Találatok a következő kifejezésre: A teszt de a (1627 db)

A ciklusom 29. napjan pozitivat teszteltem, ma pedig 31. nap, negativ lett a teszt, de a tuneteim megvannak. Most mi a teendo? Elvagyok keseredve.

Segitsetek legyszi

Legjobb válasz: Szia! Sztem tesztelj 2-3 nap múlva megint, másfajta teszttel. Drukkolok! :)

Szia! Sztem tesztelj 2-3 nap múlva megint, másfajta teszttel. Drukkolok! :)
Tesztelj egy másfajta teszttel!Sok szerencsét!
Hat par nap mulva tesztelj megegyszer, de altalaban azt mondjak, hogy a negativ teszt az tevedhet de a pozitv az viszont nem teved!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom!!!Minden tunetem megvan, erzem, hogy nagyobb a mehem, ok.ez a 4.terhessegem?de ugyanaza teszt volt, megprobalom par nap mulva.Ha nem jon meg , es a baba felszivodott, 'elont majd a ver', vagy kimarad 1 honap?

Gabriel terhességi tesztnél, állítólag negatív a teszt, de a T betűnél mégis mintha lenne ott valami?

hogy a C-nél rendes vörös vonal volt, a T-nél meg látszott a vonal helye, de nemszínes, de ott van.

Legjobb válasz: Sajnos az csak szellemcsík. :(

Sajnos az csak szellemcsík. :(
Ha nem szellemcsík lenne, nem kételkednél benne, hogy mi van ott. A rendes második csík mindenhogy látszik, akárhogy tartod, leerakva az asztalra a szoba másik végébõl is. Amit most látsz, az a nedvesség miatt besüppedt csík helye.
Ezt nevezik szellemcsíknak, amikor a 2. csík mintha ott lenne, de nincs színe, csak a nyoma látszik. Vegyél másik tesztet.

Nagyon rendszertelen a mensim, 46. napon negatív a teszt, de a bimbóm nagyon érzékeny. Lehet azért baba?

sosem fáj a bimbóm!

Legjobb válasz: Mennyi volt eddig a leghosszabb mensid? Lehet baba, persze, de így ennyi infóbó elég nehéz lenne megmondani... Azt nem tudod, volt már peteérésed a mostani ciklusba? Szoktad mérni a hõdet? Bocsi a sok kérdésért, de nehéz kevés adatra bármit is mondani... Ezen kívül van még valami tünetféléd?

Mennyi volt eddig a leghosszabb mensid? Lehet baba, persze, de így ennyi infóbó elég nehéz lenne megmondani... Azt nem tudod, volt már peteérésed a mostani ciklusba? Szoktad mérni a hõdet? Bocsi a sok kérdésért, de nehéz kevés adatra bármit is mondani... Ezen kívül van még valami tünetféléd?
sajnos veloszinüleg nincs baba
Irány a nõgyógyász!
van olyan akinek terheség alatt is van menzesze. de inkább a biztonság kedvéért menj el orvoshoz
van olyan akinek terheség alatt is van menzesze. de inkább a biztonság kedvéért menj el orvoshoz!
Nem minden esetben duzzad med egyböl a mell.Nekem is a hasam fájt, mintha megakart volna jönni a mensim.Nekem ahogyan pozitív lett a tesztem mentem másnap a dokihoz. Ne idegeskedj, azzal nem segítesz, csak ártasz mindketötöknek.Nem lessz gond.Menj holnap orvoshoz.!!!!! Gratula a babához.
Nem minden tünet jelentkezik mindenkinél, a hasgörcs pedig nem biztos, hogy rossz. Ha enyhe, menstruációs görcsöket érzel, az tök normális. De így is úgyis mész az orvoshoz, igaz?
Én is ugyan így voltam, 3 tesztet is csináltam (1 negatív, 2 pozitív lett). A hasam fájt (még most is-5 hetes vagyok), viszont a melleimen semmi változás. Ettõl én is megijedtem, és rohantam az orvoshoz-azt mondta "ahány terhesség annyi féle". Ne aggódj, nem lesz semmi baj. De azért orvoshoz tényleg menj el.
Nem szabály hogy a melleknek mindjárt duzzadniuk kell, aki amugy kicsit mellesebb annak késobb duzzad de ez természetes, neizgulj fog még duzzadni !!!

Lehetek babas? 2 napja kesik eddigi jo par evem alatt meg nem. Fordult elo, eros folyasom van, talan hanyingerem is de ez lehet csak bekepzelem, kicsit fajnak. A. melleim de a teszt negativ lett. Lehetek babas?

Legjobb válasz: Hányinger nem feltétlen jelentkezik ilyen hamar. Esetek többségében 6. körül kezdõdnek a rosszullétek, de megeshet, hogy már 4-ik héten, nem mindenki egyforma. A teszt szerintem már kimutatná ha terhes vagy, legalább halványan.

Hányinger nem feltétlen jelentkezik ilyen hamar. Esetek többségében 6. körül kezdõdnek a rosszullétek, de megeshet, hogy már 4-ik héten, nem mindenki egyforma. A teszt szerintem már kimutatná ha terhes vagy, legalább halványan.
Ja ha továbbra is késik akkor 2-3 nap múlva csinálj még 1 tesztet, annak már tuti ki kell mutatnia ha terhes vagy.
Van akinek a teszt csak késõbb mutatja ki a terhességet. Két-három nap múlva csinálj újat szigorúan az elsõ reggeli vizeletbõl. Nekem kilenc nappal a kimaradt mensi után mutatott csak a teszt pozitívat.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitseget, de sajnos ma megjott:( szomorkas is vagyok...
Sajnálom.

Megbízható az X-EPIL terhességi teszt? Lehetek attól terhes, ha negatívat mutat a teszt, de vannak terhességre utaló jeleim?

Legjobb válasz: Már volt kérdésed ma evvel kapcsolatban. Ha kételkedsz a tesztben, meg abban, hogy ha késve is, de megjött, akkor menj orvoshoz. Ennél okosabbat nem tudunk mondani, hisz nem látunk beléd, hogy terhes vagy-e vagy sem. A tünetek nem mérvadóak.

Már volt kérdésed ma evvel kapcsolatban. Ha kételkedsz a tesztben, meg abban, hogy ha késve is, de megjött, akkor menj orvoshoz. Ennél okosabbat nem tudunk mondani, hisz nem látunk beléd, hogy terhes vagy-e vagy sem. A tünetek nem mérvadóak.
Szia. Én a múlt hónapban voltam úgy, hogy késett, megvan minden tünetem, ami terhességre utal, és reménykedtem azután is, hogy az x-epil teszt negatívat mutatott, de sajnos igaza volt. :( 6 nap késéssel megjött. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

13 volt a menszeszem utólsó napja aznap este együtt voltam a férjemmel.19-23-ig volt elvileg ovum én 19-én voltam a párommal. Tegnap -teszt de a melleim fájnak. A negatív teszt ellenére van esélyem a babára?

Legjobb válasz: Lehet baba, de 9 nappal a vélt fogamzás után még nagyon korai tesztelni. A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva van reális esélye a pozitív tesztnek.

Lehet baba, de 9 nappal a vélt fogamzás után még nagyon korai tesztelni. A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva van reális esélye a pozitív tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!!!Majd akkor jövõ hét közepén tesztelek 1-et hátha!!!):)
szerintem is nagyon korán teszteltél!majd úgy kedd szerda reggel próbáld újra, akkor is érzékeny tesztel, még akkor sem lesz biztos!

Lehetséges az, hogy az LH teszt nem mutatatja ki a peteérését, de a törpemikroszkóp igen?

Próbáltam már többsz?r is, de semmi. S?t már akkor is, amikor a mikroszkópomról majd "leugrottak" a páfrányok és a nyákom is ovulációt sejtetett. Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz? Esetleg lehet, hogy nincs peteérésed. Nekem a mikroszkóp mindent mutatott össze-vissza. Az LH teszt megbízhatóbb, ha jól csinálod.

Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz? Esetleg lehet, hogy nincs peteérésed. Nekem a mikroszkóp mindent mutatott össze-vissza. Az LH teszt megbízhatóbb, ha jól csinálod.

Mennyire biztos egy terhességi teszt? Már több mint 2 hónapja elmaradt a menszeszem és elkezdett nőni a hasam, de a teszt negatív lett. Mit tegyek?

Azért is bizonytalan vagyok mert egyáltalán nem voltak reggeli rosszulléteim, nem émelygek, semmi ilyesmi, de már híztam 10 kilot.

Legjobb válasz: azonnal menj el nõgyógyászhoz!!!!!!

azonnal menj el nõgyógyászhoz!!!!!!
Szia! Az elsõ tesztemet úgy 5 hetesen csinálhattam és negatív lett! Rosszul nem voltam, csak a cicim fájt és kicsit agresszív voltam :-) Szóval ha nem védekeztetek és van esély a terhességre, akkor szerintem elég gyanús a dolog :-) És ha már másodszor sem jött meg akkor nem gondolkoztál még el komolyan az orvoson? :-) Sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ és persze megyek orvoshoz most csütörtökre van lebeszélve, csak jó lenne tudni hogy mire számíthatok úgy mégis.Amúgy ha az vagyok meg fogom tartani. De ha nem akkor nem értem miért nõ így a hasam és miért nem jön meg. Mi más lehet ennek az oka?
Azért vigyázz, mert a 10 kg picit sok, mert ha terhes vagy, akkor most úgy max. 10 hetes lehetsz. Elvileg a hasadnak se kellene nagyon még nõnie. Mikor csináltad a tesztet? Hányat csináltál? Én már tuti vagy 10-et csináltam volna...
A kérdező hozzászólása: Még csak egyet csináltam, azt is kb másfél hónapja. Csináltam volna többet is csak pénz kéne hozzá. De az nincs de TB-m szerencsére van ezért lesz belõle orvos. De így is tartok tõle hogy azt mondja hogy nem vagyok az.
Még hormonzavar miatt is lehet, emiatt lehet az is, hogy nem jön meg! ...mert a pocaknövés és az ekkora hízás korai szerintem, baba miatt... Nincs nagy étvágyad? Én jártam már úgy, h nem jött meg 3 hónapig, akkor 6 kiló felkúszott, zabáltam az édességeket, mintha muszáj volna... De ne aggódj, ha nem baba, akkor is kiderül a vérvételbõl! Oda biztos elküld a doki...
A kérdező hozzászólása: Ha hormonzavaros lennék az már hamarabb kiütközött volna. Szerintetek nem? Amúgy hozzáteszem hogy én 3 évig Rivotrilt szettem 2mg-osat és napi négyet.Ezt 4 hónapja tettem le egyik pillanatról a másira. Ettõl is hízhattam, de ez még nem magyarázat arra hogy nem jön meg. Bár elõfordulhat. És 47kg voltam.
Szerintem lehet attól, h abbahagytad a rivotrilt. De mihamarabb doki, és akkor kiderül!!!
Szerintem a 10 kilótól nõtt a hasad!! Az pedig, hogy híztál, azért lehet, mert abbahagytad a Rivotril szedését. Azért nem árt a doki.

Elorordul, hogy a nemvart napjan meg negativ a teszt, de par nap mulva meg is pozitiv lesz?

Tegnap teszteltem es negativ volt.Het kozepe fele ujra tesztelek ha addig sem jon meg.mindig 28-29 napra jon meg a mensim, de egyenlore meg nem erzek semmi olyat, hogy meg akarna jonni.MA vagyok a 30. napon.Van meg remeny?

Legjobb válasz: Ha késõn volt peteérésed, akkor a nemvárt napján még nem pozitív a teszt. Én egy héttel késõbb teszteltem csak pozitívat - késõi peteérés után.

Ha késõn volt peteérésed, akkor a nemvárt napján még nem pozitív a teszt. Én egy héttel késõbb teszteltem csak pozitívat - késõi peteérés után.
És még valami...Ti mióta próbálkoztok a második babával?Mi juniusban lesz egy éve.:-((Bár az elsõ babánkhoz is egy év kellett, mire összejött.
Sajnálom, de ne add fel. Tegnap én egy kicsit befordultam, de lépni kell tovább.Szedtél amúgy valamit a siker érdekében?Én a 3.clostis hónapon vagyok túl.Az elsõ babám is azzal sikerült, gondoltam a második is összejöhet vele, de nem.Még szoptatok napközben 2-3-szor, valószínûleg ezúttal ezért nem sikerül. Most egy homeos bogyót akarok kipróbálni, az Ovaria comp-ot, hátha ez segít.
A kérdező hozzászólása: Sajnalom :( tegnap este el kezdtem barnazni, reggelre meg megjott, igy nekunk sem sikerult :(
Na végül én sem bírtam ki.Csináltam tesztet ma reggel, de full negatív lett, ráadásul a hõm is leesett.Ez a hónap is ugrott szerintem.Neked azért még drukkolok, hátha!
Na én most már csak azért is kibírom szerdáig.Muszáj, mert pont ezt akarom elkerülni, hogy ez a látom is-nem is helyzet legyen.Inkább rosszra készülök, hogy kellemes meglepetés érjen, mint nagy csalódás.Ma görcsölgetett a hasam, ennek nem nagyon örülök, de ez van.Szerdán minden kiderül!Te se add még fel, hátha jól láttad azt a második csíkocskát.Képet tudsz róla feltenni?
A kérdező hozzászólása: en nem birtam ki es tezteltem ma, de meg negativ....ha nagyon gubbasztom a szemem akkor mint ha letnek ott csikot, de az i lehet, hogy csak a csiknak ott kene megjelennie...ilyenre meg nem adok :) ha kismama vagyok lesz ott csik par napon belul:) azert milyen erdekes:) ugyan akkorra nem varjuk mindkettonknek masodik baba es mindketten Bettyk vagyunk :D
igen, sajnos nálam is benne van a pakliban, hogy álterhességi tüneteket produkálok, mert már annyira szeretném ezt a második babát.Én is szerdán tesztelek elméletileg, ha addig kibírom.Természetesen én is megírom majd, hogy mi lett végül.Addig is kitartást a várakozáshoz!:-)
A kérdező hozzászólása: En mar arra is gondoltam, hogy azert kesik, mert bennem van az izgalom, hogy talan sikerult.
A kérdező hozzászólása: Betty koszonom neked is es en is nagyon drukkolok, hogy pozitivat tesztelj en mar elmeletileg a 16. napon vagyok szerdan szeretnek tesztelni, de lehet nem birom ki addig majd megirod ide, hogy mi lett a teszted eredmenye?
Nálam is ez a helyzet.Ma voltam 14 DPO-n, teszteltem, de negatív, illetve tegnap volt egy idõn túli pozitív, hányinger, magas hõ van.Most pár napig várok az újabb teszteléssel, de nem tudom, hogy bírom ki addig.Drukk Neked is!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszoktat
De van akinek csak késõbb mutatja ki, mert nincs elég hcg termelõdés. Tesztelj jövõ héten is, addigra már ki kéne mutassa. A remény mindig megvan :)
A kérdező hozzászólása: elmeletileg 30. volt peteeresem es aznap egyutt is voltunk eroteljes terhessegi tuneteim voltak (mellfeszules, almossag) amik enyhultek mara (tudom ez nem jot jelent). Pentekre kellett volna megjonnie (max szombat reggel), de egyenlore nem faj a hasam vagy a drerekam.Nem volt se pecsetlo verzesem sem barnazasom.Tudom 50-50% meg az eselyem, de mindenhol azt olvasom, hogy mar mensi elott 1-2 nappal, max aznap mar pozitivat teszteltek.
nem tudod mikor volt kb. a peteérésed? Milyen idõközönként voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Meddig erdemes remenykedni?Hany nap keses "normalis"?
Persze hogy van. Amíg nem jön meg addig lehetséges, lehet nincs elég hcg termelõdés és azért nem mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: csak vitaminikat szedek de ebben a honapban mar inni fogom a malnalevel es palestfu teat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!