Találatok a következő kifejezésre: A teszt de a doki (39 db)

2 pozitív teszt, de a doki nem találja a babát! Lehet, hogy méhen kívüli?

2 halvány pozitív clearblue tesztet csináltam 1 hét különbséggel, és mint tudjuk, a halvány csík is pozitív. A doki kézi vizsgálat alapján azt mondta, valószín?leg terhes vagyok. Másnap az UH-n nem látott semmit. Azt mondta biztos korai, visszahívott egy hét múlva, de újra nem találta a babát. Azt mondta biztos rossz volt a teszt, nem is vagyok terhes. De én nem hiszem, hogy 2 teszt rossz legyen. Félek, hogy nem jó helyen ágyazódott be. Sajnos nem tudom, mikor lehetett peteérésem, elég össze-vissza a ciklusom. Az els? pozitív tesztet pont 2 hete csináltam.

Legjobb válasz: Mikor jött meg utoljára??? Csak mert az én dokim is 7hetesen látta elõször a babát, akkor már vert a szive is. Addig csak megvastagodott nyálkahártyát látott.

Mikor jött meg utoljára??? Csak mert az én dokim is 7hetesen látta elõször a babát, akkor már vert a szive is. Addig csak megvastagodott nyálkahártyát látott.
A kérdező hozzászólása: Ma hajnal 4-kor arra ébredtem, hogy mindjárt hányok. Fél nyolcig szenvedtem, akkor sikerült hánynom. Azóta teljesen jól vagyok. Nagyon gyanús, hogy ez baba lesz! Nem hiszem, hogy valami vírustól lettem volna rosszul, mert hasmenésem nincs, inkább székrekedéssel küszködök. Csak az a baj, hogy a nagy hányinger közben elfelejtettem üvegbe pisilni, szóval csak holnap reggel tudok tesztelni. Remélem, hogy a babám jó helyen van, csak szeret bújócskázni!
Utolsó vagyok! Bocsi nem láttam hogy clearblue! Ahogy írtam már nekem is csinált ilyet és nem volt baba! Csinálj másfajta tesztet!
Szia! Milyen tesztet csináltál? Mert nekem is volt ilyen sajna, hogy csak halványan volt pozitív a teszt és nem volt baba. Ez a Clearblue volt. Remélem Te babás vagy!
A kérdező hozzászólása: 3 hete jött meg utoljára, de csak 2 napig tartott (nálam 1 hétig szokott). Elõször annak tudtam be, hogy mostanában kicsit összezavarodott a ciklusom. A doki amikor az elsõ UH-t csinálta, akkor még azt mondta, hogy valószínûleg késõn fogant a baba, ezért jött meg enyhén, és még ezért nem látja az UH-n. Ha úgy számolom, hogy az elsõ pozitív tesztem idején pont 4 hetes voltam, akkor a második UH-t 5 és fél hetesen csinálta.
Nem akarlak elkeseríteni, de egy hét alatt, ha élõ a terhesség nagyonerõs csíknak kellene lenni.Nekem is volt ilyen és sajnos nem voltam terhes.... Kívánom, hogy babás legyél!:)
Amikor én terhes voltam, már az elmaradt mensi elsõ napján egybõl ott volt a nagyon erõs két csík. A halvány csík azt jelenti kevés a szervezetedben a HCG. minnél nagyobb mennyiségben van jelen ez a hormon a vizeletben annál erõsebb a csík. Egyébként én is Clearblue-val csináltam. Szerintem nem tudom... Próbálj meg nem görcsölni. Ha terhes vagy nem teszel ezzel jót magadnak, ha meg nem vagy terhes, akkor úgysem tudod megváltoztatni a dolgokat. Én kívánom, hogy legyen baba, és hogy minden rendben legyen, de biztosat csak a doki fog tudni mondani. Keddre megvan az eredmény addig bírd ki valahogy! És majd írj, hogy mi van:-)
Szia! Tezstelj még egyet mindenképp! Remélem nincs baj4 De amúgy a méhen kívûlit is kimutatja az Uh!
Egy másik fajta tesztet csinálj holnap, kívánom hogy pozitív legyen.
A kérdező hozzászólása: Szerinted lehetséges, hogy a clearblue kétszer is tévedjen? Igaz, mindkettõ halvány lett, de a párom szerint is egyértelmûen ott volt a csík. Hétfõn kell a laborba vizelet vinnem (ja a doki hozzátette, hogy szerinte tuti negatív lesz).
A kérdező hozzászólása: Tudom, nekem is ott kezdett gyanús lenni a dolog, amikor a 2. tesztem is halvány lett. Szerintem holnap tesztelek még egyet.
A kérdező hozzászólása: Sajnos kiderült, hogy mégsem a babától hánytam, mert belázasodtam. Pedig a hányós vírusokat nem nagyon szoktam elkapni. Ha egyáltalán terhes vagyok nem hiszem, hogy ilyen magas lázzal megmaradna.
Szia! Ha baba van, erõsek a kisemberek :) ! Azért csinálj tesztet holnap és írd meg mi lett az eredménye! De ha negatív, ne keseredj el!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a biztatást! 3 órája lement a lázam, pedig addig a lázcsillapító sem akarta levinni. Nagyon remélem, hogy egy nap alatt átment rajtam a vírus. Reggel még a kaja gondolatától is rosszul voltam, de most már szívesen ennék, csak még nem nagyon merek. Holnap reggel üvegbe pisilek, és aztán veszek egy másik fajta tesztet. Persze megírom az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Vettem a patikában egy mártogatós teszet - negatív lett. Ezek után kíváncsi voltam, vajon a clearblue hibásan mutatott-e pozitívat, ezért ugyanabból a pisibõl csináltam azzal is egy tesztet. Az is negatív lett. Semmi halvány csík, mint az elmúlt kettõn. Szerintem egyértelmû, hogy a clearblue helyesen jelzett halvány pozitívat, gondolom a beágyazódás után nem sokkal felszívódott a baba. Különben a doki a kézi vizsgálatkor miért érezte volna megnagyobbodottnak és felpuhultnak a méhemet? Tudtommal kell egy kis idõ mire a HCG szint kiürül a szervezetbõl miután a baba meggondolja magát, ezért lett a 2. teszem is halvány +. Abszolút jól mutatta ki, hogy a hormonszint nem nõtt tovább.
Hát sajnálom hogy ez lett az eredmény, de sosem szabad feladni. Talán a következõ hónapban sikerül. Szorítok.

2 hete késik a mensim, 5 teszt pozitív, de a doki még nem látott semmit. Mi lehet ilyenkor?

A doki azt irta, hogy 13mm-s endom, benne 2-3mm grestatios gy?r?. Két napja pedig barnás,nyálkás folyásom van. Szerintetek mi van?

Legjobb válasz: A tesztek alapján terhes vagy, de én elmennék egy másik dokihoz is. Hátha.

A tesztek alapján terhes vagy, de én elmennék egy másik dokihoz is. Hátha.
Szerintem egyszerûen csak korán mentél. Meg plusz van olyan doki, aki kicsit béna. Menj máshoz, ha nem bízol benne! sok sikert!

Kimaradt 1 menszim. Terhességi teszt még nem mutatja ki a terhességet és a doki se látta a babát ha van. Kérdésem az hogy ha pl. ha juliba nem jött meg de mondjuk 20 án estem teherbe akkor még van remény? Többször probálkoztunk

Legjobb válasz: Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.

Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.
Elég kevés információt írtál. Mikor kezdõdött az utolsó vérzésed? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Melyik hónap 20-ról beszélsz? Mikorra vártad a legutóbbi vérzésed? Egy ciklus minden további következmény nélkül kimaradhat teljesen.
A kérdező hozzászólása: Junius 16 volt az utolsó. Elõtte az utolsó 2 dátum: Május 6 és március 29 . Tehát mindig késik ennyit de megszokott jönni. Juliusban semmi nem volt. Az óvutesztem most julius 29.én 30-án és 31 én pozitiv volt , de a terhességi teszt negatív és a doki se látott babát. Igy lehetek babás? És ne haragudjatok ha értelmetlen vagy zavaros a kérdésem de már nem tudom mire számíthatok.
A kérdező hozzászólása: Amikor az óvuteszt + volt probálkoztunk . Akkor teherbe eshettem? Igy hogy nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Akkor még van remény arra hogy baba van a dologban . Megirom majd mi lett az eredmény és még egyszer köszönöm.
Jól van, annak nagyon örülnék, ha megírnád. :-) és drukkolok neked.
szia! Na teszteltél már??? Drukkolok neked

Volt már úgy, hogy pozítiv volt a teszt, de az első UH. -on a doki nem látott semmit? Csak a vastag nyálkahártyát?

3 teszt is pozítív És kb 6 napja késik.

Legjobb válasz: Még nagyon az elején vagy, azért nem látszik az uh-n. 6 hétnél elõbb alig látszik valami, akkor is csak a petezsák. Volt olyan ismerõsöm, akinek a 6. héten sem találták, de ott volt:-)

Még nagyon az elején vagy, azért nem látszik az uh-n. 6 hétnél elõbb alig látszik valami, akkor is csak a petezsák. Volt olyan ismerõsöm, akinek a 6. héten sem találták, de ott volt:-)
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs cisztám , csak 15mm nyhártya.Remélem tényleg ott van.
bisztos ott van ha legközelebb mész uh-ra akkor ne pisilj elötte legyen tele a holyagod igy könyebben megtalálja a doki én is jártam már igy csak onnan tudom
A kérdező hozzászólása: És neked hogy volt? Ne haragudjatok, hogy ennyit kérdezõsködök.
Ha a tesztek pozitívak, akkor van ott valami. Mikor az elsõ tesztem pozitív lett, akkor még csak 3 napja késett, és a doki semmit nem látott még. Kb. 4 és fél hetes voltam, Nekem is csak a vastag nyálkahártya utalt arra, hogy valami van. Visszahívott egy hét múlva, 5 és fél hetes voltam arra már, és akkor már egyértelmûen látható volt a petezsák.

3 teszt pozitiv, a doki babát lát, de uh-n nem látszik. Ma megjött. Attol még megmarad?

sziasztok.van 3 pozitiv tesztem,a doki is babát érzett csak uh-n nem látszott.2 nap késéssel megjött.nem erösebb a megszokottnál.átlagos.és nem érzek semmi különleges fájdalmat..a kislányommal aki most 4 éves menstruáltam 3 honapig..akkor most sem kell aggodnom?nem érzem ugyhogy nincs már meg..reggel is émelyegtem.az utso tesztet kedden csináltam..irjatok.biztassatok.

Legjobb válasz: Ne aggodj nem lesz baj!!tarts ki neked legalább már meg van a babád!!

Ne aggodj nem lesz baj!!tarts ki neked legalább már meg van a babád!!
Ha nem görcsölsz, és nem erõteljes a mensid, akkor szerintem nem kell aggódnod, hiszen az elõzõ terhességed alatt is mensistél.Biztos jól van a baba, csak még nem látszik, mert pici.Boldog babavárást:)
Az én édesanyám is menstruált amikor velem terhes volt, és az egyik barátnõmnek is megjött terhesség alatt! Ne aggódj, de én azért elmennék a dokihoz! Görcsölni nem görcsölsz? Szorítok hogy minden oké legyen!! Kellemes babavárást! És ne idegeskedj!!! Az csak árt! :) 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: hello.cseppet sem görcsölök.elsö nap fájt a derekam egy kicsit de azota semmi.ugyhogy ha elmulik sipircelek a dokihoz.

Halvány pozitív teszt után egy hétig véreztem, görcsöltem. De a doki nem látott semmit ami terhességre utalhatott. Akkor nem voltam terhes?

Azóta eltelt 5 hét,de folyamatosan rosszul vagyok,most már er?s pozi a tesztem.Most akkor mi van velem?Dokihoz csak csütörtökön megyek.

Legjobb válasz: hát, babás vagy :) biztosan minden rendben van, sok helyen olvashatod, hogy megvolt nekik a terhesség alatt is. az erõs pozitív egyértelmû, és 5 hét után már simán jönnek a rosszullétek. gratulálok

hát, babás vagy :) biztosan minden rendben van, sok helyen olvashatod, hogy megvolt nekik a terhesség alatt is. az erõs pozitív egyértelmû, és 5 hét után már simán jönnek a rosszullétek. gratulálok
szia! nagyon gratulálok! innentõl aztán vigyázz magatokra, de nagyon-nagyon! Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Kismama vagyok, kb.6-7 hetes. :o)
szia! nem írtál h mi van veled! szóval?? drukkoltam
A kérdező hozzászólása: Jövõhét csütörtökre van idõpont, nem mostanra, de feltétlenül megírom mi a helyzet!!!!!!
Szia kiszámoltam neked, . ha ápr 13-n volt meg utoljára, akkor jan 18-n fogsz szülni, és most 12 hetes vagy.. irj majd mit mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: A teszt elõtt volt április 13-17-ig, és május 21-én egy egy napos mensim.
Nekem 3 hónapig volt még meg rendesen az elsõ halvány pozitív teszt után!Nálam az elsõ pozitív teszt elötti menstruáció elsõ napjától számolták, de az uh. szerint is annyi idõs terhes voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.Tudom hogy csütörtökön a doki megmondja hogy mennyi idõs lehet a pici, de szerintetek, melyik vérzéstõl számoljak?A halvány teszt elõttitõl vagy utánitól?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

15 napja kellett volna megjönni, de semmi. A teszt negatív. Hányingerem van és méhtágulást is érzek. Dokihoz kedden megyek. Lehetek terhes a teszt ellenére?

kettöt csináltam és negativ.

Legjobb válasz: Azt nem írtad, mikor csináltad a teszteket... Ha ma, vagy tegnap, akkor már kellett volna mutatnia valamit. A doki az uh-on mindenképp többet lát majd, van-e petezsák vagy nincs, de az is lehet hogy apró ciszták miatt nem jött még meg. Ezt tudják kezelni, ne aggódj, de mindenképp jó, hogy mész dokihoz!! Még a terhesség sincs kizárva, hiszen van akinél nagyon késõn jelez valamit a teszt, de te elvileg most már 6-7 hetes terhes kellene hogy legyél, a ciklusodtól függõen.

Azt nem írtad, mikor csináltad a teszteket... Ha ma, vagy tegnap, akkor már kellett volna mutatnia valamit. A doki az uh-on mindenképp többet lát majd, van-e petezsák vagy nincs, de az is lehet hogy apró ciszták miatt nem jött még meg. Ezt tudják kezelni, ne aggódj, de mindenképp jó, hogy mész dokihoz!! Még a terhesség sincs kizárva, hiszen van akinél nagyon késõn jelez valamit a teszt, de te elvileg most már 6-7 hetes terhes kellene hogy legyél, a ciklusodtól függõen.
ha a teszt negativ nem vagy terhes mert 2 szer nem teved a teszt, es ha 15 napja kellett volna megjonnie akkor kb 29-30 napja volt peteeresed azota tehat igen magas lenne a hcg-d.a megtermekenyules utan 10-12 nappal mar 20 u/l es 2-3 naponta megduplazodik tehat ha ha az elmult par napban negativ a teszt es esetleg ma is csinalsz egyet az is negativ akkor tuti nem vagy az.sajnalom, egyebkent majd a doki is meglatja az uh-n hogy van e petezsakod vagy nincs.kivanom hogy tevedjek
Mielõtt mész a dokihoz, még csinálhatnál egy tesztet, hátha emelkedett a hormonszint. Ha az is negatív, még hátravan az ultrahang, az biztos választ ad a kérdésedre.

Az mitöl lehet hogy a doki azt mondta hogy elöre haladott terhességem van de a terhességi teszt meg azt mutatta hogy nem vagyok terhes! Rossz volt a teszt? Vagy a bevérzésem miatt el ment a baba?

Legjobb válasz: rossz volt a teszt.mert ha el is ment volna a baba,attól még a teszt kimutatná mert a hcg még benne van a szervezetedben.csinálj újabb tesztet.de ha doki mondta,akkor úgy is van.uhg volt,vagy sima vizsgálat?vérvételre nem küldtek?a vérvételbõl tuti kiderülne.

rossz volt a teszt.mert ha el is ment volna a baba, attól még a teszt kimutatná mert a hcg még benne van a szervezetedben.csinálj újabb tesztet.de ha doki mondta, akkor úgy is van.uhg volt, vagy sima vizsgálat?vérvételre nem küldtek?a vérvételbõl tuti kiderülne.
A kérdező hozzászólása: uktrahanggal vizsgált meg !köszi a választ!

Mi a véleményetek erről? Az orvosom azt mondta, ha vérzek és akkor csinálok tesztet, akkor csalhat a teszt. Ilyet hallott már valaki? 2 napot késett, és ma akartam tesztelni, de alig alig megjött, és felhívtam a dokit, hogy csináljak e azért.

Szerintetek érdemes azért tesztelni??? PÉ utáni 17.napon vagyok már. Reggeli hőm 37.1 már kb 1 hete...sosem szokott ilyen magas lenni. Vagy várjam meg a vérzés elmúlását...

Legjobb válasz: Lehet azért mondta ezt a doki, mert néhány esetben elõfordul, hogy megfogan a baba, de aztán rövid úton távozik is, anélkül, hogy a nõ tudna a terhességrõl, szóval simán megjön. De attól még lehet, hogy a hcg szinted még magasabb lenne, és pozitívat mutatna a teszt, holott már nincs terhesség. Szerintem ezért mondhatta a doki, csak nem akarta ezt így részletezni, nem akart elkeseríteni, vagy, hogy fölösleges köröket fussál (elrohanj vizsgálatra ahol úgyis csalódás érne, stb.). Szóval lehet, hogy csak simán nem akart csalódást okozni, nem akarta, hogy fölöslegesen beleéld magad a dologba. Én ilyen esetben, ha már vérezni kezdek, soha nem tesztelek, mert úgy vagyok vele, hogy nem pazarolom el, jó lesz jövõ hónapban (ha nem jön meg esetleg).

Lehet azért mondta ezt a doki, mert néhány esetben elõfordul, hogy megfogan a baba, de aztán rövid úton távozik is, anélkül, hogy a nõ tudna a terhességrõl, szóval simán megjön. De attól még lehet, hogy a hcg szinted még magasabb lenne, és pozitívat mutatna a teszt, holott már nincs terhesség. Szerintem ezért mondhatta a doki, csak nem akarta ezt így részletezni, nem akart elkeseríteni, vagy, hogy fölösleges köröket fussál (elrohanj vizsgálatra ahol úgyis csalódás érne, stb.). Szóval lehet, hogy csak simán nem akart csalódást okozni, nem akarta, hogy fölöslegesen beleéld magad a dologba. Én ilyen esetben, ha már vérezni kezdek, soha nem tesztelek, mert úgy vagyok vele, hogy nem pazarolom el, jó lesz jövõ hónapban (ha nem jön meg esetleg).
Hát ha ilyet mondott, szerintem válts orvost, de lehet én vagyok tudatlan. Vagy van HCG a szervezetedben, vagy nincs. A vér nem módosítja az értéket. Nyugodtan tesztelj, bár ha megjött, akkor nem tudom mennyi értelme van. Nem lehet, hogy csak azért mondta a doki, hogy ne tesztelj, mert szetetné megvárni, hogy milyen lesz a vérzés. Pl.: hány napig tart, vagy mennyiség stb? Drukkolok ennek ellenére!
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom...lehet hogy azért mondta, mert azt gondolja hogy meg fog jönni, de hát a pici betét, épp hogy olyan...alig van valami, de azért van...csak hogy kétségbe essek...a reggeli hõm ami nagyon gyanús, de lehet meg várom a reggelt, és ha lejjebb megy, akkor nem tesztelek, ha marad, akkor megcsinálom...nem tudom mire vélni...és nagyon kíváncsivá tett ez az egész...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Megfontolandó amit írtál...és ha csak egy két nap lesz vérzés??? Azt is menszesznek vegyem?
3. vagyok, ha ilyen kevés a vérzésed, szerintem csak akkor tesztelj, ha mondjuk két nap múlva sem lesz erõsebb, vagy elmúlik, mert akkor viszont ha van baba, lehet, hogy hormon pótlásra lesz szükség. Nálam sokszor csak ilyen pici vérrel kezdõdik, és csak a 3. napon jön meg úgy igazán. Szerintem ilyen korai terhességnél még úgysem látna sok mindent, a doki sem, és csak vissza rendelne egy-két hét múlva, addig meg csak tûkön ülnél és emésztenéd magad. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Kedves 3as! Köszönöm még egyszer a választ. Ilyen kevés sosem szokott lenni. Elsõ nap általában dõl a vér belõlem, és minden nappal egyre kevesebb, és az 5. napra szépen elmúlik. Hát, várok 2-3 napot, és meglátjuk! Szép napot!
Igazán nincs mit, nagyon szívesen :) ! Drukkolok neked :) !

Négy napja késik a mensim, a teszt pozitív lett. Elmentem dokihoz, de sajnos hüvelyultrahanggal sem látott semmit. Viszont talált egy cisztát. A ciszta miatt lehet pozitiv a teszt? Vagy csak azért nem látott semmit, mert nagyon fiatal a terhesség?

Legjobb válasz: A tesztekre rá van írva, hogy ciszta miatt lehet +. Viszont nagyon-nagyon hmar mentél dokihoz. A helyedben nyugodtan várnék legalább egy hetet, és ha nem jön meg addig, akkor mennék vissza a dokihoz, mert akkor már láthat is valamit. Ja, nekem anno volt cisztám hosszú idõn át, de soha nem lett + tõle a tesztem!!!!!

A tesztekre rá van írva, hogy ciszta miatt lehet +. Viszont nagyon-nagyon hmar mentél dokihoz. A helyedben nyugodtan várnék legalább egy hetet, és ha nem jön meg addig, akkor mennék vissza a dokihoz, mert akkor már láthat is valamit. Ja, nekem anno volt cisztám hosszú idõn át, de soha nem lett + tõle a tesztem!!!!!
Túl korán mentél dokihoz, várj egy kicsit még, és gratulálok.
Szia Nekem is így volt. A tesztem pozitív lett. Másnap elmentem a dokihoz, de nem látott akkor "csak" két cisztát. Visszamentem következõ héten és akkor már látta a szikhólyagot, a petezsákot. Szerintem nyugodj meg, van baba, csak még korai volt a vizsgálat. Legközelebb biztos fog találni babát is. :) Én úgy tudom, hogy ciszta nem csinál pozitív terhességi tesztet, mert a tesztek a vizeletben található hcg hormont mutatja ki, ami csak akkor termelõdik, ha baba van. GRATULÁLOK!! :) 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattatok! Remélem, hogy tényleg egy gyerkõc van ott elbújva :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!