a neten sem találtam információt. Arra gondoltam hátha valaki többet tud róla?

Legjobb válasz: Ha nem írja akkor átlagban kell gondolkozni. Két hét után már biztosan ki fogja mutatni. A gyógyszertárban kérdezted már? Õk többet tudnak talán mondani errõl.

Ha nem írja akkor átlagban kell gondolkozni. Két hét után már biztosan ki fogja mutatni. A gyógyszertárban kérdezted már? Õk többet tudnak talán mondani errõl.

Terhesegi tesztet keszitetem a tegnap. Negativ lett de nem tudom h biztos. Hany nap utan mutatja ki a teszt?

a mult hetvegen lefekudtem a baratommal,de csak megszakitasos modszert alkalmaztunk.megkellett volna jojon a mensim a mult szerdan de nem jott meg,azon este ujbol lefekudtem vele,akkor ovszert alkalmaztunk.meg mindig nem jott meg es a tegnap keszitettem egy tesztet,negativ lett.bizhatok benne??vagy ha meg nem hany nap mulva keszitsek egy ujabbat h biztosra menjek????elore is kosz a valaszokat!!

Legjobb válasz: Ket het a tuti a beagyazodas miatt, de amugy ez rajta van a papiron, amit a teszt melle adnak.

Ket het a tuti a beagyazodas miatt, de amugy ez rajta van a papiron, amit a teszt melle adnak.
Szia! Nekem 4 nap késés után pozitív lett a tesztem! Mondjuk attól is függ milyet használtál. Eltelt már egy hét, lehet, hogy nem vagy terhes. Pár napot várhatsz a következõ teszttel, hátha addigra meg is jön.

A teszt hány nap után mutatja ki a terheséget?

Legjobb válasz: Ha nem érkezik meg a várt idõpontban a mensid, akkor már lehet próbálkozni a teszttel, az érzékenyebbek már kimutatják. Akinél nem olyan gyorsan nõ a hcg szint, azoknál még akkor is csak negatívat jelez, de érdemes 1 hét múlva ismételni.

Ha nem érkezik meg a várt idõpontban a mensid, akkor már lehet próbálkozni a teszttel, az érzékenyebbek már kimutatják. Akinél nem olyan gyorsan nõ a hcg szint, azoknál még akkor is csak negatívat jelez, de érdemes 1 hét múlva ismételni.
5 -6hetes terhesseget mutatnak ki.az utolso mensi elso napjatol, tehta ahogy elottem irta a valaszolo, az esedekes mensi kimaradasa utan.
Én olyan pisilõs tesztet használtam, ami már 3 napos terhességet kimutat a beágyazódást követõen. (Gabriel gyorsteszt)

Ha biztosan megtermekenyultel legkevesebb hany nap utan mutatja ki teszt a megtermekenyulest kovetoen?

tehat ha en pontosan tudom a peteeresem es akkor volt aktus is es sikerult akkor hany nap mulva erdemes elvegezni a tesztet?

Legjobb válasz: hiába tudod pontosan, a válasz így is a kimaradt menses. persze van, aki 10 nappal pé. elõtt már látta a csíkját, de nem ez az átlag, viszont elég pocsék kedved lehet tõle, szóval türelem.

hiába tudod pontosan, a válasz így is a kimaradt menses. persze van, aki 10 nappal pé. elõtt már látta a csíkját, de nem ez az átlag, viszont elég pocsék kedved lehet tõle, szóval türelem.
Azért nem lehet pontos választ adni erre a kérdésre, mert a megtermékenyüléstõl a beágyazódásig nem azonos idõ telik el mindenkinél, az idõ 7 és 12 nap közé esik, és nem tudhatod, Te melyik csoportba tartozol. A petevezetõben végig kell vándorolnia a megtermékenyült petesejtnek, és ez egyénenként eltérõ idõt vesz igénybe. Ehhez jön hozzá, hogy a beágyazódást követõen 2-3 napra van szükség, amíg elég HCG termelõdik, amit már kimutat a teszt a vizeletbõl. Ha az összes bizonytalansági tényezõt összeadod, akkor két hetet kapsz kb., ami általában egybe esik a következõ esedékes vérzés idõpontjával, ezért szokták javasolni, hogy akkor teszteljünk, és ne hamarabb. Egyik gyerekemmel én aktus utáni 9. napon émelyegtem és csúnyán szagérzékeny voltam, mivel ilyet "csak terhesen" érzek, ezért másnap teszteltem, erõs pozitívat. Ezeket a tüneteket ugyanis már a megemelkedett HCG szint okozza.
A kérdező hozzászólása: ertem.. koszonom a valaszokat. Masodik! : 9.nap? :) az nem semmi :)
legkorábban a 9. napon de ez nagyon ritka! Én a 14. napon tesztelnék, mert nem szeretek feleslegesen csalódni :)
Azért az nem annyira vidámító, amikor a terhesség feléig napi 24 órában hányingered van és lefogysz 47 kilóra. Én szívesen elcseréltem volna, ha ezért "cserébe" csak három héttel késõbb tesztelek pozitívat... :D De a lényeg a baba! Neked is ezt kívánom! második
10ik naptól már esetleg kimutatható egy nagyon érzékennyel, de legbiztosabb a 14-ik nap. Egy kis megjegyzés: a PETESEJT termékenyül meg és nem te.
A kérdező hozzászólása: utolso! koszonom. bocsi a felre irasert, a lenyeg hogy ertettetek mire vagyok kivancsi ;)

Peteérés/beágyazódás után hány nappal késöbb mutatja ki a teszt a terhességet?

Jól tudom,hogy ha 14.-én volt peteérésem akkor a beágyazódás 20.-án lesz(persze csak ha összejött)? Ez után hány napot kell várni a tesztel? Azt olvastam,hogy 3 nap után kimutatja,de ez biztos?

Legjobb válasz: Szia, Clearblue teszttel már 24-e után megpróbálhatsz tesztelni. Kb 10 napot kell számolni a peteéréstõl, illetve a nem várt mensitõl vissza 4 napot. Corax Be sure is kimutatta nekem 4 nappal nem várt menstruáció elõtt. Azonban nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán. Az elmaradt menstruáció napján viszont legtöbb esetben már bármelyik teszt kimutatja.

Szia, Clearblue teszttel már 24-e után megpróbálhatsz tesztelni. Kb 10 napot kell számolni a peteéréstõl, illetve a nem várt mensitõl vissza 4 napot. Corax Be sure is kimutatta nekem 4 nappal nem várt menstruáció elõtt. Azonban nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán. Az elmaradt menstruáció napján viszont legtöbb esetben már bármelyik teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Meg fogom csinálni 24.-én:-) pluszba azért is akarom megtudni, még 31.-e elött, hogy tudjam, hogy szilveszterkor szabad-e innom, mert ha baba van, akkor csak a gyümölcslé marad:-)
Akkor se keseredj el, ha esetleg nem jön meg, és negatív a teszted. Valaki csak egy hét késésnél kap pozitív eredményt. Ez attól függ, milyen hamar történt a beágyazódás.

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

Mennyi idö után mutatja ki a teszt a terhességet? Ha jol tudom beágyazodás után 3 nappal.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg neki idõben és már késik 1-2 napja, akkor már kimutatja valószínûleg. Elõtte csalhat a teszt (negatívat mutat, de ettõl még lehet terhes). Meg kell várni, hogy késsen. Ha ekkor is negatív,és pár napon belül nem jön meg, akkor meg kell ismételni a tesztet, ha negatív akkor is, akkor pedig egy orvost kell felkeresni.

Ha nem jön meg neki idõben és már késik 1-2 napja, akkor már kimutatja valószínûleg. Elõtte csalhat a teszt (negatívat mutat, de ettõl még lehet terhes). Meg kell várni, hogy késsen. Ha ekkor is negatív, és pár napon belül nem jön meg, akkor meg kell ismételni a tesztet, ha negatív akkor is, akkor pedig egy orvost kell felkeresni.
A vélt fogamzástól számított kb. két héttel már mutathat valamit a teszt. A beágyazódástól számított 3 napot erõsen feltételes módban kell érteni. Kimutathatja, de nem minden esetben és nem mindenkinél.
A kérdező hozzászólása: hát mert a barátnöm ellégé idegeskedö tipus bármin idegeskedik és mindig hasa féj meg hányingere van igy sosem lehet tudni i van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!