Találatok a következő kifejezésre: A teszt nap (1499 db)

Volt beágyazódáskor vérpecsételés valamelyik kismamának itt? Utána hány nap múlva lett + a teszt?

Nekem tegnap,a ciklusom 21. napján volt kis vérpötty.

Legjobb válasz: Szia! 23. napon volt rózsaszínes, barnás pecsételésem. 26. napon poz. tesz. (most nem jut eszembe, de az a nagyon érzékeny teszt, ami korán már kimutatja), majd 31. napon poz. teszt. Most 5. hónapban vagyok:))) Neked is ugyanezt kívánom!!!

Szia! 23. napon volt rózsaszínes, barnás pecsételésem. 26. napon poz. tesz. (most nem jut eszembe, de az a nagyon érzékeny teszt, ami korán már kimutatja), majd 31. napon poz. teszt. Most 5. hónapban vagyok:) )) Neked is ugyanezt kívánom!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, és kívánok nagyon jó egészséget neked is és a babácskának is:) )))

Lehetseges, hogy 4-5 nap menzesz keses utan meg ne mutassa ki a teszt, vagy eppen negativat mutat?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat teszthiba, alacsonyabb HCG szint, stb. miatt. Elõbbi nem éppen ritka jelenség, legjobb barátnõmnek se mutatta ki a babát a teszt, pedig kettõt vett. Alacsonyabb HCg szint pedig elõfordulhat akkor, ha éppen nem félidõben volt a fogantatás, így a késés után 4-5 nappal még nincs meg a teszt által érzékelt mennyiség. (Van, ahol 10, 20, 25 vagy 50 mmol az, ahol a teszt pozitívra vált. Ha te pl. 50-eset vettél, de a szervezetedben még átlag 30 mmol HCG termelõdik, a teszt negatív lesz.) Én azt tudom javasolni, hogyha nem szeretnél tesztekre költeni meg 2-3 napokat várni az ismétléssel, (kb. minden 2. nap duplázódik meg a HCG mennyisége a szervezetben) akkor ugorj le a nõgyógyászodhoz, és vizsgáltasd meg magad. Ilyenkor már hüvelyi uh-gal láthat terhességre utaló jeleket, illetve a laboros vizsgálatnál szerintem, nincs megbízhatóbb terhességi teszt.

Igen, elõfordulhat teszthiba, alacsonyabb HCG szint, stb. miatt. Elõbbi nem éppen ritka jelenség, legjobb barátnõmnek se mutatta ki a babát a teszt, pedig kettõt vett. Alacsonyabb HCg szint pedig elõfordulhat akkor, ha éppen nem félidõben volt a fogantatás, így a késés után 4-5 nappal még nincs meg a teszt által érzékelt mennyiség. (Van, ahol 10, 20, 25 vagy 50 mmol az, ahol a teszt pozitívra vált. Ha te pl. 50-eset vettél, de a szervezetedben még átlag 30 mmol HCG termelõdik, a teszt negatív lesz.) Én azt tudom javasolni, hogyha nem szeretnél tesztekre költeni meg 2-3 napokat várni az ismétléssel, (kb. minden 2. nap duplázódik meg a HCG mennyisége a szervezetben) akkor ugorj le a nõgyógyászodhoz, és vizsgáltasd meg magad. Ilyenkor már hüvelyi uh-gal láthat terhességre utaló jeleket, illetve a laboros vizsgálatnál szerintem, nincs megbízhatóbb terhességi teszt.
3-napja késik és ma csináltam 1-tesztet és negativ lett. de még nm jön meg addig van remény. Te csináltál már tesztet???
A kérdező hozzászólása: iegn en csinaltam ma reggel tesztet es negativat mutatott, nagyon remenykedem, hogy baba van, mivel minden mas tunet nagyjabol stimmel, es a hom is magas par napja. Minden esetre meg varok par napot es ujra tesztelek, hatha ezuttal sikeresen
Írj majd kérlek, kíváncsi vagyok... :) nekem vasárnap, hétfõ környékén kell megjönnie, ha addig nem érkezik én is tesztelek jövõhéten :)
A kérdező hozzászólása: jovo heten ujra tesztelek, viszont felek az ujabb csalodastol, neked meg drukkolok :) sok sikert :)
1. vagyok! Nagyon szurkolok nektek, Lányok! Írjatok, mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: sajnos ma megjott :((:((
Nagyon sajnálom, kedves Kérdezõ! :( Kívánom, hogy a következõ hónap kétcsíkos tesztet hozzon!

Az ovu tesztem a 15. napon volt uo 2 csíkos, se előtte se utána nem jelzett. Ez mit jelent? Az ovutesztnek több napot kell mutatnia? Ez a 4. gyógyszermentes hónap és 2 hónapja próbálkozunk. Ma vagyok a 29. napon és 2 napja barnázok, teszt negatív.

Van már egy 2 éves lányunk, aki nehezen sikerült. Köszönöm válaszotokat.

Legjobb válasz: az ovu-teszt van ainek egy napig,de van akinek 2napig mutat pozitívat.ez a normális.hormonális problémákra mutat a 3,vagy annál több napos pozitív ouve teszt.na most,akkor vagy a legtermékenyebb,amikor a teszt elõször vált negatívba,a te esetedben ez a cikludos 16.napja volt.innentõl az érett petéd 12max24óráig élt.ha eközben találkozott a hímivarsejtekkel,akkor nagy a valószínûsége,hogy összejött a gyerkõc.hiszen az ovu-tezst nem azt mutatja mikor VAGY termékyeny,hanem hogy mikor LESZEL az.a spermiumok 3naponta termelõdnek újra és akár 5napig is elélnek a petevezetékben.a legmegfelelõbb nap,mikor próbálkoznotok kellett volna:a ciklusod 15.napja.ha összejött,gratulálok,ha nem,aggodaloma semmi ok,minden hónap egy új esély:-) szerintem ha most barnázol,az nem baba.de szorítok!

az ovu-teszt van ainek egy napig, de van akinek 2napig mutat pozitívat.ez a normális.hormonális problémákra mutat a 3, vagy annál több napos pozitív ouve teszt.na most, akkor vagy a legtermékenyebb, amikor a teszt elõször vált negatívba, a te esetedben ez a cikludos 16.napja volt.innentõl az érett petéd 12max24óráig élt.ha eközben találkozott a hímivarsejtekkel, akkor nagy a valószínûsége, hogy összejött a gyerkõc.hiszen az ovu-tezst nem azt mutatja mikor VAGY termékyeny, hanem hogy mikor LESZEL az.a spermiumok 3naponta termelõdnek újra és akár 5napig is elélnek a petevezetékben.a legmegfelelõbb nap, mikor próbálkoznotok kellett volna:a ciklusod 15.napja.ha összejött, gratulálok, ha nem, aggodaloma semmi ok, minden hónap egy új esély:-) szerintem ha most barnázol, az nem baba.de szorítok!

Tudom sokan fel teszik ezt a kérdést. De ma volt a 6. napja hogy késik, a teszt negatív, 11 napja hogy együtt voltam a párommal. Szóval csináljak újat?

néha görcsölgetek, a mellem is feszül egy picit, és nem régiben volt egy hüvely heveny gyulladásom bár nem tudom ez mennyire befolyásolja a késést..

Legjobb válasz: 14 nap általában kell, hogy a teszt kitudja mutatni a terhességet! Nyugi! Pár nap és új teszt!

14 nap általában kell, hogy a teszt kitudja mutatni a terhességet! Nyugi! Pár nap és új teszt!
igen, szerintem is csinálj újat
2-3 nap múlva csinálj újat, akkor már biztosan kimutatja, hogy sikerült e.

4. -ik napja kesik a menziszem, ma a teszt negativ lett. Mennyire nyugodhatok meg, hogy biztos a teszt eredmenye? Tiz eve pontosan 28 napra jon meg. Volt valaki akinek eloszor negativ lett a teszt, csak kesobb +? es mennyivel kesobb?

mennyit varjak egy ujabb tesztre?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy, akkor napról napra nõ a Hcg szint, így várj 2-3 napot, és ha addig sem jön meg, akkor csinálj még egy tesztet. A mostani teszted még 2 wesélyes. Vagy valóban nem vagy terhes, csak valami hormonális ok miatt késik a menszid, vagy terhes vagy, csak még annyira korai a terhességed, hogy a teszt nem mutatta ki. Ez teszttõl is függ, milyen érzékenységû.

Ha terhes vagy, akkor napról napra nõ a Hcg szint, így várj 2-3 napot, és ha addig sem jön meg, akkor csinálj még egy tesztet. A mostani teszted még 2 wesélyes. Vagy valóban nem vagy terhes, csak valami hormonális ok miatt késik a menszid, vagy terhes vagy, csak még annyira korai a terhességed, hogy a teszt nem mutatta ki. Ez teszttõl is függ, milyen érzékenységû.
Szerintem nem kell várnod csinálj többféle tesztet. Amúgy meg lehet hogy ott van nagyon halványan az a csík. Nincs véletlen képed róla? ha meg tényleg negatív a többi is akkor lehet hogy csak ez a bolond meleg teszi.
A kérdező hozzászólása: nem volt egy szal halvany csik sem!tudom, mert a testveremnek halvanycsikos tesztje volt:)
tesod (is) terhes? :) mennyi idõsek vagytok?

11 nappal fogantatás után ki kimutatná már a teszt?

Legjobb válasz: teszt függõ. Nekem a 10-es erõsségû teszt már a 9. napon mutatta. (bár ikreknek indultak, így lehet magasabb volt a hcg szintem) Sok anyukát ismerek, akinek a 10-es teszt már 10. napon szép erõs volt. A bolti 20-25 ös tesztek talán a 13.napon mutathatják elõször, de ez egyéntõl függ, mert nem egyforma a hcg szint, és a beágyazódás is eltérõ, hogy mikor fejezõdik be.

teszt függõ. Nekem a 10-es erõsségû teszt már a 9. napon mutatta. (bár ikreknek indultak, így lehet magasabb volt a hcg szintem) Sok anyukát ismerek, akinek a 10-es teszt már 10. napon szép erõs volt. A bolti 20-25 ös tesztek talán a 13.napon mutathatják elõször, de ez egyéntõl függ, mert nem egyforma a hcg szint, és a beágyazódás is eltérõ, hogy mikor fejezõdik be.
Szerintem korai lenne még!
HCG a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még kell 1-2 nap, mire kimutatható lesz.
van akinek már a 25-ös is kimutatja elõbb! van akinek késik 1 hetet mire +-t tesztel! egy próbát megér, ha - még lehet +! ha + akkor meg jöhet az öröm! de ha nem vagy babás, akkor meg úgysem lesz + két nap múlva sem.... szurkolok és írd majd meg az eredményt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és jókívánságokat! Tegnap volt a 10. nap és negatív lett a teszt. Viszont a mensim sehol, mégcsak nem is barnázok, pedig napokkal minden mensi elõtt szoktam, mellfeszülés, sokszor pisilés megvan. Hát gabriel teszt volt, szerintem akkor még korai volt. Ha hétvégén nem jön meg, hétfõn jöhet a következõ teszt, az már talán biztos lesz.
Én 12. napon teszteltem tegnap és negatív lett. Én legközelebb vasárnap fogok, talán akkor már mutat valamit. :) Majd írj nálad mi lett az eredmény!
Nekem háromszor is 11 dpo-n már pozitív lett a teszt. Utoljára múlt szombaton. :) Az elsõ lombik baba volt, a második elment, most remélem minden oké lesz. Tesztelj nyugodtan. Mindenkinél máshogy termelõdik a hcg, de ha szerencséd van ott lesz az a második csíkocska. Szorítok!
Pont ma néztem én is a 11. napon, nekem semmi. Vagy azért, mert nem sikerült, vagy mert tényleg korai és kevés a HCG. Ha nem jön meg, akkor holnap ellövöm az utolsó tesztemet, ha akkor sem lesz pozitív, akkor szerintem most sem sikerült.

Lombik beültetés után a 10. napon kimutatható teszttel a terhesség? Csináltam és negatív lett. Ettől még lehetek terhes? Van aki szintén lombikos? És mikor mutatta ki a teszt, vagy ki tudta várni a 14 napos Kaális vérvételt?

Legjobb válasz: Én is lombikos vagyok.Ma van ET+10 napom,nagyon -nagyon halványt teszteltem ma,de nem ez az általános.Nem véletlen mondják a 14 napot.Illetve nálunk ahová járok,ha a 14. napon nega akkor még a 16.-on is kell tesztet csinálni,volt akinek akkor lett pozi.Tehát semmit nem jelent a 10 napi nega teszt. Amúgy ma vagy a 10 napon?Hányat kaptál vissza?

Én is lombikos vagyok.Ma van ET+10 napom, nagyon -nagyon halványt teszteltem ma, de nem ez az általános.Nem véletlen mondják a 14 napot.Illetve nálunk ahová járok, ha a 14. napon nega akkor még a 16.-on is kell tesztet csinálni, volt akinek akkor lett pozi.Tehát semmit nem jelent a 10 napi nega teszt. Amúgy ma vagy a 10 napon?Hányat kaptál vissza?
Nagyon sajnálom!:-( De ne add fel, nekem is az utolsó TB támogatott ciklusban sikerült! Amúgy nekem is mindig megjött, rendesen idejében, hiába használtam az Utrogestant. Aztán az utolsónál nem jött meg, és a 15. napon (leszívás után) lett pozitív a tesztem. Elõtte nem teszteltem. A következõ majd sikerül, ne szomorkodj! (Ezt könnyebb mondani, tudom, de hidd el, babás leszel, még akár az idén!)
A kérdező hozzászólása: sziasztok, sajnos nem sikerült... megbetegedtem...
5.lombikos vagyok.Elvileg amig utrot szedsz nincs vérzés.Nekem az elõzõeknél negativ lett a teszt, majd doki mondta hagyjam abba az utrot, és 2-3 nap múlva jött a vérzés.Vérvétel nálunk sose volt.
A kérdező hozzászólása: Szia 5. lombikos! azt szeretném kérdezni, hogy az elsõ négyél amikor nem sikerült véreztél és azért? vagy egyeltalán, ha nincs vérzésem az biztos sikert jelent? hiszen ha jól tudom a vérrel távozik, nem szívódik fel? válaszodat várva..
A kérdező hozzászólása: Sumergonak: 13 napos vagyok ma 3 napos embrio+10 nap. A teszt amivel csináltam 10-es érzékenységû.. hát nagyon szeretném ha sikerülne, már van egy kisfiam természetes úton... 2, 5 éves... bár õt csak a 6 héten vettük észre, ezért bízom a mostaniban, hogy itt is lassan termelõdik a hcg... Neked mikor lett pozítiv?
A kérdező hozzászólása: 5. lombik szorítok mindenképpen .-) az többinél nem is volt pozítiv?
Ha jól sejtem, akkor 2, max 3 napos praeembriókat kaptál vissza, az azt jelenti, hogy ma 12-13 naposak, akkor még nem feltétlen kell, hogy kimutassa a teszt. Azt mondják a 14. naptól mutatja ki a 10-es érzékenységû teszt, de még az sem tuti. Azt javaslom, holnap, vagy holnapután reggel tesztelj 10-es teszttel. Szorítok neked! 18+6 hetes lombikos
Azt hiszem 10-es érzékenységû ez a teszt. Nekem ez az 5. lombikom, így remélem tényleg igazi a tesztem!
A kérdező hozzászólása: akkor neked gratulálok, mert a halvány csík már csak jót jelenthet .-)
A kérdező hozzászólása: Wondfo? Nem ismerem, ez már az alacsony Hcg-t is kimutatja? Ez volt az elsõ beültetésed?
Ja és Wondfo tesztet rendeltem a tesz-veszrõl.
Nekem is 2-án volt a transferem.Az ET+10, az a beültetés +10 napot jelent.Nekem fagyis transferem volt, és 2db 5 naposat kaptam vissza.
A kérdező hozzászólása: és milyen tesztet használtál, ha megkérdezhetem :-)
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a válaszod olyan jó, hogy lehet valakivel beszélgetni, aki ugyanabban a cipõben jár :-) Mit jelent:ET + 10??? 10. nap beültetés után? és itt lett neked halvány pozitiv? nekem a beültetésem juni 2-án volt, 2-t ültettek vissza 4 és 6 sejteset.. Tiéd milyenek voltak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon aranyos vagy :-)

Ovulációs tesztet használóktól szeretnék kérdezni? ! A pozitív nap (ok) utáni negatív tesz egyértelműen negatív szokott lenni?

Nekem 2 nap egyértelm? negatív után volt 2 nap egyértelm? pozitív, az 5. napon pedig se negatív, se pozitív, de inkább pozitívra emlékeztet? lett. Azt olvastam, kett?nél több pozitív nap hormonproblémára utalhat, ezért érdekelne, hogy másnál hogy is van ez.

Legjobb válasz: Nekem most három tökéletesen erõs pozitív napom volt, és utána nap pedig negatív, akkor is jól látható volt a második csík de picivel halványabban mint a kontrol tehát az már elvileg negatív. Nincs hormonbajom és semmi problémám, igazoltan uh- alapján is most volt a pém. Van olyan akinek egy két nappal a pozi ovu teszt után ismét pozi egy vagy két napig az azért van mert kiszabadult még egy pete ami idõközben ért meg, de ezután a progreszteron szint elkezd emelkedni ami lenyomja az ösztrogén szintet és nem lesz tovább pozi az ovu teszt, és hüvelyi szárazság következik.Akinek hormongondja van annak szinte középidõben négy öt napig is folyamatosan pozitív, a magas lh-szint miatt, és aki nem ért hozzá joggal hiheti azt, hogy ovulál , közben nem is reped meg a tüszõje.Szóval nyugi.

Nekem most három tökéletesen erõs pozitív napom volt, és utána nap pedig negatív, akkor is jól látható volt a második csík de picivel halványabban mint a kontrol tehát az már elvileg negatív. Nincs hormonbajom és semmi problémám, igazoltan uh- alapján is most volt a pém. Van olyan akinek egy két nappal a pozi ovu teszt után ismét pozi egy vagy két napig az azért van mert kiszabadult még egy pete ami idõközben ért meg, de ezután a progreszteron szint elkezd emelkedni ami lenyomja az ösztrogén szintet és nem lesz tovább pozi az ovu teszt, és hüvelyi szárazság következik.Akinek hormongondja van annak szinte középidõben négy öt napig is folyamatosan pozitív, a magas lh-szint miatt, és aki nem ért hozzá joggal hiheti azt, hogy ovulál , közben nem is reped meg a tüszõje.Szóval nyugi.
Igen, egyértelmûen halványabb a tesztcsík. Az negatív, ezt komolyan kell venni. Csak úgy +, ahogy le van írva. Nekem is 2 nap +, aztán halványabb.
Nekem volt 3 pozitív is egymás után, az utolsónál a tesztcsík sokkal erõsebb volt a kontrollnál. Én nem gondolom, hogy hormonprobléma lett volna. Viszont az elsõ negatív nap egyértelmûen negatív volt már. Mi az utolsó pozitív napon voltunk együtt és sikerült.

Ha a mensi kesik mar 8 napja, de a teszt negativ, viszont semmi tunetem nincs se terhessegre vonatkozoan (amit szeretnek nagyon) se a kozelgo mensire vonatkozoan akkor mi a teendo?

Legjobb válasz: Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

17 napja késik a 11. napon negatív volt a teszt holnapis csinálok 1et ha azis negatív lesz akkor lehetséges, h enyit késsen terhesség nélkül vagy csak a teszt nem mutatja ki?

olvastam, h lehet, fogyókurától, meg időjárástól, fogyózom, de nem olyan durván, a mostani időjárástól lehetséges? ja és csak óvszerrel védekezünk, de azt elejétől a végéig

Legjobb válasz: Hát ha 17 napja késik és a késést követõ 11. napon negatív lett a teszt, akkor szerintem nem vagy terhes. De azért még csinálj egyet. Amúgy hormonális problémától is lehet, ami mondjuk eddig nem volt, most meg van. Vagy az is lehet, hogy csak simán most kimarad egy hónap, mindenféle különösebb ok nélkül.

Hát ha 17 napja késik és a késést követõ 11. napon negatív lett a teszt, akkor szerintem nem vagy terhes. De azért még csinálj egyet. Amúgy hormonális problémától is lehet, ami mondjuk eddig nem volt, most meg van. Vagy az is lehet, hogy csak simán most kimarad egy hónap, mindenféle különösebb ok nélkül.
Szerintem dokit mindenképpen keress, nézetni kellene egy hormonsort, abból meg tudja állapítani, mi lehete a gond.
ne haragudj hogy itt kérdezgetek, de tényleg MINDENKÉPP írd meg hogy mi volt, mi lett, mi van, hogy vagy...mert hasonló helyzetem van, és fontos lenne köszönöm szépen!!!!
történt azóta feljemény???
A kérdező hozzászólása: most szerdáig várok, úgynézki nemfog megjönni szóval irány a nõgyógyász=/ még szerdán csinálok egy tesztet ha azis negativ tehát ha még a 35.napon is negativ akkor vértfognak venni?:S
szia! nem tudom, de egyáltalán nem biztos h vért vesznek. De ha esetlegvmi okból mégis, NEM BAJ, semmi az egész, csak ne nézz odda és kész, picit szúr aztán ennyi. a lényeg h kiderüljön mi a gond, lehet h semmi komoly. szorítok, ne félj. írj még h mi történt!!!köszi
A kérdező hozzászólása: tegnap reggel csináltam még 1 tesztet azis negatív lett, aztán egésznap görcsölt a hasam és végülis este megjött, de még nem normálisan lehet, h ennek az az oka, h azóta csak feküdtem/aludtam vagy lehet, h most amugyis ilyen kis furán leszmeg, mert azért elég sokat késett. barátom volt herbáriában cickafarkfûért, mert elvileg az használ, de mire ideért pont nem kellett már=D viszont aztmondta neki az eladó, h a fogyókurától lehet. Ja és mostanában sok kis problémám is adódott, mint kiütések, nehezen gyógyuló tetoválás, állandó körömtörés tehát rossz fogyókurát csináltam és legyengült az immunrendszerem és valószinûleg ezért nem jött meg. Köszönöm a válaszokat egyébként=)
szia! na hát örülök akkor, remélem minden rendben lesz.
Az mindenképpen egy súlyos zavar ha ennyit késik ha eddig aránylag idõben jött eddig. Mindenképpen keress fel egy orvost még ha nem is lennél terhes, hiszen mondtad hogy védekeztek. Igaz abban az esetben is elõfordulhatnak balesetek, de mindenképpen kell egy vizsgálat, hogy mi is okozhatja a problémát.
A kérdező hozzászólása: Utánanéztem ennek a 2 betegségnek, nem érzékelek hasonló tüneteket
A kérdező hozzászólása: még mindig semmi
Korábban mindig rendszeresek voltak a cilusaid? Ha igen egyszeri dologról lehet szó, ha nem, valószínû hormonális probléma állhat a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Csinàltam még egyet mais de csinàlok reggel is, am ezis negativ volt
A kérdező hozzászólása: Jahm és àltalàban késik pàrnapot, de max 1 hetet enyit még sosem
Kedves kerdezo!ugy fest ez egy ilyen honap, nekem is mar tobb, mint egy hete kesik, soha nem volt ilyen, teszt negativ, voltam orvosnal o sem latott semmit a nyalkahartyam 5mm de van egy 10mm es tuszom!Elkuldott vervetelre, talan abbol tobbet tudok majd! Szerintem te is menj dokihoz, mert ez azert nem jatek!
A kérdező hozzászólása: 3. Teszt is negativ, hàt én még kicsit azért vàrok az orvossal, mert rettegek a vérvételtõl:$
Nekem egyszer szintén késett 17 napot, nem volt peteérésem.stresszes volt az a hónap. Ha továbbra sem jön meg érdemes utánanézni.
van azóta valamI, ?? hasonló a helyzetem és kiváncsi vagyok fontos lenne, köszönöm!
Szerintem keress egy endokrinológust és érdemes lenne Pcos, illetve inzulinrezisztencia irányában nyomozni.
A kérdező hozzászólása: Màr megoldodott a probléma, legalàbbis erre a honapra. Elég valoszinu, h a helytelen tàplàlkozàssal rontottam el a dolgokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!