Találatok a következő kifejezésre: A teszt nap után (305 db)

Lombik beültetés után a 10. nap után lehet még pozitív a tesztem, vagy ha terhes lennék akkor már ET+10. napon kimutatná a teszt? Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál,hány naposan lettek beültetve az embriók? Nekem a Gabriel teszt ilyenkor már halványan pozitív volt úgy emlékszem.

Milyen tesztet használtál, hány naposan lettek beültetve az embriók? Nekem a Gabriel teszt ilyenkor már halványan pozitív volt úgy emlékszem.
A kérdező hozzászólása: 10-es tesztet csináltam, 5 naposan kaptam vissza

Tesztelt valaki a 40. nap után mutatta ki a teszt a babát? És a 40. nap előtt tesztelt negatívat is? Pontosan hányadik napon tesztelt pozitívat, ha van ilyen?

Legjobb válasz: Nekem kb a 61nap környékén mutatott csak halvány pozit.Már 27+4hetes vagyok.:)Elötte se a dokki nem látott semmit se a teszt nem mutatott +.

Nekem kb a 61nap környékén mutatott csak halvány pozit.Már 27+4hetes vagyok.:) Elötte se a dokki nem látott semmit se a teszt nem mutatott +.
Elötte is csináltam tesztet.Az mind negativ lett.Hát gondolom addig nem is voltam terhes mig a teszt ki nem mutatta elég rendszertelenül jött meg.Febr.2-án volt meg utoljára én valamikor április közepe vége felé mentem dokihoz, mert babán dolgoztunk és idegesitett, hoghy miért nem jön meg és miért negativ a teszt.A doki csak megvastagodott nyálkahártyát látott.Egy hét mulva kellett vissza mennem, a vizelet tesztem amit a laborba leadtam se volt egyértelmü és ezért kértek uj mintát.Hu remélem érthetö volt.:)
A kérdező hozzászólása: Elõtte is teszteltél?Vagy csak az volt az elsõ ami pozitív lett?
A kérdező hozzászólása: És hogy hogy nem látott semmit a doki?
A kérdező hozzászólása: Ez egyébként egy nagyon ritka eset vagy hallottál már hasonlóról?vagy a dokid mit mondott hallott már ilyenrõl?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, érthetõ volt.De gondolom akkor a mensi elmaradása után is próbálkoztatok, és akkor valószínûleg akkor eshettél teherbe.De gondolom ez késõbb a babád méreteibõl körülbelül ki is derült.Szóval így volt?Kérlek válaszolj.Nagyon érdekelne.
Igen, folyamatosan probálkoztunk.Épp ezért nem a mensitöl számolták már a pici korát hanem az uh alapján.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, és sok egészséget meg nagyon boldog babavárást kívánok neked.Szia.Erzsó voltam.
Köszönöm szépen.És kivánom, hogy minnél elöbb te is átélhesd a várandoságot!:)

Tesztelt valaki a 40. nap után mutatta ki a teszt a babát? És a 40. nap előtt tesztelt negatívat is? Pontosan hányadik napon tesztelt pozitívat, ha van ilyen?

Legjobb válasz: Én 28 napos ciklusnál a 38. napon teszteltem egyértelmû pozitívat, elõtte negatív volt.

Én 28 napos ciklusnál a 38. napon teszteltem egyértelmû pozitívat, elõtte negatív volt.
En eleg koran teszteltem pozit, de nagyon nagyon halvany.

Ebben a hónapban nem volt pém (clostis hó). Hőmérőzés alapján, és Lh teszt alapján nem igazolható. Szinte a 12-ik naptól majdnem minden nap éreztem a petefészkeim. A hőm a 25 nap után ment fel. Ha nincs pé, a mensi előtti PMS tüneteket sem érzem?

Az anovulációs ciklus végén is lehet a hasszúrkálásokat érezni?

Legjobb válasz: Ezeknek a hormon tablettáknak egyéntõl függõen eltérhet a hatása, de én úgy tudom, hogy ez a bogyó segíteni szokott összehozni a peteérést. Az tény, hogy nem egy ciklus alatt rendezõdik a pé. Vagy az sem kizárt, hogy a hõd nem véletlenül ugrott fel 25-én. Hallottunk már olyat, hogy ciklus vége felé közeledve volt pé és baba lett belõle! Mikor kellene megjönnie a nem vártnak?

Ezeknek a hormon tablettáknak egyéntõl függõen eltérhet a hatása, de én úgy tudom, hogy ez a bogyó segíteni szokott összehozni a peteérést. Az tény, hogy nem egy ciklus alatt rendezõdik a pé. Vagy az sem kizárt, hogy a hõd nem véletlenül ugrott fel 25-én. Hallottunk már olyat, hogy ciklus vége felé közeledve volt pé és baba lett belõle! Mikor kellene megjönnie a nem vártnak?
A kérdező hozzászólása: Holnap. :( Majd meg halok úgy fáj a hasam :(((((( Teljesen kétségbeestem. :( Nem azért mert nem sikerül a babó, hanem az a tény, hogy tudom hogy nem mûködöm rendesen. :((((( Ez a hõm: http://ciklus.hu/images/diagramok/2b11208c37aa0f2f60eb8fef8a..
1. válaszoló vagyok. Ne ess kétségbe! Nem lesz semmi baj, de ez a hónap tényleg nem volt valami tökéletes. Úgy olvastam, hogy a Clostyt csak 3 hónapig lehet folyamatosan alkalmazni. Neked ez volt az elsõ? Azt kívánom, hogy jöjjön meg rendesen a "nem várt", aztán rendezõdjön a hormon háztartásod és hidd el nálatok is megjön a gólya! Kitartás, sok erõt küldök neked!!!

Kimutatja a teszt aktus után 24 nappal a terhességet? (25-ös x-epil csík)

Most a 38. napon vagyok utoljára a 24. napon csináltam tesztet az együttlét után. Amúgy tablettát szedek pontosan, de hát sose tudni...

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Akarom mondani, akkor már kimutathatja. Úgy értettem, hogy az aktus utáni napon. Bocsi
Igen, kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Semmi gond! Én is úgy gondolom, hogy kimutatja, de azért rákérdeztem.
Kimutathatja, pozitív lett?
A kérdező hozzászólása: Azóta csináltam még vagy 2 tesztet, minden negatív

Utrogestant abbahagytam, mert negatív lett a teszt PÉ után 14 nappal. Azóta tegnap dél óta barnázgatok. De vérzés sehol. Ez normális? Vagy lehet terhességtől is?

1 hete vastag nyálkahártyát látott a dokim csak.16mm.

Legjobb válasz: Lehet attól is én tesztelnék még egyszer, mondjuk Clearblueval, de az is lehet, hogy 1-2nap és jön a rendes vér is.

Lehet attól is én tesztelnék még egyszer, mondjuk Clearblueval, de az is lehet, hogy 1-2nap és jön a rendes vér is.
meg fog jonni rendesen 2-3 nap mulva. ezt a gyogyszer okozta
A kérdező hozzászólása: Megjött reggelre rendesen, köszönöm a válaszokat!

Lehetseges, hogy 4-5 nap menzesz keses utan meg ne mutassa ki a teszt, vagy eppen negativat mutat?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat teszthiba, alacsonyabb HCG szint, stb. miatt. Elõbbi nem éppen ritka jelenség, legjobb barátnõmnek se mutatta ki a babát a teszt, pedig kettõt vett. Alacsonyabb HCg szint pedig elõfordulhat akkor, ha éppen nem félidõben volt a fogantatás, így a késés után 4-5 nappal még nincs meg a teszt által érzékelt mennyiség. (Van, ahol 10, 20, 25 vagy 50 mmol az, ahol a teszt pozitívra vált. Ha te pl. 50-eset vettél, de a szervezetedben még átlag 30 mmol HCG termelõdik, a teszt negatív lesz.) Én azt tudom javasolni, hogyha nem szeretnél tesztekre költeni meg 2-3 napokat várni az ismétléssel, (kb. minden 2. nap duplázódik meg a HCG mennyisége a szervezetben) akkor ugorj le a nõgyógyászodhoz, és vizsgáltasd meg magad. Ilyenkor már hüvelyi uh-gal láthat terhességre utaló jeleket, illetve a laboros vizsgálatnál szerintem, nincs megbízhatóbb terhességi teszt.

Igen, elõfordulhat teszthiba, alacsonyabb HCG szint, stb. miatt. Elõbbi nem éppen ritka jelenség, legjobb barátnõmnek se mutatta ki a babát a teszt, pedig kettõt vett. Alacsonyabb HCg szint pedig elõfordulhat akkor, ha éppen nem félidõben volt a fogantatás, így a késés után 4-5 nappal még nincs meg a teszt által érzékelt mennyiség. (Van, ahol 10, 20, 25 vagy 50 mmol az, ahol a teszt pozitívra vált. Ha te pl. 50-eset vettél, de a szervezetedben még átlag 30 mmol HCG termelõdik, a teszt negatív lesz.) Én azt tudom javasolni, hogyha nem szeretnél tesztekre költeni meg 2-3 napokat várni az ismétléssel, (kb. minden 2. nap duplázódik meg a HCG mennyisége a szervezetben) akkor ugorj le a nõgyógyászodhoz, és vizsgáltasd meg magad. Ilyenkor már hüvelyi uh-gal láthat terhességre utaló jeleket, illetve a laboros vizsgálatnál szerintem, nincs megbízhatóbb terhességi teszt.
3-napja késik és ma csináltam 1-tesztet és negativ lett. de még nm jön meg addig van remény. Te csináltál már tesztet???
A kérdező hozzászólása: iegn en csinaltam ma reggel tesztet es negativat mutatott, nagyon remenykedem, hogy baba van, mivel minden mas tunet nagyjabol stimmel, es a hom is magas par napja. Minden esetre meg varok par napot es ujra tesztelek, hatha ezuttal sikeresen
Írj majd kérlek, kíváncsi vagyok... :) nekem vasárnap, hétfõ környékén kell megjönnie, ha addig nem érkezik én is tesztelek jövõhéten :)
A kérdező hozzászólása: jovo heten ujra tesztelek, viszont felek az ujabb csalodastol, neked meg drukkolok :) sok sikert :)
1. vagyok! Nagyon szurkolok nektek, Lányok! Írjatok, mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: sajnos ma megjott :((:((
Nagyon sajnálom, kedves Kérdezõ! :( Kívánom, hogy a következõ hónap kétcsíkos tesztet hozzon!

A Lilly teszt milyen erősségű? Esemény után 1 héttel a kimaradt után 3 nappal mutatna pozitívat? Vagy egy héttel az esemény után még nincs annyi HCG a szervezetben? ÉS ha a 4 nap altt beágyazódik az "akció" után?

Legjobb válasz: A Lily 25-ör érzékenységû, szóval nem a legérzékenyebb. Egyébként akáérmelyik teszttel leghamarabb esemény után 2 héttel érdemes tesztelni, függetlenül attól, hogy mikor maradt ki. Akció után 4 nappal még a méhbe se biztos, hogy leért, nemhogy egyáltalán elkezdett volna beágyazódni. A beágyazódás a 10. nap környékén fejezõdik be, de ekkor még kimutathatatlanul alacsony a HCG szintje.

A Lily 25-ör érzékenységû, szóval nem a legérzékenyebb. Egyébként akáérmelyik teszttel leghamarabb esemény után 2 héttel érdemes tesztelni, függetlenül attól, hogy mikor maradt ki. Akció után 4 nappal még a méhbe se biztos, hogy leért, nemhogy egyáltalán elkezdett volna beágyazódni. A beágyazódás a 10. nap környékén fejezõdik be, de ekkor még kimutathatatlanul alacsony a HCG szintje.
4 nap alatt biztos h nem ágyazódik be.minimum 1 hét, de lehet h több.még várj a teszteléssel mert nem fog mutatni semmit akkor sem ha sikerült.
25-ös. Nekem a nem várt napján, az együttlét után 14 nappal délután már szép pozitív lett. Várj még egy hetet, mert 1 héttel az aktus után még csak beágyazódik, nincs annyi hcg hogy kimutassa!

Peteérés/beágyazódás után hány nappal késöbb mutatja ki a teszt a terhességet?

Jól tudom,hogy ha 14.-én volt peteérésem akkor a beágyazódás 20.-án lesz(persze csak ha összejött)? Ez után hány napot kell várni a tesztel? Azt olvastam,hogy 3 nap után kimutatja,de ez biztos?

Legjobb válasz: Szia, Clearblue teszttel már 24-e után megpróbálhatsz tesztelni. Kb 10 napot kell számolni a peteéréstõl, illetve a nem várt mensitõl vissza 4 napot. Corax Be sure is kimutatta nekem 4 nappal nem várt menstruáció elõtt. Azonban nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán. Az elmaradt menstruáció napján viszont legtöbb esetben már bármelyik teszt kimutatja.

Szia, Clearblue teszttel már 24-e után megpróbálhatsz tesztelni. Kb 10 napot kell számolni a peteéréstõl, illetve a nem várt mensitõl vissza 4 napot. Corax Be sure is kimutatta nekem 4 nappal nem várt menstruáció elõtt. Azonban nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán. Az elmaradt menstruáció napján viszont legtöbb esetben már bármelyik teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Meg fogom csinálni 24.-én:-) pluszba azért is akarom megtudni, még 31.-e elött, hogy tudjam, hogy szilveszterkor szabad-e innom, mert ha baba van, akkor csak a gyümölcslé marad:-)
Akkor se keseredj el, ha esetleg nem jön meg, és negatív a teszted. Valaki csak egy hét késésnél kap pozitív eredményt. Ez attól függ, milyen hamar történt a beágyazódás.

Ovulacio után 10 nappal negatív terhességi teszt! Mennyi az esélye, hogy még is terhes vagyok? Lehet korai volt a teszt? 3 nap múlva kéne megjonni-e! Gabriel tesztet használtam!

Legjobb válasz: 14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!

14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönom a választ!Várok még!
Nekem csak miután elmaradt 1 hét múlva lett pozitív a tesztem... Addig éreztem hogy fáj a mellem de nem úgy mint szokott, hanem, mint amikor Fiamnál a tej indult be... 4 negatív tesztem volt, egy mielõtt meg kellett volna jöjjön (nem elsõbõl), egy másnap amikor meg kellett volna jöjjön (elsõ vizeletbõl) és mind a kettõ negatív lett... itt gyõztek meg hogy a hõgörbe miatt csináljak aznap egy tesztet és az 1 héttel a kimaradás után volt.
Elég sok, szerintem az esélye, hogy mégis terhes vagy! :) Nekem is negatív volt, csak a nemvárom utáni napon lett + ! Azóta már kiderült, lett + teszted?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!