Találatok a következő kifejezésre: A teszt a tüneteim megvannak. Mi (5 db)

Pozitív teszt után, UH, kóros elváltozás nincs, de a baba sem látszik. Nem mondták, hogy terhes vagyok, a tűneteim megvannak. Az eredményen még az állt, hogy az Endometrium vastagság 19 mm. Lehetek terhes? Endrometrium vastagság 19 mm, mit jelent?

Legjobb válasz: Kb. 4 hetesen csináltak uh-ot nekem, akkor kb. 12 mm volt a méhnyhártya. Pozitív volt a tesztem. A szonográfus szinte kiabált velem, hogy minek megyek ilyen korán... mondtam, hogy csupán az orvos küldött. Dühösen végezte a vizsgálatot, s talán felületesen is. Nagyon rosszul esett a bánásmód... Na de nem is errõl van szó... 5 nappal késõbb elmentem egy magánrendelésre, ahol kellõ figyelemmel és kíméletesen a drbácsi észrevett 2 db petezsákot. Gyönyörûen kivehetõen. A méhnyh. vastagsága nagyon jó, lehet hogy veled sem voltak túl körültekintõek? Attól függ hány hetesnek számítasz.

Kb. 4 hetesen csináltak uh-ot nekem, akkor kb. 12 mm volt a méhnyhártya. Pozitív volt a tesztem. A szonográfus szinte kiabált velem, hogy minek megyek ilyen korán... mondtam, hogy csupán az orvos küldött. Dühösen végezte a vizsgálatot, s talán felületesen is. Nagyon rosszul esett a bánásmód... Na de nem is errõl van szó... 5 nappal késõbb elmentem egy magánrendelésre, ahol kellõ figyelemmel és kíméletesen a drbácsi észrevett 2 db petezsákot. Gyönyörûen kivehetõen. A méhnyh. vastagsága nagyon jó, lehet hogy veled sem voltak túl körültekintõek? Attól függ hány hetesnek számítasz.
Az endometrium a méhnyálkahártya. 19mm a vastagsága ami jó. Talán túl korán mentél azért nem láttak semmit. Menj vissza 1-2 hét múlva.
Szia!Endometrium=méhnyálkahártya, ami belülrõl a méhedet borítja. Ennek a vastagsága a ciklus során folyamatosan változik. A mensi elsõ napjától az utolsóig vastagodik és ha nem történt megtermékenyítés, akkor a ciklus végén leválik és ez okozza a menstruációs vérzést. Az, hogy a 19 mm milyen értéknek számít, attól függ, hogy a ciklusod hányadik napján voltál, peteérés elõtt vagy után. Azt hiszem a be ágyadózáshoz min. 10 mm-es nyálkahártya szükséges.Nagy esély van szerintem a terhességhez.Amikor én mentem dokihoz nekem elõször a megvastagodott nyálkahártyát látta ami a terhességre utal.Most 18 hetes vagyok.Vigyázz Magadra!
Kérdés, hogy az utolsó vérzéshez viszonyítva hány hetes terhes lehetsz. Nagy valószínûséggel túl hamar mentél dokihoz. 6-7 hetes terhesség esetén ha az ultrahangon nem látszik semmit, akkor a terhesség igazolására általában szoktak vérvételt csinálni.
A vastag méhnyálkahártya (19mm endometrium) jót jelent, utalhat terhességre.A korai terhességet, még nem tudja kimutatni az UH.Úgy tudom, csak az 5-6 hetes magzatot tudják már Uh-n is észlelni.Szerintem várj, még pár hetet és utána újra menj el dokihoz.
Mi lenne itt a hasznos válasz? Mert úgy látom senkié nem jó!
Igazat adok az ötödik válaszolónak.Segítõ szándékkal ír az ember aztán meg nem tetszik az illetõnek... no comment
Hasi vagy hüvelyi UH-t csináltak?A hasin még nem látni, mert ez túl korai lenne.A Hüvelyin is csak petezsák lenne látható!Menj vissza késõbb!

Ha úgy érzem és a tünetek is megvannak, hogy terhes vagyok mit kell tennem ha a teszt nem mutatja ki? meddig várjak? Mikor menjek dokihoz hogy lásson is valamit?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû, hogy a terhesség általános tünetei terhességet mutatnak. Lehet influenza, vírus, bármi is. Ha késik a menszeszed, elsõ vizeletbõl 10-es érzékenységû teszttel érdemes tesztelni. Elõfordulhat, hogy pár napig még nem mutatja ki. Egy hét múlva tesztelnék újra, akkor már lennie kell kimutatható HCG-nek a vizeletben, amennyiben terhes vagy. Elõször 6 hetesen érdemes dokihoz menni, akkor talán van szívhang. De elõfordulhat, hogy még akkor sincs.

Nem törvényszerû, hogy a terhesség általános tünetei terhességet mutatnak. Lehet influenza, vírus, bármi is. Ha késik a menszeszed, elsõ vizeletbõl 10-es érzékenységû teszttel érdemes tesztelni. Elõfordulhat, hogy pár napig még nem mutatja ki. Egy hét múlva tesztelnék újra, akkor már lennie kell kimutatható HCG-nek a vizeletben, amennyiben terhes vagy. Elõször 6 hetesen érdemes dokihoz menni, akkor talán van szívhang. De elõfordulhat, hogy még akkor sincs.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ akkor várok még pár napot és újra tesztelek!
A nemvárt napján tesztelj, ha nem mutatja ki, ismételd meg 48 óra múlva, ha terhes vagy, akkor már pozitívnak kell lennie, de ha esetleg nem egyértelmû, akkor másnap reggel még egy teszt. Ha pozitív, akkor az utolsó vérzéstõl számított 6-6 hétben érdemes orvoshoz menni, akkor általában már szívhang is van. Sok sikert!
6-7 nem 6-6 :) Bocsi elírtam:)
Szia! Két héttel a nemvárt ideje után menj dokihoz szerintem, ha negatív a teszt. Elküd majd vérvételre, hogy mi lehet a gond. Ugyanis ha még akkor is negatív, az sajnos azt jelenti, hogy nem vagy babás. :-( Hiába a tünetek, azok akkor is lehetnek, ha nem baba miatt késik. Addig is kétnaponta érdemes tesztelni, és ha közben pozi lesz, akkor onnantól számolva két hét múlva lesz értelme dokihoz menni. Drukkolok, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!és a drukkot!majd írok mi lett!

1.2 hetet kimaradt, a verzesem, es 2 teszt is, terhesseget mutatott. Minden terhes tunetem megvan, most megis nagyon-nagyon erosen menstrualok, a terhes tuneteim tovabbra is megvannak. Mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Azonnal menj dokihoz!! Mióta van meg? Valószínüleg épp mos vetélsz, de nem akarlak riogatni! AZONNAL DOKI!!!

Azonnal menj dokihoz!! Mióta van meg? Valószínüleg épp mos vetélsz, de nem akarlak riogatni! AZONNAL DOKI!!!
doki MOST! sokminden menthetõ, ha idõben mész!
Ez nem mensruáció lesz. Rögtön orvosra van szükséged, egy percet se halogass. Még ma menj el! Szerintem itt csak õ tud segíteni, mi nem.
tesztelj mégegyet!!!!ha az is pozitív irány a doki!!!Ha negatív, akkor sajna nem maradtál babás!!!TESZTELJ MEGINT!!!!! Gondolom az elsõ 2 teszted nem most csináltad...
Irány az ambulancia!!!

A ciklusom 29. napjan pozitivat teszteltem, ma pedig 31. nap, negativ lett a teszt, de a tuneteim megvannak. Most mi a teendo? Elvagyok keseredve.

Segitsetek legyszi

Legjobb válasz: Szia! Sztem tesztelj 2-3 nap múlva megint, másfajta teszttel. Drukkolok! :)

Szia! Sztem tesztelj 2-3 nap múlva megint, másfajta teszttel. Drukkolok! :)
Tesztelj egy másfajta teszttel!Sok szerencsét!
Hat par nap mulva tesztelj megegyszer, de altalaban azt mondjak, hogy a negativ teszt az tevedhet de a pozitv az viszont nem teved!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom!!!Minden tunetem megvan, erzem, hogy nagyobb a mehem, ok.ez a 4.terhessegem?de ugyanaza teszt volt, megprobalom par nap mulva.Ha nem jon meg , es a baba felszivodott, 'elont majd a ver', vagy kimarad 1 honap?

A teszt negatív, a tüneteim megvannak. Mi lehet velem?

Január 10-11.-én volt a mensim, janur 18.-án és 22.-én voltam együtt a Férjemmel! Kb. 2 hete gyomorsavam van,rossz a közérzetem,émelygek és állandóan aludnék,"szagokra" érzékeny vagyok/ilyen próblémáim sosem voltak/! 8.-án 3 nap késéssel megbetegedtem,de alig 24 órán átt tartott és utánna 1-2 napig pisi után barnás vmi. A tüneteim még mindig megvannak,ma csináltam egy tesztet negatív lett!

Legjobb válasz: Azt kihagytam,hogy állandóan szomjas vagyok,gondolom ezért van az is hogy sokat járok pisilni és állandóan ennék valamit gondolom hogy ne érezzem ezt a szörnyû hányingert!?

A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam, hogy állandóan szomjas vagyok, gondolom ezért van az is hogy sokat járok pisilni és állandóan ennék valamit gondolom hogy ne érezzem ezt a szörnyû hányingert!?
Szerintem várj pár napot és csináj még egy tesztet. Melyiket használtad? Gyomorsavas problémád volt elõtte is vagy ez vmi új szerzemény?
Lehet hogy még kevés a hcg a szervezetedben.Várj hétvégéig, és csinálj egy másik tesztet.A sógornõmnek is csak a 3-ik teszt mutatott +.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Egyik problémám sem volt elõtte! Gabriel tesztet csináltam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!