Találatok a következő kifejezésre: A teszt fogva (6 db)

A teszt mikortól fogva mutatja meg h teherbe estem!?

Legjobb válasz: Nekem 4 nappal a verzes elott kimutatta. Igaz, csak nagyon halvanyan, de ott volt a masodik csik

Nekem 4 nappal a verzes elott kimutatta. Igaz, csak nagyon halvanyan, de ott volt a masodik csik
nekem is halványan, de 3 nappal elõtte kimutatta. reggel csináld, ne este!
Szerintem a mensi elmaradása után egy nappal érdemes. Nekem akkor már szép erõs volt a + csík.
nekem az orvsom azt mondta hogy a kimaradt menzi után egy héttel.

Az baj, ha a krumplihoz kezdettől fogva teszek valami mást, hogy megegye a baba?

Ma 7 hónapos a kisfiam és tegnap délben kezdtük el kóstolgatni a krumplit. Persze nem ette meg üresen, ezért süt?töklével összeturmixoltam.1 hónapja eszi a gyümölcsöket (alma, banán, ?szibarack (bébikajás sárgabarack és vilmoskörte és süt?tök)

Legjobb válasz: Mondjuk én hozzátáplálásban mindig is renitens voltam. Kezdettõl fogva darabosat kap, nem pürésítettem soha. Szerintem semmi sem baj, de nálunk nagyon bevált a héjában sült krumpli. Imádta nyomni a képébe. :)

Mondjuk én hozzátáplálásban mindig is renitens voltam. Kezdettõl fogva darabosat kap, nem pürésítettem soha. Szerintem semmi sem baj, de nálunk nagyon bevált a héjában sült krumpli. Imádta nyomni a képébe. :)
én is almával adtam neki elsõre is. a fõtt krumpli összeturmixolva nem egy nagy gasztronómiai élmény még egy babának se... persze igazából üresen kellene kóstoltatni, de én ezt nem tettem.
Krumplit soha nem adtan neki pürésítve. Vagy hússal együtt, darabosan, paprikáskrumplit stb. Esetleg meggyszószba keverve.
Nálunk a doki tápszerrel mondta, hogy azzal keverjem össze. Aztán végül sütõtökkel kevertem én is, mert a tápszeres változatot nem komálta, üresen meg tényleg nem egy ízorgia. Úgyhogy semmi baj nincs ezzel a dologgal. Most már megeszi pl. a krumplipürét (csipet só, pici vaj, és rizstejjel szoktam felönteni), de mivel már 10 hónapos, természetesen husival, vagy rántott cukkinivel, esetleg hallal, egymagában nem adok neki.
Szerintem egyáltalán nem gond.Csak az új ízt szokasd pár napig, ne váltogasd naponta az újítást.
Az én lányom sem ette meg magában csak valamivel társítva. nem baj ha kevered. Mi felnõttek sem eszün nagyon magába csak krumplit, talán a hassábburgonyát. Még a héjába sülthöz is teszünk valami mást (só, vaj, pirított hagyma), miért ne ehetne õ is kedve szerint gyümölcsöt hozzá?
szia.az én kislányom sem ette magában sõtt még répával sem peddig hidd el próbáltam mindhogy.tápszerrel, húslevesbõl de smmi öklendezik töle.ugyh én a krumplit is és a répát is külön alával fözöm meg ugy nyomja befelé....sztem adhatod nyugodtan gyümivel.jó étvágyat neki...
Az enyém is, aki pont ma 10 hetes. :-)
Persze hogy nyög!Az én fiam 12 hetes, és még mindig!Ez is egy kifejezõ eszköz náluk.A fiam, ha álmos, vagy kakil, esetleg épp kezdõdik a hiszti, akkor mindig nyögdécsel!És éjjel mikor ébredezik akkor is!
Az én 7 hónapos babám is nyög, ha kúszik, vagy ha valami olyat csinál, ami nehéz neki.


Ha egy kis fecskendőbe teszek egy csepp gázolajat, és hirtelen rányomom a fecskendőt úgy, hogy be van fogva a vége, akkor mekkorát robban?

Legjobb válasz: Semekkorát mivel: 1. Kell hozzá izzítógyertya 2. Fém kell legyen, mivel a mûanyag nem viseli el a nyomást 3. Az általad kifejtett nyomás nem elegendõ 4. Kell hozzá oxigén

Semekkorát mivel: 1. Kell hozzá izzítógyertya 2. Fém kell legyen, mivel a mûanyag nem viseli el a nyomást 3. Az általad kifejtett nyomás nem elegendõ 4. Kell hozzá oxigén

A testvérem ügyében szeretnék segítséget kérni. Ha apasági nyilatkozatot tesz, utána megcsináltathatja az apasági tesztet? És mi van, ha a csaj ebbe nem egyezik bele? Mert kezdettől fogva vonakodik a teszttől, de a nyilatkozatot alá akarja íratni.

Legjobb válasz: 5. válaszoló, nem szabad így ítélkezni, nem tudhatod, milyen körülmények állnak fenn. Te gondolom abból indulsz ki, hogy normális , stabil párkapcsolotba érkezik a baba. De mi van, ha csak egy alkalmi viszony volt, vagy már hónapok óta külön vannak, és a csaj egyszer csak felbukkan terhesen a semmibõl? Tételezzük fel, hogy nem alaptalanul merült fel a kétely a leendõ apában.

5. válaszoló, nem szabad így ítélkezni, nem tudhatod, milyen körülmények állnak fenn. Te gondolom abból indulsz ki, hogy normális , stabil párkapcsolotba érkezik a baba. De mi van, ha csak egy alkalmi viszony volt, vagy már hónapok óta külön vannak, és a csaj egyszer csak felbukkan terhesen a semmibõl? Tételezzük fel, hogy nem alaptalanul merült fel a kétely a leendõ apában.
Azt nem tudom, hogy utána lehet-e, de ha bíróságra megy, a nõ nem tagadhatja meg (kivéve ha férjnél van, akkor nem indíthat pert). Amúgy vannak magánlaborok, kb 40 ezer Ft és titokban is elvégeztetheti.
Addig ne írja alá az apaságit. Ha aláírja azzal vállalja az apaságot és annak a költségeit is. Tesód menjen bíróságra és kérje az apasági vélemény megállapítását. Azt nem utasíthatja vissza az anya, mert bíróság kötelezi rá. De ehhez kell, hogy ne írja alá az apaságot, addig üresen hagyják.
Ha bizonytalanság van és a nõ még nem is együttmûködõ, akkor mindenképp forduljon bírósághoz.
Mi most írtuk meg az apasági nyilatkozatot, nem olyan régen. Igaz, 100%-ban hûséges vagyok a páromhoz, de beszélgettünk errõl a kérdésrõl, hogy mi történik akkor, ha... A lényeg nagyon egyszerû: ha a tesód aláírja az apasági nyilatkozatot azzal magáénak ismeri el a gyermeket, független attól, hogy így van-e, vagy sem. Kérhet utána DNS-vizsgálatot, de attól még a gyerek az õ nevén lesz. Az apasági nyilatkozat nem azzal kapcsolatban íródik, hogy a gyermeknek ténylegesen ki a vérszerinti apja. Erre ki sem tér. Egyszerûen arról szól, hogy XY JOGILAG elismeri, nem pedig biológiailag. Szóval, ha aláírja, akkor hatalmas hercehurca, míg visszavonhatja, így ha bizonytalan, elsõ az apasági vizsgálat.
Hat ha engem kérne a párom dns tesztre en se egyeznek bele. Milyen jogon gyanúsít azzal, hogy megcsalom??? Menjen csak a bíróságra, ha akar. Ha ott derül k, hogy o az apa, akkor az ingyenes apasagi yilatkoza helyett fizetheti a tobbszazezres ns teszt díjat es a perköltséget. Arról nem is beszélve, hogy onnantól kezdv mindent megtennék, hogy soha semmilyen kapcsolata ne legyen azzal a gyerekkel.
Nos, igaz, en magamból indultam ki, nálam nem eselyes a megcsalas. 5. voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 5.-ik válaszoló: azért merült fel az apaság kérdése, mert a testvérem 3 hetet külföldön van, egy hetet itthon és a csaj volt võlegénye is visszajár a csajhoz. Az egész terhesség alatt olyan dolgok történtek, melyek gyanúra adhatnak okot, ezeket nem részletezem. Tehát az egész kapcsolatuk elég bonyolult, volt eljegyzés, szakítás stb. Úgyhogy addig ne ítélkezz, míg a tényeket nem ismered!
Nem itelkeztem, magambol indultam ki. Ez esetben nem kell alairni az apasagi nyilatkozatot. Ha a holgy akar, indithat pert. Ha nem biztos abban, hogy ki az apa, nem fog, mert a perkoltseget es a tesz koltseget a vesztesnek kell fizetnie. Semmit ne irjon ala a testvered


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!